HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi lesz veled, PC? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi lesz veled, PC? Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:33

idézet:
Ezt írta max-pain:

Marmint neked.
En orulnek, ha peldaul a bootolasi ido 5 masodperc lenne.
[/quote]

Nem mondtam, hogy en nem orulnek neki. De ez nem a gep teljesitmenyen mulik, hanem az az oka, hogy baromi sokretu a PC-s hardvervalasztek, es sajnos a BIOS meg az oprencer sem arra lett kitalalva, hogy "instant-on".

Egyebkent meg ott a hibernalas, a suspend-to-RAM es hasonlok, tessek kiprobalgatni oket ;)

Fiery

#222 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:33

idézet:
Ezt írta Fiery:

No akkor azt kodold at valami emesztheto formatumba ;) A mostani kacatokkal :cool:

Fiery
[/quote]

Az már nem okozna gondot. Divx5, On2VP6, WMV9 mind alkalmasak ekkora felbontás kezelésére.

Más kérdés, hogy meddig tartana, lásd fentebb az én próbálkozásom, pedig az csak 704x528@50

#223 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:35

idézet:
Ezt írta Fiery:

Nem mondtam, hogy en nem orulnek neki. De ez nem a gep teljesitmenyen mulik, hanem az az oka, hogy baromi sokretu a PC-s hardvervalasztek, es sajnos a BIOS meg az oprencer sem arra lett kitalalva, hogy "instant-on".

Egyebkent meg ott a hibernalas, a suspend-to-RAM es hasonlok, tessek kiprobalgatni oket ;)

Fiery
[/quote]

Windows-rol beszelunk! :D :D :D :D

#224 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:35

idézet:
Ezt írta max-pain:

Panasonic S75 49900Ft. Nagyon jo DVD-Video lejatszo is egyben.
A hybrid az jelenti az SACD-nel, hogy van rajta Audio CD reteg [I]is[/]. (Bocs, rosszul fogalmaztam.)
[/quote]

Hmm, ez egy egesz jo masina, barcsak ne Panasonic lenne (ertsd: nem consumer stuff, hanem valami minosegibb darab, Marantz OSE vagy hasonlo).

De sajnos ez igy onmagaban sz*rt sem er, ha nincs mit lejaccani rajta, valasztek hianyaban ;)

Fiery

#225 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:36

idézet:
Ezt írta Mumia:

Az már nem okozna gondot. Divx5, On2VP6, WMV9 mind alkalmasak ekkora felbontás kezelésére.

Más kérdés, hogy meddig tartana, lásd fentebb az én próbálkozásom, pedig az csak 704x528@50
[/quote]

Tisztaban vagyok vele, hogy siman at lehetne kodolni, csak ugye az ido mint tenyezo... Azon meg csak egyfelekeppen lehetne segiteni ;) Go PC, go!

Fiery

#226 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:38

idézet:
Ezt írta max-pain:
Panasonic S75 49900Ft. Nagyon jo DVD-Video lejatszo is egyben.
A hybrid az jelenti az SACD-nel, hogy van rajta Audio CD reteg is. (Bocs, rosszul fogalmaztam.)
[/quote]

Ja es ha az a 20 fontos ajandek DVD-Audio ar annyi ... akkor az eleg vicces, igy nem is fog elterjedni a cucc, megmarad az audiofil erzuletueknek (ami meg eleg vekonyka vasarloi reteg).

Fiery

#227 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:39

idézet:
Ezt írta Fiery:

Pontosan. A jonep azt csinalja, amit a tobbseg csinal.[/quote]

A kerdes csak az, hogy a tobbseg azt fogja-e csinalni? :)
Eleg sok innovativ vagy jobb minoseget ado dolog bukott mar meg amit nem nagyon akart a tobbseg...

[ 2004. január 05.: max-pain szerkesztette a hozzászólást ]

#228 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:44

idézet:
Ezt írta max-pain:
[/qb]A kerdes csak az, hogy a tobbseg azt fogja-e csinalni? :)
Eleg sok innovativ vagy jobb minoseget ado dolog bukott mar meg amit nem nagyon akart a tobbseg...
[/quote]

Mire gondolsz? ;) LaserDisc, MiniDisc, duplasztereo (quad) meg tarsai? Hat igen...

Fiery

#229 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:47

idézet:
Ezt írta Fiery:

Ja es ha az a 20 fontos ajandek DVD-Audio ar annyi ... akkor az eleg vicces, igy nem is fog elterjedni a cucc, megmarad az audiofil erzuletueknek (ami meg eleg vekonyka vasarloi reteg).

Fiery
[/quote]

Hat az [url="http://"http://amazon.co.uk"]angol Amazon-on[/url] 9-16 font korul van a DVD-A es a SACD.

SACD-bol kb 1000 lemez van DVD-Audiobol valamivel kevesebb. (Nem az Amazon-on :))

#230 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:48

idézet:
Ezt írta Fiery:

Mire gondolsz? ;) LaserDisc, MiniDisc, duplasztereo (quad) meg tarsai? Hat igen...

Fiery
[/quote]

Igen, peldaul ezek is. Hat igen :)

#231 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:51

idézet:
Ezt írta max-pain:
Hat az [url="http://"http://amazon.co.uk"]angol Amazon-on[/url] 9-16 font korul van a DVD-A es a SACD.

SACD-bol kb 1000 lemez van DVD-Audiobol valamivel kevesebb. (Nem az Amazon-on :))
[/quote]

Tudom, hogy ez mar qrvara offtopic, de DVD-Audio lemezeket nalunk hol arulnak? Priviben/emailben is johet a valasz, koszi! (45k-t megerne egy ilyen masina, felteve hogy lenne hozza legalabb 10-20 album, amit szivesen hallgatnek CD-nel jobb minosegben)

Fiery

#232 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:53

Abban igazad van, hogy ha valami olcso es trendi, akkor sok ember megveszi.
Amire viszont en celoztam, hogy ennek ellenere lehet, hogy valojaban szamara nem feltetlen jelent ez jobbat szamara (vagy egyaltalan nincs is ra szuksege). (Csak trendi akar lenni... :))

[ 2004. január 05.: max-pain szerkesztette a hozzászólást ]

#233 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 22:58

idézet:
Ezt írta max-pain:
Abban igazad van, hogy ha valami olcso es trendi, akkor sok ember megveszi.
Amire viszont en celoztam, hogy ennek ellenere lehet, hogy valojaban szamara nem feltetlen jelent ez jobbat szamara (vagy egyaltalan nincs is ra szuksege). (Csak trendi akar lenni... :))
[/quote]

Pontosan. De ugyanigy trendi az atlacco PC haz (ami ugye joval dragabb mint a normal), a foszforeszkalo i875P chipsetes QDI alaplap (jo draga, bar mas miatt is) es persze trendi az agyonhuzott P4-2.4C :)

SZVSZ a trendek viszik a consumer forgalom 90 %-at, es pont emiatt nincs itt es most mozgastere a DVD-Audio es tarsainak.

Persze ha hirtelen minden CD tokba DVD-Audio lemez kerulne (valtozatlan aron), es azt le tudna jaccani az audio CD lejacco is (mert lenne rajta audio CD content is), akkor mas lenne a szitu, talan nehany vasarlo elgondolkodna azon, hogy meg kene hallgatni a DVD-Audio verziot is -- csak ugye a 10 ezer forintos hangszorokon nem hallana kulonbseget, na meg a gyartonak sem erdeke ez az egesz :)

/OFF, most mar tenyleg ;)

Fiery

#234 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:00

idézet:
Ezt írta Fiery:

Tudom, hogy ez mar qrvara offtopic, de DVD-Audio lemezeket nalunk hol arulnak? Priviben/emailben is johet a valasz, koszi! (45k-t megerne egy ilyen masina, felteve hogy lenne hozza legalabb 10-20 album, amit szivesen hallgatnek CD-nel jobb minosegben)

Fiery
[/quote]

Egyszer én is kíváncsi lennék egy ilyenre, de csak azért, hogy megtudjam egyáltalán hallom e a különbséget vagy semmi értelme ilyenbe beruháznom.

[ 2004. január 05.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]

#235 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:03

idézet:
Ezt írta Mumia:
Egyszer én is kíváncsi lennék egy ilyenre, de csak azért, hogy megtudjam egyáltalán hallom e a különbséget vagy semmi értelme ilyenbe beruháznom.[/quote]

Egy B&W Nautiluson probalkozz, valami komolyabb studioban ;) Ott garantaltan hallod a difit, otthon kevesbe -- no offense, szerintem nalam se nagyon lenne kulonbseg, csak a lelkemnek esne jol az erzes, hogy szabadjara engedhetem a kHz-eket :D

Fiery

#236 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:04

idézet:
Ezt írta Fiery:

Fiery
[/quote]

Media Markt, Virgin MegaStore...

#237 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:07

idézet:
Ezt írta max-pain:

Media Markt, Virgin MegaStore...
[/quote]

Elobbiben van gondolom vagy 10 db, abbol 8 jazz, 2 komolyzene ;) Viccet felreteve, koszi az infot, korulszaglaszok...

Fiery

#238 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:11

idézet:
Ezt írta Fiery:

Elobbiben van gondolom vagy 10 db, abbol 8 jazz, 2 komolyzene ;) Viccet felreteve, koszi az infot, korulszaglaszok...

Fiery
[/quote]

Szerintem varj majusig es rendeld meg kulfoldrol :)

#239 Felhasználó inaktív   Fiery 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:14

idézet:
Ezt írta max-pain:
Szerintem varj majusig es rendeld meg kulfoldrol :)[/quote]

Nem felek attol, hogy most tul sok (szamomra) jot talalok az emlitett bazarokban ;)

Fiery

#240 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 05. 23:18

idézet:
Ezt írta Fiery:

Egy B&W Nautiluson probalkozz, valami komolyabb studioban ;) Ott garantaltan hallod a difit, otthon kevesbe -- no offense, szerintem nalam se nagyon lenne kulonbseg, csak a lelkemnek esne jol az erzes, hogy szabadjara engedhetem a kHz-eket :D

Fiery
[/quote]

Studióba nincs nekem bejárásom, ha itthon nem hallom akkor nem is érdekel :p

Na jó, most már moderálom magam és nem kényszerítem off pályára ezt az eddig színvonalas témát.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.