HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#41 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 28. 08:00

Ebben sem hírérték nincs. Mindenki vágja, hogy az elit szűk, még ha nem csak 3 ember is. Persze, színház van, de ugyanez van nyugaton is. Azzal sem mondasz újat, hogy az EU tönkreteszi a gazdaságunkat, hogy aztán idehordhassa a szemetét, ami ott már nem fogy vagy a kutyának sem veszik, és rabszolgaként dolgozzon neki a magyar szarért-húgyért.

Akkor neked is adok estig egy kis házifeladatot, aztán majd átbeszéljük.

Röviden, Papandreut már rég el akarták távolítani, nem sikerült, maradt a helyén, majd egyszer csak lemondott magától és a helyére egy volt goldman sachs és imf alkalmazott került. Olaszoknál Berlusconit már minden úton módon ki akarták csinálni, botrány botrány hátán, talpon maradt, majd egyszer csak lemondott és a helyére jött egy volt goldman sachs és imf alkalmazott. Orbán a választások előtt azt mondta, hogy ha az imf jön, akkor én megyek. Nem dacból mondta, hanem a forgatókönyvet. Nemrég lemondott Járai Zsigmond, na vajon miért? Ő egy volt imf alkalmazott. Egyébként orbán és az imf közti bohóckodás csak színház. Államcsődöt szeretne mindenki, mert nem csak mMagyarországot szeretnék bedönteni, hanem az egész eu-t és közben kirobbantani a 3. világháborút iránnal. Az eu és az euró csak egy híd, szeretnék felszámolni a készpénzalapú társadalmat.

Ezt szeretnék megcsinálni nagyjából 1-2 éven belül:

és íme, már elkészült, be sem kell ültetni a bőr alá:

http://www.origo.hu/...-kozott-az.html

Ilyen készpénz nélküli reklámfilm hegyekben készült, nyilván nem tolnak rá ki dollármilliókat a forgatásokra, statisztákra, ha nem tudnák pontosan, hogy mit akarnak.

Orbán tavaly azt mondta, hogy 2012 tavaszán szükségünk lesz esernyőre és viharkabátra. Mindkettő szabadkőműves szimbólum. Szóval továbbra is azt tanácsolom mindenkinek, hogy tartalékolni rizs, száraztészta, burgonya, zsír, cukor, hagyma, stb és benzint, valamint ha van pénzed azonnal menj és vásárolj befektetési aranyat. A hiperinfláció csúnya ügy.

Argentínában 2000 környékén ugyanez a csapat már megjátszotta, letesztelték a nagy dobás előtt. 4-6 hónapig utcai harcok és rengeteg halott, tele a youtube amatőr felvételekkel, hogy a halottak napokig hevertek az utcán, senki sem foglalkozott semmivel, éheztek.

#42 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: mexel - Dátum: 2012. 01. 28. 11:01

Látszik hogy öregszel, már fingod sincs... :lama:

most, hogy mondod, megyek és alaposan kiszarom magamat :Đ

#43 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 28. 10:51

...de már jó régen, hozzám nem is vásárolni jártak be, hanem offolni. Szakadtunk a röhögéstől egész nap, volt hogy kimentem a wc-re és melléhugyoztam, mert úgy röhögtem :Đ
...

Csak egy idő után a l'art pour l'art offolás/hülyeség kiüresedik és unalmassá válik.
S rájössz, hogy csak az idődet toltad el, ahelyett, hogy valami értelmesebbet csináltál volna.
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#44 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2012. 01. 28. 11:22

Csak egy idő után a l'art pour l'art offolás/hülyeség kiüresedik és unalmassá válik.
S rájössz, hogy csak az idődet toltad el, ahelyett, hogy valami értelmesebbet csináltál volna.

Egyes morci római mellszobrok nagyon szigorúak és öregemberesek mostanában. Ahogy a latin tartja: mort si mellsobori sunt sigori :Đ

Szerkesztette: Raynes 2012. 01. 28. 11:38 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#45 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 01. 28. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 01. 28. 11:37

Egyes morci római mellszobrok nagyon szigorúak és öregemberesek mostanában. Ahogy a latin tartja: mort si mellsobori sunt sigori :Đ

Ja, lassan ki is pusztulok ebből a világból. ;)
Lassan 10 éve lesz, hogy látogatom ezt a fórumot.
A korábban fontosnak vagy viccesnek tartott dolgok, egyre kevsébé tűnnek fontosnak vagy viccesnek...
:p
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#46 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 28. 07:11

Rajta vagyok, mint egér a kukoricán. Mennyibe kerül egy ilyen lap amúgy? csak hogy tudjam, mennyire balek vagyok :Đ

kb 20k döglötten, 30 működőképesen.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#47 Felhasználó inaktív   t.imi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 16:57

Második!! :)
Nagy lómellű állat.

Én is osztom valamilyen szinten a nézeteidet.
Minden összefügg mindennel, globálisan kell pislogni. Nem csak azt kell nézni, hogy elfogyott a sarki boltban a túró.
Elég csak a guglihoz benézni. Tudják mit keresel, mikor, ha van droidod, tudják a banszámlaszámodat, nevedet,.....
Ez csak egy cég.
Gondolom nem sok ember tudja, hol futnak össze a szálak.
Régebben ha kijött egy új ütősebb scifi, thiller, lehetett tudni mi is várható az elkövetkező 5-10 évben.
Pár hete néztem egy Frei dossziét, vagy 10 éve ment. Jóembernek beültettek egy chipet a bőre alá. Bement a mhelyre, kinyilt neki az ajtó, pc beállt a sokásos oldalakra, stb. Ez volt akkor, nyilvánosságra hozták. Mi lehetett akkor a laborokban működőképesen.
Mi lehet most.
Anno röhögtünk, mikor az autóban telefonáltak (nem URH, CB). Hol lehet a kábel? mondtuk.
Aztán jött a GPS, azon is csak pislogtunk, megint egy filmes hülyeség.
Jött a laser is, vehetsz egyet, kiégetheted másik ember retináját.
Régebben nem fért bele egy családiházba, most milliószám gyártják a kinaiak.
Amit nem ismersz, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.

Nem örülnék, ha efféle idők jönnének. Sokat nem tehetünk ellene.
Mást is akartam írni, de elfelejtettem.
Ezeket leszámitva, akkor is @zivagy :)
Csak szőrmentén :) Nekem van mobilszámom és NEKED?

#48 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 19:06

összeesküvés, meg ilyenek? marhaság...

mindegy, nem izgat ez a világvége sem, majd szóljatok, hogy milyen volt.

Szerkesztette: DGabor_ 2012. 01. 28. 19:06 -kor

#49 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 01. 28. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 28. 10:36

űű

Ugyanazt csinálod, ugyanazt :-( .
Áruld el, kedves Guga. Mi értelme a szimbolikának? Mi értelme ilyen kurva könnyen fejthető rébuszokat adni a világnak? Miért van erre szüksége annak az elitnek, hogy kommunikáljon, mikor már száz éve is sokkal kifinomultabb titkosítással megtehette? Csak nem azért, hogy figyelmet tudjon elterelni? Vagy ennyire síkbuták? Vagy az emberek ennyire síkbuták, hogy ilyen egyértelmű jeleket kell a szájukba adni? És mégis, mivégre, mi a célja ennek, miért fejthető meg játszi könnyedséggel egy ilyen szimbolika? És mégis mi mindenbe lehet belemagyarázni jeleket? Ez csak megfelelő mennyiségű tudatmódosító függvénye.
Szóval, sejted legalább egy kicsit, hogy mi büdös ebben az egész kurvakibaszott összeesküvéselméletben?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#50 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 28. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 27. 20:44

Na jöjjenek a képek:

nyáron filmeztem egy esküvőn, ahol a képeken látható egyik szakállas fiatalember adta össze a zifjú párt. akkor most nekem nem kell aggódnom a pénzügyek összeomlása miatt?

Kép
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#51 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 28. 20:52

Ugyanazt csinálod, ugyanazt :-( .
Áruld el, kedves Guga. Mi értelme a szimbolikának?

Még általánosba jártam, amikor négyen úgy összehaverkodtunk, hogy sülve főve együtt voltunk. Első dolgunk volt kidolgozni egy közös jelet, az összetartozás jelét és különböző kulcsszavakat, hogy ha idegenek között vagyunk, akkor is értsük egymást, hogy mit akarunk közöni a másikkal, de senki más ne értse azt. Természetesen a való életben, az un. komolynak számító tömörülések, pártok, cégek, de bármi, ami több embert terel a szárnya alá, annak van szimbolikája, közös nyelve és igen fontosnak tartják azt. A legmagasabb szint elméletben egy ország, s annak a nemzeti jelképei. Abba most itt ne menjünk bele, hogy a mi történelmünket és jelképeinket miként hamisítják. Elég annyi, hogy a honfoglalás mikor is volt és Attila a magyarok fejedelme? Akkor mikor is jöttünk ide? István király volt az, aki a magyar népet elszakította Istentől és becsatolta, behódolva a német-római sereg segítségével nemzetünket a sátánista, okkultista, kabbalista egyház védőszárnya alá, amit ma a római katolikus egyház nevén ismerünk. A szimbólumrendszer, amit használnak, az nem neked szó, hanem egymásnak üzennek és kérkednek, ugyanis teljes mértékben tehetetlen vagy. Ez így is van, de mutatok neked egy egyszerű példát, mi szükség rá, hogy elrejtse a mondanivalóját, amikor máskor nyíltan rokkerkedik?

Kép

később folytatom...

#52 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 29. 09:21

Még általánosba jártam, amikor négyen úgy összehaverkodtunk, hogy sülve főve együtt voltunk. Első dolgunk volt kidolgozni egy közös jelet, az összetartozás jelét és különböző kulcsszavakat, hogy ha idegenek között vagyunk, akkor is értsük egymást, hogy mit akarunk közöni a másikkal, de senki más ne értse azt. Természetesen a való életben, az un. komolynak számító tömörülések, pártok, cégek, de bármi, ami több embert terel a szárnya alá, annak van szimbolikája, közös nyelve és igen fontosnak tartják azt. A legmagasabb szint elméletben egy ország, s annak a nemzeti jelképei. Abba most itt ne menjünk bele, hogy a mi történelmünket és jelképeinket miként hamisítják. Elég annyi, hogy a honfoglalás mikor is volt és Attila a magyarok fejedelme? Akkor mikor is jöttünk ide? István király volt az, aki a magyar népet elszakította Istentől és becsatolta, behódolva a német-római sereg segítségével nemzetünket a sátánista, okkultista, kabbalista egyház védőszárnya alá, amit ma a római katolikus egyház nevén ismerünk. A szimbólumrendszer, amit használnak, az nem neked szó, hanem egymásnak üzennek és kérkednek, ugyanis teljes mértékben tehetetlen vagy. Ez így is van, de mutatok neked egy egyszerű példát, mi szükség rá, hogy elrejtse a mondanivalóját, amikor máskor nyíltan rokkerkedik?

Kép

később folytatom...

Nem válaszoltál a kérdésre. Bush meg semmit nem rejt-miért ez az ostoba fikció a rejtjelezésről? A fotó eredetiségének tényéről nem is beszélve, tudod te, mit lehet alkotni egy PS5 segedelmével? Bármit. Tudod, mit hiszek el ezekből? Semmit. Nem, nem azt, ami mögöttes elméletet taglalsz erről te, vagy bárki más, hanem ezt a faszságot a nyilvánvaló szimbolikával (bazdmeg, ha tenni úgyse tud ellene senki, akkor miért nem vallják be nyíltan-hiszen a királyok meg az inkvizíció is ezt tették). Ráadásul a rejtjel nem a szűk réteg által ismert szimbolika, hanem egy közismert sátánjel, hát akkor ezek a nagy elitek bénábbak, mint te a négy haveroddal, hiszen közismert a szimbolikájuk. Ezek teszik nevetségesen hiteltelenné az egész mondandót, befogadhatóvá, hihetővé az egyszerű, bizonyos pejoratív felfogás szerint buta emberek számára. Pontosan olyan birkapásztorkodás folyik ebben a témában is, mint amit te vízionálsz-állítasz-amiről tudsz az ún. elit kapcsán. Néztél már mögé valaha ezeknek az információknak, vagy csak feltétel nélkül elfogadod a tényét, létét, bármit, amit látsz, mondván, hogy hát ez egyértelmű, a hülye is látja? Igen. A hülye is látja, pont ez a lényeg benne.
Szóval?
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#53 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 29. 09:37

Ráadásul a rejtjel nem a szűk réteg által ismert szimbolika, hanem egy közismert sátánjel, hát akkor ezek a nagy elitek bénábbak, mint te a négy haveroddal, hiszen közismert a szimbolikájuk. Ezek teszik nevetségesen hiteltelenné az egész mondandót
...
Néztél már mögé valaha ezeknek az információknak, vagy csak feltétel nélkül elfogadod a tényét, létét, bármit, amit látsz, mondván, hogy hát ez egyértelmű, a hülye is látja? Igen. A hülye is látja, pont ez a lényeg benne.

Hagyjad, rájött a tutira, hadd legyen vele boldog szerencsétlen. Kapaszkodjon csak egy gyerekes ideológiába, mint Dextrose az ufókba, meg a gyíkemberekbe, belső napba, óriáseprekbe, kontaktákba, álcahálóba.

Te meg tagolhatnád a hsz-ed, vazze. Még Dojcsáknak is megy, nem bonyolult. Laza témaváltásnál beszúrsz két entert.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#54 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 29. 09:37

Nem válaszoltál a kérdésre.

Délután lesz időm, addig ezt pakold valahová, hogy vajon miért olyan fontos neki közölni címlapon a hovatartozását?

Kép

#55 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 29. 11:24

Délután lesz időm, addig ezt pakold valahová, hogy vajon miért olyan fontos neki közölni címlapon a hovatartozását?

valld be, hogy szúrnád! :Đ

#56 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 01. 29. 11:24

Bullshit. Még mindig képeket mutogatsz: Mondom, erre nem vagyok kíváncsi.

Michael Jackson is a sátán küldötte?

#57 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 29. 12:37

Bullshit. Még mindig képeket mutogatsz: Mondom, erre nem vagyok kíváncsi.

OK, utolsó kép jön, csak elnökjelölt, de még a közelébe sem kerülhet a jelöltségnek, ha nem ugyanaz a csapat delegálja, s csak is az azonosság miatt linkelem.

Kép

#58 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 01. 29. 12:37

Michael Jackson is a sátán küldötte?

Az illuminátus nem azt jelenti, hogy mindenki a sátán küldötte, egyébként de, youtubon van fent videó, amikor ki akart pakoni, az utolsó turnén el akart mesélni mindent. Mielőtt megtehette volna meghalt.

#59 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 12:48

Jelenleg Lady Gaga az illuminátus fizetett embere, aki a torz képet ülteti el a fiatalok agyában. S természetesen felhasználva az összes szimbólumot. A család szentségét és egységét támadják, azt hogy legyél szingli, buzi, de a lényeg, hogy a szülés az nehéz, s a gyereknevelés kényelmetlen átok, elveszi a szabadságod.

pölö, ha van türelmed ezt végignézni, akkor rájössz, hogy minden generációnak adnak ilyen bálványokat, akik beültetik a fejekbe, amit szeretnének, hogy ott legyen.

http://vimeo.com/23471695

#60 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 29. 12:53

:omg:

csak nem értem, hogy mit gagyogsz?

Szerkesztette: DGabor_ 2012. 01. 29. 12:53 -kor

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.