Idézet: auth.gabor - Dátum: 2011. 11. 23. 13:33
Hát kinek a pap kinek a papné. Én azért egy 8000 soros árlistát, ha nem haragszol XLS-ben inkább PC-n fogok formázni.

Valóban nem nehezebb, de megint előjön az átlag, ha nincs sajátgép és intéző jön a para.
Miért kellene?
Gondoltam itt arra, hogy ha Cloudban van, az nem olyan egyszerű mint egy pendrive-ra fel és vidd. legalábbis nem egy laikusnak.
Egy szakdolgozat, ZH azért nem ritka.
Ha viszont több mosógépet mint tabletet, akkor pedig mosógépen kell szöveget szerkeszteni. Fogd már fel, amit már lassan mindenki szajkózik, hogy nem konkurenciája, mert köze nincs hozzá. Édes Istenem! Attól, hogy kijelző van rajta még nem lesz PC.
Egyébként onnan indultál, hogy " Egy egészen pici lökés kell csak ahhoz, hogy az otthoni felhasználók azt mondják, hogy nekik desktopra is Android vagy iOS kell... "
Amitől már jócskán eltértünk, hiszen már tableba dugod a billentyűt, egeret és monitort. Szakmailag még nem is vesézted ki nekem, hogy hogyan fogod azt megvalósítani, hogy ezek a Mobil OS-ek, fussanak teljesen heterogén konfigurációkon. A Windows 8 futni fog, hiszen így fejlesztik, de akkor hol marad desktopra az Android.