HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#666 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2012. 02. 09. 15:54

PINA

SÖR
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#667 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 09. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 14:33

hja és benne van a vakság is :-D

Bill Géceset mondd perc/másodpercre, hogy honnan érdemes lesni, és mit is mond valójában.
Make love not Wor.

#668 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:18

Én sem nagyon kapok válaszokat sem a georgiai kövekre, sem a denveri freskókra, sem a fema táborokra.

billgéceset majd berakom felirattal is, de gondolom nem az angol nyelvvel van problémátok, hanem alapjában véve a feltételezéssel, hogy ezek a jószándékú, befolyásos emberek és politikusok ilyesmire készülnének :Đ

szerintem a témát kinőttük, topik zárható/törölhető (részemről).
újat úgysem tudunk mondani egymásnak, gabibácsi kiköhögte a lényeget, hogy már csak a fikázásra fókuszál.

hátrébb már linkeltem a billgéces videót, amiben azt állítja, hogy oltásokkal fogják csökkenteni a népességet, de az egyelőre nem túl sikeres, mert a népesség max. 15%-át tudják eltüntetni.

Egy a lényeg, nyugodtan menjetek el szavazni, a magyar politikusok jó emberek, csak és kizárólag a javatokat akarják :Đ tartsátok a megtakarítást bankban, megéri, természetesen nincs veszélyben. Hja, s még valami, ha kitörne valami hülye járvány, tudod a dolgod, menj és oltasd be magad.
Valamelyik délelőtt a rádióban élőben oltatta be magát a bocskor-boros miheztartás végett :nevet:
Legalább ez kiderült a topikból, hogy rátok biztosan számíthat az elit :nevet:

#669 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 17:18

Én sem nagyon kapok válaszokat sem a georgiai kövekre, sem a denveri freskókra, sem a fema táborokra.

billgéceset majd berakom felirattal is,

De hirdeted az igét, hogy az úgy van és az lesz, hogy. Mi is lesz? Az ja, aaaaa... izéééé.... a valami. De az nagyon. Egyszer.

Bilgéccnél meg jó a felirat, ezért mondtam, pozicionáld be, aztán meghallgatnánk, hátha magyarul mond, csak a tolmács félrefordította. Ilyennel lehet átverni a tudatlan embereket.
Make love not Wor.

#670 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:23

itt a billgéces, adott résznél be is lassítják, és innentől már nem nekem kell magyarázkodnom.

georgiai kövek 8 nyelven hirdetik hosszú évek óta. Biztos valami hülyeség.

http://www.youtube.c...u/5/nbjwkTov_Gg

#671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 09. 17:22

De hirdeted az igét

bár úgy lenne, hisz Jézus is csak ennyit mondott, hogy elmenvén pedig hirdesd Isten országát.

Idézet

24.
Más példázatot is adott eléjök, mondván: Hasonlatos a mennyeknek országa az emberhez, a ki az ő földébe jó magot vetett;
25.
De mikor az emberek alusznak vala, eljöve az ő ellensége és konkolyt vete a búza közé, és elméne.
26.
Mikor pedig felnevekedék a vetés, és gyümölcsöt terme, akkor meglátszék a konkoly is.
27.
A gazda szolgái pedig előállván, mondának néki: Uram, avagy nem tiszta magot vetettél-e a te földedbe? honnan van azért benne a konkoly?
28.
Ő pedig monda nékik: Valamely ellenség cselekedte azt. A szolgák pedig mondának néki: Akarod-é tehát, hogy elmenvén, összeszedjük azokat?
29.
Ő pedig monda: Nem. Mert a mikor összeszeditek a konkolyt, azzal együtt netalán a búzát is kiszaggatjátok.
30.
Hagyjátok, hogy együtt nőjjön mind a kettő az aratásig, és az aratás idején azt mondom majd az aratóknak: Szedjétek össze először a konkolyt, és kössétek kévékbe, hogy megégessétek; a búzát pedig takarítsátok az én csűrömbe.

Isten már jelezte a Bibliában előre a gonosz munkálkodását és azt is, hogy titkos lesz, nem nyilvános, de nem mondta, hogy különösebben foglalkozzunk vele, hiába nőtt akkorára, mint a búza. Innentől én is ehhez tartom magam. A törvényszegés titkos bűne rejtett. Nem az a feladatom, hogy azt tárjam fel, az Isten dolga.

#672 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 08. 22:17

Dextrose is benyelné, akkor miért ne? Szerintem heti 3szor simán meg lehetne szopatni ugyanazzal.

Ja.
Kikötődött a cipőfűzöd! HAHAHA! Nem kell mindennek bedőlni, McFly :)

#673 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 06:35

Képzeld igen, és tudod mikor, kb. 1985-ben, de ez nem fordulhatott volna elő, ha ugyanolyan ügyes, tökéletes, makulátlan és minden szempontból kikezdhetetlen ember lennék, mint te.

Csak sejtésem van, hogy kb. akkora gyerekem van, amekkora pofád.

Lehet, hogy a pofám az nagy. Nem elég hozzá egy borotva reggel.
De én legalább nem szívok be minden hülkye trükköt, meg minden hülye videót a youtube-ról, amin felhőket gereblyéznek ...

#674 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 06:42

http://index.hu/bulv...oklo_ambrascet/

Mivel itt mindenki sokkal értelmesebb, eszesebb és életrevalóbb nálam, sőt én úgy is egy időzített bomba vagyok, pszichiátriai eset, az ilyen híreket nyugodtan skippeljétek, menjetek sörözni tovább :Đ

És ez mit jelent? Kell ebből levonnunk valamit?
Rengeteg cet vetődött már partra az idők folyamán, nem ez az első.

#675 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 07:01

Mindentől függetlenül szerény véleményem az, hogy nem volt még civilizáció, ami a nagyságától, élettartalmától eltekintve, el ne pusztult volna.
Egyik sem volt egyenlő a világvégével, és az emberiség egy maroknyi csoportja, aki ismét fejlődésnek indulhatott, mindig túlélte.

Ki az a balga, aki azt gondolja magában, hogy nekünk nem ez a sorsunk?

Persze, ez nem újdonság itt senkinek. Ezen a világon minden csak ideglenes.
De mi valószínűleg sokkal hamarább meghalunk, mint a civilizáció, amiben élünk.

#676 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:06

hátrébb már linkeltem a billgéces videót, amiben azt állítja, hogy oltásokkal fogják csökkenteni a népességet, de az egyelőre nem túl sikeres, mert a népesség max. 15%-át tudják eltüntetni.

Miért csak 15%-át?
És miért oltással? Vannak ennél sokkal hatásosabb vegyi fegyverek, pl. elég volna kiszórni egy kis ebola vírust. Oszt nem kell egyenként oltogatni.

#677 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:11

billgéceset majd berakom felirattal is, de gondolom nem az angol nyelvvel van problémátok, hanem alapjában véve a feltételezéssel, hogy ezek a jószándékú, befolyásos emberek és politikusok ilyesmire készülnének :Đ

szerintem a témát kinőttük, topik zárható/törölhető (részemről).
újat úgysem tudunk mondani egymásnak, gabibácsi kiköhögte a lényeget, hogy már csak a fikázásra fókuszál.

Egy a lényeg, nyugodtan menjetek el szavazni, a magyar politikusok jó emberek, csak és kizárólag a javatokat akarják :Đ tartsátok a megtakarítást bankban, megéri, természetesen nincs veszélyben. Hja, s még valami, ha kitörne valami hülye járvány, tudod a dolgod, menj és oltasd be magad.
Valamelyik délelőtt a rádióban élőben oltatta be magát a bocskor-boros miheztartás végett :nevet:
Legalább ez kiderült a topikból, hogy rátok biztosan számíthat az elit :nevet:

Linkelsz egy videót, hogy billgéc itt megmondja a frankót, hogy irányított népességcsökkentés lesz. Végigpörgetem, semmi ilyen nincs benne. Kérdezem, hol van, erre másról beszélsz.

EGY HAZUG FASZ VAGY
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#678 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:20

http://index.hu/tech...m_vakcina/?cp=1

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#679 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2012. 02. 09. 18:00

És ez mit jelent? Kell ebből levonnunk valamit?
Rengeteg cet vetődött már partra az idők folyamán, nem ez az első.

Bizonyára sokszor előfordult már, mert a magnetoszféra nem egyik napról a másikra áll le és cserél pólust. Ez évtizedes folyamat, de egyszer csak bekövetkezik.
A hírekben azt látod, hogy évente egy ilyen történik, nem tűnik fel, de ha már minden két hétben, majd hetente, majd naponta, na az érdekes rész lesz.

A gyakoriságára kell figyelni.
Mint pl. a szülési fájdalom, minél gyakrabb, annál jobban jön a baba.
Most kb. 2 hetente történik húzósabb, két hete kb. norvég partoknál 20 tonna hal vetődött partra, szerintük eltévedtek.

#680 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:31

Hja, nincsenek világuralmi törekvések :nevet:
Egyrészt mindig is voltak, római birodalom, akármilyen hódítás, gyarmatosítás, csak hogy most jobb lett az eszközpark.

De nézzük csak a rideg és kikezdhetetlen tényeket, mert erre úgy sem tud lépni senki, semmit.

Kép

Latinul hirdeti, ki-ki kedvére utánaolvashat, hogy mi van még benne ultra kicsiben a bankjegyre nyomva elrejtve, de a lényeg, hogy ez szimbólum. Biztos hülye volt, aki rápakolt egy háromszöget a tetején 1db szemmel, meg az is hülyeség, hogy szinte az összes filmben felbukkan rejtve. De hagyjuk is, mind ez hülyeség.

A georgiai köveket már láttuk, magyarázat? ha neked lenne ennyi fölös lóvéd ebbe ölnéd, hogy tájékoztasd a lakosságot a nem létező új világrendről és annak szabályrendszeréről?

Denveri freskókat ugyanazok a megszálott őrültek készítették, ott hagyták a kézjegyüket, ami tudomány és gravitáció. A denveri freskók pontosan ugyanazt hirdetik, mint a georgiai kövek, ugyanaz a kézjel is, nem rejtik véka alá. Tudomány és gravitáció.
Innentől így fogom hívni őket, tök jó név nekik.

A tudomány és gravitáció csapata tavaly december 7-én aktiválta a 800db fema tábort, amiknek az udvarán irdatlan mennyiségű koporsó sorakozik. Nem kell rosszra gondolni, felkészültek a tömeges mexikói kivándorlókra. Én ezt elhiszem, mert szerintem a tudomány és gravitáció csoport az emberek érdekében dolgozik :nevet:

puszi

TG

#681 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:34

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:21

Bizonyára sokszor előfordult már, mert a magnetoszféra nem egyik napról a másikra áll le és cserél pólust. Ez évtizedes folyamat, de egyszer csak bekövetkezik.

Évstízezredes, vagy százezredes, vagy milliós. Pár állat valóban érzi a pólust, amire a tudósok sem mondanak magyarázatot, de sokkal rosszabb tevékenység a városok közvilágítása, ami elnyomja a holdat, csilalgokat, sarki fényt, napfelkeltét. Többek közt ezért is mennek partra a halak, tévednek el madarak.
Make love not Wor.

#682 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:34

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:31

Latinul hirdeti, ki-ki kedvére utánaolvashat, hogy mi van még benne ultra kicsiben a bankjegyre nyomva elrejtve, de a lényeg, hogy ez

Hogy ez a lemez beakadt és megint valami okosat szeretne mondani.
Make love not Wor.

#683 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:38

http://www.urbanlege...ak-a-prooferek/
http://www.urbanlege...ping-vilagvege/
http://www.urbanlege...sh-feje-felett/
http://www.urbanlege...nak-e-a-szokek/
http://www.urbanlege...ve-de%E2%80%A6/
http://www.urbanlege...et-egybeesesek/
http://www.urbanlege...-jegyzokonyvei/
http://www.urbanlege...allatkertjebol/

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#684 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 09. 18:34

Évstízezredes, vagy százezredes, vagy milliós. Pár állat valóban érzi a pólust, amire a tudósok sem mondanak magyarázatot, de sokkal rosszabb tevékenység a városok közvilágítása, ami elnyomja a holdat, csilalgokat, sarki fényt, napfelkeltét. Többek közt ezért is mennek partra a halak, tévednek el madarak.

Idézet

A pólusváltás tönkreteheti az elektromos hálózatokat, műholdakat, növelheti az ózonlyukakat, sarki fények jelenhetnek meg az Egyenlítő környékén, emellett a váltás összezavarhatja a madarakat, halakat és minden költöző állatot, amik a mágneses mező alapján tájékozódnak.

http://index.hu/tudomany/polus040714/

#685 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 09. 18:40

Most arról beszélgetünk, hogy lesz pólusváltás vagy nem :-s

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33