Na, hipp-hopp, mindossze 4 ev alatt sikerult szereznem olyan AGPPro-s lapot, amibe ertelmes procit (S478) lehet rakni, es ertelmes (semmi RAMBUS meg lofasz) RAM-ot eszik.
Mindez egy ASUS (tudom...

) P4C800-E szemelyeben oltott testet. Minthogy ez 'E'-s lap van rajta Promise gagyiRAID (raadasul olyan verzio, amit soha nem ertettem: 2xSATA+1x ATA100(133?)), de legalabb van rajta FireWire is (igaz, VIA chipset, szoval kapufa:D), meg rendes, Intel GE is (82547, mondjuk ez kellemes). Egyelore tetszik, mondjuk meg ossze sem raktam:> Elvileg egy 2.8C professzor megy majd bele, 2x512 megz PC-3200-as PQI RAM tarsasagaban videjohartya pedig egy 3dlabs Wildcat III 6110 lesz. Vinyot meg nem tudom, lehet, hogy Raptor lesz a vege, ugyis csak a szekrenyben rohad egy ideje mindketto.
Asszem ez a gepen kb. eleg jol fognak menni a ~2003-2004 koruli 3D-s CAD szarsagokat (Pro/E futtatasa a fo cel).
Talaltam egy Creative DXR3-at is, meg veeegre egy rendes, fullos 32megas AGP-s G450-et (G45+MDHA32DB; eddig mindenhol csak G450LE-ket lattam). A G450 alap, hogy hazajott velem, meg a DXR3 is jo lesz erdekessegnek, igaz kabel nincs hozza, de vannak meg valami regebben beszerzett miniDIN9 dugoim, csak valami kurva vekony VGA kabel kene, ami nem teljesen gagyi.
Kollega reggel belebotlot egy utcara kibaszott gepbe, be is hozta, hatha jo lesz valamire:) Volt benne egy eleg jofele, 430FX-es ASUS lap, egy fullra bovitett Viewtop ET6000 es egy Monster3D

Meg egy marek jobbfajta, TI es Siemens RAM. Jo kukas helyen dolgozok:D
Szerkesztette: NEUROFiRE 2011. 09. 26. 19:12 -kor