HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#1 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 27. 17:25

Az alapvető probléma az, hogy minőségében és akár fogalmazhatunk úgy is, hogy szociális alapon, ez a bolhapiac, s a hwsw fórum alapjaiban saját dugájába dőlt. Ki emlékszik még TK ámokfutására, vagy, amikor cheese moderált, s egyszer csak berobbant RICS, aki majd rendet tesz. Hol vannak már ezek a lehullott falevelek, akár én is. Benézek ide, és egyetlen nevet sem ismerek, az én nevemet sem ismeri senki, azt sem tudják ki vagyok, pedig pár éve minden hozzászólásom kacajt váltott ki az olvasóból. Én nem is azért nyitottam topikot (csak a régiek ismerik a nevét), hogy eladjak, az nem volt kérdés, ezen a bolhán élet volt. Az én topikom volt a legforgalmasabb. Fiúk bejöttek berzenkedni, lányok kelletni magukat és azt kell, hogy mondjam, havonta egyszer benézek, békésen alszatok. Már én sem tudok felébreszteni senkit, viszont nem fogok visszaaludni.

#2 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 17:35

up

#3 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 17:58

Jóóóóóó reggelt, Vietnáááááám!
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#4 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 18:03

Kép

#5 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 17:25

Az alapvető probléma az, hogy minőségében és akár fogalmazhatunk úgy is, hogy szociális alapon, ez a bolhapiac, s a hwsw fórum alapjaiban saját dugájába dőlt.

Ez igaz. Az üzemeltetőt nem érdekli a fórum, csak a főoldal és a cikkek.

az én nevemet sem ismeri senki, azt sem tudják ki vagyok

Akkor mutatkozz be, vazze!

pedig pár éve minden hozzászólásom kacajt váltott ki az olvasóból. Én nem is azért nyitottam topikot (csak a régiek ismerik a nevét), hogy eladjak, az nem volt kérdés, ezen a bolhán élet volt. Az én topikom volt a legforgalmasabb. Fiúk bejöttek berzenkedni, lányok kelletni magukat és azt kell, hogy mondjam, havonta egyszer benézek, békésen alszatok. Már én sem tudok felébreszteni senkit, viszont nem fogok visszaaludni.

Pár éve még te is más voltál. Nem hirdettél világvégét, rendszeresen kezdeményeztél a fórumon, a logout-os blogodban sem csak letiltott hsz-es bejegyzéseket tettél közzé.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#6 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 27. 18:12

Akkor mutatkozz be, vazze!

http://vimeo.com/35712097

A PH-s észrevételedre, nem az a téma, amit úgy lehetne "megtrágyalni", hogy közös nevezőre jussunk. Egyszerű, nem vagyok hajlandó olyasmit megvitatni, ami segglyuk kérdése. Van mindenkinek. Ez év végén már abban a helyzetben leszek, amikor felkészülten várom a kérdéseket, hogy miként lehet megmenekülni. Erre a kérdére tényleg csak akkor térjünk vissza, amikor ömlik a szar. Addig felesleges.
Egyébként megtisztelő, hogy figyelemmel követtél, ezért hála és köszönet.

#7 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 27. 18:12

Nem hirdettél világvégét

Téves, ahogy gabibácsi az én számból droidozik, s barlanba költöztem, s hirdeti, úgy te is. Nem a világvége jön, idézd, hogy hol írtam ilyet. Számtalanszor leírtam, hogy nem a világvége jön. Lesz egy közel 3 napos furi dolog, amit sokan akként élnek meg, de nem a világvége, pólusváltás. Tessék utánaolvasni. Madárrajok elhullanak, bálnák, delfinek eltévedve partra vetődnek és elpusztulnak egyre gyakrabban. A föld mágneses mezeje alapján tájékozódnak. Jelenleg zavar van a mágneses mezőben, átrendeződés, mert közeledünk a galaktikus egyenlítőhöz. Elég sokat tudnék mesélni róla, a lényeget mondom, minél gyakrabban fordul elő a hírekben, annál közelebb van. S amikor bekövetkezik, akkor a földön az emberek 3 napig nem fognak látni, mint ha megvakultak volna. Készülni kell rá testileg, lelkileg. Ivóvíz, étel, és főként alvás, mert aki nincs felkészülve rá, az meg fog küzdeni a saját démonaival. S lesz, aki veszteni fog. Ez nem világvége, nem a világ vége, leírom újra, mert kurvára utálom, hogy azt állítják, hogy világvégét hirdetek. Nem világvége. Paradigma váltás, pólusváltás. Tessék utána olvasni és felkészülni.

#8 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:04

Ugyan, pont az én életemben történne ez, mi esély van erre? Semmi... Bár a múlt héten is képes voltam egy fullt eldobni, bár ahogy számoltam fejben, 90-95%-om volt, instant allint kellett volna mondanom, de büdös volt az egész, oszt mint utóbb kiderült, jól jártam. Szóval, tény, h időnként van pólusváltás, meg most is marhára mászkálnak a mágneses pólusok, de lehet, h mindíg ilyen volt, marhára nem régen méricskél az emberiség ilyeneket.

Szerk: ha meg meg kell dögleni, hát ez is van olyan jó, mint az agydaganat. És erősebb kutya b@szik alapon, nem én leszek az első. :Đ

Szerkesztette: leslie 2012. 01. 27. 20:07 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#9 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 01. 27. 20:04

És erősebb kutya b@szik alapon, nem én leszek az első. :Đ

Elhiheted, hogy én sem szaladok el, a legdurvább dolgokra készültünk fel :cool:

#10 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:13

Egyébként az egész guga-féle yóó kis veddmegaddel valahol itt tart, de legalább még életben van :-D

http://vimeo.com/35394305

#11 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 20:10

Elhiheted, hogy én sem szaladok el, a legdurvább dolgokra készültünk fel :cool:

Az a baj, h ha beüt a gebasz, és mondjuk:
-kipusztul az emberiség 50-70%-a, akkor ott iszonyat káosz lesz, és mindenkit le fognak gyakni. Téged is, engem is, sőt, még az erősebbet is. Hiába készülsz rá.
-kipusztul az emberiség 98%-a, na ebben az esetben mész vmire az önellátással. Ez lenne az egészségesebb, eltörölni mindent, és újrakezdeni nulláról.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#12 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:44

Tévedsz, engem nem gyaknak le, információhiányosságban szenvedsz. Térjünk vissza a témára akkor, amikor már gyakás van és nem téma, hogy lesz vagy nem. Akkor kérdezni fogsz és én el fogom neked mondani, hogy miként lehet megúszni. Egyelőre bármit is mondanék, hihetetlen lenne, ezért bele sem fogok. Amikor már senki számára nem lesz kérdéses, hogy kurvára nyakunkon a kés, és gyakás van, akkor a veszély az, ami arra készteti az embereket, hogy kinyissák az elméjüket és olyan dolgokat is elfogadjanak, mint fuldoklónak a vízbe dobott kötél, amit most csípőből elutasítanak.

Mutassak csak képeket?
És ez csak Magyarország, 3 ember vezényelte le a rendszerváltást és csinált az mszmp-ből mszp-t, ez a három ember hozta létre Magyarországon az összes pártot, ők döntik el ki lehet köztársasági elnök, miniszterelnök, pártvezető, főpolgármester. Nem demokrácia van, egy kurva nagy színház és átverés. Kb. mint a méhészet, a kaptárban termelik a mézet a méhek, s a méhészek, tök mindegy melyikre szavazol, jönnek és betermelik a mézet, ez nem fog változni, de a történet van feljebb, az eu pl. Miért hoznak mindig olyan szabályokat, hogy Magyarországon a gazdaságnak, húsiparnak, tejiparnak, cukorgyáraknak befellegzett és miért jöttek ide a multik a saját szaraikat árulni, s dolgozhattok nekik minimálbérért, amiért sorban állnak a munkavállalók? Most pl. a tojás van étlapon, célkeresztbe vették a tojástermelést. A magyar termelők nem eu komfortosak kurvára, mert nem elég nagy a ketrec, nincs benne a tyúkoknbak játszótér. Napi 1 millió tojást fogyasztunk. Tésztagyát, cukrászat, stb. Elég jó kis piac, kell nekik, pedig önellátóak vagyunk, voltunk, mert az eu beletenyerelt.

Na jöjjenek a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

#13 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 20:49

Folytassam?

Minden miniszterelnökről, köztársasági elnökről, pártvezetőről, főpolgármesterről van fotóm ugyanannál a falnál, ugyanabban a fejfedőben. Magyarország fővárosa?

Menjek feljebb?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szóljon a rock!

Kép

Kérdezzetek :cool: :fuck: :kma:

#14 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 21:06

Szorosan, kicsit átverés, de tök mindegy, hogy miért, úgy sem jössz rá, legfeljebb megrebben a szempillád:

#15 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 21:08

:rock:
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#16 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 01. 27. 21:08

:rock:

faszom, akkor szóljon is :cool:

!

#17 Felhasználó inaktív   Gabibácsi