Idézet: petyus_ - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 17:27
Én is úgy értettem a kérdést, hogy szerintem pl fórum a legkönnyebb tanulni, és ezt nem lehet könyvből, meg ilyenekből.
Pont ezért vagyok itt

Igen, legalábbis elsőre ezt gondolnád. Ugyanakkor a fórumozók (többsége) nem becsüli túlságosan, ha valaki mindig mástól várja a választ/megoldást anélkül, hogy egy kis energiát fektetne abba, hogy magától rájöjjön.
Rengeteg helyen le van írva a kérdéseidre a válasz, csak meg kell találni. És a legjobb az egészben, hogy általában nem a fórumokon, hanem különféle (modder) oldalakon, vagyis még kérdezned sem kéne.
Amir pedig amire szinte a legtöbb fórumozó allergiás, az az, mikor nem olvasol vissza egy témában, és egyből kédezel, amit már kb tíz*tízahuszonmarmadikonszor elmondtak. Ez most nem vonatkozik rád mert ugyan nem tudom hogy elolvastad e a topikot, de még nem velült fel ilyen már-sokadszor-megválaszolták-és-a-f@szunk-kivan téma. Szóval ezt csak úgy ideírtam, had kopjon (öregszem, ez ugye pontos lyé?

) a billentyűzet
Az utolsó okosságom: attól hogy egy topikban nem találod meg a választ, még nem biztos hogy nincs is leírva. Ilyenkor jön jól a kereső, ahol -hihetetlen, de - kereshetsz. Ez még akkor is hasznos, hogyha egy új topikot akarnál nyitni. Előtte keresünk, van-e ilyen téma, ha van, akkor nem csinálunk újat.
u.i.: helytelen írás szintén nem túl népszerű (én is kezdtem valahol: )
a sötét mult