Általában mindegyik pályát kedveltem.
Mostanáig.
Most már megérett a dolog arra, hogy kijelentsem, hogy egyet, így közepes tankkal kifejezetten utálok.
Ez pedig a Malinovka.
Ahol a nagy üres füves puszta van középen.
általában csupa nehéz tank közé dob be oda, úgy, hogy csak 1-2 közepes tank van.
Mindkét oldalon bekempelnek a nagyok. Egyik oldalt a pár mezőgazdasági épület vonalába, de úgy, hogy majd kilökik onnan egymást.
Másik oldalt, meg a sziklák, bokrok és a sánc mögé, esetleg a domboldalra, a templom mögötti kiserdőbe.
Na most én egy ilyen helyzetben mi a francot tudok csinálni a közepes tankkal?
Vagy előrelopakodok oldalt a dombokon, ahol egyből kilőnek olyan messziről, hogy még csak detektálni sem tudom, hogy ki mivel és honnan.
Vagy bekempelek én is, mint a nagyok és szétunom magam. Arról nem is beszélve, hogy összeszidnak, hogy mért nem megyek felderíteni. Anyá..kért! Azért! Mert nem vagyok mozgékonyabb, mint egy kimaxolt IS, viszont max 2 lövésből kilőnek a pics..a! Meg azért, mert a másik közepes tank is úgy elbújt, hogy még a jelét sem látom a térképen. Ha meg mindenki kempel és én mozgok egyedül minimum 3 nehéz arty kezd rám tüzelni, + a kilométerekre bekempelt nehéztankok. Esélyem sincs.
Ráadásul ez a VK3001(P)-m majd 2x magasabb, mint egy IS7-es. Rettenetesen nagy célfelületet nyújtok mindenkinek.
Bosszantóan unalmas így ez a map.
Arról nem is beszélve, hogy ha a legminimálisabb kockázatot is válalom, egyből végem.
Na ezért utálom most már Malinovkát. És ez annak köszönhető, hogy csupa kempelő nehéz tank közé rak be a játék
Szerkesztette: Sendrov 2010. 11. 17. 09:11 -kor