Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 11:14
én pl nem fexem földön, kanapén, nem lebegek, nekem térdeplőszékem van, azon érzem jól magam.
Továbbá elhiszem azt, hogy van olyan ember akinek egy PAL tv öröm - nos nekem nem. van olyan ember aki boldog egy 50 ezer forintos mini hifi-vel, én nem.
alapjában nem fikázom akonzolosokat de amikor 1-2 buzgómócsing jön, megmondani a frankót, nahát az gyomorforgató. konzolozzon, örüljön neki. de ne merészeljen másokat leugatni meg lehülyézni
Szerintem nem kevertem ide a melegeket, legalábbis az én értelmezésemben a buzi szó kontextustól függően már elszakad pejoratíven szexuális tartalmától.
Én elhiszem, hogy neked nem felel meg sem a villogás, sem az alacsony felbontás, de annak kőkeményen megfizeted az árát. Erről szól az egész. A konzolok baráti áron nyújtanak sokak számára elfogadható minőséget. Számomra két méterről nézve egy 72-es, 100 hertzes flat CRT TV nagyobb élményt nyújt bármilyen "normál" kategóriájú PC monitornál. Bazi nagy LCD-re meg se pénzem, és ha lenne is, inkább elutaznám, vagy valamilyen killer notebookot vennék.

Súgó
A téma zárva.