Idézet: Sendrov - Dátum: 2011. 02. 08. 10:09
Úgy döntöttem, addig nosztalgiából Mercizek egyet.
Erre a játék bedobott egy olyan ütközetbe, ahol én voltam a leggyengébb a Mercivel, az ellenfél csapatba meg 5db T-54 is volt.
Gondoltam nyomok egy sprintet a mercivel, mint ahogy az A-20-ak szokták a nagyok között. De belefutottam 3db T-54-be, akik rögtön üldözni kezdtek. Fél pályán át össze-vissza cikk-cakkoztam, menekültem a mercivel, nyomomban a T-54 falkával, mire ki tudtak lőni.
Vicces volt, hogy én csak menekültem, üldöztek, a csapattársaim meg a T-54-eseket lőtték közben (1-et kilőttek, másik kettőt is megrongálták).
Fene se gondolta volna, hogy egyszer a Mercivel még én leszek a csalinyuszi.
Valószínű idegesítette a T-54-eseket, hogy óriási mákom van és sokáig nem tudtak eltalálni.
Én a VK3002DB-vel játszottam hasonlót legutóbb, csak ott én voltam az egyik top tank. A gond az volt, hogy a játék végére kilőtték a gunner-t, a loader-t és az ágyút is, így olyan lassan tudtam csak lőni, hogy inkább rohangáltam az ellenfél bázisánál.
A végeredmény: 0 kill, 5 assist, 3 recon, Steel Wall, plusz többiek ezalatt kilőtték 2 tüzérséget, egy Tigris-t, egy StugIII-at és egy T34-85-öt, mivel mind engem próbált leszedni.
A már kilőtt emberkék ott sírtak, hogy mit csinálok, de szerencsére bevált a taktika, és csodák csodájára a lánctalpamat sem lőtték le egyszer sem
Az ilyenek után természetesen a következő egy Maus/IS7/T54-es csata szokott jönni, csak hogy lehűtse a jókedvemet

Súgó
A téma zárva.