HWSW Informatikai Kerekasztal: Minecraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minecraft ha legóztál, ezt is imádni fogod

#181 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 07. 16:08

Egy darabig elvolt vele a csávó :)

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#182 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 07. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 03. 07. 15:08

Egy darabig elvolt vele a csávó :)

csomó ilyen videót láttam.. és nagyon durvák... hogy valaki ilyet tudjon csinálni annak még a WC-n is ezen jár az esze :blink:
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#183 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 07. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 03. 07. 18:56

csomó ilyen videót láttam.. és nagyon durvák... hogy valaki ilyet tudjon csinálni annak még a WC-n is ezen jár az esze :blink:

nekem is nagyon tetszett a videó...gondolom ilyen 6 óránként veszek levegöt dolog
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#184 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 07. 21:13

Máig nem értem mi a jó ebben a játékban :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#185 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 07:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 03. 07. 21:13

Vannak emberek, akiben nincs minimális kreatív töltés sem, nincs ezzel semmi gond.

#186 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 08:38

Jól olvasom, hogy szerver futtatásához is komoly erőgép kell?

Ha több gépről szeretnék ugyanazon a pályán játszani, arra van valami megoldás?
Persze meg lehet csinálni azt, hogy a profilt másolom akár kézzel, akár célprogrammal, de valahogy egyik sem túl szimpatikus megoldás.
Mondjuk a Minecraft Save Managernek legalább annyi előnye megvan, hogy egyben megoldja a backup kérdését is.

#187 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 03. 07. 21:13

Én értem. Végtelen, random generált területből azt lehet kialakítani, amit csak akarsz. Lényegében egy realtime pályaszerkesztő, azonnal játszhatsz rajta. Ami miatt nekem nem jön be, hogy túl kockák az objektumok (tudom, absztrakt és a legóra hajaz). A játékmenet meg kicsit céltalan. Éjszaka lehet harcolni, meg minden, de ez nekem nem elég. Úgy lenne fasza, ha nem csak kocka objektumokat lehetne használni, hanem bármilyen alakúakat és bármilyen textúrát be lehetne rántani menet közben. Az sem ártana, ha több mindent lehetne benne csinálni. Több jármű, több fegyver, meg még néhány plusz cél sokat dobna rajta. Mondjuk lehet így nem lenne gép, ami játszhatóan elvinné.

Egyébként meg én sem értem, egyes embereknek hogy lehet ennyi ideje. Még akkor is, ha suliba jár, vagy egyetemen, fősulin lazul szorgalmi időszakban. Ennyire még egy segélyen vegetáló munkanélküli sem érhet rá, akkor sem, ha nincs családja.

Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 08. 09:51 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#188 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 08. 09:45

Én értem. Végtelen, random generált területből azt lehet kialakítani, amit csak akarsz. Lényegében egy realtime pályaszerkesztő, azonnal játszhatsz rajta. Ami miatt nekem nem jön be, hogy túl kockák az objektumok (tudom, absztrakt és a legóra hajaz). A játékmenet meg kicsit céltalan. Éjszaka lehet harcolni, meg minden, de ez nekem nem elég. Úgy lenne fasza, ha nem csak kocka objektumokat lehetne használni, hanem bármilyen alakúakat és bármilyen textúrát be lehetne rántani menet közben. Az sem ártana, ha több mindent lehetne benne csinálni. Több jármű, több fegyver, meg még néhány plusz cél sokat dobna rajta. Mondjuk lehet így nem lenne gép, ami játszhatóan elvinné.

Egyébként meg én sem értem, egyes embereknek hogy lehet ennyi ideje. Még akkor is, ha suliba jár, vagy egyetemen, fősulin lazul szorgalmi időszakban. Ennyire még egy segélyen vegetáló munkanélküli sem érhet rá, akkor sem, ha nincs családja.

Gondolom elsősorban technikai okai vannak az 1x1x1 méteres "pixeleknek", építőköveknek, mindenesetre így lesz igazi kocka játék, kockáknak. Ha megnézed, még a nap is egy baromi nagy négyzet :) Ennek így van hangulata, akik szeretik, ezért szeretik. Ha más lenne, nem Minecraft lenne. Ez így tökéletes, de még korántsem teljes, hiszen nem rég érkezett még csak a beta fázisba, meggyőződésem, hogy sok minden kerül még bele.

#189 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 10:11

Mennyi ido? Heti 2 orat jatszok... :-) Eppen eleg. :-)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#190 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Samott - Dátum: 2011. 03. 08. 10:11

Mennyi ido?

Úgy értem, hogy annyi idő, mint a videón látható pályába öltek. Tudom, nem 1 nap alatt csinálták ők sem, de azért akkor is durva.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#191 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 11:12

Mennyivel rosszabb ez, mint heti szinten 10-20-30-50 órát MMO-val tölteni? :think:
Vagy passziánszozni?
Vagy a TV-t nézni?

#192 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 11:46

Ez se rossz :)

#193 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 13:41

azért nem rossz játék :) mi a barátaimmal (4-en) szoktunk játszani neten :) és tök mókás együtt ölni a zombikat éjszaka , meg együtt építeni egy várat meg még sorolhatnám hogy mennyi mindent lehet csinálni :D.. :laugh: :laugh:
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#194 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 14:38

tehát adott egy nagy terület, tudsz letenni kockákat és építkezni?ellenségek is vannak? :laugh: nem fikázni akarom a játékot, csak nem ismerem semennyire, de lehet este hazamegyek kipróbálom, nem veszthetek semmit :D
olyasmi mint a garrys mod?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#195 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 08. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2011. 03. 08. 14:38

tehát adott egy nagy terület, tudsz letenni kockákat és építkezni?ellenségek is vannak? :laugh: nem fikázni akarom a játékot, csak nem ismerem semennyire, de lehet este hazamegyek kipróbálom, nem veszthetek semmit :D

Majdnem, csak annyiban más, hogy nem egyszerűen egy nagy, hanem egy végtelen terület áll rendelkezésedre (akármerre mész, a játék arra generálja a pályát). Ellenségek vannak, de csak éjszaka, ezért nappal építeni kell egy búvóhelyet és keresni szenet fáklyához (bár szénhez már fa égetésével is hozzá lehet jutni) különben az első éjszakát egy földalatti lyukban töltheted (vagy egy fa tetején). Hasonlít a Gmodra, csak nincs meg egyből minden, neked kell megcsinálni és nem emelgetheted csak úgy a kockákat.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#196 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 15:53

:respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#197 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2011. 03. 08. 14:38

Legalább az első 20 részt nézd meg, bár sok infó elavult, mert Már 1.3.x-nél tart a verziószám, továbbá crafting receptek.

#198 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 17:37

na ..ez a durva... kinek van ennyi szabadideje ? :blink:
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#199 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 03. 08. 16:37

na ..ez a durva... kinek van ennyi szabadideje ? :blink:

mondjuk nem kellet a gyereknek nyersanyagot gyüjtenie szal azért az nem volt annyira nehéz
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#200 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 03. 10. 14:58

mondjuk nem kellet a gyereknek nyersanyagot gyüjtenie szal azért az nem volt annyira nehéz

:D ne mvolt nehééz ?:D akkor is... neked lenne türelmed egy ilyen megépítéséhez ? xDD
! Hala Madrid !
Rise & Grind

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »