World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2015. 01. 29. 06:43
Tegnap tigris tankkal végre jókat csatáztam, meg is lett a 100%-os legénység. Rendesen, csapatban sikerült harcolni, értelmesen, ritka az ilyen.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2015. 01. 29. 10:31
Én még mindig nagyon lassan haladok a személyes küldetésekkel, amikor időm jut játszani azért letudok 1-2-t, de most inkább a winter módban ökörködök, és húzom a legénységeket.
Elég könnyű összeszedni a megfelelő sebzéseket az 1500XP-ért, plusz a 25kXP-k is jól fognak jönni, főleg a gyorsított képzés bekapcsolásával. Csak a végén ne felejtsem majd el visszarakni az eredeti tankokba őket
Elég könnyű összeszedni a megfelelő sebzéseket az 1500XP-ért, plusz a 25kXP-k is jól fognak jönni, főleg a gyorsított képzés bekapcsolásával. Csak a végén ne felejtsem majd el visszarakni az eredeti tankokba őket
Elküldve: 2015. 01. 31. 14:11
Nehéz küldetés is kipipálva. De neheze még hátravan a könnyű tankokkal, meg az SPG-vel.
BatChat legénységnek mik az ajánlott képességek? Bia nem játszik, mivel női személyzetet tervezek neki.
BatChat legénységnek mik az ajánlott képességek? Bia nem játszik, mivel női személyzetet tervezek neki.
Elküldve: 2015. 01. 31. 14:46
Idézet: Warton - Dátum: 2015. 01. 31. 14:11
A ruszkik szerint első körben sixth sense + repair, másodikban repair a parancsnoknak + snaphot + smooth ride a drivernek és gunnernek.
Megvan az M41 HMC, sajnos a Mammoth legénységében nincs rádiós, így a BiA-t nem tudom használni raja
De így is egész jól használható, már eléggé jól állok az SPG küldetésekkel, bár a neheze csak most jön majd.
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2015. 02. 03. 00:06
Hali.van arról valahol info,hogy szintenként mennyi xp-t kell összeszedni?mondjuk skilleknél?
Elküldve: 2015. 02. 04. 17:20
Azt szeretném kérni,hogy egy hozzáértő rápillantana a statjaimra és mondana véleményt? A kérésem ami felmerült bennem mostanában,hogy folytassam-e
így szép lassacskán a fejlődést vagy töröljem és kezdjek újat,mert az elején nagyon sokat balf..kodtam.Elherdáltam az aranyakat,összevissza koncepció nélkül fejlesztgettem + a szarabb gép és gyenge net sem adott hozzá sokat.
Amennyiben kellemetlen a válasz pw-ben is megteszi..
így szép lassacskán a fejlődést vagy töröljem és kezdjek újat,mert az elején nagyon sokat balf..kodtam.Elherdáltam az aranyakat,összevissza koncepció nélkül fejlesztgettem + a szarabb gép és gyenge net sem adott hozzá sokat.
Amennyiben kellemetlen a válasz pw-ben is megteszi..
Elküldve: 2015. 02. 04. 17:42
Nem valami fényes stat az biztos, de hát mindenki elkezdte valahol. Meg aztán az utolsó pár napban a nagy átlaghoz képest jóval szebb eredményed van. Ugrásszerű fejlődés. Én biztos nem kezdenék másik accod. Tök felesleges visszamenni alacsonyabb tierbe szívni, ott nem is lehet fejlődni. Majd szépen lassan alakulni fog, főleg, ha végre valahára lesz valami normális tankod (értsd 7-es vagy annál nagyobb). T29-et semmiképp se hagyd ki. A DW2-t kerüld. A VK36-ról tovább kéne menni majd a Tigrisre, az menő. Az amcsi T25-öket egyelőre nem ajánlom. Tapasztalat szerint a Tier 7 még tud termelni némi hasznot, afölött veszteséges a játék.
Elküldve: 2015. 02. 04. 18:05
Kar ujat kezdeni, en a Tigrisig akkora balfasz voltam, mint a haz, aztan rajottem, hogy lehet am a tankot szogbe allitani a jobb effektiv pancelert, meg vannak weakspotok es igen tankban ulok, ha ketszer meglonek, nem dolgok meg, de lehet, hogy en addig 4x meglovom oket, stb. stb. Sokat kell figyelni a jobb jatekosokat, mit hogyan csinalnak, pl. Twitchen, Youtubeon (Quickybaby, Circonflex, SirFoch, stb.).
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2015. 02. 04. 18:10
Köszönöm, akkor marad.Próbálok ésszel játszani és most értettem meg/látom át menniyre op ha szakaszban tolja némileg összeszokott,akár csak közepes játékos..
Elküldve: 2015. 02. 04. 18:22
Fejlodesnel mar az is qrva sokat segit, ha egyszeruen ott vagy egy szakasz kozeleben vagy tagja vagy egy szakasznak, amiben vannak jobbak.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2015. 02. 05. 11:07
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2015. 02. 05. 00:27
Nekem 2x fordult csak elő, hogy 8 tankot lőttem ki egy csatában. 1x az M3 Lee-vel, egyszer pedig a T1 heavyvel. Pedig mindkettőt utáltam. Igaz ez már szó szerint évekkel ezelőtt volt.
Azóta sokat változott a game.
Emlékszem micsoda katarzisként éltük meg, amikor a zárt, később nyílt Béta verzióban hosszú hónapok alatt kifejlesztett járgányainkat elvették, amikor kijött a végleges verzió. Mindent kezdhettünk az elejéről. Igaz adtak cserébe egy prémium M4A3E2-őt, de az sovány vigasz volt.
Az újrakezdés idején gyakoriak voltak az egyedi házi-barkács textúrák is. Kínomban én is készítettem pár ilyet. Sajnos az évekkel ezelőtti Batmobil Hetzer festés már nincs meg, de a Tuning AMG Merci és a törékeny T38-at megtaláltam:

Bocs a nosztalgiáért...

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Súgó
A téma zárva.