Idézet: 2-More - Dátum: 2006. szept. 24., vasárnap - 14:16
Na, elhoztam a Giga mobot. Broáááf, valami barom vizes helyen hagyta, centis vizkő a PCI slotokon, rozsda a VRM ICken, rozsdafolt az alján, a SIMM foglalatokban, hányadék. Egy napig vakartam a sz*rt az egyik socketből, fogkefével meg géprongyal a PCI/ISA slotokat, le kellett fúrni az ICket tartó sz*rrá rohadt csavarokat, egyszóval, igazi albán munka volt. Az aljáról még igy se jött le a rozsdalé hagyta folt teljesen, megmarta a nyákot izomból, de a felső rész egészen emberi lett.
Ismerős állapotok... A roncstelepről szoktam ilyen lapokat hazamenteni néha

Most pl. egy Tyan S2460 maradványait szőrözöm: kalapáccsal leverték róla az összes kondit, majd rádobták egy másik lap-halomra. Alul-fölül hiányzó szűrőkondik, karcok

Csak sajnáltam otthagyni.
Idézet
Gigabyte GA-586DX amugy a lelkem, integrált SCSI kontroller, alapból támogatja a P55C-s procikat, úgyhogy nem kell se hekkelni, se paraszt nagy hűtőt felszerelni, 2*166MMX felállásban 64 mega putramax EDOval úgy ment 2 napig 2 taszk CPUBurn vagy realtime Prime95 mellett Windows XP fundamentals oprendszerrel, mint a szél. Az a baj, hogy mire szerzek bele rendes ramokat megőszülök, pedig 512 megányit meg tud kajálni, dehát 4*128 mega SIMM EDO az a szent grál fellelésével mérhető kb.
Ilyen lapom nekem is van... Gondolkodtam is rajta, hogy a hiányzó két cache-chip helyére lehet-e valmit rakni, csak még nem jutottam odáig.
Egyrészt van cirka másfél kiló 32-es EDO-m - meg még néhány gyanúsan 64-es is - másrészt gyakorlatilag nullpénzért tudok szermányolni MMX233-at... Meg ha netán eszembe jut, hogy hova írtam fel a saját 128-as EDO ramjaimnak a lelőhelyét, akkor majd azt is beírom ide