Bocsánat, de neked _alapvető_ szövegértési problémáid vannak. Mutass kérlek rá, hogy hol írtam azt, hogy mindenkinek jó az, amit a tablet oprendszer jelenleg tud és mindenki azt fogja használni. Azt írtam, hogy az átlagnak felhasználóknak elég, illetve azt, hogy a többségnek elég. Ha ebből Te azt szűrted le, hogy mindenkinek ezt kell használnia, akkor _magaddal_ vitázol, mert én ezt írtam (nem is egyszer): "Neked és nekem nem elég a tablet oprendszer tudása, de a számítógépet otthon munkára nem használó (= átlagos felhasználónak tekinthető) pont elég."
Adok hozzá linket is, hogy ne kelljen keresned: https://www.hwsw.hu/hirek/47735/microsoft-windows-8-telepites-upgrade-letoltes.html#komment-10-7065122
Javaslom olvasd újra azt, amire reagálsz, mert annak nincs értelme, hogy a saját félreolvasásodat próbálod beállítani úgy, mint az én véleményem, majd a saját tévedéseddel vitába szállva próbálsz gúnyosan meggyőzni a saját igazadról.
Gyakorlatilag magadat gúnyolod, szóval sok sikert a tükör előtti popcornzabáláshoz, remélem élvezed a műsort, amit magadnak tartasz.