HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#701 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 23. 11:11

Thx, kimaxolt T1-el egész jókat lehet rombolni - bár dög lassú - de 1-2 killem minden meccsen van és gyakran túl is élem, így kapok 50-70 xp-t (1x talán volt 120 is) és 2500 körüli creditet. Mondjuk ez tier 1-2 szal nem mérvadó.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#702 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 13:35

csak tanulóképes úgymond a nagy átlag játékosközönség, ugyanis a hétvégé nvolt egy igencsak jó meccsem a normandiai pályán:

tele voltunk közepes harckocsikkal (T54, T44, Párduc 1-2), úgyhogy valaki flvetette, hogy akor medium rush, a völgyön keresztül, izibe

természetesen volt rögtön valaki, aki "áá, ez tuti bukás"-al jött, de... rusholt minden közepes

eredmény:
mivel egyben közlekedtünk, eléggé lehengerlő tűzerővel, az adott szakaszt védő 3 harckocsinak volt esélye kb fejenként 1 lövést leadni, mielőtt kilőttük volna őket - és már bent is voltunk a tüzérségnél, akik le lettek mészárolva, majd hátulról az épp a hegy felé totyogó nehezek is

minden elelnt kilőttünk, nálunk csak egy veszteség volt (én, mert súlyosan balfasz voltam :) )

majd tegnap vagy tegnapelőtt ugyanezt eljátszoták most ellenemben, kampinovkán, kivárták, amíg a jónép már a hegytető felénél volt, majd akkor a térkép másik oldalán rush... az ott lévők lemészároltatik, a kétségbeesetten visszaérkezők detto, majd cap...

szóval továbbra is: read some fucking guderian, man!

#703 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 02. 24. 14:35

...majd tegnap vagy tegnapelőtt ugyanezt eljátszoták most ellenemben, kampinovkán, kivárták, amíg a jónép már a hegytető felénél volt, majd akkor a térkép másik oldalán rush... az ott lévők lemészároltatik, a kétségbeesetten visszaérkezők detto, majd cap...

Ez kísértetiesen ismerős. Pont ilyen ütközetem volt nekem is a Párduccal.
Te milyen járgánnyal voltál, illetve mi is a neved a játékban?
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#704 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 09:18

Ugyan eddig csak 5-10 csatát játszottam, de nekem is volt hasonló élményem, bár ott egy loltraktorral közösen lőttük ki az ellenfél 4 gépét és foglaltuk el a bázist, míg a többiek kuksoltak középen...

Érdemes szerintetek light tank vonalon továbbmenni, vagy medium az, ami agilis is, de tűzerőben sem csak papírgalacsinokat puffogtat?

#705 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 09:50

A véleményem szerint a könnyű tankok csak átmeneti járművek lehetnek, általában egy lövéssel kilőhetők.

Frexp-ből megvettem a KV-t. Be kell hogy valljam, hogy nekem tetszik. A vele egy szinten lévő Pz4-hez képest klasszisokkal jobb, sokkal ellenállóbb a lövésekkel szemben, míg a lövege éppen elég erős ahhoz, hogy saját tierjében lévő ellenfeleket elpusztítsa.

#706 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 02. 25. 09:18

Ugyan eddig csak 5-10 csatát játszottam, de nekem is volt hasonló élményem, bár ott egy loltraktorral közösen lőttük ki az ellenfél 4 gépét és foglaltuk el a bázist, míg a többiek kuksoltak középen...

Érdemes szerintetek light tank vonalon továbbmenni, vagy medium az, ami agilis is, de tűzerőben sem csak papírgalacsinokat puffogtat?

Nekem elég volt a könnyű tank vonal addig amíg eljutottam a közepesekig. Mondjuk a PzIIIA-t megtartottam, mert azzal már egész jó kis csatákat lehetett tolni, plusz jó volt visszaülni a lassabb közpesekből rohangálni egy kicsit :)
A Leopardot viszont túl sokszor rakta nekem olyan csatákba, ahol gyakorlatilag csak karcolgatni tudtam az ellent, ellenben egy találattal kilőnek.

Ilyen nagyobb csapatos lerohanásokban még nem vettem részt, viszont legutóbb belefutottam egy olyan béna ellenfél csapatba, hogy nem igaz. Himmelsdorf pályán ketten mentünk hegyet foglalni (VK3002DB (én) + VK3601H), szembe meg jött egy Tigris, egy KV, egy T34-85, egy T20 és egy Sherman. A végeredmény: mind az ötüket kilőttük, mi túléltük, plusz utána lerohantunk a bázisra ahol kiszedtük a tüzérséget, és hátbakaptunk két védekező AT-t. Amikor megláttam mennyien, és milyen tankok jönnek szembe, már temettem magunkat, de nem használták ki az erőfölényt, hanem a kibújok-lövök játékot tolták, amivel csak zavarták egymást. Plusz a Tigris nem segített nekik, hanem elkezdte lőni a lenti egységeket, és arra sem reagált semmit, amikor elkezdtem lőni hátulról... Szóval van még elég tanulásra képtelen játékos is :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 02. 25. 10:17 -kor

#707 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 02. 25. 10:18

Light tank csak átmeneti dolog, illetve érdemes 1-et megtartani, kikapcsolódás vagy hobbi célból :)
Én pl. a BT-2-vel szoktam néha bohóckodni.

Közepesekkel pedig kicsit elfogult vagyok, mert nehéz tankom sohasem volt.
Ellenben végigvittem a német közepes vonalat.
Nekem nagyon bejött ez a közepes tank dolog.
Azt azonban tudnod kell, hogy alap felszereltséggel minden közepes tank nagyon nagy szívás az elején!
Mert:
-Páncélzatod a nehezekhez képest gyenge, gyorsan kicsinálnak
-Pláne, hogy alap motorral még a közepesekre jellemző mozgékonyságod sincs meg
-Alap lövegek is viszonylag gyengék a saját tierhez képest

Viszont ha türelmes vagy és mindent maxra fejlesztesz, akkor minden közepes tankkal nagyon jót lehet játszani.
Mert:
-Gyorsabb és fordulékonyabb, mint a nehezek, könnyen mögéjük tudsz kerülni és ügyesebben lehet kihasználni a fedezékeket is
-Kimaxolt löveg erőssége alig gyengébb vagy ugyanakkora, mint az ellenfél nagyoknak
-A nálad mozgékonyabb, gyorsabb kisebb tankok ellen pedig kellően véd a páncélzatod és az elsöprő a tűzerő.

Összegezve:
Nagyon rögös, kemény (szívással teli) út a közepes vonal, de szerintem a kimaxolt közepesek nyújtják ebben a játékban a legintenzívebb játékélményt.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez szigorúan szubjektív vélemény :)
Kép

#708 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 11:58

Na akkor már csak az a kérdés, hogyan érdemes közepes vonalnak nekivágni? Most van T1 és T2 amerikai vonalból, a T2-t is fejlesszem maxra és úgy menjek tovább közepes vonalon, vagy inkább szenvedjem össze tier 2 light tankal az azonos tierű mediumot? (vagy így nem lehet?)

#709 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 02. 25. 11:58

Na akkor már csak az a kérdés, hogyan érdemes közepes vonalnak nekivágni? Most van T1 és T2 amerikai vonalból, a T2-t is fejlesszem maxra és úgy menjek tovább közepes vonalon, vagy inkább szenvedjem össze tier 2 light tankal az azonos tierű mediumot? (vagy így nem lehet?)

Én USA vonalon hagynám a medium vonalat, a max. M4"sörment" a KV alá sorolja.
Inkább már az amiknál a heavy vonalat lőném meg ! Most nincs előttem, de talán az M6-tól kezdve jókat lehet velük mókázni. !

#710 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 12:59

Amcsi vonalon én is inkább a nehezek felé indulnék el:
T1 -> T2 -> M2 -> M3Lee -> T1E2 Hevy -> M6
Itt az USA TREE

Szerkesztette: Sendrov 2011. 02. 25. 13:03 -kor

Kép

#711 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 13:26

Thx a tippeket, lehet ma felmegyek Nevl az accom ott is

#712 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 13:28

Enyém is ugyanaz, mint itt: Sendrov
Kép

#713 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 08:41

Eltolták az előrendelés/élesbeállást:

Pre-orders launch: March 8-15.
Release date: March 24-31.

Most örülök neki, hogy gyakorlatilag mindent eladtam a VK3002DB-n kívül a Panther megvételéhez, még hardwipe előtt... Egy élmény egyelőre az alap motorral döcögni, és az alap löveggel hallgatni a 'bounced/didn't go through/...' szövegeket :)

Amúgy nekem is ugyanaz a nevem mint itt: Myrsky.

Szerkesztette: Myrsky 2011. 02. 26. 08:44 -kor

#714 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 09:39

De mit lehet előrendelni? Nem ingyenes? :blink:

#715 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 02. 26. 09:39

De mit lehet előrendelni? Nem ingyenes? :blink:

De, csak ha előrendelsz, akkor kapsz kedvezményeket, lehet, hogy olcsóbb lesz az arany, stb.
Elvileg a régi játékosoknak jár majd valami szánalmas prémium tank is....:drive:

#716 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 13:32

Na megvettem az M2-t - álmosan sose csinálj olyan dolgot, amin valutát bukhatsz :D - sikeresen konvertáltam az összes goldom free xp-re ezért a köv tankon kívül mindent ki is tudtam fejleszteni hozzá.

Egyetlen dolog, amiben bizonytalan vagyok az a fegyver. Az alap 37mm-es után felajánlott egy 75-ös howliczert, nagy a sebzése, de amikor kipróbáltam alig ütött valamit a legtöbb játékban... kisebb tankokat szépen sebzett, de már a közepesek ellen is használhatatlan. Utána felraktam a nagyobb 37.5-est, ez már azért normálisabbnak tűnt... valamit rosszul csináltam, vgy tényleg kacat a 75-ös?

gyébként kaptam 800 goldot, pedig 2 napig nem is logoltam be, előfizettem 1 nap premiumra azért érezhető a különbség.

#717 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 00:24

Szépestét,
Gondoltam kipróbálom én is :)
Nevl M2-es tankjával találkoztam egyik pályán kb 2 órája, másik oldalon harcolt, grat a gyözelemhez.
Legutolsó csatában 8 lövés - 8 találat, nulla sebzés. Ez a jelenlegi BT7 elég gyatra...
A jövöd csakis rajtad múlik.

#718 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 08:31

Minden kezdet nehéz.

#719 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 10:44

Jah hát nekem is elég ingadozó a teljesítményem... tovább próbálkoztam M2-n a 75-ös löveggel és volt, hogy 5 killt is összeszedtem 1 meccsen, de van, hogy 10 sec után kilőnek....
M3 meglett közben elég szép kis tank, kár, hogy fixed lövege van, így elég könnyen körbefutkorásznak, szal ezt még tanulni kell....

#720 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 27. 17:00

Na összelőttem magamnak a creditet és talán 200 xp kell még a T1E2-höz... M3L iszonyat szívás, rendre berak tier 6 körüli ellenfelek közé, akik 2 lövésből kilőnek nekem, 3-ból jó ha 1 sebez rajtuk... Remélem ez a heavy tank jobb lesz :)

Mi alapján látsz meg ellenfeleket? Mert eddig kb minden ellenfél gyorsabban meglát mint én őket, nem számít, hogy lesben állok, vagy mozgok.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »