HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9821 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 05. 14. 10:09

Egyébként ezek a küldik fixek, tehát nem jön egy köv patch, ami lecseréli őket resetelve az eddigi eredményt?

SPG-vel haladtam picit, bár ezzel az amcsi csodával nehezen haladok, a 80%-s legénység miatt rohadt pontatlan és még motorteret ért direkt találat is 300-akat sebez maximum.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#9822 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 14. 10:34

@Nevl: elvileg megmaradnak a küldetések/tankok, a későbbiekben csak bővítik a megszerezhető tankokat.

@Warton: gratula, esélyes, ha így haladsz, akkor nem hogy a T55 lesz meg neked hamarabb, hanem az Object is, mint nekem a StugIV :D

#9823 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 14. 14:20

Következő patchel módosítani fognak a küldetéseken, többnyire könnyítenek rajtuk. Pl. a szakaszos küldetéseket egyedül is meg lehet majd csinálni. Kiszedik a notórius küldetéseket, pl. foglalj nehéz tankkal, egy lövéssel sebezz 3 tankot spg-vel stb.

#9824 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 10:13

Myrsky valamelyik nap láttalak fent csak épp lépnem kellett.

Megvettem JGPZ E100-at hát lol :D Valamiért rendkívül kielégítő érzés két lövésből kinullázni egy IS7-t úgy, hogy a szerencsétlen az összes pattintó taktikát beveti ellened, ennél már csak az okozott nagyobb eksztázist, amikor batmobilt egy lövéssel eltüntettem a csatamezőről...

Lassú, mint egy féllábú hintaló - bár még így is fürgébbnek érződik, mint a JT - nincs gun dep, némileg pontatlan a löveg a JT-hez képest, 22 mp a reload time 2 skilles maxos legénységgel és rammerrel, van néhány weak spotja, de így is hatalmas poén nyomulni vele. Főleg ha van veled valaki, aki támogat. Haverom T10 meddel, végig mellettem maradva bárkit kinyírtunk, kínai csodával jól elbújik mögém két lövés között és megvéd a sok idegesítő táras borzalomtól és kész is a csata.

Viszont - bár nekem is van - továbbra is hatalmas hibának érzem ezt a táras löveg rendszert, de ami még idegesítőbb az a tier 7-8 scout járgányok. Pattonnal összefutottam 1-1 ellen egy buldoggal 200 élettel úsztam meg az "összecsapást", 8.2 sec load time mellett nekem 3 vagy 4 lövés kinyírni őt, míg ő a 13-as rof-al vígan elpöcögtet engem a túlvilágra.

#9825 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 10:27

Hát, nem sokat vagyok fent, heti pár alkalommal, akkor is max 1 órát... Lassan haladok azért a küldetésekkel, végre meglett a HT-s foglalós küldi, pont mielőtt elvileg lecserélik... Könnyű tankkal is most foglalnom kellene, de azt hiszem ehhez át kellene váltanom az aktív scout+rohangálós játékról egy kis sunnyogós, "megvárom amíg a többiek elintézik a nagyját, aztán irány foglalni" módra :)

#9826 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2015. 05. 26. 11:13

Viszont - bár nekem is van - továbbra is hatalmas hibának érzem ezt a táras löveg rendszert, de ami még idegesítőbb az a tier 7-8 scout járgányok. Pattonnal összefutottam 1-1 ellen egy buldoggal 200 élettel úsztam meg az "összecsapást", 8.2 sec load time mellett nekem 3 vagy 4 lövés kinyírni őt, míg ő a 13-as rof-al vígan elpöcögtet engem a túlvilágra.

A WG szokás szerint túltolta a magas szintű lightok tűzerejét, hogy fellendítse a light használatot. Csak azt felejtik el, hogy olyan pályák is kellenenének hozzá, ahol lehet is használni őket, lehet spotolni, és lehet lőni is a spotjukat, és nem kapsz az arcodba pár medet azonnal. A mostanában behozott városi és cső kialakítású pályák viszont nem ilyenek.
Persze, időnként le lehet rohanni egy-egy magányos tankot, vagy csipkedni hátulról a nagyokat, de hamar véget ér a történet, ha nem egy, hanem két tank van ott, vagy szembetalálkozol valakivel egy szűkebb helyen.
WoT nick: Atti77

#9827 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 26. 22:09

Bulldog ász + nagy kaliber, de egy lightnak az hiszem nem ez lenne a feladata
WoT nick: Atti77

#9828 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 27. 09:12

Nekem tegnap jött össze egy Top Gun a T37-el, de az tényleg vicces, amikor a könnyű tankkal egymás utána top 3-ban vagy kiosztott dmg alapján... Mondjuk a tárasokkal könnyebb: AMX1390, T71-el elég sűrűn sikerült összehozni. AMX-el anno még egy Böelter medált is sikerült összeszedni, igaz akkor még nem volt más nemzetnél táras tank, és sokan nem vették eléggé komolyan amikor megjelentem mellettük/mögöttük :)

#9829 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 27. 10:49

T71-el hogy??? :D

A 75mm meggymagozó oldalról sem viszi át a tier 1 arty-t... viccet félretéve, 10-ből 9 csatában tier 9-10 MM-be kerülök, ahol van rajtam kívül 2-3 light tank, akiket lenne esélyem megsebezni és ezzel kb vége is. A max sebzés, amit kiosztottam vele meccsen talán 1200 vagy 1500 volt és már annak is nagyon örültem... persze ez valszeg inkább csak az én képességeimet minősíti és nem a tankot :) Egyébként nem a T69-re gondoltál? (13 90 tiertársa)

JgpzE100 ágyúja meg hát Öööö... 90°-s szögből egy ST-1 oldaláról lepattantam 150 méter távolságból... ööö what?
Következő lövés egy IS7-t lehetetlen szögből (sidescrapelt) azonnal átvitt front páncélnál... érti ezt a fene

Szerkesztette: Nevl 2015. 05. 27. 10:51 -kor

#9830 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 27. 11:02

Igen, a T71-re :) Átlag 800dmg-em van csak vele, mert a gyors halál simán benne van, de amikor ráéreztem a vége felé (és még nem voltak meg az új T8-as lightok), akkor igencsak szép köröket tudtam menni vele. Wotreplays-en van fent 4 csata, nem mostanában voltak (és ahogy nézem tier9 volt a max), azóta eléggé megváltozott a játék képe :)

#9831 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 05. 28. 09:31

Ma éjjel csak összehoztam ezt a T28HTC-t. 2 csata a SU-14-2-vel, két küldetés teljesítve. :cool2: Az LT15-öt egyelőre szkippelem, majd egyszer, ha kedvem lesz hozzá, most amúgy sem kell nagyon még egy női tankos. A mostanit se tudtam értelmes helyre tenni, úgyhogy brit TD parancsnok lett belőle.

Még nem próbáltam az új tankot, majd ma este. :)

#9832 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 01. 10:42

Khm... jgpz E100 lövege... khm... ez is olyan WG módra lett megtervezve. Hétvégén egyik meccsen lepattantam egy BC 25t oldaláról tökéletes szögből, majd nulla damage critet lőttem egy orosz tier 9 arti orrlemezén, a pontatlanságról már nem is beszélve, álló tankra maximum 300 méterig lövünk, mozgóra inkább 50 méteren belül.

Persze közben engem szemből ugyan ez a BC minden lövésével átvitt különösebb célzás nélkül... ja :D French and russian tanks are well balanced :D

Ettől függetlenül fun a járgány, azért azt nem csodálom, hogy clan warsban nem népszerű :)

#9833 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 02. 08:31

Tegnap volt időm 5 meccsre.
Elsőn stalingrad M103: panther II megtalál első kapáslövése ammo rack és track, megjavítom belelövök. Második lövése ammo rack, gun és commander, saját lövésem lepattan a padlólemezéről. Megjönnek a haverjai - természetesen mindenki egyedül hagyott - kinyírnak.

Második csata: T34 első bekapott találat felgyújt, második találat ellövi a gunt, harmadik az ammo racket, két zombi van csak velem, akik kisétálnak 5 tank kereszttüzébe, nulla segítség.

Harmadik csata T71, első találat egy bulldogtól motor és commander KO, én az oldaláról kétszer is lepattanok.

Utána a JGPZ-vel azért sikerült menni egy 6000 dam-s csatát, gondoltam na most fordul a szerencse.

M103 újabb csata csapat teljes lemming módra egy irányba sikerül egy sebző lövést bevinni, majd a következő 6 lövésem mindenkiről minden szögből lepattan. Ellenséges M103 mozgásból elsőre ellövi az ágyúm, majd az ammo racket én mindkétszer lepattanok softspotjairól :D

Itt úgy éreztem, hogy akkor nekem van jobb dolgom is. (szerencsére azért a csaták átlag 5-6 perc alatt befejeződnek)

#9834 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 02. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2015. 06. 02. 09:31

Tegnap volt időm 5 meccsre.
Elsőn stalingrad M103: panther II megtalál első kapáslövése ammo rack és track, megjavítom belelövök. Második lövése ammo rack, gun és commander, saját lövésem lepattan a padlólemezéről. Megjönnek a haverjai - természetesen mindenki egyedül hagyott - kinyírnak.

Második csata: T34 első bekapott találat felgyújt, második találat ellövi a gunt, harmadik az ammo racket, két zombi van csak velem, akik kisétálnak 5 tank kereszttüzébe, nulla segítség.

Harmadik csata T71, első találat egy bulldogtól motor és commander KO, én az oldaláról kétszer is lepattanok.

Utána a JGPZ-vel azért sikerült menni egy 6000 dam-s csatát, gondoltam na most fordul a szerencse.

M103 újabb csata csapat teljes lemming módra egy irányba sikerül egy sebző lövést bevinni, majd a következő 6 lövésem mindenkiről minden szögből lepattan. Ellenséges M103 mozgásból elsőre ellövi az ágyúm, majd az ammo racket én mindkétszer lepattanok softspotjairól :D

Itt úgy éreztem, hogy akkor nekem van jobb dolgom is. (szerencsére azért a csaták átlag 5-6 perc alatt befejeződnek)

:D
Igen, vannak ilyen napok, hetek. Kb. minden 2./3. meccsen kapok ammo racket én is (mondjuk a gunom csak nagyon ritkán lövik szét). Azt is szeretem, mikor úgy adja, hogy bárki T8-T9 átlövi a VK.45.02B tankomat szemböl, holott szerencsésebb napokon többezer sebzés pattan le. A tegnapi szánalom kategóriám az volt, mikor T7-T9 partiban a csapatomból rajtam kívül még 1 tag lött 1000 dmg felett. Pár napja meg ugyanilyen csapatból 7 ember nullázott. Ha Top Gunt lö az ember fia, akkor sem nyerhet ilyen mazsolákkal. Csoda, hogy veszítünk?

#9835 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 02. 13:32

En meg nagyon rakaptam a generalsra, ugyhogy pihentetem ezt a jatekot. Bar tegnap azert megcsinaltam par kuldit. De mostmeg sok kuldi ki van nyitva igy lehet valogatni az egyszetubbek kozt.

#9836 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 02. 14:55

Az egyik generálisnak áll, a másik meg hadihajó kapitánynak...hmm...lassan elkopik a topik.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9837 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 03. 09:47

Ez a napi 30 gold egy kicsit felpörgette a tankozásomat, de most úgy érzem megint szünetelni fog... A generalst kipróbáltam, de egyelőre nem éreztem rá az ízére, túl sok sikerélményem sem volt benne :) A hajózás nagyon tetszik, viszont jelenleg arra sincs időm/energiám... Kéne 1 hónap szabi, aztán kockulni 1-2 hetet :)

#9838 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 05. 23:39

Ma esti Match Makingem. 1 (szoros) győzelem, 10 vereség, de olyan vereségek, ahol 4-6 tankot lőtt ki a csapatom nem mellesleg mindenkiről pattantam (Pl STA-1 220-as átütéssel nem viszi át egy T6 Sherman 76mm-es tornyát 2x sem). Gyász :(

#9839 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 08:35

Ugyan, Jgpz e 100, kb 50 méterről teljes célzással - a tank teljesen betöltötte a célzókört - a lövedék elmegy az E100 haspáncélja alatt, miss.
Második lövés ugyan ez, csak lepattan a haspáncélról, harmadik lövés szintén mellémegy, teljesen becélzott ellenfélnél. Ekkor jött a kegyelem döfés, IS3-ra hátulról ráláttam, a fenekéről közel tökéletes shot pattan :D Tudom ez így nem érződik annyira tragédiának, de amikor max 28 km/h-al tudsz menni és 23 mp az újratöltési idő 299 pen mellett akkor azért fáj...

A következő gameben M103-al összekerültem 3 IS7 ellen 15 lövésből mindegyik lepattant mindenhonnan, inkább kiléptem :D

#9840 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 08. 11:44

Én meg tovább nyomatom az artykat, mostmár mind az öt nemzetből van egy arty-m, vegyes tier besorolásúak. A német ág kivételével mindegyiket valamelyik menekülő ágon fejlesztettem ki könnyű, nehéz stb. tankkal. Így a legénységek nem százasok. Kivéve az oroszt, abban elég képzett emberek vannak.

SU-14-2: legkirályabb, nagyon szokta adni, elég sok gore medált összeszedtem vele, jelenleg ez a kedvenc. Vicces amikor fullhpról oneshotolok T9-es tankokat (IS-8, Foch). Csatákat el tudok dönteni ezzel a tankkal. Ahogy nézem a következő tank is ugyanezzel a löveggel lesz felszerelve, csak jobb újratöltési idővel, már alig várom, hogy kifejlesszem, hiszen ugyanez lesz csak mégjobb löveggel. Persze ehhez még elég sok xpt kell összegyűjteni, addig is a következő cél a második csillag megszerzése a lövegre. Komolyan fontolgatom, hogy megtartom ezt az spg-t.

GW Panther: a pontossága jó, de valahogy a sebzés mértéke olyan kevés, hogy nem igazán számít, hogy eltalálom a célt vagy sem, mert a 300-400 dmg ezen a szinten semmit sem számít. Minél többet kell lőni annál több lövés megy mellé, fölé, elé stb. A következő arty a sorban nagyobb sebzésű, tkp. csak ezért játszom vele.

Lor 150 50: Vele még ismerkedek, mert csak a hétvégén vettem meg, nincs is rendesen felszerelve, a legénység sem a legjobb, nagyon a GW Pantherra hasonlít eddig, csak szűkebb egy picit a belőhető terület.

M44: Ezzel valahogy nem megy, ha minden lövés bejön akkor sem tudok vele nyerni. Van egy küldetés, ahol egy fel nem derített artyt kell kilőni. A célzott arty 440 hpja volt, amiből csak 405-öt tudtam lelőni. Nem kicsit voltam ideges. Szóval az M41 után és annak ellenére, hogy teljes női legénysége van valahogy nem adja, pedig érzem benne a potenciált.

Bishop: Nagyon tetszik, bár zavaró, hogy közel kell menni vele a célponthoz. Egyetlen bajom vele az, hogy mire a legénység jó lesz benne, akkora már el fogom adni. Így teljes valójában sose fogom használni. Ettől függetlenül elég jól használható, néha egész jó sebzéseket lehet vele produkálni.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.