HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#661 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 09. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 02. 08. 10:09

Én meg úgy jártam, hogy a meccs legelején mielőtt megmoccantam volna, egy ellenfél GW Tiger egy lövéssel kilapította a Párducomat :(

Úgy döntöttem, addig nosztalgiából Mercizek egyet.
Erre a játék bedobott egy olyan ütközetbe, ahol én voltam a leggyengébb a Mercivel, az ellenfél csapatba meg 5db T-54 is volt. :angry:
Gondoltam nyomok egy sprintet a mercivel, mint ahogy az A-20-ak szokták a nagyok között. De belefutottam 3db T-54-be, akik rögtön üldözni kezdtek. Fél pályán át össze-vissza cikk-cakkoztam, menekültem a mercivel, nyomomban a T-54 falkával, mire ki tudtak lőni.
Vicces volt, hogy én csak menekültem, üldöztek, a csapattársaim meg a T-54-eseket lőtték közben (1-et kilőttek, másik kettőt is megrongálták).
Fene se gondolta volna, hogy egyszer a Mercivel még én leszek a csalinyuszi.
Valószínű idegesítette a T-54-eseket, hogy óriási mákom van és sokáig nem tudtak eltalálni. :)

Én a VK3002DB-vel játszottam hasonlót legutóbb, csak ott én voltam az egyik top tank. A gond az volt, hogy a játék végére kilőtték a gunner-t, a loader-t és az ágyút is, így olyan lassan tudtam csak lőni, hogy inkább rohangáltam az ellenfél bázisánál.
A végeredmény: 0 kill, 5 assist, 3 recon, Steel Wall, plusz többiek ezalatt kilőtték 2 tüzérséget, egy Tigris-t, egy StugIII-at és egy T34-85-öt, mivel mind engem próbált leszedni.
A már kilőtt emberkék ott sírtak, hogy mit csinálok, de szerencsére bevált a taktika, és csodák csodájára a lánctalpamat sem lőtték le egyszer sem :)

Az ilyenek után természetesen a következő egy Maus/IS7/T54-es csata szokott jönni, csak hogy lehűtse a jókedvemet :D

#662 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 10. 14:18

A WoT Tankopédiában vannak olyan prémium tankok, amelyeket aranyért sem lehet megvenni.
Pl.: PzKpfw V-IV Alpha vagy a KV-220.
Ezekhez miként lehet hozzá jutni?
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#663 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 10. 17:08

Na itt az új szerzeményem :) :

Kép

Tudom, hogy úgy néz ki, mint egy oldalára borult fridzsider, de saját tierjében egész jól bírja a gyűrődést.

Ágyúja picike, nagyokon csak kopogtat, de cserébe nagy a tűzgyorsasága. Eddig csak sebezni tudtam, kilőni még senkit se sikerült. Viszont 3-ból két ütközetet túléltem vele :)
Kép

#664 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 10. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 02. 10. 14:18

A WoT Tankopédiában vannak olyan prémium tankok, amelyeket aranyért sem lehet megvenni.
Pl.: PzKpfw V-IV Alpha vagy a KV-220.
Ezekhez miként lehet hozzá jutni?

Azok gondolom majd csak a véglegesben lesznek.

#665 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 10. 21:55

Watron, azért ez a Ferdi + Párduc platoon nem lenne rossz, csak kéne valami stratégia.
Ferdinek kemény a kobakja azzal tudsz utat törni, aprítani...Párduc elég fürge, hogy felderítsek előtted, vagy hogy kiüssem a mögéd kerülő izgága, szemtelen közepeseket.
Kép

#666 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 13:13

egyre jobban rádöbbenek, hogy mint kb minden MMO-ban, itt is végtelen idegesítő tud lenni a random játékostárs...

mert néha-néha berak egy-két-sok "értelmes" jónép közé, akikkel széepn együtt lehet mozogni, veszik a lapot, ha előremegyek egy kcisit majd megállok (felzárkóznak szépen)... isteneseket lehet úgy alkotni (gyak: mészároljuk a hülyéket :) - lásd múltkor, amikor a párduccal sikerült kifogni az értelmesből 2 heavyt meg 2 mási kközepeset, és gyakoraltialg mi végigdaráltuk a komplett ellent...)

de sajnos, jóval gyakoribb a totális ellenpélda... előremegyek, és akkor örülnek ,hogy valaki scoutol, és ülnek a susnyásban jó messze... és még örüljek, hogy nem lőnek seggbe véletlenül - mert hálistennek az is gyakori (mint pl múltkor Pz III/IV-el, sikeresen lelőtték a lánctalpamat - remek)

ja, és általános jelenség: senki nem mozdul.. ül és vár (leginkább arra, hogy kilőjék)

néha kedven lenen beüvölteni, hogy a harckocsi motorja is oylan fegyver, mint a lövege!

#667 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 13:43

Csak az a szívás, hogy a másik oldal is ezt csinálja, így az ő "állok és várok" taktikájuk bejön, ezt látja a többi is és legközelebb még 15 ember alkalmazza ezt a dolgot. Így ez napról napra hatványozódik.
Én pl. már napi 2-3 csatánál többet nem nyomok.
Sajnos kell a sikerélmény és nem mindig adja......Kép

#668 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 14:04

a vicc az, hogy az "állok és várok, hátha arra kolbászol valaki" taktika alapesetben brutálisan kontraproduktív tud lenni, lévn jellemzően a lesállás helyét baromira nem jól választják meg (egy vasnak talán jó az a hely, de csak egynek... a többiek még a környékről is elmennek)
ez magában foglalja azt, hogy a jómunkásemberek helyből lemondanak egy jó kis lokális erőfölény megszerzéséről (lásd: a szovjet csapatok a don-kanyarnál súlyt képeztek és simán áttörték a magyar vonalakt - pedig "pariban voltak!")

tehát egy jól összeszedett, gondolkozni képes kiscsapat akár még kampinovkán is (sőt, ott talán a legjobban) gyönyörűszépen át tud törni, majd pedig széepn, egyenként le fogja vadászni a sunnyogókat (láttam rá példát)

ja, igen, közben meg fognak sérülni a harckocsijaik... uram bocsá veszteségeik lesznek!
bizony.. de kilőnek mindenkit

(oylna apróságokról, hogy pozícióváltás, ha már sunnyogsz, ne adj isten visszavonulás, ne is beszéljünk)

#669 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 15:57

Én azt utálom a legjobban, mikor kezdéskor, mindenki megindul, mint az állat, aztán már itt veszt az ember esetlegesen HPt az ütközések miatt.

Láma kérdés: elkezdtem egy artit német vonalon, most a Bisonnál járok, de kevés köröm volt, mert free XPből meg tudtam venni elég sok mindent. Hogy a fszba kell célozni ezekkel a szarokkal? Mert ok, ha rálátok valakire, akkor megy a dolog, de ha messzebb van, akkor általában csak a köztünk lévő akadályt lövöm...
KomposztWC

#670 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 02. 14. 15:57

Én azt utálom a legjobban, mikor kezdéskor, mindenki megindul, mint az állat, aztán már itt veszt az ember esetlegesen HPt az ütközések miatt.

Láma kérdés: elkezdtem egy artit német vonalon, most a Bisonnál járok, de kevés köröm volt, mert free XPből meg tudtam venni elég sok mindent. Hogy a fszba kell célozni ezekkel a szarokkal? Mert ok, ha rálátok valakire, akkor megy a dolog, de ha messzebb van, akkor általában csak a köztünk lévő akadályt lövöm...

Bocs, hogy ilyet merek kérdezni, de a "shift" et használod a célzásnál? Szóval nem úgy használod a verdát, mint pl. egy rendes tankot..Kép
Ott nem tudom a lépésarányokat, de az első időkben csal olyan löveget ad, ami nem képes ellőni messzire, így közel kell húzódni a célhoz.

#671 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 17:16

Na kösz, ezért kérdeztem, fogalmam sem volt, hogy kell a shift is.
KomposztWC

#672 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 18:06

Mehe, így azért több értelme van az artinak :) Bár a Bison így is ultraszar.
KomposztWC

#673 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 02. 14. 19:06

Sturmpanzer II egy icipicit már jobb lesz, mert nem olyan böhöm nagy kocka és gyorsabban is áll célra, mint a Bison.
Az első használható arty a német vonalon az a Grille.
De az is csak az L/17-es löveggel. Ez már mindenhonnan átlövi a pályát és sokkal nagyobbat sebez mint a Bison vagy a Sturmpanzer II. Sajnos azonban a tűzgyorsasága is lassabb. Cserébe viszont nem csigalassú, így el lehet vele pucolni, ha forróvá válik a talaj.
"Shift-es" célzásnál érdemes még azt is megvárni, amíg a becsapódás valószínű területét jelző gyűrű a legkisebb átmérőre szűkül össze. Akkor lesz a legpontosabb a találat.
Kép

#674 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2011. 02. 14. 18:06

A shift utána görgővel zoomolhatsz is. Jó lesz az később, sok türelem kell az artykhoz. Talán az orosz artyk a legjobbak a játékban (láthatóság), de a Hummelt is istenítik, az USA vonalat meg lenézik, pedig okozok én is meglepetéseket a GW-Tigereknek és társaiknak.
De megmondom őszintén én már várom a hard reset-et, aztán lehet kezdeni elölről. Legalább ez a sok "agyonXPzett" gyerek eltűnik, aztán kezdhetik ők is az elején.

#675 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 08:30

STUG III kabrió, ültetett sport futóművel :D :

Kép
Kép

#676 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 09:48

Ferdi ementáli:

Kép
Kép

#677 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 14:30

A camper nehéz tankok ma reggel engem is felidegesítettek... Prokhorovka pályán beálltak az út menti bokrokba, egyből a kiindulási hely mellett... A velük tartó felderítő mediumot fél perc után kilőtték, de ők akkor sem mozdultak. Az ellenféltől viszont a tüzérség elkezdte szisztematikusan belőni a szokásos kemper helyeket, és szépen egyesével elkezdte kilődözni őket (szerintem nem volt felderítőjük, mivel a hátsók haltak meg legelőször). Erre 2 heavy elkezdett anyázni tőlünk , hogy köcsög camper ellenfelek, és kiléptek. Minket a túloldalon meg jól lemészároltak, mivel csak 3-an védekeztünk: 1 Jagdpanther és 1 T43 és én a VK3002DB-vel... Nem kissé voltam ideg, amikor azt láttam, hogy nekuk nem segít senki, inkább ott ülnek, és szépen megvárják, hogy szétszedjék őket...

Egy másik csatában megy egy IS4, aki nálunk volt a top tier tank, simán végignézte a pálya egy biztosnak tűnő pontjáról a csatát, de segíteni nem jött, inkább kivárta, hogy az ellenfél elfoglalja a bázisunkat. Ott kissé ideg voltam, mert én bár a tierlista közepén voltam, de a 4. killem után lőttek ki, ő meg csak ott csücsült valami szikla mögött. Ha ad egy kis támogatást, akkor meg valószínűleg áttörünk...

Röviden: utáloma a camper heavyket, akik félnek attól, hogy megkarcolják a tankjukon a fényezést :)

Az ilyenek után felüdülés a PzIIIA-val rohangálni, és irtani a könnyű tankokat, top tier-ként :D

Szerkesztette: Myrsky 2011. 02. 15. 14:34 -kor

#678 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 18. 16:04

Ferdinands FTW :cool2:
Kép

Uploaded with ImageShack.us

Ez pedig egy borzasztó érdekes csata volt. A végjátékban a csapatomban csak ketten maradtunk egy tigrissel, szemben kb. 8 ellenféllel, köztük 3 artillery egy IS-3-as. Végül az idő lejárt és sikerült a döntetlen kicsikarnunk. Külön szeretném felhívni a figyelmet a 26 ellenséges találatra és a 108 hp-ra. :cool2:
Kép

Uploaded with ImageShack.us

#679 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 18. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 02. 18. 16:04

Ez pedig egy borzasztó érdekes csata volt. A végjátékban a csapatomban csak ketten maradtunk egy tigrissel, szemben kb. 8 ellenféllel, köztük 3 artillery egy IS-3-as. Végül az idő lejárt és sikerült a döntetlen kicsikarnunk. Külön szeretném felhívni a figyelmet a 26 ellenséges találatra és a 108 hp-ra. :cool2:

Grat.

Nekem a StugIII-al ez nem jött össze... 1 könnyű tankkal védtük ruinberg zöldterületes részét. Sajnos a többeik csúnyán elbuktak a városban, de mi megállítottuk a mi oldalunkon a támadást: 5 kill nekem, 1 a másik tanknak. Aztán utána sajnos gyorsan bedaráltak. A legszebb része az volt amikor 2 közepes tank akart kilőni, én bent voltam egy ház mögött, ők meg két oldalról jöttek. Viszont olyan bénán csinálták, hogy mindig sikerült ráforogni az éppen támadóra, így igaz, hogy lelőtték 80%-át a HP-mnek, de kilőttem mindkettőt :)

#680 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 13:08

Mikor meg lett, a párduc, nyavajogtam, hogy az alap 7,5cm L/70-es löveg használhatatlan olyan ütközetekben, ahová a Párducot bedobja a játék.
Erre most meglett a Párduc II és ugyanez az alaplövege :(
Most van egy tier IX-es tankom egy tier VI-os löveggel, amellyel a játék bedob tier IX-es X-es ellenfelek közé.
Így képtelenség XP-t szerezni a fejlesztéshez. Gyakorlatilag használhatatlan pénznyelő az alap Párduc II :(

Most a régebbi járgányaimmal próbálok elég free XP-t szerezni, amit majd drága aranyért átváltok a Párduc II-höz, hogy tudjak rá lánctalpat, tornyot, löveget venni.
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.