HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9881 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 13. 09:25

Én tegnap realizáltam, hogy mennyi ideje nem néztem már rá a játékra, amikor beléptem, hogy menjek egy csatát az ajándék tankért, és feltűnt, hogy se duplasoros tanksáv, se semmi mod a játékban.
Ezek szerint a 9.9-et csak feltelepítettem, de a szokásos aslain-os modpackot már nem fel sem raktam azóta, ami nélkül pedig az utóbbi időben nem mentem csatát...
Ha nem lenne időnként ilyen könnyen megszerezhető/ajándék kistank, akkor simán kihagynék fél évet, aztán valakivel megjátszhatnánk a játékos visszahívását a megszerezhető Т95Е2-ért :D

Amúgy azt néztem, hogy az 5*-ös győzelmekkel simán össze lehetett volna szedni a DM-et, de így nyáron esélytelen volt napi 2-3 óra szabadidőt összeszednem, hogy nekiálljak.

A belengetett új prémiumot néztétek, ami esélyes az újévi ajándék tanknak?
http://www.wotinfo.h...-3-premium-tank

#9882 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 13. 09:55

Hát igen, visszagondolva a DM-t tényleg meg lehetett volna szerezni, de annyira szerintem nem jó tank, és épp én sem értem rá a hétvégén, meg amikor ráértem akkor is inkább CiV V-öt nyomtam és nem a WOT-ot.

Állítólag, aki sokáig nem lép be, és bonyolított tranzakciókat, tehát fizetett valamit a játékért az kap emailt, hogyha most visszatér akkor ezt nyerhet, meg azt nyerhet és nem a T95E2-t.

Amúgy sokan próbálkoztak meg csinálni egy kis accot és azzal kihúzni a nagy accra ezt a T95E2-t. Elég elmebeteg dolog. Azért tisztán kihúzni egy 10-as tankot, úgyhogy azt meg is kell venni, azért finoman fogalmazva is nem könnyű.

#9883 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 13. 10:17

Szépen lassan évek alatt csak összeszed a meg/visszahívott ember 1millió XP-t, mondjuk ahogy nézem csak akkor számolódik, ha platoonban van a meghívó/meghívott, és mindketten benne vannak az első 10-ben... Így azért már nem olyan könnyű :)

#9884 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 01. 11:19

Ismét a WZ-111 lehet nyerni. Ezúttal 135k dmg és 135 kill kell hozzá nemzetenként, azaz 7-szer. A küldetés szerintem a rendelkezésre álló egy hónap alatt hozható. A dmg-vel nem számolok, mert az szerintem simán össze fog jönni pillanatok alatt T8-ban játszva. A nehezebb a kill, összesen 945 kill, csatánkénti átlag egy killel számolhatunk. Napi ~31 csata. Nekem az átlag 1,35 kill csatánként, így kevesebb 23 csata naponta. De ha nem könnyű tankkal és artyval játszom akkor talán még ennél is erősebb és kevesebb befektetés.

Érdemes ráállni egy-egy nemzetre és azokkal végigtolni a küldit és a hó végén megvenni azt az egy-két tokent, azokra a nemzetekre, amikre nem jött össze a dolog.

Újra bekerült a boltba a KV-5. Én múltkor megvettem, nem igazán tudom javasolni senkinek se a gépet, mert annyira nem jó. Ez lehet, hogy valami sorozat lesz, úgyhogy valószínűleg lesznek még ritkaságok.

#9885 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 01. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 09. 01. 11:19

Ismét a WZ-111 lehet nyerni. Ezúttal 135k dmg és 135 kill kell hozzá nemzetenként, azaz 7-szer. A küldetés szerintem a rendelkezésre álló egy hónap alatt hozható. A dmg-vel nem számolok, mert az szerintem simán össze fog jönni pillanatok alatt T8-ban játszva. A nehezebb a kill, összesen 945 kill, csatánkénti átlag egy killel számolhatunk. Napi ~31 csata. Nekem az átlag 1,35 kill csatánként, így kevesebb 23 csata naponta. De ha nem könnyű tankkal és artyval játszom akkor talán még ennél is erősebb és kevesebb befektetés.

Érdemes ráállni egy-egy nemzetre és azokkal végigtolni a küldit és a hó végén megvenni azt az egy-két tokent, azokra a nemzetekre, amikre nem jött össze a dolog.

Újra bekerült a boltba a KV-5. Én múltkor megvettem, nem igazán tudom javasolni senkinek se a gépet, mert annyira nem jó. Ez lehet, hogy valami sorozat lesz, úgyhogy valószínűleg lesznek még ritkaságok.

Ezek a kínai bénaságok sem jók. Papíron másfélszer jobbak, mint az IS6, de a csatamezőn 3x rosszabbak.
IntelŽ Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9886 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 03. 08:37

Belevágtam a japán nehéz ágba. Type95-tel kezdtem el játszogatni. Még nem sok csatát mentem, de mindet el is vesztettem. Egyetlen nagy kaliber medált sikerült összelövöldöznöm. Mindentől függetlenül eléggé OP a tank, bár a páncélja nem túl erős a 110-et sebző löveg szépen muzsikál a tier4-es csatákban. Tier5-ben a KV ellen már nem annyira.

#9887 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 04. 15:45

7végén 150 aranyat lehet nyerni, csak 35000 xp-t kell hozzá összegyűjteni. Sima ügy.

#9888 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 13. 09:56

Hát, én azt hiszem, hogy amíg nem tudok folyamatosan játszani, addig hanyagolni fogom a WoT-ot. Már email-t is küldött a WG, hogy merre vagyok, hiányzok a tankjaimnak :)
Tegnap gondoltam erre a 150 aranyra azért benevezek, de sajnos annyira elszoktam már a játéktól (legutóbbi patch sem volt még rajta, utoljára a BT7A-ért léptem be 1 csata erejéig), hogy hiába nyertük meg a legtöbb csatát amibe bekerültem, olyan gyenge eredményeket értem el, hogy összesen 1-nél kerültem be a legjobb 10-be, amit természetesen bebuktunk...

Pedig tavasszal még a meglévő mindenhonnan összeguberált aranyaim nagy részét is elvertem E25-re és egy pár kisebb prémium tankra, de egyikkel sem mentem semmit. TOG is csata nélkül áll azóta, hogy megszereztem...

Így visszanézve elég sok időt öltem már bele a closed beta óta, de nem bántam meg mert jól elszórakoztatott, és volt egy csomó emlékezetes/vicces csata soloban/platoonban, de mostanra kifújt a dolog. Talán a könnyebb eseményekre még visszanézek (meg persze begyűjtöm a low tier ajándék cuccokat), plusz ha tényleg lesz valami küldetés az FV4202 cserénél, ha már egyszer kigrindeltem :)

#9889 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 14:25

Nekem meg bekrepált a laptopom, úgyhogy buktam a hétvégi aranyat. De csak minimális hiányérzetem van. A megcsinálhatatlan hátralevő küldetések miatt hanyagolom én is a játékot. Múlt héten pl. egyáltalán nem játszottam. Nagyon frusztrálnak a küldetések és inkább hagyom az egészet a francba, pedig úgy szeretném azt a T55A-t, de a medium, nehéz TD vonalon megakasztott egy-egy küldetés. A könnyű tankosból még több. Egyedül az SPG-vel van meg a 15 küldi.

#9890 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 14. 14:37

én nem is foglalkozom a küldetésekkel, just for fun nyomok pár menetet a tigrissel és annyi :)
előrejutni nem nagyon van esélyem, fejleszteni nincs mit, venni meg elérhetetlen messzeségben van minden
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9891 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:51

Egyre biztosabb, hogy jönnek a magyar tankok a játékba. Egyetlen szépséghiba, hogy "német felségjelzés alatt".

43 M Toldi III

Tier3 prémium "német" könnyű tank. Lehet, hogy ingyen kapjuk majd.

Turán 3 Prototype
HD képek
Tier 5 prémium "német" közepes tank.

Instabuy a részemről mindkettő.

#9892 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 09. 24. 12:51

Egyre biztosabb, hogy jönnek a magyar tankok a játékba. Egyetlen szépséghiba, hogy "német felségjelzés alatt".

43 M Toldi III

Tier3 prémium "német" könnyű tank. Lehet, hogy ingyen kapjuk majd.

Turán 3 Prototype
HD képek
Tier 5 prémium "német" közepes tank.

Instabuy a részemről mindkettő.

Az előbb megijedtem egy pillanatra, amikor a Turán textúra nélküli képeit nézegettem. A kubinkai harckocsimúzeumban ugyanis anno Szergej úgy döntött, hogy hegeszt egy kis vascsövet a Turán homlokgéppuskájának burkolatára, mert úgy jobban néz ki. És ezeken a képeken is ott van a kis vascső a géppuska csövébe dugva!
Aztán megnyugodtam, amikor láttam, hogy a HD képeken ez már nincs rajta. Nyilván valami szakértő szólt a rajzolónak, hogy ok, hogy lemodellezte pontosan a múzeumi példányt, de törölje ki azt a csövecskét mert nettó hülyeség és típusidegen alkatrész. :)

Egyetértek veled, nekem is "kötelező vétel kategória" mindkettő.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#9893 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 16:25

Hát, az egyiket elvileg ingyen adják, a másikra pedig maradt még elég aranyam, aztán az első akciónál megveszem :)

Mondjuk nem lenne rossz, ha nem német felségjelzéssel jönne, hanem autentikusan magyarral (hasonlóan a taiwani felségjelzésű Type-64-hez a kínai ágon).

#9894 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2015. 09. 24. 17:25

Hát, az egyiket elvileg ingyen adják, a másikra pedig maradt még elég aranyam, aztán az első akciónál megveszem :)

Mondjuk nem lenne rossz, ha nem német felségjelzéssel jönne, hanem autentikusan magyarral (hasonlóan a taiwani felségjelzésű Type-64-hez a kínai ágon).

Nem kell annyira izgulni, biztosan lesz rá majd valami mod. :idea:

#9895 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 01. 15:15

Most pár napig megint lehet aranyat gyűjtögetni.

#9896 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 13:51

Ott egye meg a radai rossebb, ez is meg lett végre:
Kép

Akit érdekel a csata is, az katt IDE!!!

Szerkesztette: Warton 2015. 10. 03. 13:52 -kor

#9897 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 09:26

Gratulálok!
A replayben nem mindig értettem, hogy mit miért csinálsz, de kétség kívül hatékony volt a dolog.
A Leo tornyán lévő feliratot először Wartonnak olvastam :)
Kép

#9898 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 04. 10:54

Az árkon belül volt egy kis kettőt jobbra, egyet balra... Az azért volt mert ki akartam lőni a Type-4-t, mert olyat még nem lőttem. Akkor még nem volt meg az első tűz. AZ IS-7 után pedig gyorsan rohantam vissza, hogy hátha valakit még fel tudok gyújtani. A játék utolsó lövésével pont sikerült is. Kb. két hónapos szarakodás ért véget ezzel. Most már csak egy Pascucci medált kéne szerezni és mehet a 15. küldire, ami szerintem sokkal könnyebb mint ez a gyújtós.

Itt egy másik kaotikusabb csata, szintén a Leo1-el, kicsit nagyobb dmg-vel.

6500 dmg

Szerkesztette: Warton 2015. 10. 04. 10:54 -kor

#9899 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 05. 09:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 10. 04. 12:54

Az árkon belül volt egy kis kettőt jobbra, egyet balra... Az azért volt mert ki akartam lőni a Type-4-t, mert olyat még nem lőttem. Akkor még nem volt meg az első tűz. AZ IS-7 után pedig gyorsan rohantam vissza, hogy hátha valakit még fel tudok gyújtani. A játék utolsó lövésével pont sikerült is. Kb. két hónapos szarakodás ért véget ezzel. Most már csak egy Pascucci medált kéne szerezni és mehet a 15. küldire, ami szerintem sokkal könnyebb mint ez a gyújtós.

6500 dmg

Aham...értem.
Na, majd megnézem ezt a csatát is, csak itt a melóhelyen nincs WoT. Majd este otthon.
Amúgy, ahogy néztem az előző videót, az jutott eszembe, hogy mennyire kiestem én már ebből a Wot-os játékból.
Szinte egyáltalán nincs időm rá. Ha meg van, akkor meg inkább hajózok egy kicsit. Ez utóbbit továbbra is javaslom kipróbálásra. Az in game videók egyáltalán nem adják vissza az élményt. Egyébként meg a WoWs-ban repülőgép-hordozósdi biztosan bejönne neked, mert az inkább valós idejű stratégia, nem pedig hajós puffogtatás. De tudom, "A hajókázás nem hoz lázba". Ezért nem is hittérítelek tovább. :)

Amióta új vas van a PC házban tankoztam 1-2 menetet azért. Megdöbbentő, hogy a WoT mennyivel szebb full grafikai beállításokkal. Némelyik pályára alig ismertem rá. :)
Kép

#9900 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 07. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2015. 10. 04. 12:54

6500 dmg

Nekem az a durva, hogy az E-100-ig egy karcolás sem esett a tankodon.
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.