A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)
Elküldve: 2012. 02. 08. 13:53
Elküldve: 2012. 02. 08. 13:59
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:01
Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 14:07
Ahogy a 9-11 önmerénylet volt, majd az ügy kapcsán az amerikai közvéleményt maguk mellé állítva először lerohanták irakot, mondván vegyi fegyvere van, majd afganisztánt a terrorizmus nevében. Holott Osama Bin Laden a 911 napján hagyta el az usát, a cia szállította a családjával, külön géppel.
A londoni olimpián is önmerényletet fognak elkövetni, mellyel kiprovokálják az iráni háborút. Ha pontosan nem így történne, mert szerintem az atomháború 7 év múlva lesz, a merénylet akkor is meg fog történni és ott az olimpián.
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:17

Vagy, ha a totális kontroll idejében hülyén viselkedsz, akkor egy kis sokk vagy akár le is lőhetnek.
!
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:21
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 08. 14:02
mint a lehulló falevelek ügyében is tette
Gondolom most arra tippelsz, hogy nem lesz államcsőd

A falevelek lehullottak, de még sem rügy, sem másik falevél, úgyhogy a dolog még bőven aktuális.
Nem, mint ha nagyon szeretném, csak tudom, hogy be fog következni.
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:30
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 15:01
A londoni olimpián is önmerényletet fognak elkövetni, mellyel kiprovokálják az iráni háborút. Ha pontosan nem így történne, mert szerintem az atomháború 7 év múlva lesz, a merénylet akkor is meg fog történni és ott az olimpián.
Erről az Osama-féle cia-s szállításról mi a bizonyítékod?
Ha nem lesz merénylet az olimpián nyilvánosan kijelented hogy hülyeségeket terjesztettél, és fizetsz mindenkinek egy sört?
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:30
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 15:17
Ez jó technikai újítás, korei arcok csodákra képesek, inkább ilyen műszaki varázslattal matekozz, mint összeesküvős dolgokkal. Szoktam nézni robotversenyeket is, szurkolok a Masat-1-nek (elvileg 13-án indul), meg ilyenek. Ennek van értelme.
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:31
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 15:21

A falevelek lehullottak, de még sem rügy, sem másik falevél, úgyhogy a dolog még bőven aktuális.
Nem, mint ha nagyon szeretném, csak tudom, hogy be fog következni.
Lófaszt fog bekövetkezni. A levelek is már rég lehullottak, ugye. Persze minden évben le fognak, ezért is hiteltelen amit mondasz, mert nem egyértelmű, mint minden jóslat.
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:35
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:46
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2012. 02. 08. 15:30
Ha nem lesz merénylet az olimpián nyilvánosan kijelented hogy hülyeségeket terjesztettél, és fizetsz mindenkinek egy sört?
Ha most linkelek 2*4 óra dokufilmet inside job, stb, ahol szakemberek nyilatkoznak. Pl. robbantástechnikusok, és elismerik, hogy mindhárom épület irányított robbantással dőlt össze. Építészek bemutatnak hasonló technikával épült épületeket, ahol az épület 24 órán keresztül lángolt, de nem olvadtak meg a gerendák. Az ikertornyok esetében nem volt láng sokáig, csak füst. Vettek mintát a romokból és megtalálták a robbanóanyagot mikroszkóppal. Ha jól emlékszem termit, ami mindenből port csinál, olyan az ereje, ezért nem találtak semmit. Bush öccse volt a biztonsági főnöke az épületnek, gondolom ez már elég, merénylet előtt 2 héttel eltávolítottak minden robbanószerkezet kereső kutyát az épületből. De van rengeteg anomália, hegyekben áll.
Természetesen beismerem, hogy faszságokat beszéltem nyilvánosan mindenki előtt. Sajnos meg fog történni.
A készülő világkormány semmilyen más hatalmat nem tűr meg, mindent maga alá gyűr, így a következő célpont Irán, csak kell egy jó indok.
Gondolod, hogy szíriában lövi Asszad az ellenzéket? Csak azért mert bemondták a hírekben?
Elküldve: 2012. 02. 08. 15:48
Idézet: mexel - Dátum: 2012. 02. 08. 15:35
Majd az fizet, aki a rövidebb gyufát húzza

A hatodik sör környékén kivettem a kezéből mindkettőt, csak rövid volt

Elküldve: 2012. 02. 08. 15:58
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 08. 15:46
Ekkora épületet helyben szoktak felrobbantani, de itt pont elég a szemtanúkra támaszkodni, akik ott voltak akkor az utcán. Azok marhára nem úgy mesélték, hogy egyszer csak felrobbant és kész. Discoveryn meg külön mutatták az újabb építésű dolgokat, hogy már erre is figyelnek tervezésnél, ah fél emeletet kivernek, akkor sem roppan le statikailag, mint ez. 24 órán keersztül nincs lángolás, mert vagy van sprinkler, vagy szétcsavarodik a picsába, azt a szerkezetet még senki nem találta ki, ami ekkorában kibír ilyen nagy hőingást.
Elküldve: 2012. 02. 08. 16:11
Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 07. 17:56
még mindig nem tudom eldönteni, h most az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. csak egy polgárpukkasztó szerep, vagy jó úton haladsz, h sárga időmelegítőben végezd valami zárt intézetben, esetleg alkoholista roncsként végezd, vagy bekattanj valami szar hallucinogéntől, oszt vérbe fagyaszd a családod.
olyan kibebaszottűberbiztos te sem vagy itten a Nagy Szent Forgatókönyvben, h még üstöllést és pólusváltás és piramisok, meg atom meg vírus, meg limitált emberpéldányság csippelt editisün, akkor mert mi a fasznak a űberjokerelnéd a befektetési aranyat, meg akarsz lakóbuszt venni a nyárra. akkor inkább ássál bazmeg egy óvóhelyet a kertben, meg vonjad ki a vízbű a zokszigént... ez a szint eztet kívánja.
az igazi, paranoiás rögeszmékkel zsúfolt elmebetegeknek megvan legalább a következetes koncepciójuk, amit követnek. logikai úton levezethető, tényleg meg tudják magyarázni és el is hiszik. lelkük mélyéről. ugyanaz vagy mint cukorka, félművelten elkezdted összevadászni más marhák netes hülyeségeit, koncepciózusan próbálod egybehegeszteni a legsötétebb marhaságokat a gondolatkísérletekkel meg a deformált istenhiteddel. tele lett a faszod mókuskerékkel, meg úgy mindennel, oszt most fantáziálsz össze meg vissza.
egyet tudok tanácsolni, ha tényleg komolyan nyomod a vakert (ahogy látom, a lelked mélyén ezeknek a maszlagoknak egyelőre még a felében sem hiszel, de kurva jó úton haladsz, h becsavarodj) és
amennyiben nem robbantanak atomot az olimpián, szerintem mindenképp fordulj szakemberhez. egy szakképzett terapeuta sokat tud segíteni. de tényleg. ha ez az egész agymenés tényleg komoly, magadtól ebből már nem lábalsz ki, ha meg igazad van h póluscenter meg a többi köcsögség, akkor meg úgyis tökmindegy, h a szemétdomb legtetején vonyítod, neked lett igazad. tudod ki a próféta? aki áradáskor a víz elé áll, felemelt kezével megálljt int, majd eltűnik a szennyes habokban.
ezt azért írtam, mert kedveltem a régi netes kivetülésed. én ezzel kielégítettem irányodban minden emberbaráti kötelezettségemet. szerintem ne válaszolj, én nem vagyok kíváncsi erre az általam maszlagnak titulált összeesküvéses marhaságra. erőt sem érzek rá, h rámutassak összeollózott voltábaól fakadó ingatag mivoltára, a beszűkült tudatodig meg úgysem jutna el semmi.
a párbeszédünk max abban végződne, h megígérem, ha nem jön be a jövendölés, akkor szigorúan terápiás céllal úgy pofánbaszlak szeneslapáttal, h legalább 1 hétig egy irányba futsz. ha meg bejön, gyanítom nekem tökmindegy lesz. itt van paks egy köpésre, ha kataklizma jön, ha csak népességet akarnak szabályozni, akkor úgyis úgy fogok világítani, mint az a szájbatoszott villanykörtéd, amit maga edison áldott meg h ne fogjon rajta az illuminátusok átka.
és nem azt mondom, h nem lesz válság, és nem lesz ember embernek farkasa. csak a továbbiakban majd igyekszem a maradék időmet nem látnokok meg faszok közt eltölteni.
ágyő.
Annál azért többet is feltételezhetnél rólam, mint hogy vérbefagyasztom a családom

Idézet
Befektetési arany nem egy mindennapos téma. Néhányszor voltam magunk miatt, aztán a család + néhány ügyfél. Ma is megyek egyhez pont emiatt. Ez csupán segítség, mert beszélgetünk, megértik, nem járatosak ilyen dologban én meg végigvezetem a fázisokon.
Minek lakóbusz nyárra. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy egyelőre ötlet. Szerény számításaim szerint már nem jutunk ki államcsőd miatt, bár ne így lenne. A nejem még nem járt külföldön, van egy kis küvecs másik kéróra, egy 3 hónapos lakóbusz túrán simán eltapsolnám, szarnék bele, a lényeg a kaland. De hangsúlyozom, hogy ötlet. Ami reálisabb, hogy veszünk egy másik kérót, amit már ki is néztünk, gazdálkodás, önellátás céljából. A bánki kéró egyelőre még megvan, bár én már erősen húznék innen a picsába egy elszigetelt helyre.
Azért nem ások óvóhelyet, mert nekünk nem lesz rá szükségünk. Amikor az Antikrisztus megjelenik, előtte megtörténik az elragadtatás. Mi nem leszünk itt. Amíg az Antikrisztus itt uralkodik 7 évet, addig mi a levegőben leszünk 7 évig, természetesen már nem testben, hanem úgy mint az Isten angyalai. Többek közt ezért is szeretnénk még utoljára lelépni egyet a családdal. Nem tudom megígérni, hogy 2012 lesz ez az év, amikor minden megtörténik. A nyitány az államcsőd lesz és az viszi egész európát, majd az usát.
Ha lesz államcsőd, akkor bizony lesz pólusváltás és a magnetoszféra pólusai helyet cserélnek. Ez a 3 napos vakság, mire kinyitod a szemed, én és a hozzám hasonlók az üdvözült emberek már nem lesznek itt, mert a 3 napos vakság alatt történik meg az elragadtatás. Mire újra látsz, az Antikrisztust fogod látni, aki hatalmas csodákat tesz az égben (blue beam projekt?) amit majd látsz ne hidd el, kurva nagy átverés, akármekkora csoda. Isten fiaként fog díszelegni, azonnal egyesíti a vallásokat, békét köt közelkeleten, elkezdi kiosztani a chipet és megtölti küvecsekkel, hogy újra beinduljon a gazdaság.
Valami ilyesmi, hasraütve. A műsorváltozás jogát fenntartom, mivel a forgatókönyvet nem én írom. Biblia így írja, ahogy látom egyre több a párhuzam.
Egyébként mitől csavarodnék be?
Vannak körülöttünk dolgok, amikre választ keresek. Bemegyek az erdőbe, néha szamócával jövök ki, néha meg kihoz a medve

chemtrails, van elég felnézned az égre, látod, hogy nem felhő, hanem permet, tele a youtube what a fuck? videókkal. A választ nem tudja senki, de csinálják.
Haarp, szintén van, senki nem tudja a választ, de a hatását látni minden nap. Felhős az ég, majd elkezd lapulni, mint a prés alatt és olyan szép egyenletesen hullámos lesz, mint a hullámpala és a végén eloszlik. Ezt is csinálják, tele a youtube haarp videókkal, ez nem ufo kategória.
denveri reptér, szintén nem ufó kategória, néhány dokufilmet már megnéztem. Minden melós egy hónapot dolgozhatott rajta, hogy ne lássa át a teljes folyamatot. Egy folyó eltűnik a reptér alatt, majd felbukkan. A repteret a szabadkőművesek építették és hirdetik is, a festményeket szakemberek elemzik és azt mondják üzenet, arról szól, hogy kipusztítják az emberiséget több fázisban. A reptér horogkereszt alakú, biztos véletlen.
georgiai kövek, szintén ugyanezt hirdetik, nem egy ostoba graffiti basszus, hanem órmótlan kövek 8 nyelven.
ennyi dolog mellett azért nem menjünk már úgy el, hogy köszi, de nem érdekel, hogy mi folyik körülöttem, ha dögleni kell akkor majd döglünk

van kiút az egészből.
Ézs 57,1
Az igaz elvész és nem veszi eszébe senki, és az irgalmasságtevők elragadtatnak és senki nem gondolja fel, hogy a veszedelem elől ragadtatik el az igaz;
Elküldve: 2012. 02. 08. 16:14
Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 15:58
Akkor neked érdemes lesz végignézned az ébresztőfilmet és az obama átverést

A helyben lévő tűzotók pont arról nyilatkoztak együttesen, hogy sorozatos robbanások voltak és emeletenként. A legalsó gerenda pedig pontosan úgy nézett ki, ahogy egy töltet elvágja.