Kicsit sok volt a lepattanó és a prémium lőszer használat.
World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2015. 03. 30. 18:07
Srácok tudnátok javasolni egy olyan modot amivel nyomon tudom követni mennyi sebzést osztottam ki? " Motor és löveghang, célzó mod, bekapott sérülés mennyiségét jelző mod" eddig csak ezek vannak fent.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Elküldve: 2015. 03. 30. 19:33
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2015. 03. 30. 20:02
Elküldve: 2015. 03. 30. 21:19
Idézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 03. 30. 20:02
Köszi szépen, most nem tudom mi van a játékkal mert nem akar szinkronizálni, újra felraktam a modokat és még újra is raktam a játékot de nem akar betölteni a garázs sem, 2 hang moddal lehet valami pedig úgy jártam el mint ahogy le van írva de semmi. 
- Torold le/nevez at a komplett mod mappat.
- Inditsd el a promod setupjat es valaszd ki azokat a modokat, ami kell neked (pipa).
- Probald ki a jatekot.
- Ha valamelyik nem tetszett a modok kozul, akkor vissza az elso lepeshez es re-do...
Ha elerted a kivant hatast mehet a jatek.
Elküldve: 2015. 03. 30. 21:23
Idézet: LightBringer - Dátum: 2015. 03. 30. 22:19
- Inditsd el a promod setupjat es valaszd ki azokat a modokat, ami kell neked (pipa).
- Probald ki a jatekot.
- Ha valamelyik nem tetszett a modok kozul, akkor vissza az elso lepeshez es re-do...
Okés köszi de másik modokkal vacakolok azok nem mennek de köszönöm, természetesen ezt is fel fogom tenni
Elküldve: 2015. 03. 31. 01:49
Idézet: LightBringer - Dátum: 2015. 03. 30. 22:19
- Probald ki a jatekot.
Kipróbáltam a modot amit küldtél, lehet csak én nézem be de mintha visszafogná a gépet :/ csak egy zavaró dolog volt benne hogy a kép felső - középső részére rakja a bevitt sebzést és nem látom mert a tankok ikonja eltakarja, esetleg tudnál adni tanácsot hogy lehetne onnan elrakni?
Jah és még csak annyit hogy ha el akarom távolítani a progit akkor csak uninstall kell?
Köszi szépen
Szerkesztette: Ironjesus 2015. 03. 31. 01:57 -kor
Elküldve: 2015. 03. 31. 05:38
Mit össze bohóckodtok a modokkal. Az igazi férfiak blitzeznek, mod nélkül
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2015. 03. 31. 15:17
Idézet: Ironjesus - Dátum: 2015. 03. 31. 01:49
Kipróbáltam a modot amit küldtél, lehet csak én nézem be de mintha visszafogná a gépet :/ csak egy zavaró dolog volt benne hogy a kép felső - középső részére rakja a bevitt sebzést és nem látom mert a tankok ikonja eltakarja, esetleg tudnál adni tanácsot hogy lehetne onnan elrakni?
Jah és még csak annyit hogy ha el akarom távolítani a progit akkor csak uninstall kell?
Köszi szépen
Köszi szépen
Ami a kis terkepen mutatja, merre nez az ellenfel, az tudja lassitani a gepet. Ha el akarod tavolitani, akkor vagy uninstall vagy letorlod/atnevezed a mod mappat.
Elküldve: 2015. 04. 02. 22:15
Hali!
Jelzem halkan,hogy sárga lettem már nem orange!
köszönöm
!
Jelzem halkan,hogy sárga lettem már nem orange!
köszönöm
Elküldve: 2015. 04. 03. 10:41
Kis helyzetjelentés.
Megvettem a Bat Chat 25t.-ot. Eddig még nem nagyon tudtam vele játszani, mert előbb a JagdpanzerIV, majd az artyk teljesen beszippantottak.
JagdpanzerIV: Egyszer már volt egy "rage sell" -em, amikor annyira felidegesített a tank, hogy eladtam a 'csába, egyszer visszavettem és sokáig hozzá se nyúltam, majd el kezdtem vele játszani és ugyanolyan szar volt, mint amikor eladtam. Aztán jött a zseniális ötlet, hogy tegyem rá a 75 mm-es ágyút a 88-as helyett, hiszen ugyanez van az E-25-ön is, és annál milyen jól működik egy tierrel feljebb. Teljesen megváltozott a tank és tök élvezetes köröket mentem vele. Ismét bebizonyosodott, hogy az L/56-os löveg semmire se jó, akkor már inkább a kisebb űrméretű. Napi bölcsesség: a JagdpanzerIV a 75 mm-es ágyúval a szegény ember E-25-öse.
Artyk
Főleg a Battle assistant modnak köszönhető, de rengeteget javít az arty játékmeneten. Bár azt tapasztalom, hogy nagyon kevés xp-t kapok a csatákért, még akkor is, ha viszonylag sokat sebzek. Ezen azért jó lenne, ha változtatnának és kapna egy kis buffot az xp-re.
AMX 13 F3: komolyan mondom, imádom ezt az artyt. Bár kicsit sebez, átlagban olyan 350-t, de kis szerencsével a vékonyabb páncélzatú 6-os szintű tankok (Cromwell pl.) oneshotolhatók vele. Illetve szerencsére elég széles a belátható mezeje, így a tank mozgatása nélkül lehet célozni elég sokfelé.
S-51: sok szenvedés után sikerült végre kifejlesztenem a 203-as löveget és ennek hatására sokat változott a játékmenet. A 40+ mp-es újratöltés és a kevés lőszer miatt sokkal jobban meg kell gondolni, hogy mire lövünk, viszont, ami betalál az nagyon betalál. A nagy splash miatt ha mellé megy is elég sokat sebez így is az ellenségen. Nagy hátrány viszont, hogy a célzáshoz sokat kell mozgatni a tankot, amitől szétesik a célzókör. Összességében szeretem ezt is, de azért nem annyira mint az F3-at.
A 3. artym a GW Panther egyelőre stock állapotban parlagon hever, nem nagyon játszottam vele. Szar benne a legénység és a kiságyúval elég körülményes az xp szerzés.
Tervezem még az amcsi ágat, a Chaffeeről anno kifejlesztettem az arty-t, lehet abba átrakom az amcsi női szakaszomat, akik most a Hellcatemben vannak.
Küldetések:
A HT foglalós küldetés egyszerűen nem akar összejönni. Már többször volt, hogy 90% fölött volt a foglalás, amikor a saját agyhalott csapattársak kilőtték az ellenség utolsó agyhalott tankját, mindenfajta könyörgésem dacára. Illetve tegnap sikerült a foglalás az AMX M4-el, persze akkor meg a 2000 dmg nem jött össze.
Viszont olvastam, hogy átdolgozzák a küldetéseket. Remélem, hogy ezt kiveszik ls helyettesítik valami értelmesebbel, bár addigra úgyis sikerül valahogy összeszednem. A dmg miatt inkább az IS-7-el próbálkozom, mert ott ez kb. 4-5 lövés alatt megvan, a többi, alacsonyabb szintű tankomnak nagyon alacsony az alfa sebzése, úgyhogy azoknál több sikeres találat szükséges, ami nem mindig jön össze.
Megvettem a Bat Chat 25t.-ot. Eddig még nem nagyon tudtam vele játszani, mert előbb a JagdpanzerIV, majd az artyk teljesen beszippantottak.
JagdpanzerIV: Egyszer már volt egy "rage sell" -em, amikor annyira felidegesített a tank, hogy eladtam a 'csába, egyszer visszavettem és sokáig hozzá se nyúltam, majd el kezdtem vele játszani és ugyanolyan szar volt, mint amikor eladtam. Aztán jött a zseniális ötlet, hogy tegyem rá a 75 mm-es ágyút a 88-as helyett, hiszen ugyanez van az E-25-ön is, és annál milyen jól működik egy tierrel feljebb. Teljesen megváltozott a tank és tök élvezetes köröket mentem vele. Ismét bebizonyosodott, hogy az L/56-os löveg semmire se jó, akkor már inkább a kisebb űrméretű. Napi bölcsesség: a JagdpanzerIV a 75 mm-es ágyúval a szegény ember E-25-öse.
Artyk
Főleg a Battle assistant modnak köszönhető, de rengeteget javít az arty játékmeneten. Bár azt tapasztalom, hogy nagyon kevés xp-t kapok a csatákért, még akkor is, ha viszonylag sokat sebzek. Ezen azért jó lenne, ha változtatnának és kapna egy kis buffot az xp-re.
AMX 13 F3: komolyan mondom, imádom ezt az artyt. Bár kicsit sebez, átlagban olyan 350-t, de kis szerencsével a vékonyabb páncélzatú 6-os szintű tankok (Cromwell pl.) oneshotolhatók vele. Illetve szerencsére elég széles a belátható mezeje, így a tank mozgatása nélkül lehet célozni elég sokfelé.
S-51: sok szenvedés után sikerült végre kifejlesztenem a 203-as löveget és ennek hatására sokat változott a játékmenet. A 40+ mp-es újratöltés és a kevés lőszer miatt sokkal jobban meg kell gondolni, hogy mire lövünk, viszont, ami betalál az nagyon betalál. A nagy splash miatt ha mellé megy is elég sokat sebez így is az ellenségen. Nagy hátrány viszont, hogy a célzáshoz sokat kell mozgatni a tankot, amitől szétesik a célzókör. Összességében szeretem ezt is, de azért nem annyira mint az F3-at.
A 3. artym a GW Panther egyelőre stock állapotban parlagon hever, nem nagyon játszottam vele. Szar benne a legénység és a kiságyúval elég körülményes az xp szerzés.
Tervezem még az amcsi ágat, a Chaffeeről anno kifejlesztettem az arty-t, lehet abba átrakom az amcsi női szakaszomat, akik most a Hellcatemben vannak.
Küldetések:
A HT foglalós küldetés egyszerűen nem akar összejönni. Már többször volt, hogy 90% fölött volt a foglalás, amikor a saját agyhalott csapattársak kilőtték az ellenség utolsó agyhalott tankját, mindenfajta könyörgésem dacára. Illetve tegnap sikerült a foglalás az AMX M4-el, persze akkor meg a 2000 dmg nem jött össze.
Elküldve: 2015. 04. 03. 11:00
Én tegnapelőtt mentem egy "majdnem" kört a VK4502B-vel: Tier10-es meccs, a végén JpzE100+WTE100+Én (200HP-vel, és a top torony+ágyú nélkül) vs. JT, JPzE100, BC158 arty. Ellövik rám az április 1-i lőszert: marad 84HP-m, maradok a szikla mögött, mert ha kilógok egyből meglátnak és lőnek. Jön a JPzE100, de mellém lő, én nekiállom aprítani, és szerencsére a saját JPzE100 is bekapcsolódik, így kinyírjuk. Közben a WTE100-unk levadászta a JT-t, így maradt az arty vs. mi. Megyünk foglalni, be is érünk, már 72%-nál tartunk, amikor felvillanok, meglátom az artyt, de sajnos kilő... Az arty elmenekült, és a JPz-nk pedig befejezte a foglalást. Szerencsére akkor a csata feszültsége alatt nem realizálódott, hogy majdnem meglett a küldetés, csak később, így elmaradt az "ó ób***"
Elküldve: 2015. 04. 03. 11:20
Nekem az úgy lett meg, hogy az ellentől egy St.Emil maradt csak, nálunk 2 arty, 1 T95 valahol a pálya közepén és én. Beálltam foglalni (a sebzés már megvolt), az artyk nem mozogtak, a T95 meg hiába mozgott szerencsétlen 
A foglalás 100%-ánál az ellen beírta csetbe, hogy nagyon köszöni, mert kifogyott a lőszerből. Szóval ezért nem jött resetelni
(egyébként utáltam ezt a küldetést)
A foglalás 100%-ánál az ellen beírta csetbe, hogy nagyon köszöni, mert kifogyott a lőszerből. Szóval ezért nem jött resetelni
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2015. 04. 17. 12:25
Na mi az mindenki megcsömörlött ezektől a hüle küldetésektől? Legalábbis én igen. Olyannyira, hogy szinte már csak spg-vel játszom, aminek eredményeként végigvittem az stug4-es spg küldetéseket és a T28-asokból is vagy 10-et megcsináltam.
A könnyű tankos küldetést szakasztársak hiányában nem tudom megcsinálni, a nehéz tankos foglalós küldetés, meg annyira kretén, hogy nem megy és kezdem feladni. A HT15 már vagy 5-ször meglett volna, persze addig nem tudom megcsinálni, amíg nincs meg ez a szar.
Úgyhogy az SPG küldetések vannak, amik még nyitottak, persze ott is kell majd egy szakaszozósat csinálni, de mire eljutok oda az még messze van.
Az S-51 viszont álomjó, főleg mióta felfedeztem, hogy AP-t is lehet beletenni. Az AP-val egy 8-as nehéz tank egy lövés, azonnali halál, persze csak ha betalál, de általában be szokott. 260 mm-es pen mindenre elég, főleg azért, mert artyként jóvel kedvezőbb a becsapódási szögem, mint a normál tankok esetében. Így fordulhatott elő, hogy egy JgTig88-at szemből simán belőttem. Magasabb tierekben sokkal jobb AP-t használni, mert az 1400-akat sebez, míg a HE csak 6-800-at. Alacsonyabb tierű meccsekben viszont a splash miatt jobb a HE és az a 600-800 dmg pont elég a 6-os, illetve sérült 7-es tankok ellen. Egy csillag össze is jött a csőre, szerintem a második is meglesz egyszer, hacsak le nem cserélem a következő artyra SU-14-2-re.
Az új felfedezettem pedig az M41 HMC tegnap mentem vele egy 5 killes kört, eszméletlen jó az is, főleg, hogy abban 1 kivétellel csak női tankos van. Mire meglesz az M44; így vagy úgy, de csak összejön még egy női harckocsizó és akkor abba már full női legénységet tudok tenni. De nagyon jó lenne már végezni ezzel a T28 HTC-vel, mert a T55-ben bizonyos küldikkel garázshelyet is lehet nyerni.
A GW Pantherrel valahogy nem találom a hangot, persze a legénység sem olyan jó, mint a másik két tankban.
Egyedül a brit arty ág, ami hiányzik, de már a valentinnal elkezdtem fejlesztgetni a Bishopot, bár olvastam, hogy a brit alacsony tierű artyk merőben mások mint a többi.
A könnyű tankos küldetést szakasztársak hiányában nem tudom megcsinálni, a nehéz tankos foglalós küldetés, meg annyira kretén, hogy nem megy és kezdem feladni. A HT15 már vagy 5-ször meglett volna, persze addig nem tudom megcsinálni, amíg nincs meg ez a szar.
Az S-51 viszont álomjó, főleg mióta felfedeztem, hogy AP-t is lehet beletenni. Az AP-val egy 8-as nehéz tank egy lövés, azonnali halál, persze csak ha betalál, de általában be szokott. 260 mm-es pen mindenre elég, főleg azért, mert artyként jóvel kedvezőbb a becsapódási szögem, mint a normál tankok esetében. Így fordulhatott elő, hogy egy JgTig88-at szemből simán belőttem. Magasabb tierekben sokkal jobb AP-t használni, mert az 1400-akat sebez, míg a HE csak 6-800-at. Alacsonyabb tierű meccsekben viszont a splash miatt jobb a HE és az a 600-800 dmg pont elég a 6-os, illetve sérült 7-es tankok ellen. Egy csillag össze is jött a csőre, szerintem a második is meglesz egyszer, hacsak le nem cserélem a következő artyra SU-14-2-re.
Az új felfedezettem pedig az M41 HMC tegnap mentem vele egy 5 killes kört, eszméletlen jó az is, főleg, hogy abban 1 kivétellel csak női tankos van. Mire meglesz az M44; így vagy úgy, de csak összejön még egy női harckocsizó és akkor abba már full női legénységet tudok tenni. De nagyon jó lenne már végezni ezzel a T28 HTC-vel, mert a T55-ben bizonyos küldikkel garázshelyet is lehet nyerni.
A GW Pantherrel valahogy nem találom a hangot, persze a legénység sem olyan jó, mint a másik két tankban.
Egyedül a brit arty ág, ami hiányzik, de már a valentinnal elkezdtem fejlesztgetni a Bishopot, bár olvastam, hogy a brit alacsony tierű artyk merőben mások mint a többi.
Elküldve: 2015. 04. 17. 12:38
Idézet: Warton - Dátum: 2015. 04. 17. 13:25
Na mi az mindenki megcsömörlött ezektől a hüle küldetésektől?
WoWs CBT van. Nálam az mindent üt. WoT küldetéseket el sem kezdtem.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2015. 04. 17. 15:25
Idézet: Warton - Dátum: 2015. 04. 17. 13:25
Az új felfedezettem pedig az M41 HMC tegnap mentem vele egy 5 killes kört, eszméletlen jó az is, főleg, hogy abban 1 kivétellel csak női tankos van. Mire meglesz az M44; így vagy úgy, de csak összejön még egy női harckocsizó és akkor abba már full női legénységet tudok tenni.
Az M44 még jobb lesz, széles lövegkitéríthetőség és elég gyors újratöltés.
Nekem megvan az M12, de nem igazán érzem előrelépésnek, a kis tartományú ágyúmozgatás miatt állandóan szétesik a célzókör, így sokkal többet kell vele várni a célzásra mint az M44-gyel + 32 másodperc a töltési idő, elég kellemetlen, ha nem talál a lövés.
Szóval az M44 féle "puffogtassunk mindenre" stílus(om)tól eléggé eltérő a játékmenet vele.
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2015. 04. 20. 15:32
Akkor az S-51 után az M12 vel se lesz sok gondom, mert én meg ahhoz vagyok szokva, hogy nem nagyon lehet kitéríteni a löveget, cserébe viszont sebezzen nagyot. A küldetésekben továbbra sem nagyon tudok előrelépni, most a területsebzést próbálgatom az S-51-el. 3 tankot kell sebezni egy lövéssel. Eléggé helyzettől függ. Meg persze attól, hogy épp prémium lőszer van-e betöltve vagy sem. Persze amikor adódik a lehetőség akkor vagy AP vagy sima HE van betöltve. Az intuíció meg még nem aktív a töltőkön. Ha mégse, akkor hiába célzok a 3 tank közötti üres területre hótzihher, hogy telibe vágja az egyiket és így a 3 sebzés helyett van egy nagy és esetleg még egy kicsi.
Egyébként tiszta egy szar ez a küldetés, mert normál esetben becélzod az egyik tankot és sebzel bele, nem pedig közéjük lősz, hogy mindháromnak leszedd a láncát, mert arra már pl. megadná a küldit. A saját csapatom ellenségévé tesznek ezek az idióta cirkuszi mutatványos küldetések.
Aztán még hiányzik az ölj meg két spg-t. Ez is nevetséges, mert c-artyzni kell, ahelyett, hogy a nehéztankokat lövöldözném, akiket pontosan látok. Nem a bokrokat kell vizslatni, mikor lő valaki és utána imádkozni, hogy betaláljak.
Meg még hiányzik az egyik szakaszos küldi a 3000 sebzésével. Az a baj, hogy a 3000 dmg nagyon sok nekem, és csak ritkán sikerül, ezért berángatni valakit egy könnyű tankkal elég nagy szemétség, szerintem. Bár S-51-el két AP lövés és egy HE nem tűnik túl bonyolultnak, de az a baj, hogy nagyon pontatlan az ágyú. A GW Panther 300-as sebzésével pedig ezer lövés mire összegyűlik ennyi dmg. Persze azzal sem lehetetlen, mert már sikerült párszor, de azért mégis.
Jó lenne ezeken a küldetéseken túl lenni már.
Aztán még hiányzik az ölj meg két spg-t. Ez is nevetséges, mert c-artyzni kell, ahelyett, hogy a nehéztankokat lövöldözném, akiket pontosan látok. Nem a bokrokat kell vizslatni, mikor lő valaki és utána imádkozni, hogy betaláljak.
Meg még hiányzik az egyik szakaszos küldi a 3000 sebzésével. Az a baj, hogy a 3000 dmg nagyon sok nekem, és csak ritkán sikerül, ezért berángatni valakit egy könnyű tankkal elég nagy szemétség, szerintem. Bár S-51-el két AP lövés és egy HE nem tűnik túl bonyolultnak, de az a baj, hogy nagyon pontatlan az ágyú. A GW Panther 300-as sebzésével pedig ezer lövés mire összegyűlik ennyi dmg. Persze azzal sem lehetetlen, mert már sikerült párszor, de azért mégis.
Jó lenne ezeken a küldetéseken túl lenni már.
Elküldve: 2015. 04. 22. 07:50
Gabibacsi, van Mac OS beta teszt a csudagephez...
Elküldve: 2015. 04. 22. 08:05
Yeeeey! Akkor lehet azért majd néha én is fel fogok nézni puffogtatni kicsit. (windows bootolás fárasztó...)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2015. 04. 22. 08:35
Idézet: LightBringer - Dátum: 2015. 04. 22. 08:50
Gabibacsi, van Mac OS beta teszt a csudagephez... 
Zsír, köszi
Bár tapipaddal érdekes lesz, majd meglátjuk
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Súgó
A téma zárva.