Elküldve: 2014. 09. 09. 08:20
Innen-onnan összeharácsolt aranyaimat én is elköltöttem egy prémium járgányra. A cél az volt, hogy valamivel képezni tudjam a britt heavy legénységet, illetve, hogy a leheteő legolcsóbb legyen. Nem volt sok választásom.
Vettem egy Excelsiort.
Ez a tank gyakorlatilag egy agyonpáncélozott Cromwell. Eredetileg azt gondoltam, hogy a Tigris vastagságú homlokpáncél nagyon op lesz tier5-ben, de a gyakorlat nem egészen ezt tükrözi.
A járgány tier limites, csak 5-6-ba rakja az MM. Ez alapvetően jó. Az Excelsior 75mm-es lövege viszont hulladék. 90mm-es pennel 110 körüli sebzéssel, átlagos újratöltéssel és pontossággal. Úgy kerülöm vele az ellenfél heavyket, mint a pestist.
Tier5 lightok és medek között azért tisztességesen rendet lehet vágni vele, ha nem futok össze TD-vel. Pláne, hogy az Ecelsior az egyik legfürgébb heavy a játékban.
Tier 6-ban azonban már medek is gyakran átlőnek szemből, a heavyk is (pláne a KV1-s a 122-essel), a TD-kről pedig ne is beszéljünk.
Szóval nagyon gyorsan elillant az az érzés, hogy bunkerben ülök.
Amióta próbálom úgy használni, mint egy lomhább papír medet, azóta azért jobb vele játszani. Összességében britt heavy legénység képzésére azért megfelel, a Churchill VII legénysége már 99%-os.
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.