HWSW Informatikai Kerekasztal: Házépítés és rejtelmei II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Házépítés és rejtelmei II.

#401 Felhasználó inaktív   Atilllla 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 07. 20:04

Kép

#402 Felhasználó inaktív   orbano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 20:43

Wow! Kib* jól néz ki! Erre még rárakod az ezüstös szegélyeket és lefosom a lábamszárát a látványtól! :respect:
"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying." -Barrin
------------------------------------------------------------------------------------------------
--HunFrost vízhűtés--

#403 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 13:21

Idézet: orbano - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 21:43

Wow! Kib* jól néz ki! Erre még rárakod az ezüstös szegélyeket és lefosom a lábamszárát a látványtól!   :respect:

:D  :D  :D  :D  :D  :D

kicsit lepunyadt a topik! szal UPP! De itt a nyár, modderek hajrá! Majd valszeg én is dolgozgatok valamit...

#404 Felhasználó inaktív   Atilllla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 14:03

Basszus ez a pácolás még mocskosabb melo mint a tintapatron utántöltés :)) Pontosabban hasonló csak itt nem mililiterek vannak hanem deciliterek amik melléfolyhatnak :) Vettem por alapú szeszes pácot. Ez már sokkal szebben fed mint az előre bekevert. És olcsóbb is.
Maj lesznek képek. De mondjuk ez az alu díszléc ahogy számolgattam elég drága móka. Ezres egy méter.

#405 Felhasználó inaktív   Mec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 14:09

Idézet: Atilllla - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 13:03

..ez az alu díszléc ahogy számolgattam elég drága móka. Ezres egy méter.

Nézz szét MÉH-telepen, ott legalább kilóra kapod meg. Egész jó dolgokat is lehet találni.
"Szégyen a guberálás, de hasznos..."

#406 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 17:55

Idézet: Atilllla - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 15:03

Basszus ez a pácolás még mocskosabb melo mint a tintapatron utántöltés :)) Pontosabban hasonló csak itt nem mililiterek vannak hanem deciliterek amik melléfolyhatnak :) Vettem por alapú szeszes pácot. Ez már sokkal szebben fed mint az előre bekevert. És olcsóbb is.
Maj lesznek képek. De mondjuk ez az alu díszléc ahogy számolgattam elég drága móka. Ezres egy méter.

Ha be tudsz szerezni szalmiákszeszt, akkor azzal összekeverve a pácot(megfelelő arányban) mélyebbre be fog ivódni.
SPM fokozat pajti!!!

#407 Felhasználó inaktív   Atilllla 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 13. 19:39

Már bekevertem egy fél lityit denaturált szeszbe..  Még elnézek a jövő héten a bronzkerbe hátha van valami jó profiljuk aluból

#408 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 02:02

Le szeretném fújatni a házam, s gondoltam elviszem autófényezőhöz, hogy szép, igényes munka legyen...8db ezrest kérne érte...Megérheti?
Ha én vennék festékspray-t műanyagalapozót, meg lakkot, akkor egy picit olcsóbb lenne, de itt ő keveri azt a szint, amit kinéztem a kicsikének. Plusz nem kell aggódnom, hogy xar lesz a festés.

Ilyen drága lenne ez???
dolfer
I tried bouncing my flash and it broke into  20 pieces...

#409 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 07:19

Idézet: Dolfer - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 3:02

Le szeretném fújatni a házam, s gondoltam elviszem autófényezőhöz, hogy szép, igényes munka legyen...8db ezrest kérne érte...Megérheti?
Ha én vennék festékspray-t műanyagalapozót, meg lakkot, akkor egy picit olcsóbb lenne, de itt ő keveri azt a szint, amit kinéztem a kicsikének. Plusz nem kell aggódnom, hogy xar lesz a festés.

Ilyen drága lenne ez???

A minőséget meg kell fizetni, de megéri.
Szvsz jobban jársz, ha a fényező adja a festéket is. Akkor legalább minden passzolni fog(alapozó, fedőréteg). Ja és miután ő keveri a színt, egy esetleges sérülés után, színkód alapján könnyen javítható a festés.
SPM fokozat pajti!!!

#410 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:06

Egy kis segítség kéne. Elre bocsátom életembn nem modoltam semmit, teljesen láma avgyok a dologhoz. De most rendeltem egy ilyen kis Shuttle SN85G4  v2 barebone-t. Meg lehet a linken nézegetni a képeket és végeztem egy kis kutakodást a témában; arra kellett lyutnom, hogy Arctic Cooling VGA Silencer már neki nyomódna  a falnak és nem tudna levegőt beszívni. Így arra gondoltam, majd vágok neki egy lukat. Ezt még úgy el is tudom képzelni, hogy menni fog; akad itthon dekopir fűrész, majd ovatos leszek el ne basszak valamit :p . Igen ám, de nem szeretném, ha csak úgy kilógna egy venti. Ezért arra gondoltam, hogy egy ilyesmi dróthálót szeretnék oda építeni, mint  ennek az Enermax háznak az elején van.

Nah fogalmam sincs miből lehetne ilyet csinálni :/ Nem muszály pont ilyennek lennie, de ilyesmi funkciót szánnék neki. Ötletek? Igazán segíthetne valami rutinos modder rajtam :p
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#411 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:36

nézz szét dj-shopokban, ott vannak pofás hangszórórácsok. ritka a mintájuk, de hasonló a formájuk. arra ha ráteszel ilyen sűrű szövésű hálót, hasonlót kapsz mint a képeden.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#412 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:39

Jó ötlet. Hol találok Pesten vagy Bécsben (tök 8) ilyen boltot? És drága lesz vajon?
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#413 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:48

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 17:39

Jó ötlet. Hol találok Pesten vagy Bécsben (tök 8) ilyen boltot? És drága lesz vajon?

Az XIV kerületi mistral mellett van egy Pako nevű bolt...ha jól tudom (3-as villamosról látod).

Ott villogott mindig, mikor mentem haza a 78-as éjszakaival :D :D
dolfer

#414 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 16:50

Idézet: Vizi naplopó - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 8:19

A minőséget meg kell fizetni, de megéri.
Szvsz jobban jársz, ha a fényező adja a festéket is. Akkor legalább minden passzolni fog(alapozó, fedőréteg). Ja és miután ő keveri a színt, egy esetleges sérülés után, színkód alapján könnyen javítható a festés.

A festéket is ő adja :) Ott lesz kikeverve nála....Majd, ha egyszer elkészül rakok fel képeket!
dolfer

#415 Felhasználó inaktív   Vizi naplopó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 20:26

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 17:06

Ezért arra gondoltam, hogy egy ilyesmi dróthálót szeretnék oda építeni, mint  ennek az Enermax háznak az elején van.

Ha végleg nem találsz rácsot, akkor elmész valami piacra vagy vásárra. Veszel egy hihetetlenül bóvli tésztaszűrőt párszáz forintért, aminek fémhálós a szűrő része. Otthon szétvágod és kiegyengeted.
SPM fokozat pajti!!!

#416 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 23:39

Nekem kapásból ez ugrott be, csak az nem elég kemény az a baj vele :( Szeretném ha télleg védené a ventit, mert táskában hurcolom akis barebone-t, és egy ilyne tésztaszürő mindig "benyomódna".

#417 Felhasználó inaktív   Proz3ssoR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 13:47

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 16., szerda - 0:39

Nekem kapásból ez ugrott be, csak az nem elég kemény az a baj vele :( Szeretném ha télleg védené a ventit, mert táskában hurcolom akis barebone-t, és egy ilyne tésztaszürő mindig "benyomódna".

én láttam a Tesco-ba olyan tésztaszűrőt ami nem műanyag hanem alumínium, vagy valamilyen fémből volt, és tök kemény is!
2 félét találtam az egyik 500Ft volt a másik 1000. Méretben volt különbség köztük, de a kisebb keményebb is volt. az a baj hogy tök elszórva  voltak, a nagyobb pl. a túrórudik mellett, a kisebb meg asszem a konzerveknél :D, a budatétényi Tuscóban.

#418 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 17:51

Majd ha járok a keresztúri TESCO-ban akkor megnézem őket :p

Még valami: tud valaki olyan helyet, ahol így vízzel vágnak ki? Azt hallottam az nagyon szép eredményt hoz, a dekopir azért nem olyan minőségi.... és mennyibe kerül egy ilyen vizes vágás?

#419 Felhasználó inaktív   Dolfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 19:43

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 19., szombat - 18:51

Majd ha járok a keresztúri TESCO-ban akkor megnézem őket :p

Még valami: tud valaki olyan helyet, ahol így vízzel vágnak ki? Azt hallottam az nagyon szép eredményt hoz, a dekopir azért nem olyan minőségi.... és mennyibe kerül egy ilyen vizes vágás?

Woldem kft.
dolfer

#420 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 00:04

Ebből csak az nem derűlt ki, mennyibe is kerül kb.

Nekem csak az említett pár cm átmérőjü lyukacskát kéne a gép oldalára vágni....

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.