Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 09. 18:20
Jajjbaz:
"De gondolták volna, hogy a védőoltásra csak azért van szükség, hogy minden emberbe egy csipet ültessenek, amin minden adatát nyilvántartják, majd pedig ennek segítségével indul meg az emberiség létszámát megfelező tömeggyilkosság? És akkor még nem szóltunk a koncentrációs táborok megnyitásáról,"
Ahamm. Láttunk már ilyen csipet, túl sok adatot nem tárol és csak közelről lehet leolvasni. De nem a vérbe, seggbe, akárhova adják, hanem bőr alá.
Másrészt ez lassan 3 éves cikk, azóta történt valami?
"hogy a sertésinfluenza elleni injekciókban "el van helyezve egy nanorészecske", mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak"
Aztán a cumót egy fiolából szívják fel, mi van ha a chip bent marad és kidobják üveggel együtt? Én azért biztosabbra mennék.
"Az új influenza elleni oltás tehát csak ürügy. Igazából egy általános csipbeültetésről van szó, amellyel az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni és szelektálni. Kétféle injekció lesz, tudjuk meg a levélből. A széles tömegek "oltóanyagmérget" és csipet kapnak, a kiválasztottak injekciója viszont üres lesz"
Kiválasztott. Ja, jön a patikába a karton, megveszem, segéd levesz egyet a polcról, kifizetem, beadják. Hol baszom el a számítást? Itt hol a rés, ahol meg bírnak manipulálni chipes izével? Főleg ha nem kötelező. akkor legalább lett volna kötelező és névreszóló dolog. Ezek még sztorit sem bírnak gyártani

N+1 fasság. Értelme nem sok volt, gugának való, eddig olvastam, minden mondatot meg lehet cáfolni.