HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#741 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:49

Nem tény, de látható, hogy akik nagyon hangosak, azoknak valamiért nem esik bántódásuk, tök mindegy milyen mélyre ásnak és mit engednek meg maguknak. Feltételezés csak, mert erről soha nem fognak szakkönyvek, diplomamunkák születni. De érdekes, hogy egyes emberektől hangos a net, mások pedig csekély dolgok után meghalnak.

#742 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:52

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49

Belőlem pontosan ennyit tudnak kihozni, az elképesztő mennyiségben, parttalanul szajkózott ostobaságaid.

na, te sem kapsz retúrjegyet az angyikhoz, ami hét év múlva indul vissza a fődre...

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#743 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:55

döbbenet
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#744 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:56

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49

Belőlem pontosan ennyit tudnak kihozni, az elképesztő mennyiségben, parttalanul szajkózott ostobaságaid.

Gondolkodtam rajta, hogy tartok egy kis ebédszünetet az első történésig, ami engem igazol. Nem mint ha lubickolni szeretnék a na ugye én megmondtam előrében, de nem tagadom, sokkal könnyebben szelné a vizet az evezőm utána. Már rég megtanultam, hogy nem elég kijelenteni dolgokat, figyelni is kell és simán elengedni, elismerni, ha tévedtél. Számomra ez már nem nehéz feladat, meg ugyan ki előtt játszanám meg magam és kinek?

Itt?

Elhiheted, hogy van tétje annak, amit mondok. S nagyon nem is szeretnék magamnak annál több jelentőséget tulajdonítani, vagy a mondanivalómnak, mint, ami vagyok.
Mindenkinek a szemében más. Van, aki köszönetet mond, és én vagyok neki hálás, van aki megvet, hogy elmebeteg fasz vagy. Isten az, aki a végén ítéletet mond rólam, rólad, mindenkiről. Így természetes, hogy emberi ítéletre még, ha caps lock is, nem adok. Isten tud végső ítéletet alkotni rólam. Az embernek csak nyál van a szájában.

#745 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 19:58

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49

Nem tény, de látható, hogy akik nagyon hangosak, azoknak valamiért nem esik bántódásuk, tök mindegy milyen mélyre ásnak és mit engednek meg maguknak. Feltételezés csak, mert erről soha nem fognak szakkönyvek, diplomamunkák születni. De érdekes, hogy egyes emberektől hangos a net, mások pedig csekély dolgok után meghalnak.

Heath Ledger is ki akart pakolni. a batman forgatása alatt jutott súlyos információkhoz. az olsen familia akarta beszervezni, de mikor látták, h milyen labilis inkább meggyilkolták. ugyanezzel a szerrel intézték el Brittany Murphy-t is. majd a férjével is végeztek, aki forgatókönyben akarta leleplezni a zösszeesküvést.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#746 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:02

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:58

Heath Ledger is ki akart pakolni. a batman forgatása alatt jutott súlyos információkhoz. az olsen familia akarta beszervezni, de mikor látták, h milyen labilis inkább meggyilkolták. ugyanezzel a szerrel intézték el Brittany Murphy-t is. majd a férjével is végeztek, aki forgatókönyben akarta leleplezni a zösszeesküvést.

Lehet rád is ez a sors vár, mert rájöttél, meg rám is és mindenkire, aki olvassa a topikot. Lehet didyman-t éppen faggatják az ip címek eredetéről és ezért van csöndben.

#747 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:03

offerkoffer

#748 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:03

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:56

Isten tud végső ítéletet alkotni rólam. Az embernek csak nyál van a szájában.

Mindig irigyeltem az ilyen ájtatos faszokat, akiket megáldott a sors az istenhívő lét egyszerűségével.

Szerkesztette: cyberde 2012. 02. 10. 20:11 -kor

#749 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:08

Idézet: avmanster - Dátum: 2012. 02. 10. 19:58

Jaja! Arra emlékszem én is. Sőt! Christopher Reeve-et először csak megnyomorították, de az is kevés volt a nyomorultnak, ezért el is rákosították.

#750 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:11

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 14:49

Nincs egy eado L betűtök :-s :Đ

Ha sietsz ezt még megveheted.
A krómozott már elfogyott. Pisztácia nem is volt :)

Kép

Szerkesztette: mexel 2012. 02. 10. 20:18 -kor

#751 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:30

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 20:02

Lehet rád is ez a sors vár, mert rájöttél, meg rám is és mindenkire, aki olvassa a topikot. Lehet didyman-t éppen faggatják az ip címek eredetéről és ezért van csöndben.

nézd, ha abból indulok ki, h miután közölted a jövőt, aznap éjjel azt álmodtam, h egy fertőzést akarnak a világra szabadítani, ilyen muslica félék formájába, amik döglegyekként dongtak, és pár elszánt ember meg akarta akadályozni, h mindez lejusson arról a hegyről (asszem csak szimpla kirándulók voltak). a lejutást megakadályozó tűzokádó sárkányszerűségért külön pont jár, oldalán, mint egy fregatton, mirigyek voltak, és onnan is tudott tűzlabdát köpni. aztán jött samuel l. jackson, és egy szamurájkarddal elintézte, de belehalt. aztán jött az üldözés, a démonvilág ügynökei üldözték a maroknyi jót, akik egy dunsztosüvegben elzárták a muslickákat. innen átváltott a dolog animéba, és voltak nagy robbanások meg üldözések. még a toyotám jobb elejét is megtörtem. a hóban. aztán egy áruló volt köztük és az ő kivételével áldozatul estek a démonoknak. cserébe a démonok átvitték őt a saját síkjukba. ami - kapaszkodjatok meg - úgy nézett ki mint egy alpesi nyugdíjas síparadocsom nyáron. zöldellő mezők lila milkatehenekkel (najó, milkatehenek nem voltak). a démonok szolgáinak nagy része pedig átalakult. olyan volt mint a hangszer. megvan a dzsonideppes kalózfilm a mindenféle tengeri állatokká átaluklt emberekkel, na ugyanez zongorában, csellóban vizualizálva? volt egy szoba tele hangszeremberekkel. ja és volt egy aki hátulról tolta a világ legjobb női seggét, de az egy női démon volt gusztustalan arccal, és az kellett csókolgatnia eközben. aztán volt egy cliffhanger, h nem is árulás volt, hanem a társai önfeláldozása árán így jutott át a másik síkba. a ami mellesleg tele volt még macskákkal is, még a crirmosunk is ott volt. aztán vége lett.
namost a mérleg. másnap összetörtem az autóm bal oldalát. ma eltörtem a szemüvegem. (ultravékonyított zeiss lencse, ha valakinek mond valamit, elég sokba fájt). kinyiffant a gps-em. zárlatos lett az autós telefontöltőm, és leégett. tegnap elpukkant a notitöltő tápom és elvitte magával az x61-em.
ezek isten jelei, h ne basztassam a szolgáját?
vagy mivel ezek meglehetősen csúnya dolgok, ez pusztán a sátán lehet? de akkor guga a sátán játékszere...
kérdések, kérdések...
mindig hittem a karmában. mivel a héten más geciséget nem csináltam, nagyon úgy tűnik a karma azt üzeni ne basztassam gugát? hajlok rá. és így is lesz.

Idézet

#752 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 20:34

egyébként a leírtak a lila tehén kivételével tényleg így történtek velem a héten. az álomból is kb. tényleg ennyire emlékszem. eléggé megmaradt bennem.
és a kis piszkálódós cinizmuson felül komolyan hajlok rá, h jelentőséget tulajdonítsak neki.

Szerkesztette: avmanster 2012. 02. 10. 20:36 -kor

Idézet

#753 Felhasználó inaktív   Thoty 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 21:02

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:46

... Pl. Jacko beharangozta a turné előtt, hogy kitálal róluk, turné előtt meghalt. Russo nem harangozta be, csak kitálalt, utána meghalt. Vagy Tupac a rapper is szeretett volna nyilvánosan kitálalni, beavatott, fizetett ember volt, mielőtt megtehette volna meghalt.

Zámbó Jimmy is? :-s
+

#754 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 10. 21:41

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 09. 18:57

Azért én is szelektálok, a chip nem oltással lesz, hanem kézfejre, homlokra tapasz:

http://www.origo.hu/...-kozott-az.html

És tudatni fogják veled, hogy mire és miért + pénzt is adnak rá.
Ez alapján már te magad döntöd el, hogy felveszed vagy nem.

16.
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
18.
Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

Jel 16,2
Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét.

Tehát továbbra is hozzád hasonlóan témában tudatlan,d e annál hangzatosabb fasságokat szajkózó tagoknak hiszel. Elmondtam már, ez a csip nem az a csip. De szarsz rá, terjeszted tovább a fasságot. Az oltásról nem is mondok semmit. A kurva életbe, van róla fogalmad, hogy akkora méretben milyen energiát kell koncentrálni bármiféle hatáshoz, és egy ekkorka antennát mekkora energiával lehet megszólaltatni? Az ég áldjon már meg, a mikrohullámú sütőben nincs ekkora energiasűrűség, ha ilyen adótornyok léteznének, forró, száraz sivatag lenne égig tartó légörvénnyel körülötte! Az ég áldja már meg ezeket az idióta vízióidat, térj már észre bazdmeg!
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#755 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 21:46

Idézet: didyman - Dátum: 2012. 02. 10. 21:41

Tehát továbbra is hozzád hasonlóan témában tudatlan,d e annál hangzatosabb fasságokat szajkózó tagoknak hiszel. Elmondtam már, ez a csip nem az a csip. De szarsz rá, terjeszted tovább a fasságot. Az oltásról nem is mondok semmit. A kurva életbe, van róla fogalmad, hogy akkora méretben milyen energiát kell koncentrálni bármiféle hatáshoz, és egy ekkorka antennát mekkora energiával lehet megszólaltatni? Az ég áldjon már meg, a mikrohullámú sütőben nincs ekkora energiasűrűség, ha ilyen adótornyok léteznének, forró, száraz sivatag lenne égig tartó légörvénnyel körülötte! Az ég áldja már meg ezeket az idióta vízióidat, térj már észre bazdmeg!

ne beszélj csúnyán. a végén még neked is elpukkan a tápod. énszótam.

Idézet

#756 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 21:59

nekem erről inkább az nfc csip ugrik be.
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Idézet

#757 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:03

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:49

Az véletlenül sem jutott eszedbe, hogy faszságot hangoskodnak, azért nem érdkeli A Hivatalt?

A repülős projektbe meg be van avatva az összes légi irányító, itteni pilóták, reptér vezetése, mindenki, mi? Mert az, hogy 51es körzet vagy saját bázis körül kerülnek egyet, az egy dolog. Állításod szerint itt is permeteznek, oszt hogy?
Make love not Wor.

#758 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:07

Idézet: Thoty - Dátum: 2012. 02. 10. 21:02

Zámbó Jimmy is? :-s

Én nem csíptem a búráját, de azért eléggé meseszerű a hajnali kakaslövés, aztán meg a szomszédasszony (vagy ki) próbál mást állítani, de valahogy sosem tudja nyilvánosság elé tárni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#759 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:10

Lehet didyman-t éppen faggatják az ip címek eredetéről és ezért van csöndben.

Lehet. De HWSW ehhez túl kicsi. Nekem van ilyesmi meg poltiki hostolt weboldalam, az ügyben sem basztatak. Aztán lesz valami. Más csúnya ügybe már keveredtünk, ott sem nagyon volt hátsó szándék, sem kiskapu, FBI egyszerűen írt egy levelet, én meg csak pislogtam a feladóra.
Make love not Wor.

#760 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 10. 22:19

Lehet didyman-t éppen faggatják az ip címek eredetéről és ezért van csöndben.

Te marha, dolgoztam. Ha közöd lenne hozzá, akkor nem is mondanám, de amúgy a kutya kurva fasza se kíváncsi az ip-kre nálam.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.