na bakker.

én is így vagyok ezzel! de írni nem is mertem róla semmit, mert azonnal össze lesz hasonlítva a dirt-el és kezdődik? folytatódik? az F1 2010-es vita.

annyit azért idebökök, hogy fényévekkel jobb, ezt legalább összerakták. nem egy RBR, de itt legalább van súlya az autóknak. nem egy full throttle játék, itt bizony figyelni is kell. lehet érezni az alul, illetve a túlkormányzást is. szerencsére itt a beállításoknak hatása is van. nekem nagyon tetszik a gém, ebben tutira kellemeset csalódtam és várom a teljest. a demo-t már rongyosra játszottam.
egy fórumon olvastam, hogy a kiadott demo a pre-alpha változatból származik. ez nagyon ígéretes, mert már ez is Istenkirály.

rengeteg autó lesz, megtalálható az összes kategória, ami a vb-n. (WRC, S-WRC, P-WRC, J-WRC )
ráadásul valós pályákon lehet csapatni. láttam a youtube-on olyan vidit, amitől elfolyt a magzatvizem.
nincs nagy hype-ja, ami viszont bizakodásra ad okot, hogy "fű alatt" kijön idén végre egy normális autós játék.
a beállításokról inkább kérdezzetek, válaszolunk.
ááááá...argentína, jordánia, katalánföld, svédország, mexikó...ááááááá, végre rally-s játék, mindenféle talajtípuson!

:)