Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 07. 16:29
Pont ez a probléma. Mindjárt mutatok egy Rihanna klippet, az jól összefoglalja, hogy mi vár a világra, Rihanna egyébként a Lady Gaga előtti illuminátus fizetett média sztárja. Szóval olyan iszonyat káoszt teremt az antikrisztus, hogy amikor a pólusváltás után megjelenik, akkor már őrültek háza lesz a bolygó.
Azonnal rendet fog tenni és elkezdi kiosztani a chipet. S most jön a lényeg, megtolja zsugával alaposan, képzeld el, hogy holnap lenne 100 millió forintod csak úgy az égbő. Na ez akkor valóság lesz. Egyrészt annyit rak a számládra, amennyit akar, hisz csak be kell gépelni, másrészt muszáj, hogy beinduljon a gazdaság újra és az emberek fogyasszanak.
Mit gondolsz az IBM miért hirdeti reklámfilmekeben a bemegyek a boltba és kisétálok filmeket? Miért fektetnek utópiába pénzt?
Viszont, aki felveszi az Antikrisztus bélyegét, az követi őt.
Jel 14,11
És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.
Ebben a pillanatban Jézus véráldozata által üdvözülhetsz ingyen, kegyelemből. Miután megtörténik az elragadtatás, akkor sem hagy Isten kegyelem nélkül. Mindenki üdvözülni fog, aki megtagadja a bélyeg felvételét. Terroristának fogják titulálni és kivégzik, a saját véráldozata által fog üdvözülni.
Szóval jól hangzik, hogy megtömik a buxádat vastagon és elektronikusan és látva az emberek birkaságát, alig lesz ember, aki átlátja és megtagadja.
Nem véletlenül mondja Jézus, hogy: Mt 7,14
Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.
uhh, ez a kemény, nem a kád széle.
még mindig nem tudom eldönteni, h most az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. csak egy polgárpukkasztó szerep, vagy jó úton haladsz, h sárga időmelegítőben végezd valami zárt intézetben, esetleg alkoholista roncsként végezd, vagy bekattanj valami szar hallucinogéntől, oszt vérbe fagyaszd a családod.
olyan kibebaszottűberbiztos te sem vagy itten a Nagy Szent Forgatókönyvben, h még üstöllést és pólusváltás és piramisok, meg atom meg vírus, meg limitált emberpéldányság csippelt editisün, akkor mert mi a fasznak a űberjokerelnéd a befektetési aranyat, meg akarsz lakóbuszt venni a nyárra. akkor inkább ássál bazmeg egy óvóhelyet a kertben, meg vonjad ki a vízbű a zokszigént... ez a szint eztet kívánja.
az igazi, paranoiás rögeszmékkel zsúfolt elmebetegeknek megvan legalább a következetes koncepciójuk, amit követnek. logikai úton levezethető, tényleg meg tudják magyarázni és el is hiszik. lelkük mélyéről. ugyanaz vagy mint cukorka, félművelten elkezdted összevadászni más marhák netes hülyeségeit, koncepciózusan próbálod egybehegeszteni a legsötétebb marhaságokat a gondolatkísérletekkel meg a deformált istenhiteddel. tele lett a faszod mókuskerékkel, meg úgy mindennel, oszt most fantáziálsz össze meg vissza.
egyet tudok tanácsolni, ha tényleg komolyan nyomod a vakert (ahogy látom, a lelked mélyén ezeknek a maszlagoknak egyelőre még a felében sem hiszel, de kurva jó úton haladsz, h becsavarodj) és
amennyiben nem robbantanak atomot az olimpián, szerintem mindenképp fordulj szakemberhez. egy szakképzett terapeuta sokat tud segíteni. de tényleg. ha ez az egész agymenés tényleg komoly, magadtól ebből már nem lábalsz ki, ha meg igazad van h póluscenter meg a többi köcsögség, akkor meg úgyis tökmindegy, h a szemétdomb legtetején vonyítod, neked lett igazad. tudod ki a próféta? aki áradáskor a víz elé áll, felemelt kezével megálljt int, majd eltűnik a szennyes habokban.
ezt azért írtam, mert kedveltem a régi netes kivetülésed. én ezzel kielégítettem irányodban minden emberbaráti kötelezettségemet. szerintem ne válaszolj, én nem vagyok kíváncsi erre az általam maszlagnak titulált összeesküvéses marhaságra. erőt sem érzek rá, h rámutassak összeollózott voltábaól fakadó ingatag mivoltára, a beszűkült tudatodig meg úgysem jutna el semmi.
a párbeszédünk max abban végződne, h megígérem, ha nem jön be a jövendölés, akkor szigorúan terápiás céllal úgy pofánbaszlak szeneslapáttal, h legalább 1 hétig egy irányba futsz. ha meg bejön, gyanítom nekem tökmindegy lesz. itt van paks egy köpésre, ha kataklizma jön, ha csak népességet akarnak szabályozni, akkor úgyis úgy fogok világítani, mint az a szájbatoszott villanykörtéd, amit maga edison áldott meg h ne fogjon rajta az illuminátusok átka.
és nem azt mondom, h nem lesz válság, és nem lesz ember embernek farkasa. csak a továbbiakban majd igyekszem a maradék időmet nem látnokok meg faszok közt eltölteni.
ágyő.