HWSW Informatikai Kerekasztal: Re: Most már szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Re: Most már szinte biztos, hogy ősszel jön az iPhone 5

#61 Felhasználó inaktív   map 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:05

@lamajuzer: oké-oké felfogtam,h nem tetszik az ötlet elsőre is...én azt mondom,h ha már ujdonság akkor valami ilyesminek örülnék.
Nemtom mit szívod fogad :D
Érintőképernyő is volt CRT változatban, de most valahogy mégsem az a menő :D
" Ebben a 3 bekezdésben több tárgyi tévedés van mint egy egész évnyi Index techrovatban"
"Linkelj még pár perpetuum mobilét, meg egy Széles Gábor portrét, és akkor elhiszek neked mindent!"

#62 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:09

@T. Almeida: Itt van tőlem 40 cm-re egy ájfón 4-es, kábé 120 cm-re meg egy 3gs, itt a kollégáim is ilyeneket szupportálnak.

...

Megfogtam mind a kettőt. Sőt beszaladt a kollégam egy ájped 2-vel, azt is gyorsan megérintettem (itt röhög közben).

Szóval nyomhatom a vau-vau-t mostmár én is?

#63 Felhasználó inaktív   sir ny3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 07. 14:06

ennél is kerekebb kéne? :)

Kép

éljen a gui témázhatóság és a testre szabhatóság!

Ez szép, miez?

#64 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: lamajuzer - Dátum: 2011. 07. 07. 14:59

Nekem van. Mindegyik. No meg cégnél ezeket supportálom, így igazából bármit leszarozhatok, alig vártam az Androidos első kütyüket, de egyik szarabb, mint a másik. Tab az cipelni nehéz volt, használni kicsi. Mindegyiket megfogom egy hétre, vagy mikor melyik kell. Akkor én most bátrabban ugathatok?

szintén zenész, csak fordított tapasztalatokkal :) az idevice-ok nálunk munkára relatíve alkalmatlanok (részfeladatok megoldhatóak, vezetőségnek jók, mert nekik a részfeladatok érdektelenek, a végeredményt meg elérik). ellenben az androidos kütyük jól szerepelnek. az való igaz, hogy kb 2.1, de inkább 2.2 óta lett jól használható (az 1.x szériát hagyjuk, vicces volt).

a wp7 első körben elhalálozott (a vpn must have, távoli nyomtatás szintén). minőségirányítási elvárás volt, hogy minden kolléga "okos" kolléga legyen, még a villanyszerelők is. a legolcsóbb készülékeink zte blade-ek (villanyszerelő), a legdrágább az iphone 4/ipad2. a leginkább használt és bevált a desire (persze nem konkrétan a desire miatt, de tavaly az nyújtotta azt, ami kell. galaxy s lett volna, de az a szinkronizálási problémák miatt lett elvetve - jó, hogy a samsung belenyúlt és mondhatni piszkálás nélkül vagy működik, vagy nem szinten van)
a kütyüjeimet a cég intézi, rábökök, hogy ez kell és már hozzák is.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#65 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:20

@Speper: "Hiába dobnak ki egy atomjó telefont, hogyha ugyanezt adja pl a HTC, csak olcsóbban.... "

Na ebben hatalmasat tévedsz. Almás majmoknak általában semmi nem drága, illetve semmi nem lehet jobb a szeretett cég által gyártott terméknél.
Persze vannak tudatos almások is, de azt hiszem ők vannak kevesebben.

#66 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: sir ny - Dátum: 2011. 07. 07. 15:14

Ez szép, miez?

miui cloth paste style theme
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#67 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2011. 07. 07. 15:19

szintén zenész, csak fordított tapasztalatokkal :) az idevice-ok nálunk munkára relatíve alkalmatlanok

Nem is mindig konkrétan munkára, de úgyis megveszik maguknak, mert az jó, oszt akármilyen elektronikai kütyü, megtalálnak vele. Gyereknek is lesz, mert az kell, én meg szinkronizáljam, aktiváljam, tegyem vissza a cumókat, jajj mi legyen, kiírta. Néha olyan cumókkal állítanak be, amit a Google is alig talál, de működőképes. Dualsimes Androidos teló 50ezresért, droidos egész értelmes tablet 50ezresért, satöbbi. Meg iPAdnak kinéző "valami" 30ezresért, ami semmire nem jó, kb. annak örülni kell, ha be tudod kapcsolni :-)

#68 Felhasználó inaktív   sir ny3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 07. 14:51

Dojcsák Dániel "Az év informatikai újságírója" 2005-ben

Kit szoptál le azért a díjért?

Mert ezzel a stílussal nem hiszem, hogy bárki is rád adta a voksát...

Várj, hátha így egyszerűbb: kit nem szoptál le azért a díjért?

#69 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:25

@attila9988: tudatos almas nem letezik mind sznob pocs :), munkara macet venni nem picit viccess, hobbynak meg mi a lonyalnak
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#70 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 07. 14:51

Dojcsák Dániel "Az év informatikai újságírója" 2005-ben

Kit szoptál le azért a díjért?

Mert ezzel a stílussal nem hiszem, hogy bárki is rád adta a voksát...

Kemény vagy csoki. Bár ebben az igazság. Itt nem régóta nézem, de van egyáltalán saját cikke a bármiről?

#71 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:27

@attila9988:"... Persze vannak tudatos almások is, de azt hiszem ők vannak kevesebben."

A nagy számok törvénya alapján valóban kell, hogy legyen 2-3 ilyen ember a világban. Abból 1-2 szokott itt "előfordulni" és számonkérni rajtunk az "sztereotípizálásunkat".

:D

(+1, mert a közvetlen kollégám is az...)

#72 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 07. 07. 15:25

@attila9988: tudatos almas nem letezik mind sznob pocs , munkara macet venni nem picit viccess, hobbynak meg mi a lonyalnak

Audióban egész kellemes dolgokat produkál, "munka" címszó alatt. MACbook megcsinálja nekem azt, amit Winből 2-3 darab erős desktoppal tudok levezényelni.

#73 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:30

@lamajuzer: Tök igaza van Iguána kollégának. Egy ilyen megnyilatkozás után a "customerek" felé úgy b*sznám ki, hogy a lába nem érné a földet, ha az én emberem lenne. A hávéesvénél úgy látszik lehet úgy bánni a kedves olvasóval, mintha az ember p*csájából rángatta volna...

#74 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: lamajuzer - Dátum: 2011. 07. 07. 15:24

Nem is mindig konkrétan munkára, de úgyis megveszik maguknak, mert az jó, oszt akármilyen elektronikai kütyü, megtalálnak vele. Gyereknek is lesz, mert az kell, én meg szinkronizáljam, aktiváljam, tegyem vissza a cumókat, jajj mi legyen, kiírta. Néha olyan cumókkal állítanak be, amit a Google is alig talál, de működőképes. Dualsimes Androidos teló 50ezresért, droidos egész értelmes tablet 50ezresért, satöbbi. Meg iPAdnak kinéző "valami" 30ezresért, ami semmire nem jó, kb. annak örülni kell, ha be tudod kapcsolni :-)

no igen, ezeket hagyjuk :) siralmasabbnál siralmasabb szarkupacok :) ilyenkor hátrány, hogy boldog-boldogtalan alkalmazhatja a rendszert.
nekem a kínai szarokból azok a kedvenceim, amikben van tv tuner és egy kb fél méteres kihúzható antenna. különösen a karóra mobil tetszett. még pofás is volt, de ahogy kihúztam az antennát :D (anno pár ezer forint értékben vettem ott pár ilyen lomot, de majd egy tucatnyit. kb fél-egy évig bírták, utána már be sem kapcsoltak).

#75 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:34

@lamajuzer: erdekelne mit is tud az a macbook, kifejtened?
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#76 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:35

@Nyulpapa: csak probalta beiinditani a forumot egy kis trollkodassal, persze meg tanulnia kell , az olvasok lealazasa nem a legjobb modszer:)
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#77 Felhasználó inaktív   attila9988 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:36

@lamajuzer: "MACbook megcsinálja nekem azt, amit Winből 2-3 darab erős desktoppal tudok levezényelni."

Annyira imádom a földtől teljesen elrugaszkodott, nyilvánvalóan bődületes marhaságokat amit az Ifosok védelmében hoznak fel.. :D Most magyarázd meg, hogy 3 erős asztali gépet köröz le a te kis macbúúkod... Hihetetlen.

#78 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: vers - Dátum: 2011. 07. 07. 15:34

@lamajuzer: erdekelne mit is tud az a macbook, kifejtened?

Mondjuk vezérel egy 96 csatornás digit keverőt, kevert jelet rögzíti is nekem vinyóra, sok sávon majd tovább tudja tolni akármilyen formában. De beszélgethetünk egyéb midizős megoldásokon is bátran, mert volt olyan megoldás, ami egy darabig Winre sem létezett, de ProTools meg Cubase, kicsit hevesebben dolgozik rajt és szereti a MACet.

#79 Felhasználó inaktív   Nyulpapa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:41

@vers: Jogos. :D

#80 Felhasználó inaktív   lamajuzer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: attila9988 - Dátum: 2011. 07. 07. 15:36

Most magyarázd meg, hogy 3 erős asztali gépet köröz le a te kis macbúúkod... Hihetetlen.

Leírtam, ellenvetés, javaslat? Ráadásul MACre 1394en is rálógatom az interfészeket, ami a többivel nem jött össze, vehetem a PCI kártyát. Amiből új gépbe 3at már nem tudok beletenni.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.