HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#201 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 19. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 19. 11:03

Leggyorsabb light tank egyértelműen a Leopard. A baj csak az vele, hogy onnan nem kehet továbbfejlődni, tehát csak akkor menj a Luchs->Leopard vonalon ha egyelőre az a végcélod.

Amúgy a PZ III szerintem is alulértékelt, most váltottam KV-ra, eddig egyedül a T-28-hoz kifejlesztett 85mm-es F30 ágyúval (ami egyébként a KV-3 alap ágyúja) tudtam csak átlőni a páncéljukat, azon kívül szinte semmi mással, most a KV alapágyújával sem.

Húú a KV vonal még okoz majd sok bosszúságot, igazából nem is tudom eldönteni, mert van, hogy nagyon jó, van, hogy szánalmas szituációkba keveredik.
Még KV-3 van jelenleg a csatasorban, de szerintem ma, de lehet csak holnap már meglesz az IS.
Szóval elég sokat időztem a KV vonalon, a legjobb löveg a 107mm-es legyen az KV, KV-3 tornyot is csak akkor cseréld le ha a löveget is meg tudod venni, mert a forgási sebessége az őrületbe kerget majd.
Én a KV-3 ra elég sokat költöttem, mint fejlesztés, van álcaháló, +25% távcső, repair kit, orvosi csomag, meg tűzoltó készülék.
Árban megéri, mert olyan 10-13e crediteket szoktam szerezni, 400-1200xp ig, szóval szeretem is meg nem is.....
Pl. Leopardot, nem bírja követni a torony, meg a T- sorozatot is éppen hogy....

#202 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 19. 11:00

ok ezt értem, de a trakesszal ez nehezen kivitelezhető. :)

tech treeben meg lehet nézni

#203 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 19. 11:03

Leggyorsabb light tank egyértelműen a Leopard. A baj csak az vele, hogy onnan nem kehet továbbfejlődni, tehát csak akkor menj a Luchs->Leopard vonalon ha egyelőre az a végcélod.

Amúgy a PZ III szerintem is alulértékelt, most váltottam KV-ra, eddig egyedül a T-28-hoz kifejlesztett 85mm-es F30 ágyúval (ami egyébként a KV-3 alap ágyúja) tudtam csak átlőni a páncéljukat, azon kívül szinte semmi mással, most a KV alapágyújával sem.

ha nem kellene előbb a Leopard, akkor venném a rendes PzIII-at meg, értelmesebb páncélzat, értelmes löveg... és még mindig ygyors...

pzIIIaval egyszer sikerült beszabadulnom a tüzérség és a páncéltörők közé (az összes tank elment legelni) - 5 kill, és életben maradtam

#204 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 19. 11:28

Húú a KV vonal még okoz majd sok bosszúságot

Valami tippet tudnál adni, hogy hogy játsszak ezzel a monstrummal? Tegnap este játszottam egyet az marha jó volt, kaptam a meccsért vagy 600 xp-t, ma viszont rendre iszonyat pancser vagyok, egyszerűen nem tudom milyen taktikát kéne követnem.

#205 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 19. 12:52

Valami tippet tudnál adni, hogy hogy játsszak ezzel a monstrummal? Tegnap este játszottam egyet az marha jó volt, kaptam a meccsért vagy 600 xp-t, ma viszont rendre iszonyat pancser vagyok, egyszerűen nem tudom milyen taktikát kéne követnem.

Mivel lassú mint a tetű, én az elején keresek valami jó helyet, idővel kitapasztalod, hogy hol, melyik az, és onnan a fedezékből szedegetem le a gonosz ellenséget, vagy csak sebzem őket, mindegy mert ugye összességében egy jó sebzés többet ér mintha én nyírnám ki. Aztán ha valahol nagyobb gond van, akkor odacammogok és segédkezem. Legtöbbször ez beválik.
Lehet sunyi dolog így bujkálni, de nem tehetek róla, lassú és kész, főleg ha kanyarodni is próbálok, na ilyenkor gyorsan csinálok egy kávét és mire visszaérek már majdnem be is fordultam a sarkon.
De a legfontosabb a jó löveg. Mint írtam a 107-es vált be a legjobban. Kipróbáltam a 122-est is, hát szörnyű. Messzire ellő, de 23-25 sec míg újratölt....amolyan TD hatását kelti, ja meg csíkot is húz lövéskor mint az artyk, így kicsit rutinosabbak már tudják is, hogy hol vagyok.
Érdekes, hogy vannak nekem is jobb, rosszabb napjaim. Egy rekordom volt tegnap , ma sem tudom hogyan, 35000credit és 1800 xp, igaz, hogy az áldozataim között volt egy Maus, meg egy IS-4 , de akkor sem értettem, mindegy jól jött.

#206 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 14:37

Hmm jól van akkor megpróbálok nyugodtan ülni a seggemen és nem előrecammogni.
76mm-es löveget nem próbáltad? Gondolkodtam rajta, hogy inkább csak azt fejlesztem ki, ahhoz legalább nem kell az a brutál torony.
A másik amin gondolkodtam, hogy KV-3 helyett a KV-1S-t veszem meg.

#207 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 19. 15:37

Hmm jól van akkor megpróbálok nyugodtan ülni a seggemen és nem előrecammogni.
76mm-es löveget nem próbáltad? Gondolkodtam rajta, hogy inkább csak azt fejlesztem ki, ahhoz legalább nem kell az a brutál torony.
A másik amin gondolkodtam, hogy KV-3 helyett a KV-1S-t veszem meg.

Az a vonal nem jó, nagyon gyengécske tank, a KV-3 kettő, jó esetben egy lövéssel leszedi.
A "sima" KV-nak meg jó az a nagy tornya, idővel rászoksz, hogy elbújsz egy csapattárs mögé, vagy egy roncs mögé és mögülük lősz.
Sajnos át kell futni ezen a KV sorozaton az IS-ig, de egy jól felfejlesztett legénységgel elég jók az eredmények.
Még talán egy ember 99%-os a többi 100%.
Sokat filózgattam én ott a lövegeken, most nincsenek előttem az adatok, de jól át kell gondolni, és ami nagyon fontos az újratöltési időt is figyelembe kell venni.
Szóval hasonlítsd össze az adataikat és ez alapján kell dönteni.

#208 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 15:03

Oké köszi, amúgy most játszottam két egész jót, egyszer a bázis körül vártam az ellenfeleket, meg is lett az eredménye, a másik még jobb volt, az összes komolyabb tankkal a csapatban -2 Tigris, 2 KV, T-44, VK- elindultunk egy irányba, a városon keresztül (azon a mapon ahol egy nagy tó van középen) és lerusholtuk a másik csapatot. Sok esélyük nem volt... :D

#209 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 19. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 18. 23:10

Szerintem a teleportáló tankok egyáltalán nem a nagy ping vagy a lag miatt vannak. Direkt így van megoldva, hogy a távolban lévő, nem kellően "scoutolt" tankot ne tudd kilőni. Erre bizonyíték az, hogy velem egy csapatban lévőt még soha sem láttam teleportálni, plusz a közelben lévő tankok sem szoktak, és ha van az ellenfél közelébe egy baráti tank, akkor sem teleportál az ellenfél. Csakis akkor teleportálnak, ha nincs a közelükbe senki, de "rájuk látsz", és közepesen távol vannak tőled.

Azért jó lenne, ha a bugot nem adnánk el fícsörként. :glare:

#210 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 09:26

A púpom már tele van rendesen azokkal a kis szerencsétlenekkel, akik kilövésük után, a csata hátralévő 14 percében folyamatosan arról nyefegnek, hogy az ellenfél biztos hacker és azért lőtték ki a nyomorult bádogdobozát. És mindenki vegye tudomásul, hogy majd jól felnyom mindenkit a supportnál... Az meg sem fordul a kicsi agyában, hogy az egy helyben forgolódó BT-7 páncélzata kb. annyit ér a 88mm lövegem ellen (100%-os lövésszel megtoldva), mint erdőtűznél a vízipisztoly. Fél pillanat alatt szét tudja vágni a harci kedvet, arról már nem is beszélve, hogy mindenki azzal van elfoglalva, hogy miket is ír. Tegnap 3 vagy 4 csatánál is volt ilyen szerencsétlen. Lehet, hogy ugyanaz a mókus volt, nem figyeltem a nevét. Nekem volt jobb dolgom is...
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#211 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 20. 09:39

megoldható az, hogy egymás ellen harcoljunk? vagy ez mindig összeválogatja a játékosokat? jó lenne egy gigantikus GK war-t összehozni! :shoot:

#212 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 09:50

tegnap meglett a leopard (összekapartam a pénzt :) ) és jött is vele a "friss" tank problematikája... lassú, nehezen forog, lövege gyenge, a legénység meg béna :)

és persze, hogy berak a full nehézpáncélos harcokba :)

mindegy, lassan, de haladok előre, most a tereptárgyak között történő cikázást kellene megtanulni jól

(jut eszembe: ha jól vettem észre, egész normálisan lehet "lopakodni" is light tankkal)

#213 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 10:19

Én csiga tempóban haladok, mert csak hétvégenként van egy kis időm játszani. Még mindig Hetzerrel nyomulok, igaz már mindenből megvettem hozzá a legjobbat. A legénység is már 80% fölötti.

Van, hogy egyből kilőnek a csata elején, ilyenkor otthagyok mindent és megyek addig másik csatába tüzérkedni a Bisonnal...esetleg egy kis nosztalgia PZ38(t).

Lehet ma szakítok a játékra egy kis időt...jó lenne már egy Stug III.-as
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#214 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 10. 20. 11:50

tegnap meglett a leopard (összekapartam a pénzt :) ) és jött is vele a "friss" tank problematikája... lassú, nehezen forog, lövege gyenge, a legénység meg béna :)

és persze, hogy berak a full nehézpáncélos harcokba :)

mindegy, lassan, de haladok előre, most a tereptárgyak között történő cikázást kellene megtanulni jól

(jut eszembe: ha jól vettem észre, egész normálisan lehet "lopakodni" is light tankkal)

Minden tiszteletem a diéd! :)
Én már a Luchsnál feladtam; folymatosan nehézpáncélos csatákba dobált, a legjobb esetben is másodiknak haltam meg.
Ha "száguldozni" akarok, inkább előveszem a fullos PZ III-t; amennyiszer scoutolni támad kedvem, bőven elég.
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#215 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Verghaust - Dátum: 2010. 10. 20. 13:04

Én már a Luchsnál feladtam; folymatosan nehézpáncélos csatákba dobált, a legjobb esetben is másodiknak haltam meg.

Másodiknak csak azért halhattál meg, mert elsőnek a PZ38(t)-t lötték ki alólam :Đ
Kép

#216 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 12:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Verghaust - Dátum: 2010. 10. 20. 12:04

Minden tiszteletem a diéd! :)
Ha "száguldozni" akarok, inkább előveszem a fullos PZ III-t; amennyiszer scoutolni támad kedvem, bőven elég.

azt hiszem, kezdek ráérezni... nem kell száguldozni, sőt...

az menekülésre van :)

lopakodni kell :)

#217 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 10. 20. 14:08

lopakodni kell :)

Hetzerrel én is próbáltam már lopakodni, de olyan vaksi szegény teknőshátú, hogy csak akkor veszem vele észre az ellent, ha nekem jön.
Múltkor pl. nagy bokros területen simán nekem jött egy T34-es véletlen. Sztem azt se tudta hirtelen, hogy mi történt. Mire észbe kapott már bele is engedtem egyet az orrába. Aztán elkezdett össze-vissza forogni, de nem tudta mire lőjön, én persze közben megint belelőttem. (A Hetzerem helyben elég gyorsan fordul) Aztán nagy nehezen észere vett, rám is lőtt, de ferde homlokpáncélomat alig sebezte, aztán megadtam oldalába a kegyelemdöfést.

A Hetzer alap T34, alap PZIV és mindenféle PZIII-asra igen veszélyes tud lenni, de ezek fölött már nem ajánlott egyedül próbálkozni vele.
Kép

#218 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 15:02

Tegnap játszottam kicsit.
Újabban azt a taktikát próbálom, hogy egy nagyvadhoz csapódok kísérőnek. Kiszemeltem egy Jagdpanther-es kollégát és elindultam amerre ő ment. Elég jól ment a dolog. Én bokorról-bokorra követtem, lopakodtam vele. Ha ellenel találkoztunk rám nem is figyeltek (bokor+álcaháló). Mindenki a Jagdpanthert lőtte. Végigszántottunk az egész térképen. Horogra akadt egy-két közepes tank, de Tigris I és KV is bánta, hogy találkozott velünk. A KV-t ráadásul nekem adta be. Sőt, a Tigris I páncélját a 75mm-es PaK39 L47-el és a drága páncéltörő lövedékkel szemből is át tudtam lőni!

Ellenben a következő körben ugyanezzel a löveggel az IS3-at meg sem tudtam karcolni, 100%-os maradt. A Hetzerem meg már attól összegyűrt égő csokipapírrá vált, hogy az IS3-as felém fordította irdatlan nagy ágyúcsövét.
Kép

#219 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 17:30

Végre meglett a Steel Wall kitüntetés. Végülis 17 lövést sikerült elviselnem és nem pusztultam bele. Az össztűz 1 Párduc, 1 VK300valami, 1 KV és 1 A20-asból jött, illetve nem tudom, hogy tüzérség is becélzott-e, valószínűleg nem, mert azok eléggé instakillek szoktak lenni.

Fontossági sorrendben először a Párducot sebeztem meg annyira, hogy az ütközetben továbbiakban nem kívánt részt venni úgyhogy felkapta a nyúlcipőt és elillant. Aztán a KV-t lőttem, ami szerintem KV2-es volt, megismerem a hülye alakú tornyáról, majd az A20-as mögém lopakodott, de én lükvercből full speeddel nekitolattam, amit szegényke nem bírt elviselni és felrobbant. :blink: Nem tudom, hogy csináltam, mert nem ráfigyeltem elsősorban, de nekem írta jóvá a killt. Aztán a VK-t is elintéztem egyetlen lövéssel.

#220 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 21. 19:38

Új paccs

Idézet

World of Tanks Closed Beta patch v.0.5.5.1

Changelog 0.5.4.3 - 0.5.5.1 for the EU/US client:

- 2 new maps: Komarin and Cliff.
- Adjusted speed of burning of all tanks during the fire. Now the tank will burn at about 5% of durability per second.
- Fixed collision-model of tank "Tiger I". Significantly decreased size of turret rotation mechanism.
- StuG III, VK1602, SU-76 - decreased tracks repair time.
- StuG III - added rammer.
- Grille price increased from 140400 to 147100 credits.
- BT-7 - increased traverse speed for both suspensions by 4 deg/sec. 7% accuracy increase for the 2nd suspension added.
- Fixed truck rotation on SU-14.
- SU-26 – weakened platform rotation mechanism.
- PzIV – Hummel upgrade cost increased from 34220 to 35400 experience.
- KV - S-51 upgrade cost decreased from 144730 to 127320 experience.
- VK3002DB the 2nd suspension upgrade cost decreased by 4000 experience, total VK3002DB - Panther upgrade cost increased by 4000 experience.

Engem nagyon érintenek a változások, de a két új pályának örülök. :happy:

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.