A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)
Elküldve: 2012. 02. 10. 19:49
Elküldve: 2012. 02. 10. 19:52
Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49
na, te sem kapsz retúrjegyet az angyikhoz, ami hét év múlva indul vissza a fődre...
Idézet
Elküldve: 2012. 02. 10. 19:55
Elküldve: 2012. 02. 10. 19:56
Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49
Gondolkodtam rajta, hogy tartok egy kis ebédszünetet az első történésig, ami engem igazol. Nem mint ha lubickolni szeretnék a na ugye én megmondtam előrében, de nem tagadom, sokkal könnyebben szelné a vizet az evezőm utána. Már rég megtanultam, hogy nem elég kijelenteni dolgokat, figyelni is kell és simán elengedni, elismerni, ha tévedtél. Számomra ez már nem nehéz feladat, meg ugyan ki előtt játszanám meg magam és kinek?
Itt?
Elhiheted, hogy van tétje annak, amit mondok. S nagyon nem is szeretnék magamnak annál több jelentőséget tulajdonítani, vagy a mondanivalómnak, mint, ami vagyok.
Mindenkinek a szemében más. Van, aki köszönetet mond, és én vagyok neki hálás, van aki megvet, hogy elmebeteg fasz vagy. Isten az, aki a végén ítéletet mond rólam, rólad, mindenkiről. Így természetes, hogy emberi ítéletre még, ha caps lock is, nem adok. Isten tud végső ítéletet alkotni rólam. Az embernek csak nyál van a szájában.
Elküldve: 2012. 02. 10. 19:58
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49
Heath Ledger is ki akart pakolni. a batman forgatása alatt jutott súlyos információkhoz. az olsen familia akarta beszervezni, de mikor látták, h milyen labilis inkább meggyilkolták. ugyanezzel a szerrel intézték el Brittany Murphy-t is. majd a férjével is végeztek, aki forgatókönyben akarta leleplezni a zösszeesküvést.
Idézet
Elküldve: 2012. 02. 10. 20:02
Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:58
Lehet rád is ez a sors vár, mert rájöttél, meg rám is és mindenkire, aki olvassa a topikot. Lehet didyman-t éppen faggatják az ip címek eredetéről és ezért van csöndben.
Elküldve: 2012. 02. 10. 20:03
Elküldve: 2012. 02. 10. 20:08
Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:58
Jaja! Arra emlékszem én is. Sőt! Christopher Reeve-et először csak megnyomorították, de az is kevés volt a nyomorultnak, ezért el is rákosították.
Elküldve: 2012. 02. 10. 20:30
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 20:02
nézd, ha abból indulok ki, h miután közölted a jövőt, aznap éjjel azt álmodtam, h egy fertőzést akarnak a világra szabadítani, ilyen muslica félék formájába, amik döglegyekként dongtak, és pár elszánt ember meg akarta akadályozni, h mindez lejusson arról a hegyről (asszem csak szimpla kirándulók voltak). a lejutást megakadályozó tűzokádó sárkányszerűségért külön pont jár, oldalán, mint egy fregatton, mirigyek voltak, és onnan is tudott tűzlabdát köpni. aztán jött samuel l. jackson, és egy szamurájkarddal elintézte, de belehalt. aztán jött az üldözés, a démonvilág ügynökei üldözték a maroknyi jót, akik egy dunsztosüvegben elzárták a muslickákat. innen átváltott a dolog animéba, és voltak nagy robbanások meg üldözések. még a toyotám jobb elejét is megtörtem. a hóban. aztán egy áruló volt köztük és az ő kivételével áldozatul estek a démonoknak. cserébe a démonok átvitték őt a saját síkjukba. ami - kapaszkodjatok meg - úgy nézett ki mint egy alpesi nyugdíjas síparadocsom nyáron. zöldellő mezők lila milkatehenekkel (najó, milkatehenek nem voltak). a démonok szolgáinak nagy része pedig átalakult. olyan volt mint a hangszer. megvan a dzsonideppes kalózfilm a mindenféle tengeri állatokká átaluklt emberekkel, na ugyanez zongorában, csellóban vizualizálva? volt egy szoba tele hangszeremberekkel. ja és volt egy aki hátulról tolta a világ legjobb női seggét, de az egy női démon volt gusztustalan arccal, és az kellett csókolgatnia eközben. aztán volt egy cliffhanger, h nem is árulás volt, hanem a társai önfeláldozása árán így jutott át a másik síkba. a ami mellesleg tele volt még macskákkal is, még a crirmosunk is ott volt. aztán vége lett.
namost a mérleg. másnap összetörtem az autóm bal oldalát. ma eltörtem a szemüvegem. (ultravékonyított zeiss lencse, ha valakinek mond valamit, elég sokba fájt). kinyiffant a gps-em. zárlatos lett az autós telefontöltőm, és leégett. tegnap elpukkant a notitöltő tápom és elvitte magával az x61-em.
ezek isten jelei, h ne basztassam a szolgáját?
vagy mivel ezek meglehetősen csúnya dolgok, ez pusztán a sátán lehet? de akkor guga a sátán játékszere...
kérdések, kérdések...
mindig hittem a karmában. mivel a héten más geciséget nem csináltam, nagyon úgy tűnik a karma azt üzeni ne basztassam gugát? hajlok rá. és így is lesz.
Idézet
Elküldve: 2012. 02. 10. 20:34
és a kis piszkálódós cinizmuson felül komolyan hajlok rá, h jelentőséget tulajdonítsak neki.
Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 10. 20:36 -kor
Idézet
Elküldve: 2012. 02. 10. 21:02
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:46
Zámbó Jimmy is?

Elküldve: 2012. 02. 10. 21:41
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:57
http://www.origo.hu/...-kozott-az.html
És tudatni fogják veled, hogy mire és miért + pénzt is adnak rá.
Ez alapján már te magad döntöd el, hogy felveszed vagy nem.
16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.
Jel 16,2
Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét.
Tehát továbbra is hozzád hasonlóan témában tudatlan,d e annál hangzatosabb fasságokat szajkózó tagoknak hiszel. Elmondtam már, ez a csip nem az a csip. De szarsz rá, terjeszted tovább a fasságot. Az oltásról nem is mondok semmit. A kurva életbe, van róla fogalmad, hogy akkora méretben milyen energiát kell koncentrálni bármiféle hatáshoz, és egy ekkorka antennát mekkora energiával lehet megszólaltatni? Az ég áldjon már meg, a mikrohullámú sütőben nincs ekkora energiasűrűség, ha ilyen adótornyok léteznének, forró, száraz sivatag lenne égig tartó légörvénnyel körülötte! Az ég áldja már meg ezeket az idióta vízióidat, térj már észre bazdmeg!
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2012. 02. 10. 21:46
Idézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 21:41
ne beszélj csúnyán. a végén még neked is elpukkan a tápod. énszótam.
Idézet
Elküldve: 2012. 02. 10. 21:59
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
Idézet
Elküldve: 2012. 02. 10. 22:03
Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49
Az véletlenül sem jutott eszedbe, hogy faszságot hangoskodnak, azért nem érdkeli A Hivatalt?
A repülős projektbe meg be van avatva az összes légi irányító, itteni pilóták, reptér vezetése, mindenki, mi? Mert az, hogy 51es körzet vagy saját bázis körül kerülnek egyet, az egy dolog. Állításod szerint itt is permeteznek, oszt hogy?
Elküldve: 2012. 02. 10. 22:07
Idézet: Thoty - Dátum: 2012. 02. 10. 21:02

Én nem csíptem a búráját, de azért eléggé meseszerű a hajnali kakaslövés, aztán meg a szomszédasszony (vagy ki) próbál mást állítani, de valahogy sosem tudja nyilvánosság elé tárni.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2012. 02. 10. 22:10
Lehet. De HWSW ehhez túl kicsi. Nekem van ilyesmi meg poltiki hostolt weboldalam, az ügyben sem basztatak. Aztán lesz valami. Más csúnya ügybe már keveredtünk, ott sem nagyon volt hátsó szándék, sem kiskapu, FBI egyszerűen írt egy levelet, én meg csak pislogtam a feladóra.
Elküldve: 2012. 02. 10. 22:19
Te marha, dolgoztam. Ha közöd lenne hozzá, akkor nem is mondanám, de amúgy a kutya kurva fasza se kíváncsi az ip-kre nálam.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)