idézet:
Ezt írta ***BalF:
Szerintem ez nem mikro hanem egy konyhai grill, persze ha lenne pénze az embernek laptopra könnyen meg lehetne csinálni ebben nem látok semmi rációt. Inkább pénzkidobásnak tűnik, főleg ha nem egy 486 os notebook ot szedett szét a kedvtelése miatt az ipse.[/quote]
Nem igazán lényeges, de mikro![]()
Házépítés és rejtelmei I.
Elküldve: 2003. 01. 25. 07:49
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2003. 01. 25. 12:04
idézet:
Ezt írta Head:
az egyik linket nem veszi be.[/quote]
(Egy hozzaszolashoz legfeljebb 5-ot tudsz tarsitni.)
"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."
Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció
Elküldve: 2003. 01. 25. 14:09
idézet:
Ezt írta Noiseless:
Jelenleg csinálok éppen egy plexis házat!
Miért???[/quote]
Tervbe vettem én is, csak még meg kell fűznöm az egyik haveromat, hogy csinálja is meg.Az üveg szimpatikusabb, de biztos kihullana a hajam, ha 2 naponta takarítani kéne.Nincs véletlenül egy képed?Kiváncsi lennék rá.
Elküldve: 2003. 01. 26. 08:55
idézet:
Ezt írta onkelz:
Nincs véletlenül egy képed?Kiváncsi lennék rá.[/quote]
Kép még nincs, jelenleg még csk ki van vágva a ház oldala, és a szórógittezés van meg, ha készen lesz, teszek majd fel képeket.
Egyébként egy AT-s nagytorony két ablakkal + két tápegységgel (a második a NEON-nak + a ventiknek kell)
Zöld NEON-t tervezek bele, szerintem király lesz.
-Nem tudod, hogy hol lehet olcsón plexit venni, ahol esetleg méretre is vágják?
-Az üvegről lebeszélnélek, mert a plexi sokkal rugalmasabb + a plexit akár csavarokkal is rögzítheted (jobban lehet fúrni)
-Tisztítani mind a kettőt szerintem ugyanannyiszor kell
-Plexi hátránya: könnyen megkarcolódik
Elküldve: 2003. 01. 26. 10:08
Szerintem hasznalj polikarbonat lemezet, mert az ugyanolyan jo mint a plexi csak nem karcolodik.
tapasztalatbol mondom.
ennyi. csa
Elküldve: 2003. 01. 26. 12:31
idézet:
Ezt írta Head:
Noiseless
Szerintem hasznalj polikarbonat lemezet...
[/quote]
Az mi, hol lehet kapni, és mennyiért?
Mekkora méretben lehet kapni?
Elküldve: 2003. 01. 26. 14:10
Elküldve: 2003. 01. 26. 17:08
magyarul olyan helyeken keresd ahol teraszfedeseket vallalnak, vagy ilyesmi. pontos helyet nem tudok mondani mert helyileg nyiregyhazan vagyok. de kerdezgess es hatha tud valaki segiteni.
Az ara eleg huzos, de a plexie se olcso. de ha talalsz olyan ceget aki ezzel foglalkozik, annak biztos van megmaradva 1m2, es meg lehet hogy ingyert is megkapod.
(jha es nem a hoszigetelos fajtat keresd mert az ureges.)
Elküldve: 2003. 01. 27. 01:01
idézet:
Ezt írta Noiseless:
Az mi, hol lehet kapni, és mennyiért?
Mekkora méretben lehet kapni?[/quote]
A Polikarbonát az amit Lexan néven is szoktak emlegetni, és a plexi árának kb 6-8x-osa. Az én ablakom 30x30cm-es plexiből készült, ami 650Ft volt, plusz 800Ft a lekerekítés, formára vágás. A lexan nekem túl drága, inkább vigyázok a plexire. Mondjuk ha nekem is Thermaltaek házam lenne, meg dual TFTm, akkor tennék rá, h mennyibe van az ablakom, lexant raknék bele...![]()
![]()
Elküldve: 2003. 01. 27. 12:18
Elküldve: 2003. 01. 27. 13:34
idézet:
Ezt írta CoolNess:
A Polikarbonát az amit Lexan néven is szoktak emlegetni, és a plexi árának kb 6-8x-osa. Az én ablakom 30x30cm-es plexiből készült, ami 650Ft volt, plusz 800Ft a lekerekítés, formára vágás. A lexan nekem túl drága, inkább vigyázok a plexire. Mondjuk ha nekem is Thermaltaek házam lenne, meg dual TFTm, akkor tennék rá, h mennyibe van az ablakom, lexant raknék bele...![]()
[/quote]
Aha,ezt ertem,de pl kédergumit én sehol nem kaptam
Azt hol vetel?
Elküldve: 2003. 01. 27. 19:32
idézet:
Ezt írta CoolNess:
Mondjuk ha nekem is Thermaltaek házam lenne, meg dual TFTm, akkor tennék rá, h mennyibe van az ablakom, lexant raknék bele...![]()
[/quote]
Remélem, hogy nem rám gondoltál, mert nekem egy 486-os szerver ház lesz megcsinálva + egy 107T Philips moncsim van (nem azért, hogy dicsekedjek...).
Elküldve: 2003. 01. 28. 08:40
Douglas Adams
Elküldve: 2003. 01. 29. 22:28
Hozzavalok:
A delikvens,akit modoltak:
És a végerdmeny:
Skacok!!!Akinek ilyen haza van es van kedve egy kis barkacshoz,ajanlom neki,hogy csinalja meg ezt a modot!Nagyon megeri majd ha a höméröre nez a hazban utana,tapasztalatbol mondom!
A részletes cikk[url="http://"http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=133"]ITT[/url]olvashato el!
Kösz Atus!
Elküldve: 2003. 02. 03. 10:06
[url="http://"http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=2457"]http://prohardver.hu...hir.php?id=2457[/url]
Douglas Adams
Elküldve: 2003. 02. 05. 12:01
[hehh... nem birom betenni a kepeket, de a linken majd ugyis jol megnezitek]
[ 2003. február 05.: ant szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 02. 05. 12:37
Tegnap hirtelen felindulasbol csinaltam egy AMD logot a hazam plexi ablakara! :DNem volt nehez.Egy ontapados papirbol szikevel es vonalzoval kivagtam a logot felragasztottam es lakkal matta tettem a plexi feluletet.Nagyon baba lett a vegeredmeny!Kék leddel megvilagitva allat!
Elküldve: 2003. 02. 05. 18:36
Elküldve: 2003. 02. 06. 13:17
idézet:
Ezt írta CoolNess:
Ööö.. Ti miért is nem a PROHARDVER!-t látogatjátok, amikor az utolsó oldalon 3 link van a konkurens oldal híreire(+1 cikk)... :confused: Az még egy dolog, hogy ide beírjátok, de az említett hírekhez kapcsolódo fóumokba egyikőtök sem alkotott semmit. Hogy(W) iSWan ez?![]()
![]()
[/quote]
Én spec látogatom a Prohardvert is, csak v.miért itt ragadtam (mondjuk király oldal)
Sőt a készülő házamhoz egy csomó ötletet a két oldalról szedtem össze. (Most a szórógitt csiszolásnál tartok, aztán fújok)
OFF:
BoGár nem tudjátok, hogy miért nem válaszol mailre (priv-re válaszolt)???
Az alaplapos topic-ban kaptam csillagokat, azok itt miért nem jelennek meg?
ON:

Súgó
A téma zárva.