Idézet: Eleanor - Dátum: 2011. 08. 27. 08:44
Szeretem az önérzeted… mindig jobban látszik, mint az eszed

De legalább ott van mögötte az eszem is.
Egysíkú vagy Piftuka, egy mondatot valahonnan máshonnan, másoktól felcsipegetsz, és utána azt KELL, páváskodva idegen tollekkel
Ha én egysíkú vagyok, akkor te mi vagy? Állandóan a régi beidegződéseidet puffogtatod, s senki nem téríthet el soha a saját meggyőződéseidtől, még akkor sem, ha azok a meggyőződések teljesen hibásak. Meg vagy róla győződve, hogy te vagy az egyetemes mindentudó.
Aztán kapásból jön mindig a személyeskedés részedről, és a különféle "nagy mondások" puffogtatása. Ennyit tudsz. De azt nagyon. Meg linkelgetni.
Egyébként "természetesen", te úgy születtél, hogy mindig mindenről mindent tudtál. A tudás úgy fejlődött ki benned automatikusan és meditáció útján. Így aztán bármi, amit leírsz az kizárólag a saját gondolatod, ugye? Nem tanultál máshol, mástól semmit? Mindenre önállóan jöttél rá? Természetesen az összes "nagy mondást" is te találtad ki gondolom.
És még te mondod, hogy én "páváskodom idegen tollakkal"... pfff!
Én nem szégyellek tanulni másoktól, s a tanultakat továbbadni. Viszont veled ellentétben soha nem vagyok meggyőződve a tökéletességemről.
(Akkor a felsőtápokat miért is nem akarod megfordítani, hiszen már nagyon sok ház felül lukas

)
Biztosan kirágta az egér!
Ráadásul még azok a hülye gyártók is rosszul tudják, hogy mit miért csinálnak:
Thermaltake Spacecraft VF-I ház:
A tápegység és az a fránya 5. számú ventillátor biztosan szándékosan azért lett úgy beszerelve a számítógépházba, hogy az "porszívóként" funkcionáljon, nem!?
Variációk az alsó tápos házak, ventillátorával lefelé néző tápegységhez használt porszűrőjére:
/Források: www.thermaltakeusa.com
www.thermaltake.com /
Nem is értem, egy ilyen nevenincs cég (és az összes többi) miért nem téged alkalmaz termékfejlesztőnek!?