HWSW Informatikai Kerekasztal: Rajongás egy számítógép alkatrészért - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rajongás egy számítógép alkatrészért Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 29. 14:57

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 20:46

Nabazz, te vagy strangelove? :D Osszefutnak a szalak lassan:)
Amugy semmi bajom a Digital cuccokkal (sot), de akkor mar inkabb DECstation, VAX, VAXstation, MicroVAX, VAXserver, APX, AlphaServer, AlphaserverES, nyaladzanikezd, abbahagy:D Szoval PC-bol mar csak a kettonel tobb procis cuccoknak van hely, vagy valami nagyon beteg eszkoznek. Pedig tov mar egy ideje arulja a Visual Workstation 320-at, 1600SW monitorral, mindennel. Kurva jol nez ki, ra is repultem volna, csak nem tudom hova rakni (mondjuk, ha az AS/400-at eladja, akkor annak lesz helye:D)

Ize,  a vudu2 mifele? Gondolom nem egy 12megas Orchid Righteous3D-II :)

ön nyert egy tapasztalatot :D
("It wouldn't be difficult, Mein Führer! Nuclear reactors could... Oh, excuse me, my president!")
én sem tudom már hova rakni az akármimet...
kíváncsiaknak voodoo2 feliratok jönnek, kinek köll:
vudu2: 3Dfx interactive, 500-0010-01\n19259.00 BE\n9818 20004\nTAIWAN 1001,
illetve a másik ic felirat: 500-0009-01\n19214.01 BE\n9822 20004\nTAIWAN 1001.

ja igen, és a két p1-esemet vigye már el valaki, akinek van fölös pirös pottyosa, a falánkméretűből, úgy néhány darabbal, vagy lilaboci...  :Đ
(a 486-osom marad, mert az nagyon  :cool: )

Sajnos i386+CPU-s architektúra és nem vmi egzotikus procis a p2 a két decserver :Đ - ezeket pár üveg borér' hozták fel nekem tanyárúl, de mivel eléggé jelképes összegért jutottam hozzájuk, az egyiket megtartom (már be is üzemeltem), a másik az félgép, na az lesz éládó valami szintén "forbeans", csak vigyék már előbb a vacakabbjaimat.  :reklamacio:

#1002 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 18:17

Ize, kozeleg a hetvege, eldontottetek, hogy kinek kell ez a ruhes TI cucc? :)

Talaltam egy Genius GS-4500 keziszkennert is, dobozaban (a doboz kicsit viharvert:), vezerlokartyaval, dokumentacioval, a lemezei is megvannak (6db 360k-s floki:). Utoljara meg mukodott, vagy egy ScanEdit II nevu programja (ezzel mondjuk kicsit szorakozott, szethuzta a kepet, de lehet, hogy csak el lett allitva valami), a masik, dr. Genius nevu ware-rel viszont tokeletes volt:)
Meg valamikor '90-ben vettuk, igazabol csak vonalas rajzokat lehet vele szkennelni, azt viszont egesz korrekt minosegben (a korahoz kepest), szurkearnyalatban kicsit erdekes lesz a kep...

Hasonlo feltetelekkel viheto, mint a Texas bigyo, vagy kuka.

Szerkesztette: NEUROFiRE 2007. 05. 31. 18:18 -kor

#1003 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 18:19

Van hozza vmi OCR ware is, bar soha nem probaltam:D

#1004 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 20:47

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 17:17

Ize, kozeleg a hetvege, eldontottetek, hogy kinek kell ez a ruhes TI cucc? :)

Nem tudom, hogy  pontosan mit jelent, hogy nem igazánlátszik a kijelzője? Teljesen olvashatatlan?
Mert nekem akkor kéne, ha lehet használni.
Ha Telcontar használni szeretné valamely alkatrészt, én szívesen lemondok róla.

Szerkesztette: KingFishR 2007. 05. 31. 20:48 -kor

#1005 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 23:15

Milyen feltételekkel lehetne vinni a TI-t, NEUROFiRE? (Nekem csak a CPU... :) )
... a trip back in time is all I need ...

#1006 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 03:40

Hat, az egyertelmuen latszik, ha a kijelzon valtozik a tartalom, nehany szot, nehany fel sort el is lehet olvasni, de a tokeletestol finoman szolva is messze van.

A felteteleket irtam mar:)

Idézet

Dontsetek el kinek kell jobban, en nem kerek erte semmit, max. a szokasos dolgokat (olyan grafikus- vagy hangkartya, ami itt nem szerepel, 5V buffered ECC DIMM EDO RAM, 80pines 4megas DEC SIMM, mindenfele MCA cucc (esetleg komplett PS/2, az enyem eleg remenytelen...), IRIX (barmilyen), AIX (4.x), HP-UX (11.0 elotti), ill. minden mas regebbi operencias rendszer (Ultrix, VMS, Digital UNIX, stb, barmi) telepitokeszlet), de ha nincs semmi ilyen, az sem baj.

Atadas szerintem megoldhato ugy, mint par eve a procik, vagy Bp. Lehel utca (kornyeke) munkaido kornyeken:)

#1007 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 20:01

Idézet: strangelove

compaq contura aero 4/25-be való rambővítést (4,8 és 16 megás létezik, tudom, reménytelen, de háthamégis)

Ez hogy nez ki? Gondolom erdekes kulleme lehet, ha remenytelennek irod a beszerzeset:) Van egy kisebb zacsko mindenfele kallodo kacatom, nemelyiken Compaq matrica is van (pl. dereng egy kb. 45x35...40mm-es memoriabovito bigyo, aminek az egyik oldalan a chipek laknak, a masikon meg valami specko csatlakozo, ilyesmi, de csak egy csatlakozoval, meg a chipek a masik oldalon vannak)

#1008 Felhasználó inaktív   kettoc64elado 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 12:11

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. jún. 3., vasárnap - 21:01

Idézet: strangelove

compaq contura aero 4/25-be való rambővítést (4,8 és 16 megás létezik, tudom, reménytelen, de háthamégis)

Ez hogy nez ki? Gondolom erdekes kulleme lehet, ha remenytelennek irod a beszerzeset:) Van egy kisebb zacsko mindenfele kallodo kacatom, nemelyiken Compaq matrica is van (pl. dereng egy kb. 45x35...40mm-es memoriabovito bigyo, aminek az egyik oldalan a chipek laknak, a masikon meg valami specko csatlakozo, ilyesmi, de csak egy csatlakozoval, meg a chipek a masik oldalon vannak)

ment PÜÜÜÜÜ
:respect:  :smoker:

#1009 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 04. 21:07

Beléptem pár hete az EMU-tartók táborába. Persze nem a két lábon járó szárnyasra gondolok :D . 25 küvecsért lett enyém, én bontottam ki-csak nem hagyom ott. Ma végre volt időm berakni. A SCSI kártya és a Santa Cruz mellé még éppen befér, tele lett hátul a házam. HW-esen is jól megférnek, az illesztőprogi felmászott szó nélkül, a teknőccel szépen barátságban megvannak. Aztán Bob Marley után elmúlt a kételyem afelől, hogy kellett nekem ilyen hangkártya :-) . No és persze lesz felhasználása is, nem csak a hang miatt vettem. A teknőc marad játékok alá.

Neuro, Te, mint írás-olvasástudó, az ASIO az hogy működik? DX alatt megyen, vagy tök különálló dolog? És a Vista-val kapcsolatban mit lehet tudni?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1010 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 03:31

Az ASIO teljesen fuggetlen a DS/MME-tol. Ugy tudom, hogy pista alatt is az (a 'from other audio apps' ponton kapcsolodik az ASIO (meg a GSIF is), AFAIK)

Egyebkent meg pista meg kreativ hangkartya... Bahh:D

#1011 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 05. 15:02

[quote name='NEUROFiRE' date='2002. dec. 5., csütörtök - 5:24'] <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">idézet:<HR>Ezt írta lameXpert:
<STRONG>

Itt nem is "sértésről" van/volt szó, inkább empátiáról  :)

Azt hiszem amit feszegetsz, az a "márkahűség", meg az emóciók.....  (Persze, van fetisizmus is, de talán az most nem játszik (annyira))</STRONG>[/quote]
Ize, Atko allitja, hogy abrmikor lecserelne a Matrox kartyajat (jelenleg G550-e van, azert vette, mert akkor meg csak azon volt DVI, elotte ~5 evig egy Matrox Millenniumot hasznalt, csak azert cserelte le, mert a 2megz videoram kicsit kezdett karcsu lenni:)), de eladni, imho, semmi penzert nem adna el:)

BTW ezzel en is igy vagyok; csak azert adnam el a G400-am, hogy utana vegyek egy G400DH-t:) A Voodoo-k meg az S3-ak is itt sorakoznak a polcon (az egyik S3 egy NumberNine SR9, ereklye!), ezenkivul a mai napig egy GUS PnP-t hasznalok...
A GUS es az SR9 raadasul dobozos...:) (SR9 doboza kulonosen rulz)

Hogy nem vagyok normalis? Lehet...:)
(csak hogy meg megszallottabbnak tunjek: remelhetoleg par napon belul sikerul szereznem egy Matrox Impression+ -t, integralt scsi-val:) kb. 8 eves lehet a kartya) [/quote]
[url="http://www.ambry.com/page/search.asp?partnumber=5063-7060&manu="]http://www.ambry.com/page/search.asp?partn...5063-7060&manu=[/url]
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1012 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 19:59

Mar nem GUS-t hasznalok, az emlitett (OEM Compaq) Impression+ sincs mar meg (van helyette eredeti, kanadai Matrox Impression+:) Amugy nem SCSI van/volt a kartyan, hanem VESA Advanced Feature Connector. Mondjuk kismukk allitotta, hogy arrol a csatlakozorol a vinyokra ment egy kabel, de hat...:>

Amugy $230-ert jo vetel, gondolom hosszu sorok kigyoznak, es egymast olik az elszant vevok:D

#1013 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 07:39

Néhány agyament SCSI-szörnyeteg valakinek?

AAC-364/DELL2 + AAC-9000MD
400546-001
007914-001
Elköltöztem :-)

#1014 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 09:23

szerintem befizetek ra! ;)

fizetoeszkoz: komplett Tru64 telepito (sok kiegeszitovel) es nyomtatott telepitesileiras..
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1015 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 07. 08:47

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 9:23

szerintem befizetek ra! ;)

fizetoeszkoz: komplett Tru64 telepito (sok kiegeszitovel) es nyomtatott telepitesileiras..

Cirka ugyanannyit tudok vele kezdeni, mint ezekkel a kártyákkal :(

#1016 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 08:04

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 11:48

A jovo heten kibaszom, ha nem kell senkinek.

Megbeszéltem Telcontarral, hogy egyenlőre az enyém a Texas cucc, hátha jó annyira a kijelzője, amennyire nekem kell (vagy meg tudom csinálni)  :)
Privit úgy látszik nem olvasol, külön meg nem szóltam ide érte ;-)

#1017 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 09:55

Hm? Valaszoltam is ra:)

#1018 Felhasználó inaktív   KingFishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 09. 22:57

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2007. jún. 9., szombat - 8:55

Hm? Valaszoltam is ra:)

"Valami nagyon rossz és természetellenes történt." (Már nem emlékszem melyik játékban volt ez a hibaüzi, ha fogalma sem volt a rendszernek, hogy mi a baj :) - Nekem 3 napja ezt írja: "0 új üzenet" és nincs Tőled PÜ-m :(

#1019 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 22:11

Rive: bocs, total keveredes es pointerhiba.. ;)
NEUROFiRE-el kevertelek ossze, azt hittem o irta, neki viszont kell az, amirol irtam..

egyebkent (mar csak az erdekesseg kedveert) miert irtad, hogy semmit sem tudnek vele kezdeni? mi a "gond" vele? (keresztkerdes: vajon egy sun enterprise 450 sem tudna vele mit kezdeni..???)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1020 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 11. 06:47

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 22:11

Rive: bocs, total keveredes es pointerhiba.. ;)
NEUROFiRE-el kevertelek ossze, azt hittem o irta, neki viszont kell az, amirol irtam..

OK, elnézést  :respect:

Idézet

egyebkent (mar csak az erdekesseg kedveert) miert irtad, hogy semmit sem tudnek vele kezdeni? mi a "gond" vele? (keresztkerdes: vajon egy sun enterprise 450 sem tudna vele mit kezdeni..???)

Izé. Szerintem nem effélét írtam  :confused: _Én_ nem tudnék semmit se kezdeni a telepítőkészlettel. Ahogy ezekkel a SCSI izémicsodákkal se :)

Vagy megint másról beszélünk :confused:

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »