Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 27., péntek - 22:26
Na, szóval megkerestem az ALC krehács két analóg kijáratát, ami történetesen alkalmas füles meghajtására. Idebiggyesztettem két, 470uF-os, alacsony ESR kondit (nem szarral gurigázunk) és az eredeti 100uF-os szarokat kiszedve leválasztottam az APÁ-t. A zaj eltűnt, a hangkép meg feljavult drasztikusan
Hűtés megoldódik egy aligforgó 12 centis ventivel, alaplapon megtaláltam az 5V-ot neki
PLL hűtése: Quantum vinyó árnyékoló fémlemeze (fejkábel felett szokott lenni), bordás, abból kivágtam egy darabot, egy csavarhely mellé forrasztottam, PLL-re ráborul hőközvetítő közeg kíséretében. Működik :Đ .
Tumor, te meg 'sztá felhívni. Kabbe :Đ
..Ez az ALC így önmagában egész hallgatható.
Fakszt, csak feltolták a szart az agyamig. Elbaszták a hétvégémet keresztül, kasul, se feléd nem tok menni, se a saját szaromat nem tudom csinálni, a kocsit kéne szerelnem, de nem vettem alkatrészt merthogy más a hétvégi program, erre most itt dekkolok és nézhetem hogy folyik a váltóból az olaj kifele. Tök süti.
Úgyhogy, jelenkezek majd, lehet egyszer csak simán lerobogok a gyorsbeavatkozóval, arrafelé úgyis van pár jóféle kanyargási lehetőség. Ez ugyanis az új buzériám, de az első még mindig a számitógép persze

Súgó
A téma zárva.