HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#401 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 27. 11:09

Nem is annyira rossz ez a Shermann. Sokkal rosszabbra számítottam, szinte alig van kör ezzel a menőbb löveggel, hogy ne lőnék le valami madarat. Sajnos a páncélvédettsége nem kielégítő.

#402 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 27. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 27. 13:09

Nem is annyira rossz ez a Shermann. Sokkal rosszabbra számítottam, szinte alig van kör ezzel a menőbb löveggel, hogy ne lőnék le valami madarat. Sajnos a páncélvédettsége nem kielégítő.

Én nem igazán szeretem a Shermant. Mármint ellenfelet. Néha komolyakat tud sebezni és gyorsan is tölt újra.
Ezért ha csetepatéba keveredek, először mindig a Shermanokat szoktam kilőni. A 88mm-es L/56-osból nem kell nekik sok :]
Érdekes amúgy, hogy a komolyabb Sherman torony páncélzata szemből gyengébb, mint az alap torony.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#403 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 27. 19:33

Nekem volna egy olyan kérdésem, hogy maga a játék ingyenes? Még nem nagyon néztem utána, de felkeltette az érdeklődésemet. (Bár lehet, hogy a konfigom nem elég hozzá. :( )

#404 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 27. 22:06

A játék egyenlőre béta állapotban van, kulcsot a worldoftanks.com-on lehet igényelni és igen, ingyenes. Elviekben a végleges is ingyenes lesz, maximum extrákért lehet majd fizetni. Elég alacsonynak mondható a gépigénye.

#405 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 28. 00:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 27. 21:06

A játék egyenlőre béta állapotban van, kulcsot a worldoftanks.com-on lehet igényelni és igen, ingyenes. Elviekben a végleges is ingyenes lesz, maximum extrákért lehet majd fizetni. Elég alacsonynak mondható a gépigénye.

Azt nem tudod véletlenül megmondani, hogy kb. hány napon belül küldik ki a béta kulcsot? :happy:
A konfigomról meg annyit, hogy 2.6Ghz-es (egymagos :laugh: ) proci, meg egy csotrogány 6200-as GeForce "tombol" az omladozó gépházban, kemény 1GB rammal megfejelve. :rolleyes: Szóval aggódom. :D

#406 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 05:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Ragnarřk - Dátum: 2010. 11. 28. 00:16

Azt nem tudod véletlenül megmondani, hogy kb. hány napon belül küldik ki a béta kulcsot? :happy:
A konfigomról meg annyit, hogy 2.6Ghz-es (egymagos :laugh: ) proci, meg egy csotrogány 6200-as GeForce "tombol" az omladozó gépházban, kemény 1GB rammal megfejelve. :rolleyes: Szóval aggódom. :D

Nekem 24 órán belül küldték a bétakulcsokat.

#407 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 07:22

Én teljesen átszoktam az orosz szerverre, ott pedig az USA arty vonalra. Nagyon bejön. Jó a ping is, ellenfelek is aránylag egyensúlyban vannak.Egy könnyed délután összejön olyan 300.000 pénz, meg sok xp. Undorító egy valami ez az arty vonal. Látom mindenki mindig bujkálni kényszerül, nehogy a tüzérség eltalálja, szerintem sokkal izgalmasabb csaták lehetnének, ha nem lennének artyk. Jó nem egyszerű a kezelésük, de ha rászokik az ember, akkor már a nem látható ellenfelet is könnyedén ki lehet számítani..
Elég sokszor kilőnek, de hát ez a sorsuk ezeknek, bár elég fürge, így szoktam meglepetést okozni. Még kis pénz kell meg xp és megvan az utolsó fejleszthető arty is. Az már 155mm-es löveggel bír...jó lesz ;).

Ő az utolsó begyűjtendő...vele már elleszek jó darabig..:
Kép

#408 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 11. 28. 07:15

Nekem 24 órán belül küldték a bétakulcsokat.

Amit aztán nekem adtál, mert nekem meg pl. egyáltalán nem küldték. De lehet, hogy én voltam a :lama:
Kép

#409 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 28. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 11. 28. 12:55

Amit aztán nekem adtál, mert nekem meg pl. egyáltalán nem küldték. De lehet, hogy én voltam a :lama:

Megjött a kulcs! :happy: Am ha jól látom, akkor nekem most csak a full clientet kell leszedni, mivel az upgrade-ek pont, hogy erre a verzióra szólnak. :unsure: Ugye?

#410 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 15:29

Magától updatel.

#411 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 28. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 11. 28. 14:29

Magától updatel.

Príma. :) Ha jól vettem ki a kommentjeitekből, akkor több szerver is van. Ti melyiken szoktatok lenni? :happy:

#412 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 16:44

Attól függ, hogy melyik klienst töltöd le. A társaság többsége az európai verziót tölti le.

#413 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Ragnarřk - Dátum: 2010. 11. 28. 02:16

Hivatalosan ez a játék gépigénye:

Minimum system requirements:
CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps

Average system requirements:
CPU: 3 GHz
RAM:2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
Connection rate: 128 Kbps

Maximum system requirements:
CPU: 2 Core 3 GHz
RAM: 2 GB
Video: GeForce 9800 (512 MB) / ATI analog
Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)

Kép

#414 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 28. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 11. 28. 16:36

Hivatalosan ez a játék gépigénye:

[...]

Aham, olvastam is... és ezért aggódtam. Sikerült kipróbálnom, pár csatát le is nyomtam, de eléggé kevés fps-em van. :sleep: Legjobb esetben felmegy 10 felé dehát... nem mai ez a vas. A pingelésről amúgy nem is merek beszélni. :D

#415 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 21:06

Úgy csiripelték a verebek, hogy nemsokára kb 2011,február környékére vége a Bétának. Meg olyat is hallottam, hogy december közepén soft reset lesz az újra megnyíló Eu server miatt. Ezzekkel kapcsolatban felmerültek bennem kérdések:

Yep: Írtad, hogy az Orosz szerveren játszol, ha jól tudom ott már a végleges verzió megy. Ti kaptok ott napi szinten aranyat, vagy csak venni lehet?

A másik kérdés a soft resetnél ha jól tudom minden tankot törölnek, de a research, és a credit értéket visszakapjuk, de mi van az arannyal amit pl a garázshelyekbe, meg a legénység képzésébe fektetett az ember? Az is visszajön, vagy azt buktuk?

Mondjuk ez utobbi elég érzékenyen érintene, van pár tankom ahol rászántam az aranyat a képzésre, kellemetlen lenne ha 50%-ról kelle inulni a legénységeimnek. A soft reset meg pont kb arra az időre esne mire kiszenvedném a jagdtigert, úgyhogy elég vegyesek az érzéseim. Ha az Eu serveren jobb lesz a ping akkor mondjuk annyira nem lesz baj, csak macera.

Előre is köszi a válaszokat.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#416 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 28. 21:19

Inkább az sg-n kérdezz ilyesmit arrafelé vannak bennfentesebbek.

#417 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 09:49

Kíváncsiságból megvettem a PZIV-et.
Mivel már minden alkatrész megvolt hozzá más járművekből, így a lánctalpat és a tornyot kivéve fullos járgánnyal kezdtem.
Rettenetesen vacak...
El sem merem képzelni, milyen lenne alap kivitelben.
Ami nagyon gáz benne, hogy nem fordul meg helyben.
Csak úgy tud fordulni, ha mindkét lánctalp előre forog.
Így pl. fedezékben képtelenség anélkül fordulni. hogy ki ne menjek mögüle.
Iszonyat lassú is az egész.
Nagyot csalódtam a PZIV-ben.

Eddig azt hittem, hogy a legvacakabb közepes tank a játékban a a PZIII/IV. De nem. Ugyanaz a tornya, fegyverzete, mint a PZIV-esnek, csak ferde a homlokpáncélzata és sokkal gyorsabb, fordulékonyabb.
Igaz, a PZIII/IV sem tud helyben megfordulni, de legalább gyorsabban fordul.

Ha majd meglesz a nagy, nehéz ormótlan torony a PZIV-hez, valószínű még lassabb lesz, mint most.
Pedig már most is vállalhatatlanul lomha.

Elképesztő nagy hiányosság a helyben fordulás hiánya egy harckocsinál.
Pláne szűkös városi utcákon.
A sokkal nagyobb, hosszabb VK3001(P)-vel egész szűk helyeken tudok viszonylag gyorsan forogni, manőverezni.
A sokkal kisebb PZIV-el meg 2 perc és 2Y manőver volt, mire megfordultam egy szűk utcában....Botrányos :omg:

Szerkesztette: Sendrov 2010. 11. 30. 09:50 -kor

Kép

#418 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: browen - Dátum: 2010. 11. 28. 21:06

Úgy csiripelték a verebek, hogy nemsokára kb 2011,február környékére vége a Bétának. Meg olyat is hallottam, hogy december közepén soft reset lesz az újra megnyíló Eu server miatt. Ezzekkel kapcsolatban felmerültek bennem kérdések:

Yep: Írtad, hogy az Orosz szerveren játszol, ha jól tudom ott már a végleges verzió megy. Ti kaptok ott napi szinten aranyat, vagy csak venni lehet?

A másik kérdés a soft resetnél ha jól tudom minden tankot törölnek, de a research, és a credit értéket visszakapjuk, de mi van az arannyal amit pl a garázshelyekbe, meg a legénység képzésébe fektetett az ember? Az is visszajön, vagy azt buktuk?

Mondjuk ez utobbi elég érzékenyen érintene, van pár tankom ahol rászántam az aranyat a képzésre, kellemetlen lenne ha 50%-ról kelle inulni a legénységeimnek. A soft reset meg pont kb arra az időre esne mire kiszenvedném a jagdtigert, úgyhogy elég vegyesek az érzéseim. Ha az Eu serveren jobb lesz a ping akkor mondjuk annyira nem lesz baj, csak macera.

Előre is köszi a válaszokat.

Az orosz szerveren nincsen napi arany, ott már ezek fizetős dolgok, sajnos!

Soft reset-nél valóban mindent elvesznek, de az összesített xp-t, pénzt veszik alapul, amit kerestél, szereztél, gyűjtöttél. Semmid nem lesz csak egy üres garázs, sok pénzzel, xp-vel. Nem lesz legénység sem, extra cuccok, sem, semmi. Teljes elölről kell kezdeni mindent. De így azért gyorsabban fog menni a dolog, csak az emberek extra skill-jét nem tudjuk befolyásolni.

#419 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 30. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 11. 30. 08:49

Kíváncsiságból megvettem a PZIV-et.
Mivel már minden alkatrész megvolt hozzá más járművekből, így a lánctalpat és a tornyot kivéve fullos járgánnyal kezdtem.
Rettenetesen vacak...
El sem merem képzelni, milyen lenne alap kivitelben.
Ami nagyon gáz benne, hogy nem fordul meg helyben.
Csak úgy tud fordulni, ha mindkét lánctalp előre forog.
Így pl. fedezékben képtelenség anélkül fordulni. hogy ki ne menjek mögüle.
Iszonyat lassú is az egész.
Nagyot csalódtam a PZIV-ben.

Eddig azt hittem, hogy a legvacakabb közepes tank a játékban a a PZIII/IV. De nem. Ugyanaz a tornya, fegyverzete, mint a PZIV-esnek, csak ferde a homlokpáncélzata és sokkal gyorsabb, fordulékonyabb.
Igaz, a PZIII/IV sem tud helyben megfordulni, de legalább gyorsabban fordul.

Ha majd meglesz a nagy, nehéz ormótlan torony a PZIV-hez, valószínű még lassabb lesz, mint most.
Pedig már most is vállalhatatlanul lomha.

Elképesztő nagy hiányosság a helyben fordulás hiánya egy harckocsinál.
Pláne szűkös városi utcákon.
A sokkal nagyobb, hosszabb VK3001(P)-vel egész szűk helyeken tudok viszonylag gyorsan forogni, manőverezni.
A sokkal kisebb PZIV-el meg 2 perc és 2Y manőver volt, mire megfordultam egy szűk utcában....Botrányos :omg:

jókor mondod. :) én "holtidőben" (mikor kilőnek és nem akarok várni) vettem egy PZIII-at, gondoltam elindulok a Panther felé, német vonalon. a PZIII light tank ellenére egyszerűen pocsék. egyenesen megy, mint a meszes, de olyan nehézkesen fordul...az 5 cm-es ágyújával puffogtatni max a karácsonyfaégőt érdemes, másra nem jó. :) komolyan, a szovjetek ezen vonala sokkal szerethetőbb. szerintem. :)

ma -ha lesz időm- még 7000xp-t kell gyűjtenem és meg lesz a T-34-85. nekem nagyon bejön a T-34, remélem a "módosított" változatában sem csalódom. :)
a KV-3 122mm-es ágyújához :) még 10000 xp kell, de annyira nincsen kedvem a lomha tankokhoz...pedig nagyon jók, de a T-34 után beülni egy KV-3-ba...:)

#420 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 30. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 11. 30. 12:50

jókor mondod. :) én "holtidőben" (mikor kilőnek és nem akarok várni) vettem egy PZIII-at, gondoltam elindulok a Panther felé, német vonalon. a PZIII light tank ellenére egyszerűen pocsék. egyenesen megy, mint a meszes, de olyan nehézkesen fordul...az 5 cm-es ágyújával puffogtatni max a karácsonyfaégőt érdemes, másra nem jó. :) komolyan, a szovjetek ezen vonala sokkal szerethetőbb. szerintem. :)

ma -ha lesz időm- még 7000xp-t kell gyűjtenem és meg lesz a T-34-85. nekem nagyon bejön a T-34, remélem a "módosított" változatában sem csalódom. :)
a KV-3 122mm-es ágyújához :) még 10000 xp kell, de annyira nincsen kedvem a lomha tankokhoz...pedig nagyon jók, de a T-34 után beülni egy KV-3-ba...:)

Jó a 122mm-es ágyú hozzá, csak lassan tölt újra így inkább a támadó egységek mögött, vagy a bokorban csövezve jó vadászgatni vele. Meg persze 1015 pénz egy lőszer, így azért meggondoltan lő az ember, én pl. 400-410méternél távolabb egységet nem is lövök vele, már csak a ping miatt sem. Ezt a távolságot, plusz pinget már az automata célzó sem bírja követni.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.