Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2011. 06. 25. 18:35
A sun3zoo/sun3arc oldalakkal az a baj, hogy naluk sun3 (Motorola 68k) architekturarol szol a tortenet, a SPARCstation4 pedig sun4m (SPARC).
BTW talaltam valami oldalt, ahol Amiga turbokartyat akarnak hazilag gyartani, ott ajanlgatjak mindenkinek, hogy Sun gepbol szerezzenek 68k-s procikat. Eddig meg nem jott meg a regisztracios mail (majd megprobalom ujra), de azert szeretnek szolni nekik, hogy nehogy szetbasszanak 68k alapu Sunt, inkabb adjak nekem, en meg kukazok nekik procit valami fostos almabol:>
Argh! - jut is eszembe a 9-es szlowavirslival való bénázásod: 2002, 2004 Rev A, illetve 2005 Rev A is van sol9/sparc-ból nálam. Ne add fel könnyedén vadász!

forall:
szétberheltem az egyik 48V-os tápos indásztrijöl péécééét. atom baró, lakik benne egy ISA slotos és/vagy eltolt PCI (CPU) slotos SBC, fullintegrált, jó hosszú p1 mmx 233MHz SL27Y vagy hasonló azonosítós cpu-val felszerelt, 3 sdram slotos (és 9 usb csatlakozót váró tüskével született) aranyoska. Ha be lehetne üzemelni úgy, hogy a tápot adom csak neki az ISA slotról, az lenne igazán hawaii! Megnézem alkalomadtán, hogy mellik cpu(-k) jó(k) bele, amire rátette mancsát kedvespatikus - ha sikerül beizzítani. Ha nem, akkor valami durva retró vacakra cserélem (esetleg horribile dictu - malátaszörpre

Jövő hét utánra randevú ütemezhető!
szerk 1.:
xenix nem egy nagy vaszisztdasz. bebútolsz, és amilyen image-em van (qemu alatt pöccre indul pl.), van benne robots meg mastermind. éles notebookon (486) játszom vele, csendes, királyság! De kevés unixszerűség, vagy legalábbis /bin/sh futtatására képes oprendszer megyen 286 alatt, minix1, minix2, elks és qnx után csak a xenixről tudok (így fejből, egy húzós csáládi vásárnáp után)
neuro te meg gyere irkre, ott gyorsabban tudunk kommunikálni. Elegem van már a veled való bicnicelések során fellépő 1-2 _éves_ átfutási időkből!

Szerkesztette: kettoc64elado 2011. 06. 27. 00:07 -kor