Idézet: IllaKilla - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 18:08
HÁZAT FÁBOL* -az irás nehezen megy

Én is ilyesmin dolgozom

Fogtam egy P3as korabeli őskövületet alapnak (találtam itt félredobva egyet), lekaptam a műanyag előlapot, vágtam egy szép nyílást a fém tetején, kapott rá egy fa keretet (ez lényegében az "ágya" a tápnak és az ODD-nek, amik így a ház tetején kaptak helyet)... kapott egy fa előlepot, és borításokat a tetején. kb 10cm-vel emeltem meg így az egészet. meghajtó kereteket mindet eltávolítottam, és kapott egy elég nagy nyílást az előleapon (mely későbbiekben - reményeim szerint - egy 2×120as radinak ad majd helyet, melyhez a ventik a házból szívják a levegőt... így megoldva a huzatot is). Fém oldalapok maradtak, de még dolgozom a szabásukon

Baloldali kapna 2×120as nyílást 2 ventinek, meg egy kicsit nagyobbat szimpla szellőzés gyanánt. A ház ugyan sokkal nehezebb lett, de jóval masszívabb is. (lehet, h rosszak az észrevételeim, de talán kicsit melegebb is lehet bent... még nincs beventizve, de tény, h a fa rosszabbul vezeti a hőt, mint a fém

).
Díszítésként már megvettem a matt fekete öntapadós tapétát (víz- és hőálló). Kapna még rozsdamentes acélból szegélyeket, és fém rácsozást.
Még talán alul a talpakat kéne lecserélni (négy kis gombócot) 2 fa lécre/rúdra. Így még kevésbé tekeredne.
Szilóval gondoltam feltölteni pár helyen a fémek találkozását, és kinéztem gumitappancsokat is a fa talp alá.
eccómincáz: Nekem eddig bevált a fa...

(olcsó, könnyen megmunkálható, hangtompító, masszív)
Szerkesztette: Smooth 2006. 06. 07. 18:33 -kor