HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#521 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 03. 09:58

Valami biztos lesz, mert a vörös csillagos karácsonyfákat lassan ki kéne szedni a játékból :)
Konkrét infóm azonban nincs.

Viszont tegnap óta én is macskatulajdonos vagyok.
Meg van a Panther.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#522 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 03. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 03. 08:58

Viszont tegnap óta én is macskatulajdonos vagyok.
Meg van a Panther.

miután megvettem a SU-152-őt én is elindultam a macsek útvonalán, de még csak a PzIII/IV-nél járok. (apró mérete ellenére ez egy szerethető tankocska, meglepően masszív)
nem sok xp kell a VK3001(P)-hez, a napokban biztosan meglesz, csak elég furin néz ki ezzel a Tigris féle toronnyal. viszont a hirhedt 88-as lövegre kíváncsi vagyok. :)

#523 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 03. 11:16

miután megvettem a SU-152-őt én is elindultam a macsek útvonalán, de még csak a PzIII/IV-nél járok. (apró mérete ellenére ez egy szerethető tankocska, meglepően masszív)
nem sok xp kell a VK3001(P)-hez, a napokban biztosan meglesz, csak elég furin néz ki ezzel a Tigris féle toronnyal. viszont a hirhedt 88-as lövegre kíváncsi vagyok. :)

Érdekes....nekem ezen az ágon a PzIII/IV volt a legrosszabb élmény. Mindig olyan ütközetbe dobott, ahol én voltam a legkisebb. Nem volt elég mozgékony, a nagyok 1-2 lövéssel kiszedtek és a 70mm-es L/48 is nagyon gyengécskén szuperált. De ez még 2 patch-el ezelőtt volt. Lehet azóta javítottak rajta valamit...

A VK3001(P) is iszonyat kínlódás volt az elején, az alap 75mm-es löveggel, lusta motorral nagy célfelülettel, (magas, hosszú). Úgy éreztem, hogy csak egy nagy, lusta céltábla vagyok....mindenki engem lőtt.
Aztán fullos motorral, tigris toronnyal és a 88mm-es löveggel már megszerettem. Kiválóan lehetett vele vadászni a közepes tankokat és elég mozgékony is volt már.

Az abszolút kedvenc ezen a vonalon eddig a VK3002(DB). Ennél érdemes előbb a futóművet és a motort kimaxolni, mert az alap könnyű torony és a hozzá való 75mm-es L/70-es löveg nagyon gyorsan forog és kellő sebességű az utántöltés is. Nagyon jót lehet vele bohóckodni a lustább nehéz tankok körül. Sőt, ha van még veled valami nagyobb járgány, akkor akár a T-44-nek is neki lehet ugrani.
A Schmalturm és a 88mm-es löveg viszont érezhetően agyonnyomja, lelassítja a gépet. Cserébe viszont jelentősen növekszik a tűzerő és még mindig viszonylag fürge marad.
Kimaxolt (DB)-vel (ha van hely manőverezésre) már nyugodtan neki lehet ugrani a Tigrisnek, KV-knak, kissebb amcsi nehéz tankoknak (T1, M6, T14), sőt akár az alap IS-nek is.
Nagyobb nehéz tankoknak csak akkor, ha van segítség.

De mindegyik közepes tank alap törvénye, hogy mozogni kell folyamatosan

Párducot még nemtom...egyenlőre lusta nehéz dög pici 75mmL/70-es ágyúval.
Futóművét már lecseréltem jobbra, de a 4 motor közül még csak a 2.-nál tartok.
Előbb a motort akartam kimaxolni, hogy tépjen mint az állat...de lehet, hogy a 3. motor után torony és lövegcsere....nagyon kell rá a 88mm-es cucc...
Kép

#524 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 22:33

Ilyen harckocsit se sűrűn látok.
Kép

#525 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:36

egy fasza kis souma... de hogy mit keres a "nagyok" között, azt nem értem (illetve értem, csak sajnálom)

#526 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 01. 04. 09:36

egy fasza kis souma... de hogy mit keres a "nagyok" között, azt nem értem (illetve értem, csak sajnálom)

Nincs az annyira a nagyok között, ha knagyitod a képet, akkor a látszik, hogy a listában középen helyezkedik el..Így annyira nem veszett a dolog. ;)

Más:
Beszereztem a napoban az IS-3-at, az első olyan tankom, amivel nincsen "új tank depi" az elején. Már fel is fejlesztettem rajta mindent és jól muzsikál.
Láthatóan tartanak tőle, ez mókás, pedig kap néha furcsa találatokat. Viszont most már "áldozatul" esem annak a trendnek, hogy mindenki a nagyokat akarja kicsinálni, ezért nem ritka, hogy 2-3-4 ellenféllel is harcolok egyszerre. Persze kinyirnak. Jól is hoz a konyhára és a repair sem drága. Jobb az arány mint az IS-szel.

#527 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 01. 04. 10:49

Viszont most már "áldozatul" esem annak a trendnek, hogy mindenki a nagyokat akarja kicsinálni...

Ezt én is érzem a Párduccal... mindenki nekem ugrik...pedig még nagyon alap a macsekom :(
A VK3002(DB)-t meg mindenki lenézte, mert olyan kis idétlen papucs az egész...aztán meg volt meglepi és csíterezés a ferde páncélról lecsúszó találatok miatt :)
Kép

#528 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:54

ha beüt a soft wipe, ti milyen tankra fogtok ráállni?

#529 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 04. 11:54

Én az Orosz nehéz tankok, meg az Usa artyk vonalán kezdem megint, ezek beváltak.

#530 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 04. 13:11

még hogy a tankoknál nem kell kereket pumpálni...:)
Lorraine 40t.

Kép

egyébként a francia vonalnak ez lesz a csúcs medium tankja. érdekesen oldották meg a torony kialakítását.

#531 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 04. 12:54

..talán Francia vagy Amcsi közepes vonalon...
De lehet, hogy maradok a német közepeseknél....
Kép

#532 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 19:04

Mikor lest reset?
KomposztWC

#533 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 20:20

Az elején nagy kísértést éreztem, hogy én kérjek elnézést a "sorsolásért":
Kép

Aztán, ahogy várható volt, be is igazolódott a megérzésem:
Kép

Nekem KELL egy T-54... :D
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#534 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 04. 13:11

még hogy a tankoknál nem kell kereket pumpálni...:)
Lorraine 40t.

Kép

egyébként a francia vonalnak ez lesz a csúcs medium tankja. érdekesen oldották meg a torony kialakítását.

nem kell, tömör gumi :)

(nem kopik anynira a lánctalp, legjobb tudomásom szerint, meg kicsit jobban manőverezik)

a torony meg oszcilláló torony - egy érdekes megoldás, de végül nem vált be

#535 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 21:31

Alap Panther nagyon vacak. Lusta, nagy, sérülékeny.

Egyedül szemből bírja a gyűrődést:

Kép

A két nagy plecsnit VK4502(P)-től kaptam A két kisebbet IS3-tól. :eek: Én voltam legjobban meglepve, hogy ezt túléltem.
Mellesleg az igen kevés túlélt ütközetek egyikén készült a kép.
Kép

#536 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 04. 11:54

Orosz TD egészen a SU-152-ig természetesen. A második pedig a Jagdpanther mindig is akartam egy ilyet, de valahogy sosem került rá sor. Ha marad XP akkor a Tigris. Nagyon megkedveltem, annak ellenére, hogy sokszor cserben hagyott. De pl. épp az előbb kilőttem vele egy KV3-at és egy IS4-est, ezzel ~2300 xpt szereztem egy körben plusz enyém lett a Sniper medál is 13 lövéssel, amiből 13 talált. :cool2: Nem mondom, mind két harckocsi elég nagy célpont, szinte művészet lett volna mellé lőni. :laugh:

#537 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 01. 04. 19:04

Mikor lest reset?

Elvileg bármelyik pillanatban, gondolom gyúrnak az EU szerverre, ezért is "felejtették" bent a napi 500 pénzt. De valahol olvastam, hogy emelik napi 300-ra.
Én is írtam nekik, hogy már lassan agyon van ez az egész trükkösködve, 1.000.000 reg. tag, ilyen cikkek, olyan cikkek, csináljanak egy EU szervert, ahol jó a ping, legalább olyan jó mint az orosz szerveren, véglegesítsék a játékot, legyen valami jó előfizetési lehetőség és akkor én veszegetem a prémiumot, akkor még hozna is nekik a konyhára.
Szűkre szabott válasz: " Igyekszünk ;) "

#538 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 05. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 01. 04. 21:12

Orosz TD egészen a SU-152-ig természetesen. A második pedig a Jagdpanther mindig is akartam egy ilyet, de valahogy sosem került rá sor. Ha marad XP akkor a Tigris. Nagyon megkedveltem, annak ellenére, hogy sokszor cserben hagyott. De pl. épp az előbb kilőttem vele egy KV3-at és egy IS4-est, ezzel ~2300 xpt szereztem egy körben plusz enyém lett a Sniper medál is 13 lövéssel, amiből 13 talált. :cool2: Nem mondom, mind két harckocsi elég nagy célpont, szinte művészet lett volna mellé lőni. :laugh:

ezzel én is így vagyok. SU-152, meg egy Jagdpanter vagy egy Object 704. erről egyszerűen pattognak a 122-es lövések, a SU-val kb. semmit nem értem el vele szemben. szal én is maradok a szovjet TD-nél, illetve nagyon vágyom egy T-54-re. :)

#539 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 05. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 01. 05. 05:58

Elvileg bármelyik pillanatban, gondolom gyúrnak az EU szerverre, ezért is "felejtették" bent a napi 500 pénzt. De valahol olvastam, hogy emelik napi 300-ra.
Én is írtam nekik, hogy már lassan agyon van ez az egész trükkösködve, 1.000.000 reg. tag, ilyen cikkek, olyan cikkek, csináljanak egy EU szervert, ahol jó a ping, legalább olyan jó mint az orosz szerveren, véglegesítsék a játékot, legyen valami jó előfizetési lehetőség és akkor én veszegetem a prémiumot, akkor még hozna is nekik a konyhára.
Szűkre szabott válasz: " Igyekszünk ;) "

nem hivatalos forrásból úgy értesültem, hogy jan. 10-e előtt lesz wipe, de állítólag csak annak aki "átmegy" az EU-s seróra. (mert hogy választani lehet majd az USA vs. EU között)

olvastam olyat, hogy készítenek világtérképet, 200 régióra osztva, így lehet egymást gyepálni klánonként, területeket foglalgatni, plusz arany bevételre szert tenni stb...

#540 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 05. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 01. 04. 19:49

nem kell, tömör gumi :)

(nem kopik anynira a lánctalp, legjobb tudomásom szerint, meg kicsit jobban manőverezik)

a torony meg oszcilláló torony - egy érdekes megoldás, de végül nem vált be

tudom, csak elég érdekes megoldásnak néz ki. :) furi lehetett amikor Michelin slick-el manővereztek a fronton. :) gondolom a súly miatt is alkalmazták ezt az érdekes megoldást. az jó lehetett amikor egy találat után a parancsnok közölte, hogy: front left tire is punctured. :)

Szerkesztette: norb 2011. 01. 05. 08:21 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.