HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#541 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 05. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 05. 08:03

ezzel én is így vagyok. SU-152, meg egy Jagdpanter vagy egy Object 704. erről egyszerűen pattognak a 122-es lövések, a SU-val kb. semmit nem értem el vele szemben. szal én is maradok a szovjet TD-nél, illetve nagyon vágyom egy T-54-re. :)

Én már lőttem ki Objectet, nem hagyott bennem maradandó nyomokat, bár egyszer kilőtt egy ilyen, de ott már eleve vesztett pozícióban voltam.

#542 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 19:23

Su-152, Object 704...miről beszéltek ti?
Én pont most csináltam 1370xp-t loltraktorral :omg: :Đ

Ja...és megváltozot a 2cm-es Breda gyorstüzelő hangja...sztem jobb lett...bár kicsit tonpább mint a régi hang.

Szerkesztette: Sendrov 2011. 01. 05. 19:28 -kor

Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#543 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 12:12

Újra 150 arany a napi pénz...

Szerkesztette: Sendrov 2011. 01. 06. 12:12 -kor

Kép

#544 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 06. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 06. 11:12

Újra 150 arany a napi pénz...

nem baj, már vettem havi prémiumot, meg van pár ezer aranyam tartalékban. :)
viszont már lehet 72 órás prémiumot is venni.

#545 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 07. 08:19

találtam egy apró ficsőrt. :) (aláírásomban látható az eredmény, de sztem az adatok itt-ott nem valósak :))
http://wot.razem.zxy.me/

#546 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 15:08

Ez marha jó, köszi! :up:

#547 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 21:48

Felkerült a hosszú csövű 88mm L/71 a Párducra.
Ezzel azért már oda lehet pöttyinteni a nagyobb nehéz tankoknak is :)
Kép

#548 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 23:04

zsír ... kösz!
Kép

#549 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 10:18

Ez a T-54 mekkora egy szemétláda harckocsi. Általában az ilyen mozgékony harckocsiknál azt szoktam csinálni, hogy a SU-152-esemmel minél közelebb megyek hozzá, nehogy mögém kerüljenek, mert akkor vége. Viszont ennél a harckocsinál, mivel annyira alacsony, ha közel megyek hozzá akkor csak a lövegtornyát tudom lőni, az ott lévő páncélzatát viszont nem tudom átlőni, és alig-alig tudok sebezni rajta. :glare:

#550 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 18:51

Kép

That one bounced! :laugh:

Szerkesztette: Warton 2011. 01. 08. 18:51 -kor

#551 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 20:22

:D
Kép

#552 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 21:56

Kép

#553 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 23:04

Ez igen! Grat!
Lőszered maradt egyáltalán?
Vagy az utolsó 2-őt már üres sörösüvegekkel szedted le? :D

Ilyesmit a párduccal nem nagyon lehet. Pont most maxoltam ki a cicust. A 870 pacis motorral már mocorog is valamennyire és egész élhető így. De a PárducII még fényévekre van xp-ben és lóvéban egyaránt...

Most nézem alig maradt olyan ellenfél, akit ne találtál volna el :)
Kép

#554 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 00:04

Azért maradt, általában AP-t használok, abból 19-et szoktam pakolni, a fennmaradó 13 pedig HE lőszer. Amúgy a SU-152 elég nehéz ahhoz, hogy ha nekimegyek valakinek akkor sebezzen rajta. Pl. öltem meg úgy Tigrist, hogy nekimentem olyan gyorsan amennyivel csak menni tudtam.

#555 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 10. 08:02

kb. 1 hete nyúzom a VK3001(P)-t, de ez a tank...
alap állapotában katasztrófa. akkora, mint a MAUS, azzal a különbséggel, hogy a MAUS is gyorsabban mozog, mint ez. tegnap sikerült új felfüggesztést, motort, tornyot és löveget vennem, de idáig használhatatlan volt. a 88-as szépen muzsikál és a tank tempója is elég jónak mondható, most már egyetlen hátránya van csak, a mérete. az egyik legzsírosabb célpont.
még lenne egy nagyobb motorfejlesztésem, de ezt kihagyom, inkább megyek a VK3002(DB)-re, mert ez másik motort használ, így nem látom értelmét ezt kifejleszteni. a löveg és a rádió az amit tovább tudok vinni, illetve a 170%-os legénység. remélem a nagyobbik testvér nem okoz annyi fejfájást, mint ez. :)

#556 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 01. 10. 09:02

kb. 1 hete nyúzom a VK3001(P)-t, de ez a tank...
alap állapotában katasztrófa. akkora, mint a MAUS, azzal a különbséggel, hogy a MAUS is gyorsabban mozog, mint ez. tegnap sikerült új felfüggesztést, motort, tornyot és löveget vennem, de idáig használhatatlan volt. a 88-as szépen muzsikál és a tank tempója is elég jónak mondható, most már egyetlen hátránya van csak, a mérete. az egyik legzsírosabb célpont.
még lenne egy nagyobb motorfejlesztésem, de ezt kihagyom, inkább megyek a VK3002(DB)-re, mert ez másik motort használ, így nem látom értelmét ezt kifejleszteni. a löveg és a rádió az amit tovább tudok vinni, illetve a 170%-os legénység. remélem a nagyobbik testvér nem okoz annyi fejfájást, mint ez. :)

Szerintem a VK3001(P) csak a legnagyobb motorral élhető. Pont a nagy mérete miatt. Nem árt a lehető legnagyobb mozgékonyság. De ez minden közepes tankra igaz. Pont a mozgékonyság a lételemük.

A VK3002(DB)-nél meg mindenféleképp azt javaslom, hogy először a motorokat maxold ki és csak utána vedd meg a nagy tornyot.
Lehet, hogy a 75mm-es L/70-es löveg bosszantóan kicsinek tűnik eleinte, de a legnagyobb motor + a könnyű gyorsan forgó torony nagyon jó párosítás. Én hihetetlen jókat bohóckodtam így. Tiszta PZIII hangulata volt, csak masszívabb kivitelben.
Az azonban az igazsághoz tartozik, hogy az igazi jó eredmények csak a schmalturm és 88mm-es löveg felrakása után jöttek. Viszont a nagy lassabban forgó torony és a nehéz löveg érezhetően agyonnyomták a harckocsit. Sokat vesztett mozgékonyságából, de azért még mindig az átlagostól jóval fürgébb maradt.
Eddig a német vonalon nekem VK3002(DB) a leg élvezhetőbb járgány.

A Panther eleinte ugyanolyan nagy szívás, mint az alap VK3001(P).
Az alap motorral alig moccan, a 75mm-es L/70 pedig már semmit sem ér azokban az ütközetekben, ahová a Panthert bedobja a játék.
Vicces, hogy általában az első 3-ba rakta az alap Panthert (Tier VIII) a Tigrisek, T29-esek és T-44-esek elé, holott ezeknek a harcértéke messze meghaladja az alap Pantherét.
Most, hogy kimaxoltam a Panthert, már kezd tűrhető lenni. De ugyanaz a baj vele, mint a VK3001(P)-vel volt. Oldalról nagyon nagy a célfelülete.
Ráadásul valamiért gyakran tönkremegy a motorom szemből, a homlokpáncélzatra bekapott találattól is. Sőt, szemből találatra a lőszertárolóm is be szokta adni a kulcsot :blink:
A mercivel ilyen nem volt. Motor csak akkor krepált be, ha a motorteret érte találat, akkor is csak ritkán. Lőszertárolóm meg csak közvetlen torony vagy toronyalja találattól purcant ki.
Ezért nagyon sérülékenynek érzem a Párducot.
A 88mm-es L/71 es hosszúcsövű löveget viszont megszerettem. Nagyon pontos.
Kép

#557 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 01. 10. 10:26

Szerintem a VK3001(P) csak a legnagyobb motorral élhető. Pont a nagy mérete miatt. Nem árt a lehető legnagyobb mozgékonyság. De ez minden közepes tankra igaz. Pont a mozgékonyság a lételemük.

A VK3002(DB)-nél meg mindenféleképp azt javaslom, hogy először a motorokat maxold ki és csak utána vedd meg a nagy tornyot.
Lehet, hogy a 75mm-es L/70-es löveg bosszantóan kicsinek tűnik eleinte, de a legnagyobb motor + a könnyű gyorsan forgó torony nagyon jó párosítás. Én hihetetlen jókat bohóckodtam így. Tiszta PZIII hangulata volt, csak masszívabb kivitelben.
Az azonban az igazsághoz tartozik, hogy az igazi jó eredmények csak a schmalturm és 88mm-es löveg felrakása után jöttek. Viszont a nagy lassabban forgó torony és a nehéz löveg érezhetően agyonnyomták a harckocsit. Sokat vesztett mozgékonyságából, de azért még mindig az átlagostól jóval fürgébb maradt.
Eddig a német vonalon nekem VK3002(DB) a leg élvezhetőbb járgány.

A Panther eleinte ugyanolyan nagy szívás, mint az alap VK3001(P).
Az alap motorral alig moccan, a 75mm-es L/70 pedig már semmit sem ér azokban az ütközetekben, ahová a Panthert bedobja a játék.
Vicces, hogy általában az első 3-ba rakta az alap Panthert (Tier VIII) a Tigrisek, T29-esek és T-44-esek elé, holott ezeknek a harcértéke messze meghaladja az alap Pantherét.
Most, hogy kimaxoltam a Panthert, már kezd tűrhető lenni. De ugyanaz a baj vele, mint a VK3001(P)-vel volt. Oldalról nagyon nagy a célfelülete.
Ráadásul valamiért gyakran tönkremegy a motorom szemből, a homlokpáncélzatra bekapott találattól is. Sőt, szemből találatra a lőszertárolóm is be szokta adni a kulcsot :blink:
A mercivel ilyen nem volt. Motor csak akkor krepált be, ha a motorteret érte találat, akkor is csak ritkán. Lőszertárolóm meg csak közvetlen torony vagy toronyalja találattól purcant ki.
Ezért nagyon sérülékenynek érzem a Párducot.
A 88mm-es L/71 es hosszúcsövű löveget viszont megszerettem. Nagyon pontos.

elvileg ez (szemből ért találat tönkrevágja a motort) egy újabb pont a "valósághűség" oltárán

javítsatok ki, de ha jól emlékszem, a panther komplett erőátviteli rendszere a harckocsi orrában volt
és ráadásul elég sérülékeny is volt a drága (valami rémlik, hogy egy lepattanó, de izmosabb lövés okozta rázkódás is tönkrevághatta a váltót)

ugyanez nem igaz a merci-párducra, ott minden hátul volt

lőszertárolás meg kifejezetten hülyén volt megoldva gyak az összes néemt harckocsiban - körbe mindenütt lőszerek voltak ugyanis - így a szemköztitalálat valóban ki tudja utni az orr-rész két oldalán lévő lőszeresrakaszokat (amik meleltt/mkögött meg az üzemanyagtartály volt... az sem volt angy ötlet mondjuk - bár a legjobb e tekintetben azt hiszem, a korai shermanok üzemanyagtartálya volt, aminek helyén volt a felségjelzsé - nagy fehér csillag - felfestve... annak is örültek nagyon a kezelők

alapvetően a legtöbb német hackocsiban, főleg a későbbi fejlesztések (tehát párduc/tigris) tele voltak oylan műszaki megoldásokkal, amik tulajdonképpen zseniálisak, azonban teljességgel nélkülözték a gyakorlati megfontolást

és itt gondolok olyanra, mint a párduc/tigris motorhűtűsére, ami zsenmiális... egészen addig, amígy valami fentről be nem pereg... mondjuk tűlevél, vagy el nem égett lőpor az elhasznált hüvelyekből - amit szintén ott távolítottak el)

#558 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 11:01

Igazad lehet, hisz elől van a meghajtókerék, tehát ott lapul az erőátvitel is. És tulajdonképpen a motorom nem gyullad ki, csak a végsebességem kb 3Km/h-ra csökken. Mintha végig egyesben mennék.

Másik gondom a Pantherral, hogy nagyon hátul van a torony forgáspontja.
Sarok mögül csak úgy tudok tüzelni, ha a fél járgányt kidugom céltáblának. Lánctalpak is nagyok szélesek, így sokkal többször robbantják le a lánctalpamat is, mint a Mercinél.
Kép

#559 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 10. 11:01

Hát..nem tudom, hogy bírjátok idegekkel. Én már napi max 2-3 meccset játszok. Mert megőrülök egyébként. Mindenki messzebről meglát, mindenkinek erősebb lövése van, mindenki halhatatlan rajtam kivül, mindenki láthatatlan, csak én nem. Ma majdnem mindent eladtam a pics.ba az artyn kívűl. Az a legnyugisabb.
A patch óta sz.pok rendesen. Én nem tudom, hogy mik változtak, amik ennyire befolyásolták a dolgot, de semmi jó nem lehetett. Valamelyik nap már csináltam egy 2-3 napos uninstall-t is. De aztán csak visszatettem. Hát én már nem adok sok időt neki, pedig nagy lelkesedéssel voltam decemberig.
Nem tudom, hogy milyen tankot kellene vennem, hogy sikerélményem legyen. Ennyit semmivel nem szoptam, mint az IS-3-mal. Jó tank, erős, de nem tudom...mindenki szétlő, meglát, stb.
Az arty vonalon, meg mindegy, ott úgy is ez a sorsuk, de addig is jó móka.
Na az ilyen dolgok miatt hagytam abba eddig az össze multi játékot, legyen az bármilyen műfaj.:shoot:

#560 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 10. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2011. 01. 10. 10:01

Hát..nem tudom, hogy bírjátok idegekkel. Én már napi max 2-3 meccset játszok. Mert megőrülök egyébként. Mindenki messzebről meglát, mindenkinek erősebb lövése van, mindenki halhatatlan rajtam kivül, mindenki láthatatlan, csak én nem. Ma majdnem mindent eladtam a pics.ba az artyn kívűl. Az a legnyugisabb.
A patch óta sz.pok rendesen. Én nem tudom, hogy mik változtak, amik ennyire befolyásolták a dolgot, de semmi jó nem lehetett. Valamelyik nap már csináltam egy 2-3 napos uninstall-t is. De aztán csak visszatettem. Hát én már nem adok sok időt neki, pedig nagy lelkesedéssel voltam decemberig.
Nem tudom, hogy milyen tankot kellene vennem, hogy sikerélményem legyen. Ennyit semmivel nem szoptam, mint az IS-3-mal. Jó tank, erős, de nem tudom...mindenki szétlő, meglát, stb.
Az arty vonalon, meg mindegy, ott úgy is ez a sorsuk, de addig is jó móka.
Na az ilyen dolgok miatt hagytam abba eddig az össze multi játékot, legyen az bármilyen műfaj.:shoot:

én is így éreztem a VK3001(P)-nél, de csak ennél! a T-34-85-el ennek az ellenkezőjét tapasztalom. tény, hogy a ruszki tankok sokkal, de sokkal jobbak a játékban. nem is értem, miért küzdök ezzel a VK-val...sőőőőőőt, sokszor látom azt, hogy a csapatban én vagyok egyedül szovjet, a többi német. komolyan nem értem.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.