HWSW Informatikai Kerekasztal: Külföldi munkát keresek, de bármi más is érdekel! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Külföldi munkát keresek, de bármi más is érdekel!

#1 Felhasználó inaktív   rrobi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 17. 12:02

Gyakorlatilag bármi szóba jöhet, csak korrekt legyen! Számítástechnikai és gépgyártás technológiai technikus + félig elvégzett gépészmérnöki végzetséggel (családi okok miatt nem tudtam befejezni), 14év szakmai gyakorlattal (bezárásig 6év IBM HDD), alap angollal, A+B jogsival, ügyes kezekkel rendelkezem. ;)

Email: admin75 kukac freemail pont hu
Tel.: 06/20/370-2670

Köszönöm!
Robi

#2 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 17. 13:35

Kicsit szedd össze magad, mert így nehéz lesz :-) Milyen nyelvterület, vélhetően melyik ország, pontosan mik a képesítéseid, gyakorlat, szakmai tapasztalat, ésatöbbi.
Make love not Wor.

#3 Felhasználó inaktív   rrobi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 19:31

Szia!

Azért nem írtam konkrétumot, mert gyakorlatilag sz@rt is lapátolok, ha az kell, ha azt fizetik meg, de a szakmám nyilván preferált. Szerelés, bontás, gépészet, villanyszerelés, gyártás, karbantartás, vezetés, stb, vagy akár segédmunka… „Csak” korrekt legyen!
Elsősorban angol nyelvterületen szeretnék, de még egyszer szeretném megjegyezni: az EUn belül bárhova, + CAN, esetleg USA. Angolszász területre családilag kitelepülnék záros határidőn belül, de ez egy másik történet…

Ha valakinek kell, akkor van korrekt önéletrajz, referenciák!

Minden segítséget köszönök!!!

#4 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 09. 21. 06:40

:up:
Írok majd privire, csak szaladok ezerfelé. Az az ügyes kezek, meg bármi szóbajöhet, én rögtön a fürge ujjakra gondoltam :Đ .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#5 Felhasználó inaktív   rrobi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 19:36

Ok, ok, de azért picit hamarabb is írhatnál privit... Kezdem azt hinni, h hanyagolsz :(

Tényleg, Te (is) adhatsz referenciát az ügyes kezeimről! :wub:

Továbbra is keresek, jól!

#6 Felhasználó inaktív   rrobi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 20:14

:excl:

#7 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 05. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: rrobi - Dátum: 2010. 11. 02. 19:14

:excl:

Ezzel nem leszel kint a mélyvizbol, de azert tippnek. En harom eve vagyok Angliaban, ugyhogy par otlet:
- Otthonrol nagyon necces lesz munkat talalj, leginkabb itt forumon. Ha semmikepp nem tudsz kijonni (menni, mindegy) akkor keress inkabb egy EUWork jellegu ugynokseget. Ok kiszerveznek ha ugy erzik hogy eladhato vagy. Egyebkent nagyon nehezen fogsz otthonrol helyet talalni kulfoldon. (gyk: nem fogsz, ha csak nem vagy valami uber-isten kategoria egy nagyon fontos teruleten es van egy parezer fontod eleldegelni mielott bejon a buli) Ez azert is van mert nagyon nagy a tuljelentkezes kb midenre, es nem fognak bajlodni azzal h egy kulfoldi szammal interjuzzanak amikor a sok itt elo is megteszi a munkat. Szerezz be egy angol sim-kartyat, annyira nem nehez, ott az ebay, vagy kerj meg vkit aki az adott orszagban el h postazzon egyet, te meg valahogy feltoltod.
- Jo lenne ha leirnad hogy megis mi az amihez ertessz, mennyit, miert, stb. Irtad az epitessel kapcsolatos teruleteket, azok most picit panganak, legalabbis itt mindenkepp, esetleg mas dolog amiben otthon vagy?
- Nyelvtudas?? Ez fontos, ha nincs, akkor azt ird le, de megiscsak te keresed a lehetoseget, ha ennyit se teszel erte a lehetoseg baromira nem fog megtalalni.

Olyan ertelemben nem tudok segiteni h konkretat ajanljak neked de sok sikert, es ha van valami kerdes akkor irj emailt vagy olvasgasd a blogomat.
udv

Én
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#8 Felhasználó inaktív   rrobi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 13:55

Írtam emailt! :blink:

Üzenet megtekintéseIdézet: Wyco - Dátum: 2010. 12. 05. 15:27

Ezzel nem leszel kint a mélyvizbol, de azert tippnek. En harom eve vagyok Angliaban, ugyhogy par otlet:
- Otthonrol nagyon necces lesz munkat talalj, leginkabb itt forumon. Ha semmikepp nem tudsz kijonni (menni, mindegy) akkor keress inkabb egy EUWork jellegu ugynokseget. Ok kiszerveznek ha ugy erzik hogy eladhato vagy. Egyebkent nagyon nehezen fogsz otthonrol helyet talalni kulfoldon. (gyk: nem fogsz, ha csak nem vagy valami uber-isten kategoria egy nagyon fontos teruleten es van egy parezer fontod eleldegelni mielott bejon a buli) Ez azert is van mert nagyon nagy a tuljelentkezes kb midenre, es nem fognak bajlodni azzal h egy kulfoldi szammal interjuzzanak amikor a sok itt elo is megteszi a munkat. Szerezz be egy angol sim-kartyat, annyira nem nehez, ott az ebay, vagy kerj meg vkit aki az adott orszagban el h postazzon egyet, te meg valahogy feltoltod.
- Jo lenne ha leirnad hogy megis mi az amihez ertessz, mennyit, miert, stb. Irtad az epitessel kapcsolatos teruleteket, azok most picit panganak, legalabbis itt mindenkepp, esetleg mas dolog amiben otthon vagy?
- Nyelvtudas?? Ez fontos, ha nincs, akkor azt ird le, de megiscsak te keresed a lehetoseget, ha ennyit se teszel erte a lehetoseg baromira nem fog megtalalni.

Olyan ertelemben nem tudok segiteni h konkretat ajanljak neked de sok sikert, es ha van valami kerdes akkor irj emailt vagy olvasgasd a blogomat.
udv

Én

#9 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 02:11

Üzenet megtekintéseIdézet: rrobi - Dátum: 2011. 01. 03. 12:55

Írtam emailt! :blink:

Én is :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#10 Felhasználó inaktív   rrobi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 16. 16:30

Van valakinek tapasztalata, tud valaki a körülményekről az angliai BMW gyári munkával kapcsolatban?

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó