Elküldve: 2007. 07. 07. 21:35
Na, beböffentettem a Tillamookot egy Asus TX-97X deszkába, igaz a bios nyekereg az 1,9V core, meg a 2,5V IO fesz miatt, de működik.
Ellenben picturebook téren leszopattam magam, de keményen. Gondoltam kellene reá egy új oprendszer, uccu, sony logo közben némi gombkombók, F2, bios,belépek, password. B*zzzzz.....node sebaj, szedtem én már szét subnoteszt, reménykedjünk, CMOS elem le, negyed óra, vissza, password marad. Naná hogy security chipes, mint az IBMek, persze az előző tulaj meg sosem járt a biosban, csak használta, igy nem tudta hogy passwordos. Nekem meg az atyaúristen nem fogja elhinni, hogy nem csámpás a notesz. Elindulni elindul, csak egy bootsorrendet azért elbirtam volna, mert igy kajtathatok 1,8" vinyóadapter után. Vagy ha mákom van, hasonszőrű Atmel security chip van a lapján, mint az IBMeknek, olyat meg már okositottam meg, hátha...jöhet a forrasztás, kábelcsiptetés menet közben, keresztbetett ujjak, -még 5Vra képes táp, barkácsillesztő, és társai. De nem hiányzott ez....