HWSW Informatikai Kerekasztal: Rajongás egy számítógép alkatrészért - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rajongás egy számítógép alkatrészért Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 05. 17:55

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 13:29

Hja, a keretet le lehet szedni, csak épp ez a kancsó csatalkozó a vezérlőpanelen van, ráforrasztva. Ugyhogy minden hiába, azóta nehezék hogy ne vigy el a papirjaimat a ventillátor keltette szél az asztalról:D

Barbar, inkabb vegyel hozza egy RS6000-et vagy valamit:)
Az is jo papirnehezeknek:D

#222 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 21:15

Ja, néztem valami eztaddel.hun, vannak árak. Valaki rütyvedt, hdd nélküli IBM szerverért, P2 300 procival, nem xeonos, kértek 60 ropit. Mondtam is hogy de nem, mert ennyit nem adunk érte. Inkább akkor az ágy alá ha billeg. Már a tulajnál. Mert engem már idegesít csak.

#223 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 23:47

Rajongásom tárgyát egy GUS PnP és egy AWE32 (CT3900) képezi per pillanat. Amikor ezek a kártyák fénykorukat élték, akkor nekem SB16-ra tellett. :( Sajnos csak átutazóban vannak nálam (Felajánlások), de addig is kigyönyörködöm magam bennük. :)
Egyébbként a Felejánlások-at említve eszembe jutott, hogy szinte nap nap után érdekes cuccokal találkozom ennek kapcsán. Pl. a feljebb is emlegetett SCSI hangkártyák vagy Video Out-os EGA kártyák. hogy a 8 bites eredeti SB-ket és Yamahákat ne is említsem. :)

Szerkesztette: FakeJack 2004. 05. 05. 23:48 -kor

#224 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 08:46

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 0:47

Video Out-os EGA kártyák

Mindenki azt hiszi, hogy videokimenet az a 2 RCA aljzat, de nem az, hanem hsync+vsync. Azert van rajta minden EGA kartyan, hogy az eredeti IBM-mel kompatibilis legyen, de olyan emberrel, aki hasznalta is valamire meg nem talalkoztam:)

#225 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 16:28

Idézet: NEUROFiRE - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 9:46

Mindenki azt hiszi, hogy videokimenet az a 2 RCA aljzat, de nem az, hanem hsync+vsync. Azert van rajta minden EGA kartyan, hogy az eredeti IBM-mel kompatibilis legyen, de olyan emberrel, aki hasznalta is valamire meg nem talalkoztam:)

Akkor sorry. :) De pont ma talalkoztam egy teljes hosszusagu EGA kartyaval, aminek nem is a hatlapjan, hanem magan a kartyan volt 1 db RCA kivezetés, fole Video felirat szitazva. :)

#226 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 16:54

Idézet: FakeJack - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 17:28

Akkor sorry. :) De pont ma talalkoztam egy teljes hosszusagu EGA kartyaval, aminek nem is a hatlapjan, hanem magan a kartyan volt 1 db RCA kivezetés, fole Video felirat szitazva. :)

Hmm, az nemtom mi lehetett:)

De a TV-kimenetrol eszembe jutott a miro HISCORE3D (itt lapul a fiokban:), ez egy Voodoo Graphics alapu kartya, a szokatlan csak az, hogy 6megas (4+2, a legtobb voodoo 2+2megas), es vanik rajta TVout:). Egyetlen problemaja, hogy az RGB bemenete (a VGA kartyarol) nem a szokasos HDsub-15, hanem miniDIN-9 (mint a H+ kartyakon).

#227 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 19:45

Orchid 3Dfxben volt ilyen, dupla a framebuffere, mint a többinek. kevés volt belőle, mert akkoriban az értelmes sebességü ram ritkaság volt. Röhej pl, a Diamond, HI8, Procomp volt amelyik 30-35n modullal volt szerelve, az Elephant meg a Mighty meg 60-65nsel:D Ég és föld volt.
Amugy, az EGA kártyán a video. Sima kompozit ki, mert volt olyan EGA monitor amin volt bemenet hozzá, akár TVként is működött. Gondolom hogy ne csak PChez legyen jó. Ezért volt a kártyák némelyikén is csati hozzá. Persze nem sokon. Amugy, 3dfx platformon most akarok izzitani egy gépet 2 Procomp V2essel, SLIben, kiváncsi vagyok mit megy, aszongyák gyorsabb mint egy 2000-3000 V3.

#228 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 20:46

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 20:45

Orchid 3Dfxben volt ilyen, dupla a framebuffere, mint a többinek. kevés volt belőle, mert akkoriban az értelmes sebességü ram ritkaság volt. Röhej pl, a Diamond, HI8, Procomp volt amelyik 30-35n modullal volt szerelve, az Elephant meg a Mighty meg 60-65nsel:D Ég és föld volt.
Amugy, az EGA kártyán a video. Sima kompozit ki, mert volt olyan EGA monitor amin volt bemenet hozzá, akár TVként is működött. Gondolom hogy ne csak PChez legyen jó. Ezért volt a kártyák némelyikén is csati hozzá. Persze nem sokon. Amugy, 3dfx platformon most akarok izzitani egy gépet 2 Procomp V2essel, SLIben, kiváncsi vagyok mit megy, aszongyák gyorsabb mint egy 2000-3000 V3.

Eloastam egy full noname voodoo-t (a gyarto sincs rairva:D), de azon is ugyanugy 35nanos RAM-ok vannak, mint a Monster3D-n.

SLI-t sikerult mar osszehozni? En addig jutottam (ket eltero kartyaval; az egyik Orchid, a masik Diamond), hogy felismerte oket, meg a display properties-ben vagyhol 3Dfx Voodoo helyett Voodoo2-1000 jelent meg, de ha rakattintottam elkezdett daralni a vinyo, es lerohadt (probakepp otthagytam egy napra, hadd szorakozzon, de 12 ora alatt sem jutott tovabb:)

Ja ize, asszem itt igertem valakinek a kepet a SCSI-MFM adapterrol, nesztek:
Kép
A kepre katt, es nagyobban ugyanez:)

Igazabol fingom sincs, hogy mi ez, egy Muszertechnika gepben talaltam egy Seagate ST-225 aljara hegesztve. A vinyo a kep bal oldalan levo csatikra volt kotve (amugy szabvany MFM, legalabbis mukodott MFM vezerlovel:), a tapcsatira (szinten bal oldal) a gep tapja volt kotve, a jobb oldalon levo 50pines csatirol meg egy 50 eres szalagkabel ment az alaplapra (Muszertechnika alaplap, bitang nagy (~45x60cm korul), volt a lapon egy Z80, egy rakas PPI/USART (asszem 8-8db), meg 3 slot, ami nem volt beforrasztva, ja, es egy matrica, hogy '4 MHz OK!' :)
Az 50pines csatibol meg a csati mellett levo 0-7 jumpersorbol gondolom, hogy SCSI, de az is lehet, hogy valami teljesen mas:)
Egy csumpi SCSI-kartyara (amiert nem kar) anno rakotottem, de nem ismerte fel (ez semmit nem jelent, mert a kartya a rakotott eszkozok felet nem ismerte fel:)

#229 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 02:33

Mivel nem vagyok oreg rutinos szamitogepes guru, ezert tulzottan "idos" alkatreszeket nem ismerek. Azt se mondanam, hogy rajonganak barmilyen HW-ert. Azonban eddig a szivemhez legkozelebb a Celeron300A procim allt.. Nem egy nagy etvasz, de megis, sokat jelentett. A mai napig megvan, es nem adom soha senkinek. ;)

#230 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 23:41

Ja,a  2 Procompal megy a dolog. Csak előbb gyártani kellett hozzá egy hoszabb SLI kanócot, mert nem fért be a 2 Just Cooler kártyahűtő, mert ezek a mocskos fűtenek mint állat.Benchmarkolni nem állok neki, mert hányok az összes 3d pontbuzitól, de a Diablo2 repül vele, meg a Carma 1:D Amugy én is SCSIben fockóskodtam a minap, beizgattam egy sz*rnak vélt Adaptec 2940 UWt, meg rá két szintén sz*rnak vélt IBM DCAS-32160as vinyót. Komoly aki hozta, aszongya nem működik egyik vinyó sem, biztos sz*r. Mire kaján vigyorral Enabled-re raktam a termination jumpert:D De most már az se kell, mert valami hulladék gépházba behajitva találtam egy aktív lezárós 68 pines kanócot.
Amugy, a HI8asra nem volt ráirva a gyártó, meg a Procompra se, asszem a Mighty-n tán volt egy Innovision felirat, meg az Elephant volt jellegezetesen narancssárga, de csomónál volt hogy a dobozon kívül semmi nem árulkodott a kártya gyártójáról.
Amugy, Celeron 300A. Na igen, abból én is megtartottam egyet. Mai napig teker egy gépben 450re húzva(300on sose ment, amikor megvettem akkor se:D)Viszont nekem is van egy relikvia, amitől nem válnék meg: Intel hűtős 233as Klamath magos P2...naggggyon komoly, P2 létére lassú mint az ördög, a 200as MMXnél alig megy többet, de jól mutat egy ház nélküli BH6osban, tesztre.

#231 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 00:53

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 0:41

Ja,a  2 Procompal megy a dolog. Csak előbb gyártani kellett hozzá egy hoszabb SLI kanócot, mert nem fért be a 2 Just Cooler kártyahűtő, mert ezek a mocskos fűtenek mint állat.Benchmarkolni nem állok neki, mert hányok az összes 3d pontbuzitól, de a Diablo2 repül vele, meg a Carma 1:D

Hmm, erdekes, nalam az Orchid Righteous3D-2 (voodoo2) 'alig' melegszik, pedig se borda, se semmi nincs rajta (talan a RAMDAC a legmelegebb az egesz kartyan).

Idézet

Amugy én is SCSIben fockóskodtam a minap, beizgattam egy sz*rnak vélt Adaptec 2940 UWt, meg rá két szintén sz*rnak vélt IBM DCAS-32160as vinyót. Komoly aki hozta, aszongya nem működik egyik vinyó sem, biztos sz*r. Mire kaján vigyorral Enabled-re raktam a termination jumpert:D

:> Ilyen arcokat kuldhetsz hozzam is a hulladekaikkal;)
Amugy IBM DCAS sorozat qrva jo, bar a seekje eleg szar, de a 2940-et (nem ultra) kihajtja:) Mellette eleg csendes, es gyakorlatilag nem melegszik (bent is vanik a gateway-ben jolul)

Idézet

Amugy, a HI8asra nem volt ráirva a gyártó, meg a Procompra se, asszem a Mighty-n tán volt egy Innovision felirat, meg az Elephant volt jellegezetesen narancssárga, de csomónál volt hogy a dobozon kívül semmi nem árulkodott a kártya gyártójáról.

Mighty-m volt anno (amikor ezek a kartyak meg csucsnak szamitottak), arra tenyleg ra volt irva (mellesleg egyszer kb. 1.5 m magasrol (postaladabol, barom haver, akinek kolcsonadtam bedobta a postaladaba, amikor nem voltam itthon:) esett betonra, a bordak lehullottak rola meg kicsit meghajlott, de mas baja nem lett:), a Diamond-ra is ra van, meg az Orchid-ra is, mas Voodoo2-est meg nem lattam:)

Idézet

Viszont nekem is van egy relikvia, amitől nem válnék meg: Intel hűtős 233as Klamath magos P2...naggggyon komoly, P2 létére lassú mint az ördög, a 200as MMXnél alig megy többet, de jól mutat egy ház nélküli BH6osban, tesztre.

Nekem vanik ket egyforma 266-osom (SMP-be tartogatom oket, hatha egyszer osszejon...) bitang nagy passziv hutovel (nem am csavarozva van vagy ilyesmi; ra van szegecselve a procira:), meg egy 233-as, szintenklamath, az viszont megy 300MHz folott, mondjuk nem passziv hutessel;) Mondjuk gyari aktiv hutest PII-n meg nem lattam (nalam is passziv hutesu mind az 5).

Ja, amugy inditottam egy topicot egy SPEA Hilite kartyarol (valszeg valami TIGA lesz, nem csoda, hogy megszopatott), kukabuvarok, meg (regi) hwbuzeratorok nezzenek be, hathat tudnak valami okosat mondani:)

#232 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 00:54

Ize, a link lemaradt:))

https://forum.hwsw.h...ST&f=26&t=59372

#233 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 15:17

Szegecselt az enyém is, ja, csak van a bordán egy rápattintós, elég vékonka cooler. Amugy, ezek az IBMek télleg nagyon hasítanak, habár csak 448k cache van rajtuk. Mindenesetre az ugyanabbóla  forrásból, ugyszintén szarnak nézett két Quantum TM-et rongyá verik bármilyen tesztben.
Ja, duál. Én is anno hajtottam egy Amptron 2100Bre, Dual Slot-1es, de nem jött össze, igy most egy BP-6ost nyúzok, de nincs bele mégegy 366os proci, csak a jövő héten hoznak. Kiváncsi vagyok mit megy majd. Hja, meg az egyik ismerősöm hozzájutott két simSlot 2es P2 Xeonhoz, meg egy Confidental, szorzólock nélküli harmadikhoz. Csak deszkája nincs alá. Persze megválni nem akar tőle:(

#234 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 16:17

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 16:17

Szegecselt az enyém is, ja, csak van a bordán egy rápattintós, elég vékonka cooler. Amugy, ezek az IBMek télleg nagyon hasítanak, habár csak 448k cache van rajtuk. Mindenesetre az ugyanabbóla  forrásból, ugyszintén szarnak nézett két Quantum TM-et rongyá verik bármilyen tesztben.

:D
Quantum TM-et nem nagy szam lealazni;)
Nekem is vanik egy TM2110S az egyik gepemben (raadasul Future DOmain SCSI kartyaval), es befosas, de nem tudok 8x-an CD-t irni:D (az iso is SCSI) 6x sebesseggel altalaban meg megy.
Rohej.
A mai napig nem sikerult eldonteni, hogy a vinyo szar vagy a vezerlo, bar gondolom kb. holtverseny:)

Idézet

Ja, duál. Én is anno hajtottam egy Amptron 2100Bre, Dual Slot-1es, de nem jött össze, igy most egy BP-6ost nyúzok, de nincs bele mégegy 366os proci, csak a jövő héten hoznak. Kiváncsi vagyok mit megy majd. Hja, meg az egyik ismerősöm hozzájutott két simSlot 2es P2 Xeonhoz, meg egy Confidental, szorzólock nélküli harmadikhoz. Csak deszkája nincs alá. Persze megválni nem akar tőle:(

Dual...
Nalam itt figyel a szekreny tetejen egy dual slot1 Tyan lap (kb. masfelszer akkora, mint egy normal (305x244mm-es) ATX lap, i440LX, interganyolt AHA-3940UW, opcionalis RAID)
A legelso bekapcsolasnal nyirta ki egy szar tap (ami aztan kesobb falhozbaszas+bakancsban megtaposas+fedettpalyas sulylokes (mar amennyi sulya van az ilyennek...)+masodik emeletrol torteno ablakonkikuras+maglya altali halalt halt, hogy rohadna meg ahol van).

Azota meg nem tudtam masik dual lapot turni, pedig nagyon nem artana mar:)

#235 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 22:27

Ismerős szitu.... szakadt Acorp 185 wattos fos nyírt ki egy Epox Via MVP-3as SuperSocket7es deszkát nálam, állitólag a legjobb tuninglap volt AMD alá, nameg van bele egy 500as K6-2, de sajnos a proci melletti 3 lábu ICk kinyiltak mint a tubarózsa. Cserére vár, aztán meglátjuk túlélte e a manővert a többi rész, de szerintem nem sok a sansz rá.
Amugy, az az Amptron is egy LX chipes lett volna, a francért nem a BXeket erőltették dual vonalon...bár láttam anno dualos BX chipes Soyo lapot, jóllehet akkori árán 2 BX-6os abitot kitett az ára, és ez ugy 98 táján volt.Amugy, a Quantumnak ezek az low-cost SCSI vinyói hihetetlen egy hulladékok. Ugyanaz a mechanika megy másik elektronikával, azaz az TM meg az SE volt IDE is meg SCSI is...röhej, hogy még az csereberélni is lehetett az elektronikákat, IDEt az SCSIvel és forditva. Ezek az IBMek viszont hasítanak nagyon. Nameg sikerült beizgatom egy öreg Fireball EL-t, az egyik legjobb szériáját a Quantumnak, iszonyúan aprit pedig öreg már, simán nyom 8 mega/sec olvasást és 7 mega/sec irást.
Ezek a dual lapok nekem is nagy kedvenceim, én is egy rendes lap után hajtok régóta, mert ez a BP-6 csak cerkát eszik, ill átalakítóval P3at, nade ilyen PPGA-FCPGA átalakítót kb annyira sanszos szerezni, mint az FCPGA-FCPGA2est, igaz a Kelly-Technél mindkettő van, gondolom aranyárban, mert persze az árlista az csak partnereknek van, de valami 10e körülit rebesgettek anno 1,5éve nekem, annyit meg az egész nem ér úgy ahogy van.

#236 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 22:44

Hja, a Celeron 300A@450 mekkora sláger volt! Nekem is volt olyanom. :D
Viszont a múltkorában próbáltam 2 db 366 cerka procit, mindkettő hajlandó volt 550-en menni, igaz behatóbban még nem vizsgáltam őket, kúlert kell szereznem. :) Viszont a 433-as cerka köszönte, de nem kért a 100-as FSB-ből. :D

#237 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 23:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 11, kedd - 23:27

Ismerős szitu.... szakadt Acorp 185 wattos fos nyírt ki egy Epox Via MVP-3as SuperSocket7es deszkát nálam, állitólag a legjobb tuninglap volt AMD alá, nameg van bele egy 500as K6-2, de sajnos a proci melletti 3 lábu ICk kinyiltak mint a tubarózsa. Cserére vár, aztán meglátjuk túlélte e a manővert a többi rész, de szerintem nem sok a sansz rá.

Szinte kizart, hogy barmi is tulelte...
Nalam nincs kulserelmi nyom, csak a northbridge melegszik b*szottul, meg a SCSI-vezerlo is.
Szerintem ilyen lapot nem erdemes javitgatni, nem tudni, hogy mi szallt meg el...

Idézet

Amugy, az az Amptron is egy LX chipes lett volna, a francért nem a BXeket erőltették dual vonalon...bár láttam anno dualos BX chipes Soyo lapot, jóllehet akkori árán 2 BX-6os abitot kitett az ára, és ez ugy 98 táján volt.

Azert dualos BX is volt egy par:)
Igazabol imho az SMP a PPro/korai PII korszakban volt 'divat', vagy nem tudom:)

Idézet

Amugy, a Quantumnak ezek az low-cost SCSI vinyói hihetetlen egy hulladékok. Ugyanaz a mechanika megy másik elektronikával, azaz az TM meg az SE volt IDE is meg SCSI is...röhej, hogy még az csereberélni is lehetett az elektronikákat, IDEt az SCSIvel és forditva.

A fo baj az, hogy hullottak, mint allat. Mondjuk nekem mukodokepes Quantum Viking-em sincs mar, pedig az nem ilyen ATA-bol ganyolt valami;) Bar egy Viking II-t sokaig hasznaltam, eleg jol ment. Igazabols szerintem (SCSI teren) a korai 7200-as Quantumok voltak jok: Quantum XPxxxxx Ket ilyenem vanik (ket 2.1-es) es valami iszonyat, hogy mit muvelnek...

Idézet

Ezek az IBMek viszont hasítanak nagyon. Nameg sikerült beizgatom egy öreg Fireball EL-t, az egyik legjobb szériáját a Quantumnak, iszonyúan aprit pedig öreg már, simán nyom 8 mega/sec olvasást és 7 mega/sec irást.

Quantum EL fater gepeben vanik, bar a csapagyazasa kezd kikeszulni, de meg mindig eleg jol megy.
Viszont egyik havernak volt 1.7-es Quantum Sirocco-ja, seek-ben meg random read-ben leverte az akkori Fireball-okat...

Idézet

Ezek a dual lapok nekem is nagy kedvenceim, én is egy rendes lap után hajtok régóta, mert ez a BP-6 csak cerkát eszik, ill átalakítóval P3at, nade ilyen PPGA-FCPGA átalakítót kb annyira sanszos szerezni, mint az FCPGA-FCPGA2est, igaz a Kelly-Technél mindkettő van, gondolom aranyárban, mert persze az árlista az csak partnereknek van, de valami 10e körülit rebesgettek anno 1,5éve nekem, annyit meg az egész nem ér úgy ahogy van.

BP6 imho felejtos, a dual celeron egy vicc:) Atalakitokkal szenvedni meg...  Nem biztos, hogy megeri.

#238 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 11. 23:25

Vagy inkább biztos nem éri meg. Amugy, ezel a Sirocco, Lightning, Pioneer, valahogy a legjobb szériái voltak a Quantumnak, erre ezekől lehet a legkevesebbet fellelni. Bár a Bigfoot nem volt nagy sláger, de egy 1280 megás változat még most is itt figyel a polcon, néha berugom, aztán csak hallgatom...a semmit. Mert hangja, az nincs neki. Nemúgy az ódon ProDrive 40PS-emnek. 87es a drága, süvit mint egy MIG,de megy badmentesen töretlen. Igaz kikapcsolás után a budira is kimehetek, mire visszaérek, még mindig pörög:D

#239 Felhasználó inaktív   NEUROFiRE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 12. 21:15

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 12, szerda - 0:25

Vagy inkább biztos nem éri meg. Amugy, ezel a Sirocco, Lightning, Pioneer, valahogy a legjobb szériái voltak a Quantumnak, erre ezekől lehet a legkevesebbet fellelni. Bár a Bigfoot nem volt nagy sláger, de egy 1280 megás változat még most is itt figyel a polcon, néha berugom, aztán csak hallgatom...a semmit. Mert hangja, az nincs neki. Nemúgy az ódon ProDrive 40PS-emnek. 87es a drága, süvit mint egy MIG,de megy badmentesen töretlen. Igaz kikapcsolás után a budira is kimehetek, mire visszaérek, még mindig pörög:D

Adjak olyan Bigfoot-ot, aminek van hangja? :D
Nekem ProDriver120LPS-em is vanik (Netware szerverben, mas kerdes, hogy a qrva netware-hez nem talaltam egy rendes drivert az AHA-1540-hez, mindig hianyol valami szarsagot), durva.

A qrva SPEA kartya meg meg mindig nem megyik, idegileg kicsit kezd megviselni, hogy egy 'alig' 10 eves cuccrol/cucchoz semmi nincs a tetves interneten...

#240 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 13. 11:43

Hoppa, most nézem, ebből a ProDrive-ból van nekemi is csak 170es SCSI. Amugy, azokat  a 1540es meg 1542es kártyákat kevés oprendszer alatt lehet rendesen bekonfigolni, driver-minden ellenére. Nekem a 1542CP konzekvensen a 10es IRQra akar tehénkedni, persze P2es lapban qrvaistenszentség hogy valami nem hagyja neki, akármit tiltok e, valami mindig az útjába mászik. 95 alatt meg megy flottul. Szemét...

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.