World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2011. 04. 12. 14:29
Én abba az irányba megyek el, hogy veszek 1 havi premiumot aztán ha az lejárt eldöntöm,hogy mi legyen. Ez kb 2500 ft egyszeri beruházás ezt azt hiszem túléli a költségvetésem
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2011. 04. 12. 14:32
Idézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 12. 14:15
Látom költeni a gamere senki se akar
A probléma ezzel is az lesz, hogy a solo jó dolog ,de én mindig jobban élveztem a platoonosdit...
A probléma ezzel is az lesz, hogy a solo jó dolog ,de én mindig jobban élveztem a platoonosdit...
Sherman viszonylag hamar meglett még premium nélkül is. Igazából az sem volt rossz, de a magas profilhoz semmi féle értelmes löveg nem társul. Jó lenne ha be kerülne az angol 17 fontos a választékba.
Premiummal kifarmoltam az E8-at is, de a több HP-n kívül semmit nem adott. 76mm-es M1A2-vel is csak a tűzgyorsaság lett nagyobb, ami az E8 tierjében arra jó hogy gyorsabban tudjanak lepattogni a lövések az ellenfélről... Ha oldalról sikerült elkapni egy Tigrist, VK3601-et vagy KV-t, egyedül akkor volt siker élményem. Na meg ugye a 10-ből egyszer bedob olyan ütközetbe ahol benne van a felső háromban esete. De ezutóbbi nem kárpótol azért, hogy a maradék 9-ben IS4-ek és KT-k közé rak be tölteléknek...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2011. 04. 12. 17:07
Idézet: Warton - Dátum: 2011. 04. 12. 17:06
Másnak sem megy? 
Ma van hardwipe + karbantartás amit legkésőbb este 10-ig fejeznek be.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2011. 04. 13. 06:10
Végre........Ismét lehet elölről kezdeni....![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
Én maradok orosz médium vonalon, szerintem nem is teszek kitérőket arty, stb irányába, mert sok időt elvisz...
Átnézem ma a prémium opciókat, aztán lehet egy alkalomra beruházok, ha ugyan olyan idegölő lesz mint eddig, akkor hagyom....
Én maradok orosz médium vonalon, szerintem nem is teszek kitérőket arty, stb irányába, mert sok időt elvisz...
Átnézem ma a prémium opciókat, aztán lehet egy alkalomra beruházok, ha ugyan olyan idegölő lesz mint eddig, akkor hagyom....
Elküldve: 2011. 04. 13. 06:26
Este megnézem. Céges gépen nincs fent.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2011. 04. 13. 06:40
Mint valami tanúvédelmi programban.. 
Minden adatom törölve...tiszta lappal indulok...még jó, hogy a nevet meghagyták
Minden adatom törölve...tiszta lappal indulok...még jó, hogy a nevet meghagyták

Elküldve: 2011. 04. 13. 08:00
Mindent reseteltek még a friendlistet is 
Toltam 5-6 meccset, hát űber vicces volt a sok loltraktor és MS1 a csatákban. Én szerintem azonnal élesítés után bent voltam (pont akkor logoltam be kb) és a 3. battle-nél már volt 2-3 tier 2 tank is... vannak kockák
Egyébként pl. loltraktort 1 mérkőzésből át tudtam ugrani, egyből jött annyi xp, hogy kifejlesszem PZII-t, credit is 3-4K/meccs, pedig nincs még premium.
Azon már meg se lepődtem, hogy 45-45% orosz/német, 10% amcsi tank, nagyon kevesen indulnak ezen a vonalon. Viszont azt eldöntöttem, hogy orosz közép+német heavy lesz az irány. TD-t pedig lehet majd amcsi oldalon próbálom meg, ha élesítik egyszer.
Toltam 5-6 meccset, hát űber vicces volt a sok loltraktor és MS1 a csatákban. Én szerintem azonnal élesítés után bent voltam (pont akkor logoltam be kb) és a 3. battle-nél már volt 2-3 tier 2 tank is... vannak kockák
Egyébként pl. loltraktort 1 mérkőzésből át tudtam ugrani, egyből jött annyi xp, hogy kifejlesszem PZII-t, credit is 3-4K/meccs, pedig nincs még premium.
Azon már meg se lepődtem, hogy 45-45% orosz/német, 10% amcsi tank, nagyon kevesen indulnak ezen a vonalon. Viszont azt eldöntöttem, hogy orosz közép+német heavy lesz az irány. TD-t pedig lehet majd amcsi oldalon próbálom meg, ha élesítik egyszer.
Elküldve: 2011. 04. 13. 09:31
Én is felléptem este 2 meccs erejéig, most már tudom miért adtam el anno szinte egyből a Valentine-t... 4. tier-es light tankként lassú (30km/h), szinte semmit nem tud átütni a lövege, de legalább gyenge a páncélja (a csatát egyébként behúzták a többiek). Kipróbáltam a kapott premium sherman-t is, és az sem egy gyors gép (szintén 30km/h-t sikerült kihozni belőle). Vele meg természetesen egyből szembejött egy T14-es, de legalább az egyik lövésemmel már sebeztem is mielőtt kilőttek (a csatát szintén megnyertük). Ergo most kellene abbahagynom, 0 killel és 100%-os győzelmi mutatóval 
Amúgy én már találkoztam Grille-vel és PzIIIA-val is éjfél után.
Amúgy én már találkoztam Grille-vel és PzIIIA-val is éjfél után.
Szerkesztette: Myrsky 2011. 04. 13. 09:32 -kor
Elküldve: 2011. 04. 13. 09:34
Elvetemültek... 
Este szerintem 10-11 felé leszek és asszem megveszem az 1 havi premiumot, szal lehet csatlakozni
Este szerintem 10-11 felé leszek és asszem megveszem az 1 havi premiumot, szal lehet csatlakozni
Elküldve: 2011. 04. 13. 09:35
Francia vonal még nincs?

Elküldve: 2011. 04. 13. 09:45
Idézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 13. 10:35
Francia vonal még nincs?
Áhh, még az előre beharangozott 0.6.4-es patch sem lett kész...
Amúgy szerintem csak holnap este leszek hosszabb ideig, ma este maximum 1-2 csatára lépek fel éjfél körül, bár sörözés után nem biztos, hogy rontanom kellene a szép statisztikámat
Elküldve: 2011. 04. 13. 10:03
benéztem tegnap este kicsit, hogy miylen is a már nem béta, és...
revenge of the loltractor!
visoznt itt az elején legalábbis meglehetősen haladós a fejlődés, nyomtam volna még vagy 2 meccset, PZIIIa meglett volna
revenge of the loltractor!
visoznt itt az elején legalábbis meglehetősen haladós a fejlődés, nyomtam volna még vagy 2 meccset, PZIIIa meglett volna
Elküldve: 2011. 04. 13. 15:11
Hát elég szórakoztató lett most, hogy nem kell az IS7-eket, T54-eket kerülgetni. Kemény fél óra fight után meg lett a BT-2. Megy mint a meszes, elég vicces mikor rohangálok a loltractorok körül ők meg szenvednek, mert nem fordul elég gyorsan a tornyuk.
)) Amúgy ezek a premium tank "kiosztás" hogy van?? Mert én M4A2E4-est kaptam, de láttam Panzer 4/5-öt is.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2011. 04. 13. 20:15
Nevl köszi az invitet, de valamiért nem tudtam csatlakozni...

Elküldve: 2011. 04. 14. 08:40
Na megvettem PZII-t és BT-2-t is, így legalább van 2 jó credit/xp termelőm
Utóbbival be is állítottam azt hiszem az all time rekordomat, 8 kill 1 meccsen
Ezt nem hiszem, hogy valaha is meg tudom majd dönteni (na persze úgy könnyű, hogy 2-3 lövésből meghalnak az ellenfelek).
Ki is fejlsztettem A-20-at, de az a 90K credit amibe kerül húzós (és akkor még nem is vettem 75%-os legénységet).
Gondolkodom rajta, hogy megpróbálok párhuzamosan haladni, tehát német és orosz vonalon egyszerre ugrok tiert, de ehhez túl sok grind kell, lehet inkább elmegyek az első medig, ruszkiknál majd onnan behozom a németet is.
Remélem lesznek azért ingyen arany napok, vagy valami
Jó lenne a laza 3.5-4K free xp-t, ami loltraktoron és MS1-en felhalmozódott beváltani
Ki is fejlsztettem A-20-at, de az a 90K credit amibe kerül húzós (és akkor még nem is vettem 75%-os legénységet).
Gondolkodom rajta, hogy megpróbálok párhuzamosan haladni, tehát német és orosz vonalon egyszerre ugrok tiert, de ehhez túl sok grind kell, lehet inkább elmegyek az első medig, ruszkiknál majd onnan behozom a németet is.
Remélem lesznek azért ingyen arany napok, vagy valami
Elküldve: 2011. 04. 14. 10:29
PzII powáááá!
Dögöljek meg, ha nem megyek el a MAUS-ig prémium nélkül.
Csak németet nyomok most -ez kimaradt a betaból- addig, amíg a franciák nem érkeznek.
Apropó, utóbbi mikor jön, nem tudja valaki?
Dögöljek meg, ha nem megyek el a MAUS-ig prémium nélkül.
Csak németet nyomok most -ez kimaradt a betaból- addig, amíg a franciák nem érkeznek.
Apropó, utóbbi mikor jön, nem tudja valaki?
Elküldve: 2011. 04. 14. 11:54
Én ismét a német ágon indultam.
És ismét egyszerre két irányban: PZII-->PZIIIA-->PZIII az egyik irány, PZ35(T)-->PZ38(T)-->HETZER a másik.
Illetve az USA alaptankot is kimaxoltam, hogy arra is tudjak majd indulni. MS1-et most nem bántom, bár a BT-2 nagy móka mindig.
És ismét egyszerre két irányban: PZII-->PZIIIA-->PZIII az egyik irány, PZ35(T)-->PZ38(T)-->HETZER a másik.
Illetve az USA alaptankot is kimaxoltam, hogy arra is tudjak majd indulni. MS1-et most nem bántom, bár a BT-2 nagy móka mindig.

Súgó
A téma zárva.