HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9081 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 09. 12. 08:47

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2014. 09. 12. 09:14

Nekem is van ilyen izém, majd kéne még szerezni egy harmadik mazohistát. :D

Excelsior nem jó harmadiknak? Tier6-ban és Tier7-ben 100% mazohizmus az is :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9082 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 12. 09:26

Mentem vele pár csatát tegnap, igazából a szedett-vedett, semmirekellő legénység miatt még nem igazán mutatta ki a foga fehérjét, de érzem, hogy jó lesz ez, csak idő kell neki. Míg a 75%-ról induló 2. loader nem szerzi meg a BiA-t, addig kb. ez lesz, egy kicsit javítani fog a helyzeten, ha a többieknek meg lesz és a második képességet már úgy választom ki, hogy hasson folyamatában is. A második loader nagyon bekavar a dolgokba, minden XP-t elvesz a többiektől.:mellow: Amúgy a creditet szépen hozza a tank és az eddigi csaták során nem is nagyon kellett aranylőszert használni, a normál elég volt.

3-as TOG szakaszt annyira nem érzem OP-nak, de azért kipróbálhatjuk. A pálya egyik oldalát biztos felszántják, csak közben a másik oldalt meg befoglalja az ellenség, mi meg nem érnénk vissza resetelni. Holnap délelőtt elvileg fenn leszek, főleg, ha így esik az eső, mint most. Ráadásul a hétvégi küldetést is szakaszban kell csinálni. Úgyhogy a magam részéről benne vagyok.

Felszerelésre valami javaslat? Azóta a csigaszemet lecseréltem szerzámosládára, illetve ammorack erősítőt tettem az üres helyre, mert sokszor lőtték el az ammorackot és ha nincs dpm akkor ez a tank haszontalan. A szerszámosláda helyére gondolom töltésgyorsító kéne, de most arra nem akarok creditet szánni.

#9083 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 12. 18:30

Meglett a Cent 7/1 tornyára a bevásárlókosár, még a nagy cső kell, és semmi sem tarthat vissza az FV4202-től
WoT nick: Atti77

#9084 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 13. 14:21

Kb. legjobb meccsem Chi-Ri-vel, ami még így sem lett elég Tank Ászhoz.
9 Kill

#9085 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 13. 20:39

Idézet

- Evily azt mondta egy találkozón, hogy nem fogják ingyen odaadni az FV 4202 prémium változatát senkinek, de lesz majd egy küldetés, ahol meg lehet szerezni

Zsiradék...:laugh:

#9086 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 13. 23:40

Nemár, akkor hagyom a centit a fenébe, főleg ha CW-s küldetésként lehet majd megszerezni, mint a T23-at...

#9087 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 14. 11:41

Idézet

premium FV4202 will be given out, but not for free, but as a mission reward (Evilly explains: “you unlock the FV4202, you complete the mission in it, you recieve a token, profit”)

Kérdés, hogy mi(lyen) lesz a küldetés...

#9088 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 14. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Atti - Dátum: 2014. 09. 14. 12:41

Megint csak az egyedülálló, nemdolgozó kockáknak fog kedvezni (tisztelet a kivételnek) :)
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#9089 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 14. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Atti - Dátum: 2014. 09. 14. 12:41

Nem elég unlockolni, még meg is kell venni. Azért nem hiszem, hogy sokaknak van 6 misi a kincstárban. És akkor még egy küldetés is... :rolleyes:

#9090 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 15. 09:15

Ehhehe: http://ftr.wot-news....noobs-and-kids/

FV4202-nél kíváncsi leszek, hogy milyen küldetést kell majd elvégezni, miután unlockolod. Szerencsére a megvétellel sem lesz gond, mivel most úgy 18M körül stagnál a pénzkészletem (az utóbbi időben kevés tankot vettem, cserébe sokat játszottam 5-6 tierben, ami ontotta a pénzt). Viszont nem tudom eldönteni, hogy milyen sorrendben unlockoljam majd a modulokat a Centi7/1-en: lesz elég freeXP-m, hogy a lánctalpat+tornyot+egyik ágyút, vagy a motort kifejlesszem. Szerintetek inkább az alap löveggel unlockoljam a másik 20 fontosat, és akkor egyből rárakhatnám az L7-est, vagy inkább a nagyobbik 20-assal szedjem össze az L7-et, esetleg a top motort bontsam ki, és a két ágyút szenvedjem végig egy fürgébb járgánnyal?

#9091 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 15. 09:46

Nem igazán értem, hogy most akkor mennyi freexp-d van, de a legeslegeslegfontosabb, hogy unlockold a 105-öst. Ha tudod akkor én javaslom a fejlettebb lánctalpat is creditből megvenni és nem xp-t pazarolni rá. Motorral, rádióval ne foglalkozz. Úgy is távolról fogod lődözni az ellenséget, a sebesség nem számít. A 20 fontos löveg bár egyáltalán nem rossz, de ez a tank a 105-össel hozza az igazi pusztító formáját. A 20 fontossal az ellenség számára csak egy idegesítő mitugrász. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően a gyorsan töltő kisebb sebzésű ágyúkat kedvelem, és a 105-ös löveg sem a Leo1-en sem a LeoPTA-n nem kápráztatott el, viszont ezen a tankon egyszerűen működik.

Javasolt felszerelés ennek megfelelően: fejlett rugózás, töltésgyorsító, venti. Aztán ha összejött az XP akkor a rugót lehet cserélni másra, pl. célzásgyorsítóra, vagy stabira, esetleg csigaszemre igény szerint. Persze lehet egyből nyomulni az FV-re.

#9092 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 15. 10:02

90k free-t kapartam össze, és úgy 95k körül fogok járni mire unlockolom a Centi7-et, azt kellene rendesen szétosztani. A rugózásról el is feledkeztem, azzal tényleg mehetek egyből a top ágyúra, és akkor csak 30k-t kell majd összelőni rá.

Ez a Chaffee-s XP kompenzáció meg viccesen érint, mert direkt összeszedtem vele még 35k XP-t, hogy egyből unlockolni tudjam majd a tier6-os járgányt, így viszont az mehetett volna legénységképzésre is...

#9093 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 15. 10:08

A lánctalp mindenképpen kell, mert semmi nem megy rá alap lánccal.
A motor nem tudom mennyit számít, még nekem sincs meg a nagy, a közepes motorral is el lehet bóklászni sík terepen, emelkedőkön biztosan sokat dob rajta a +200 lóerő. Viszont ha viszonylag gyorsan akarsz haladni az FV felé, akkor érdemes a végére hagyni, mikor már minden más megvan, én legalábbis így csinálom.
Az alap és a fejlesztett 20 fontos között nálam 0,29 sec töltésidő különbség van, meg valamivel gyorsabban céloz, és ennyi.
Tegnap meglett a 105-ös, az elég nagy változás, dupla lett a töltésidő, a nagy pen és alfa nem rossz, de ezzel már tényleg nem lehet előre menni.
Szóval már csak 180k az FV-ig, azzal meglesz a nagy rádió is, a motort meg még kihúzom a végén.
Szerencsére nekem sincs credit gondom, + van még 8 millióm a 20 fontoshoz való HE lőszerben is :Đ
Ha ezzel végeztem, akkor az agyhalottak közül visszamegyek a Cromwellhez, az sokkal élvezetesebb

szerk: na ilyen az, ha sokáig írogatok és közben dolgozom is :)

Szerkesztette: Atti 2014. 09. 15. 10:10 -kor

#9094 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 15. 11:41

Nem kell a lánctalp, ha vesz rugót.

A Chaffee-t én is beszoptam, nem kicsit, ráadásul nekem most van rajta vagy 40k XP, ami már alapból sok.

#9095 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 15. 14:06

Nagyon spúr lett utóbbi időben a WG.
  • KV-1S: régen hasonló helyzetben (VK3001(H)) simán megkapta az ember mindkét tankot, garázshellyel, legénységgel stb. Mostanában meg megy a szarakodás, pedig akinek kedvenc tankja volt a KV-1S annak nagyon fog hiányozni, mert a KV-85 már nem lesz ennyire OP.
  • Chaffee XP különbözet: Ezt se értem, hogy miért a Chaffee-re rakják az xp-t, hát az emberek nem az M5-tel szívtak többet mint kéne, hogy meglegyen a tank. Persze az M5-ön nem lenne sok értelme a plusz xp-nek. Régebben ez is freexp-ként jelentkezett. Azok jártak jól, akik kielitezték az M24-t és egyből átkapcsoltak legénységképzésbe.
  • FV: Ha ez is olyan küldetés lesz, mint a mostani Type62 akkor köszi, hagyjuk. Márpedig a fenti tendenciák azt vetítik előre, hogy nem lesz egy könnyű menet. Tier10-ben napi 10 csatánál egy darabbal se akarok többet menni. Nem vonz a top tier főleg mert elég nagy veszteségeket lehet ott összeszedni és igazából nem is fun. Legalábbis a Leo1-el nem az, de biztos én vagyok béna. Mondjuk ez fáj a legkevésbé, azért érthető, hogy a WG nem ad csak úgy oda egy t8-as prém tankot, persze jó lett volna.

#9096 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 16. 06:12

A Jefferson starship még mindig beteg szerkezet. Jól beforgatva ad némi elfoglaltságot a nehezeknek és a vadászoknak
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9097 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 16. 09:31

Wolf Te mivel nyomod? :) (vagy mit tolsz? :D )
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9098 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 16. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 09. 16. 09:31

Wolf Te mivel nyomod? :) (vagy mit tolsz? :D )

Lorri40t, T54, T95, T30, WZ111-4, Pershing, T34-1, T69, + a prém 112-T34-JT8,8 triót.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9099 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 16. 14:22

A Lóri hogy tetszik?

#9100 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 09. 16. 14:32

Nézegetem a videókat, az új ruszki Tier7-es LTTB is elég jó mókának ígérkezik.
Még a végén elkezdem a ruszki light vonalat is...egyszer
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.