HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#341 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 15. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 11. 15. 17:33

akkor fogsz majd meglepődni, amikor lesz normálisabb motor/felfüggesztés, és menni fog, mint a szélvész, illetve felkerül a 88-as... bár amiylen szerencsém van, állandóan IS4-es harckocsik jönnek nekem szemben mostanában)

Felfüggesztés már megvan. 440LE-s motort is lecseréltem már 600LE-re. A legerősebb 670LE-s motort egyenlőre hanyagolom. Inkább Új toronyra és komolyabb lövegre gyűjtök.
Egyébként már így is tűrhető a mozgékonysága. Az alap motorhoz és futóműhöz képest elég nagy volt az ugrás.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#342 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 11. 15. 22:53

Felfüggesztés már megvan. 440LE-s motort is lecseréltem már 600LE-re. A legerősebb 670LE-s motort egyenlőre hanyagolom. Inkább Új toronyra és komolyabb lövegre gyűjtök.
Egyébként már így is tűrhető a mozgékonysága. Az alap motorhoz és futóműhöz képest elég nagy volt az ugrás.

a motor a későbbiekben lesz fontos - már ha el akarsz menni a porsche-féle nehézharckocsi irányába (ami szerintem egy állat, btw)

de egész szépen lehet ezzel is aratni, csak rá kellene rakni a spall linert - rengetegszer haltam meg amiatt, mert mozgásképtelenné váltam sajnos

csak csóró vagyok :)

#343 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 16. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 11. 16. 07:42

csak csóró vagyok :)

a csóróság a legnagyobb problémám nekem is. :) pénz az van dögivel, de az xp, -fejlesztésre- nagyon kínkeservesen jön össze. :) a rekordom idáig 1470 xp, 41500 pénzzel, de sajnos ez nem állandó. van úgy, hogy a KV-3-al, egy lövést sem adok le, ráadásul veszítünk. ilyenkor kapok vagy 80 xp-t... :angry:

#344 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 16. 08:53

a csóróság a legnagyobb problémám nekem is. :) pénz az van dögivel, de az xp, -fejlesztésre- nagyon kínkeservesen jön össze. :) a rekordom idáig 1470 xp, 41500 pénzzel, de sajnos ez nem állandó. van úgy, hogy a KV-3-al, egy lövést sem adok le, ráadásul veszítünk. ilyenkor kapok vagy 80 xp-t... :angry:

Hát én valahogy úgy érzem, hogy egy helyben topogok, ha nincsen prémiumos napom. Már számolom a lövéseket, csak biztosra megyek mert azért 1000 pénz egy lőszer, ha még el is találnak az legalább 2-3e pénz, ha kilőnek akkor nem úszom meg 8-9e alatt. Mostv vettem új motort az IS-be, sokat filóztam, hogy a motort (26000 XP, 75000 pénz) vagy a löveget cseréljem (19000XP, 125000 pénz) ez a löveg is 122mm-es csak kicsit gyorsabban tölt. Talán 5.65 a mostani 4.56 helyett, de végül is a motort fejlesztettem. Gyorsabb nem lett (34Km/h), viszont jól gyorsul és fordulékony. Rászoktam arra, hogy körberohangálom az Tigriseket, nagyobb IS-eket és ez eddig bevált. Viszont a patch érezhetően rontott a sebzésen, pl egy KV-3 már nem egy lövés. Viszont az álcaháló nagyon jól műxik ha a bokorban állok. Van, hogy nem vesznek észre ha elmennek mellettem, persze csak akkor ha nem lövök, mozgok . Nagyon várom már az europai szervert, mert kikészít ez a nagy ping, az oroszoknál meg artym van és nincsen kedvem most újra kezdeni az egész orosz vonalat. Bár lehet az új szervernél sem lesz.
Ui.: Legjobban a T-44-eseket utálom..

#345 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 10:11

Igen, az XP gyűjtögetés tart legtovább.
Nem igazán találom még a taktikát ezzel a Vk3001(p)-vel.
Most, hogy már tűrhető a mozgékonysága, próbáltam rusholni artykra. Nem jött be. Általában valami nehézvas hátramarad artyt és zázlót védeni. Ezek ellen az alap 75mm-es lövegem és a páncélzatom is kevés. Egyből szétkapnak.

A nehéz tankok persze mindig azt várják, hogy közepesek menjenek előre felderíteni. Ez is elég rizikós. Még a VK3001(P)-vel, annak ellenére, hogy ez már a felső-közép osztály belépő szintje :) (na ezt jól megfogalmaztam).

Még az a legéletképesebb taktika egyenlőre, hogy ha hátul maradok az artykkal és megvárom az ellenfél rusholó Leopardjait vagy PZIII-asait. Ezek ellen jó vagyok. Utána próbálok valami puhább (közepestank) célpontot találni, vagy besegítek a nagyoknak egy kis mozgó de óvatos közel felderítéssel, zavarással, tűztámogatással.

Összességében nagyon kevés járművet lőttem még ki a VK3001(P)-vel. De többször volt, hogy kilövés nélkül is 700 fölötti XP-t szereztem csak sebzésből és detektből.
Kép

#346 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 16. 11:59

Legjobban a T-44-eseket utálom..

Mozgékonyság-tűzerő-páncélvédelem hármasát tekintve messze a T-44 a legjobb tank a játékban.
Szerintem mindenki utálja a T-44-est.
Én is.
Véleményem csak akkor változna, ha nekem is lenne T-44-esem. :)
De az orosz vonalhoz még hozzá sem kezdtem.
Most a Panther a cél.
Kép

#347 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 11:06

Csatlakozom a T-44 gyűlölőkhöz. Utálatos egy fémdoboz.... A ferdinand közepes lövege annyit dingel rajta ( nem lövi át ) mint egy Is3-on. Ehhez képest marha gyorsan odaér mellém és szana-szét szívat. Brr... Kiráz a hideg tőle.

Ami az xp termelést illeti arra nincs tippem, a pénztermelésre viszont van. Pontosabban nem tipp, csak én is sokat kínlódtam pépnzhiányban, mígnem elkezdtem agresszívan rámenni a lóvéra.
Nekem a következő taktika jött be: Első körben elindítok egy harcot az aktuálisan fejlesztett géppel ( ez most a ferdi ), mivel nem vagyok nagy spíler elég sokszor hamar kilőnek. Ekkor exit battle, átváltok leopárdra új csata gyors felderítés aminek többnyire egy médium tank vet véget, megint exit battle, és jöhet a wespe lenyugtatásnak. Így 3 csata fut párhuzamosan, mire a harmadikkal végzek ( értsd: kilőnek ) ez elsőből megjön a pont.
Az alacsonyabb tier be tartozó egységeim valahogy jobban hozzák a pénzt. Kevesebb a harconkéti profit de állandóbb. A drága lőszer miatt sem megyek minuszba, így őket használom pénzfarmolásra.

Ami a médium tankokat illeti elég vegyesek az érzelmeim, néha egy lövésből lekapom őket néha meg többet kínlódok a kilővéssel mint egy tigrissel. Ami viszont kezd egyre frusztrálóbb lenni, az az hogy az AusfB-vel, IS-4-el nem tudok mint kezdeni. Minden 8-10. lövésem sebzi pár százalék erejéig. Ők megy max 2 lövésből kilövik a ferdinandomat. Remélem a nagy löveg javítani fog ezen...

Én is szeretnék majd egy párducot, jelenleg free xp-ből haladok felé.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#348 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 16. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 11. 16. 09:35

Mozgékonyság-tűzerő-páncélvédelem hármasát tekintve messze a T-44 a legjobb tank a játékban.
Szerintem mindenki utálja a T-44-est.
Én is.
Véleményem csak akkor változna, ha nekem is lenne T-44-esem. :)
De az orosz vonalhoz még hozzá sem kezdtem.
Most a Panther a cél.

ezt alátámasztom. írtam pár oldallal korábban, hogy utálom a T-34, T-34-85, T-44 triót...KV-3-at szétszedik.:) (azt hiszem a T-34-et tartják a világ legjobb tankjának, pontosan ezen tulajdonságai miatt)
nekem a célom az IS-7, de van egy olyan sanda gyanúm, mire odaérek, megkapjuk a hard resetet... :cool2:

#349 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 16. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: browen - Dátum: 2010. 11. 16. 10:06

Én is szeretnék majd egy párducot, jelenleg free xp-ből haladok felé.

fre xp? az meg hogy? miért? :)

#350 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 09:09

Általában mindegyik pályát kedveltem.
Mostanáig.
Most már megérett a dolog arra, hogy kijelentsem, hogy egyet, így közepes tankkal kifejezetten utálok.
Ez pedig a Malinovka.
Ahol a nagy üres füves puszta van középen.
általában csupa nehéz tank közé dob be oda, úgy, hogy csak 1-2 közepes tank van.
Mindkét oldalon bekempelnek a nagyok. Egyik oldalt a pár mezőgazdasági épület vonalába, de úgy, hogy majd kilökik onnan egymást.
Másik oldalt, meg a sziklák, bokrok és a sánc mögé, esetleg a domboldalra, a templom mögötti kiserdőbe.
Na most én egy ilyen helyzetben mi a francot tudok csinálni a közepes tankkal?
Vagy előrelopakodok oldalt a dombokon, ahol egyből kilőnek olyan messziről, hogy még csak detektálni sem tudom, hogy ki mivel és honnan.
Vagy bekempelek én is, mint a nagyok és szétunom magam. Arról nem is beszélve, hogy összeszidnak, hogy mért nem megyek felderíteni. Anyá..kért! Azért! Mert nem vagyok mozgékonyabb, mint egy kimaxolt IS, viszont max 2 lövésből kilőnek a pics..a! Meg azért, mert a másik közepes tank is úgy elbújt, hogy még a jelét sem látom a térképen. Ha meg mindenki kempel és én mozgok egyedül minimum 3 nehéz arty kezd rám tüzelni, + a kilométerekre bekempelt nehéztankok. Esélyem sincs.
Ráadásul ez a VK3001(P)-m majd 2x magasabb, mint egy IS7-es. Rettenetesen nagy célfelületet nyújtok mindenkinek.
Bosszantóan unalmas így ez a map.
Arról nem is beszélve, hogy ha a legminimálisabb kockázatot is válalom, egyből végem.
Na ezért utálom most már Malinovkát. És ez annak köszönhető, hogy csupa kempelő nehéz tank közé rak be a játék :(

Szerkesztette: Sendrov 2010. 11. 17. 09:11 -kor

Kép

#351 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 17. 09:27

én tegnap kicsit meguntam a nehéz tankos "hadjáratot" és kipróbáltam magam az USA SPG vonalon. mit ne mondjak cirka 1 óra alatt kimaxoltam a vonalat, megvan az M7-es. :) nem gondoltam, hogy ez ilyen egyszerűen megy. nem voltam SPG-vel még, de ahhoz képest, hogy egy helyben állok, 7 killem is volt. :)

miután ezzel végeztem, elindultam Germánia tank rombolói felé. jelenleg a Marder-ig mentem el, de a fő célom egy STUG III-as. így lesz egy félig tuningolt KV-3-om, egy M7 artym és egy Stug-om. :)

nekem a pályákkal különösebben nincsen gondom, talán az új sivatagossal. (nem jut eszembe a neve) itt elég nagy szivattyú heavy-vel menni, mert nyílt terep, fedezék csak pár épület van, növényzet alig és hát a homokos talajon sem éppen fürge ez a másína. :)

#352 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 10:02

malinovka közutálatnak örvend eddigi tapasztalataim szerint

gyakoralatilag bármleiyk félnek, bármelyen hkval (nehéz incl) egy szopás

ráaádsul amióta már sokan ismerik a "népszerű" lesállásokat, az arty (főleg a mozgékonyabb, gyakori pozícióváltással) vakon lövi ezeket, szóval ez sem életbiztosítás...

jelelmzően ez az a pálya, ahol bármivel is vagyok, megindulok, mind a bolond, és vagy kilőnek úgy, hogy semmit nem csináltam, vaga valamit tudok alkotni - de legalább vége van...

a sivatagos pálya nekem nagyon bejött - oké, nehézhkm nincs, de közepessel eddig - hö, király! :)

az új, olasz pálya után ez a kedvencem :)

#353 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 10:52

Két új pálya nekem is tetszik. Közepes tankkal elég élhetők.
Sőt még a Stug III-al is.

A Stug III jó cucc. Kötelező hozzá az álcaháló és egy jó fedezék, mert a páncélzata gyenguska egy kicsit.
De a 75mm-es L/70-es löveggel már lehet szépen gyűjtögetni az xp-ket. Érdekes, hogy ennek a lövegnek nagyobb a páncélátütő képessége, mint a 88mm-es L/56-nak. Igaz a rombolóereje viszont jóval gyengébb.
Az L/70-es löveggel lehet, hogy sok találat kell ahhoz, hogy kilőjek egy nehézvasat, de a nagy páncélátütés miatt fontos támogatást tudok nyújtani a harckocsiknak.
Valószínű, hogy ha találatom nem is vesz le 30%-ot az ellenfél állóképességéből, de a páncélzatát átüti és megsérti a motort, vagy kiüti valamelyik kezelőt. Így az ellenfél még viszonylag ép marad, de belassul a tűzgyorsasága, vagy a mozgékonysága.
Így a többiek biztonságosabban rombolhatják a páncélzatát.
Szóval nekem a STUG III óta úgy tűnik, hogy a játék igenis megkülönbözteti a nagy rombolóerőt és a nagy páncélátütő képességet. És bizony ez utóbbi is sokat számít, mert lehet, hogy az összpáncélon keveset sebez, de súlyos belső károkat tud okozni, ami legalább annyira fontos.
Ezért HE lőszert nagyon ritkán használok, akkor is csak az ellenfél arty kabriók szétpukkantására :)
Kép

#354 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 11:42

Nézegettem a hivatalos oldalon a toplistás és nem vagyok benne a TOP 1000-ben.
Most ez jó is, mert nem vagyok beteg, függő, ugyanakkor szégyen, hogy ilyen béna vagyok...
Hát érdekes dolgokat lehet megtudni a játékosokról...sok a beteg..Kép

#355 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 17. 13:42

Nézegettem a hivatalos oldalon a toplistás és nem vagyok benne a TOP 1000-ben.
Most ez jó is, mert nem vagyok beteg, függő, ugyanakkor szégyen, hogy ilyen béna vagyok...
Hát érdekes dolgokat lehet megtudni a játékosokról...sok a beteg..

:D Jó a kép.

Ha ez vigasztal én sem vagyok benne. :)

Az viszont tény, hogy ez a game könnyen okoz függőséget..
Beütöttem a Heller nevet és látom, hogy már jóval 1000 ütközet felett vagy....én meg még csak 500 valamennyinél tartok...
Kép

#356 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 15:34

Sajnos megint kikészültem idegileg....Olyan jó lenne pár játékossal személyesen találkozni. A tetves bordáját kitépve, ezt a szemébe szúrva törném el a kezét, aztán lövöldözzön. A pénisz kivan, hogy semmit nem tud tenni az ember és 20000 pénzbe kerül egy csata a lőszerrel együtt, ott topog egy helyben az ember mint egy f.sz. Olyan furcsán tud lőni egy némelyik, hogy csak na.....
Mára szerintem hanyagolom, aztán megvárom, hogy gyűljön az arany és veszek egy hónapos prémiumot. Ez, hogy némelyik embernek mindenből a legjobb járműve van, kicsit bosszantó.

Kép

#357 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 17. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 11. 17. 14:34

Sajnos megint kikészültem idegileg....Olyan jó lenne pár játékossal személyesen találkozni. A tetves bordáját kitépve, ezt a szemébe szúrva törném el a kezét, aztán lövöldözzön. A pénisz kivan, hogy semmit nem tud tenni az ember és 20000 pénzbe kerül egy csata a lőszerrel együtt, ott topog egy helyben az ember mint egy f.sz. Olyan furcsán tud lőni egy némelyik, hogy csak na.....
Mára szerintem hanyagolom, aztán megvárom, hogy gyűljön az arany és veszek egy hónapos prémiumot. Ez, hogy némelyik embernek mindenből a legjobb járműve van, kicsit bosszantó.

szúúúúúszááááááááááá! :pokeas2:

#358 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 16:49

peace.. nekem múltkor nagyon szépen sikerült lőnöm.. egy lövéssel gyak a páyla másik oldaláról kilőttem saját csapatom egy tnkját...

tulajdonképpen gyönyörű lövés volt...

#359 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 17. 23:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 11. 17. 09:09

Általában mindegyik pályát kedveltem.
Mostanáig.
Most már megérett a dolog arra, hogy kijelentsem, hogy egyet, így közepes tankkal kifejezetten utálok.
Ez pedig a Malinovka....

Miért nem mész a dombnak fel. Én mindig arra szoktam menni egy kis várakozást követően.Ha szerencséd van akkor belefutsz kisebb felderítőkbe, akiket megehetsz vacsorára.

#360 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 06:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 17. 23:59

Miért nem mész a dombnak fel. Én mindig arra szoktam menni egy kis várakozást követően.Ha szerencséd van akkor belefutsz kisebb felderítőkbe, akiket megehetsz vacsorára.

Bosszantó pálya. Mindig bújkálni kell mint egy gyíkgyurkának. Amit mostanában nem szeretek, hogy sokkal kisebb tankok, már látnak, sőt lőnek rám, míg én nem is látom őket. Pedig az IS nem a legrosszabb ezen a téren. Na mindegy, lassan meglesz a hónapos prémiumra való, de akkor aztán......
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.