Idézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 02. 28. 19:07
Komolyan mondom a legnagyobb fejtörést nekem a Pro felderítés okozza, egyszerűen nem tudok felderíteni nem hogy 4 ezret de még 2 ezret sem! Elképesztő hogy ezzel megy el nagyon sok idő

"Bulldog"
Azért ne feledjük el, hogy az a küldetés nagyon nehéz. Túl sok csillagnak kell együtt állnia ahhoz, hogy az sikerüljön.
1. pálya: kb. két pályán lehet ezt megcsinálni (Malinovka, Prohorovka) üzembiztosan.
2. csapat: kell hozzá az is, hogy a saját csapatban legyen pár olyan ember, akinek minimum borsónyi méretű agya van és azt lője, amit mutatsz, és amit kell. Pl. Prokhorovkán számtalanszor előfordult már, hogy derítettem az út melletti bokros tájat és persze, hogy a sok célpont közül mindenki az E3-mat kezdte el lőni, aminek a páncélját senki se tudta átlőni szemből. Miközben volt egy csomó olyan célpont, amit simán átlőhettek volna.
3. Másik könnyű tank: nagyon rontja az esélyeidet, ha a csapatodban van egy másik könnyű tank is, főleg akkor, ha egy helyre mentek. Persze nem azt mondom, hogy tkzd le... Illetve az ellenséges könnyű tank is felvillanthat téged és akkor véged.
4. Lehetőség szerint ne csak artynak derítsél, hanem mindenkinek. Sajnos az arty hiába pukkant nagyot, ha azt fél percenként teszi. Viszont, ha derített ellenségre mindenki rálát akkor hamarabban összegyűlik az a 4000 spot.
5. AMúgy nem mondom, hogy nem lehet megcsinálni WB-bel a küldit, de azért jobb lenne egy 8-as. WZ vagy a RU.
Szerintem ne görcsölj rá túlságosan. Nekem is kb. a napi első, "bemelegítő" csatában sikerült összehozni. Ha feszült vagy és nagyon akarod akkor úgyse fog sikerülni.