HWSW Informatikai Kerekasztal: Minecraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Minecraft ha legóztál, ezt is imádni fogod

#221 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 13. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 09. 13. 20:39

Elore is koszi a helpet!! :up:

Minecraft manifesto + "receptek" + varunk sok szeretettel

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#222 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 13. 22:53

Koszi! Alapvetoen vettem egy jatekot ugy, hogy csak annyit tudtam rola, hogy szabad kreativitas, legozas es sok minden josag van benne szamomra szinte lenyegtelenul gyatra, de jo emleku grafika mellett. Kozben rajottem, hogy van world generator, stb. A receptek jol fognak jonni, de megprobalok azert sokmindenre magamtol rajonni. :)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#223 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 13. 23:40

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2011. 09. 13. 22:53

Koszi! Alapvetoen vettem egy jatekot ugy, hogy csak annyit tudtam rola, hogy szabad kreativitas, legozas es sok minden josag van benne szamomra szinte lenyegtelenul gyatra, de jo emleku grafika mellett. Kozben rajottem, hogy van world generator, stb. A receptek jol fognak jonni, de megprobalok azert sokmindenre magamtol rajonni. :)

Többnyire minden fontos recept, mint csákány, kard, páncélzat vagy íj, hajó vagy pecabot, úgy épül fel a kraftolásban is mint ahogy az életben(minecraft szinten) is. Tehát az íj hogy néz ki? Egy darab bot C alakban meghajlítva, madzaggal összekötve. Ugyan így kell elkészíteni is a workbenchben. Egy csomó mindenre így magamtól jöttem rá, azt viszont meg kellett hogy nézzem hogy miket lehet egyáltalán kraftolni, mik vannak beépítve, mert hiába akartam lándzsát csinálni, ha csak kard van. :p

#224 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 14. 10:23

Nem lehet belepni a kezdokepen es az oldal sem megy, raadasul ha offline jatszom, akkor egy ido utan kiirja, hogy unlicenced copy! Ez normalis? Marmint az offline kiiras, mert hogy nem megy, az tudom, hogy gaz... :D
Kép

#225 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 09. 14. 11:21

nyah, felkerült az 1.8.

force update és már jön is :)
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#226 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 09. 14. 21:42

Dejó, eddig elment a Minecraft úgy, hogy közbe a háttérben egy MSN és egy böngésző ablak elfért, de most mindent be kell csuknom, hogy minimálisan laggoljon csak. Attól félek a full játékhoz ha nem rakják át Java-ról valami másra, már kétemeletes übergépkell.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#227 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 14. 22:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Shidotoku - Dátum: 2011. 09. 14. 21:42

Dejó, eddig elment a Minecraft úgy, hogy közbe a háttérben egy MSN és egy böngésző ablak elfért, de most mindent be kell csuknom, hogy minimálisan laggoljon csak. Attól félek a full játékhoz ha nem rakják át Java-ról valami másra, már kétemeletes übergépkell.

Igaz. Brutál lagg van. Akármit csinál az ember. Ha meg ez nem lenne elég, folyamatosan kivág java internal socket blabla hibával, vagy egyszerűen annyival hogy a minecraft kifutott a memóriából... a régi trükkök sem jók hogy megszüntessük a memóriás hibát... szóval ez most egy kicsit játszhatatlan. Viszont el kell ismernem hogy az új pálya generátor valami királyság!! De tényleg. Olyan baró földalatti barlangrendszereket csinál hogy az nemigaz.

#228 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 09. 15. 06:07

nálam semmi fent emített hiba, 1.7 jre
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#229 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 09. 15. 07:07

nálam semmi fent emített hiba, 1.7 jre

Jah, csak már 1.8 van. Single-be, megállítva az optionben, a játék tálcán, 60% prociterheltség, q9550-en.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#230 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 07:45

En is eszrevettem, hogy eddig 1.7-nel ha talcara raktam, akkor hatterbe kerult procinak is, most viszont ugyan ugy zabalja az i5-ot... :o
Kép

#231 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 09. 15. 07:48

Jah, csak már 1.8 van. Single-be, megállítva az optionben, a játék tálcán, 60% prociterheltség, q9550-en.

Nem tudom miért erőlteti ezt a Javát a gyerek, aki írja. Az egy dolog, hogy platformfüggetlen, de telón, tableten úgyse menne egy ekkora hw-igényű játék. Ha valami fordítós prognyelvben írná megfelelő körültekintéssel, minimális többletmunkával lefordítható lenne Winre és linuxra is, optimálisabb kóddal.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#232 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 08:57

60% prociterheltseg nalam a core2duo -n is. Nem olyan rossz az a Java, csak valamit elsz@rt Jeb az 1.8-ban.

#233 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: beeci - Dátum: 2011. 09. 15. 08:57

60% prociterheltseg nalam a core2duo -n is. Nem olyan rossz az a Java, csak valamit elsz@rt Jeb az 1.8-ban.

Majd kidob egy peccset egy-két nap múlva és megint játszható lesz...remélem. Egyébként én se csípem ezt a jávás dolgot. Nekem valamiért mindig van valami gixer a jávás dolgokkal... nem szeret :)

#234 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 09. 15. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Diopapa - Dátum: 2011. 09. 15. 07:48

java jre 1.8? mert én a jre-re értettem, hogy 1.7, a minecraft nálam is 1.8 :)

#235 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 09. 15. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 15. 09:12

Nem tudom miért erőlteti ezt a Javát a gyerek, aki írja. Az egy dolog, hogy platformfüggetlen, de telón, tableten úgyse menne egy ekkora hw-igényű játék. Ha valami fordítós prognyelvben írná megfelelő körültekintéssel, minimális többletmunkával lefordítható lenne Winre és linuxra is, optimálisabb kóddal.

a pocket edition szépen muzsikál telefonon.

#236 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 09. 15. 12:27

a pocket edition szépen muzsikál telefonon.

Az igen. Nem játszom vele, de ha asztali Quad procit 60%-ra terhel, akkor elég meglepő.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#237 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 14:33

A pocked edition nem fejlodik egyutt az asztali verzioval.

#238 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 15. 09:12

Egyrészt Notch a Wurm Online-t hegesztette többedmagával ezelött ami szintén Javas (gondolom azt ismeri), másrészt gőzerővel készül droidra, már rég van belőle működő verzió :)

#239 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 15. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 09. 15. 12:19

java jre 1.8? mert én a jre-re értettem, hogy 1.7, a minecraft nálam is 1.8 :)

Félreolvastam, elnézést :)

#240 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 16. 08:31

Megerkeztem a multi szerverre is... :) Kicsit fagyogat az uj patch ota, de tok poen volt. :up:
Kép

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.