HWSW Informatikai Kerekasztal: A téma címe - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (53 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A téma címe A téma leírása, alcíme (Opcionális)

#801 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 02. 11. 19:26

offer

#802 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 02. 11. 19:32

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 11. 19:26

offer

Figyejjmá löttyedpöcs! Reggelre ki lesz töltve a videjó, összedaraboltam, majd tolom a logint. 4 guga, civilesnek adtam új jelszót, jó lesz az oda.
Make love not Wor.

#803 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 19:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 02. 11. 19:32

Figyejjmá löttyedpöcs! Reggelre ki lesz töltve a videjó, összedaraboltam, majd tolom a logint. 4 guga, civilesnek adtam új jelszót, jó lesz az oda.

Oké, most mennem kell hisztiznek a macskáim. Reggel majd halmazok.

#804 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 11. 21:35

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 11. 16:52

Nem azért linkeltem, mert bármi összeesküvés, csak a törekvés, hogy mikhez nyúlnak.

Ez nem nyúlás, hanem kamu.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#805 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 08:06

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 10. 19:46

Nem tagadom, hogy elég sok sallang kering a csoportokban és hígul az info, ezért mondom mindig, hogy bemész erdőbe, s lehet szamócával jösz ki, de lehet, hogy a medve hoz ki, ez benne van a pakliban. Russo 1 interjút adott, ami arról szólt, hogy szerették volna beszervezni, ennél tovább nem jutott. Az infowars.com, alex jones, david icke pedig hegyekben tolja a videót a szabadkőművesség legsötétebb titkairól. Pl. Jacko beharangozta a turné előtt, hogy kitálal róluk, turné előtt meghalt. Russo nem harangozta be, csak kitálalt, utána meghalt. Vagy Tupac a rapper is szeretett volna nyilvánosan kitálalni, beavatott, fizetett ember volt, mielőtt megtehette volna meghalt.

Kíváncsi vagyok, ez a szerencsétlen mit tálalt volna ki, hogy meg kellett halnia?

#806 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 08:20

Whitney Houston nem fizetett és beavatott sztár volt, csak egy valamikor sikeres és tehetséges énekesnő. Nem tudom, hogy halt meg, csak valószínűsíteni tudom, hogy az önpusztító életmódja lehet ebben a ludas.

#807 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 08:34

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 12. 08:20

Whitney Houston nem fizetett és beavatott sztár volt, csak egy valamikor sikeres és tehetséges énekesnő. Nem tudom, hogy halt meg, csak valószínűsíteni tudom, hogy az önpusztító életmódja lehet ebben a ludas.

Vagy kinyírta a rabkőmíjes erkély, mert nem volt színházi távcsöve. Csak erre tudok tippelni, még nem olvastam utána. Az viszont semmiképp nem véletlen, hogy a cion hangzói benne vannak a nevében: tsion.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#808 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:11

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 12. 08:20

Aha. Most már értem. Te már csak tudod, hiszen neked ezt is elmondták a jútyúbon.

#809 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:29

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 12. 09:11

Aha. Most már értem. Te már csak tudod, hiszen neked ezt is elmondták a jútyúbon.

Aki játékban van, rendszeresen kérkedik vele élő koncerteken és a klipekben is. Az összes szimbólumot felsorakoztatva. Jelenleg Lady Gaga. S, hogy mire használják őket? Az erkölcsöt romba dönteni ideológiával. Legyél szingli, ne vállalj gyereket, legyél leszbi vagy buzi. Nézd végig a gaga klippeket és a szövegeket. A fiatalok automatikusan magukévá teszik a sztárok által hirdetett értékrendeket.

http://vimeo.com/23175596

#810 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:35

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 12. 09:29

Aki játékban van, rendszeresen kérkedik vele élő koncerteken és a klipekben is. Az összes szimbólumot felsorakoztatva. Jelenleg Lady Gaga. S, hogy mire használják őket? Az erkölcsöt romba dönteni ideológiával. Legyél szingli, ne vállalj gyereket, legyél leszbi vagy buzi. Nézd végig a gaga klippeket és a szövegeket. A fiatalok automatikusan magukévá teszik a sztárok által hirdetett értékrendeket.

http://vimeo.com/23175596

:omg:

Az erkölcsöt mindig az aktualitás dönti romba. Hülyébb vagy mint anyád volt a kommunizmusban. Anno a Beatles-re is azt mondták, meg aZ ACDC-re is, aztán csak felnőtt az a nemzedék is úgy, hogy nem mindenki lett szingli/buzi/pedofil/szodomista/rablógyilkos.

#811 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:40

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 12. 09:35

Az erkölcsöt mindig az aktualitás dönti romba.

Mindig a média határozta meg, hogy mi aktuális. Te honnan tudnád, hogy milyen mértékű rombolást hajtottak végre anno vagy éppen most, ha teljesen természetes?
Szerintem te sem nézed a való világot, de nem véletlenül az a neve, viszont amit ott bemutatnak nem a való világ. Valakinek érdekében áll az erkölcstelenséget hirdetni és a család szentségét lerombolni.

#812 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:45

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 12. 09:40

Te honnan tudnád, hogy milyen mértékű rombolást hajtottak végre anno vagy éppen most, ha teljesen természetes?

És te honnan tudod, hogy a jelenlegiek mekkora rombolást végeznek? Látnok vagy? Vagy csak kiókumlálod, mert belefér a mondvacsinált elméletedbe? :-s

#813 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:51

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 12. 09:45

És te honnan tudod

Sorban:

pl. általános iskolások, nem tudom mennyivel találkozol, a nejem pedagógus és minden nap bejárok mindkét suliba. Azt kell, hogy mondjam az szdsz oktatáspolitikája sikeres volt. Megszüntették a kisegítő iskolákat és az összes gyereket bezsuppolták egy helyre. Így elérve, hogy a hangsúly már nem az oktatáson van, hanem a magatartáson, szünet nélkül fegyelmeznek. Ha az osztályban van cigánygyerek, az katasztrófa. Nem lehet órákat megtartani, mert ordítoznak, visítoznak. Megszólalni nem tudnak, csak idétlenül vihognak a semmin. Egy buta emberi massza jön ki, mint végtermék. Akik kézivezérelhetőek és irányíthatóak lesznek minimálbéren.
Az oktatási anyag értelmezhetetlen, anyósom tanár, általános iskolásokat tanított. Kezébe vett egy mostani könyvet és elkáromkodta magát elég durván. Azt mondta, hogy ebből a könyvből lehetetlen nekik tanulni. Nem is ez a cél.

Majd később folytatom, mennem kell.

#814 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 09:56

Idézet: guga - Dátum: 2012. 02. 12. 09:51

Sorban:

pl. általános iskolások, nem tudom mennyivel találkozol, a nejem pedagógus és minden nap bejárok mindkét suliba. Azt kell, hogy mondjam az szdsz oktatáspolitikája sikeres volt. Megszüntették a kisegítő iskolákat és az összes gyereket bezsuppolták egy helyre. Így elérve, hogy a hangsúly már nem az oktatáson van, hanem a magatartáson, szünet nélkül fegyelmeznek. Ha az osztályban van cigánygyerek, az katasztrófa. Nem lehet órákat megtartani, mert ordítoznak, visítoznak. Megszólalni nem tudnak, csak idétlenül vihognak a semmin. Egy buta emberi massza jön ki, mint végtermék. Akik kézivezérelhetőek és irányíthatóak lesznek minimálbéren.
Az oktatási anyag értelmezhetetlen, anyósom tanár, általános iskolásokat tanított. Kezébe vett egy mostani könyvet és elkáromkodta magát elég durván. Azt mondta, hogy ebből a könyvből lehetetlen nekik tanulni. Nem is ez a cél.

Majd később folytatom, mennem kell.

A mellébeszélős kurva anyádat! Mi a geci köze van ennek a Lédi Gagához?

#815 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 10:11

Jebóó! :-D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#816 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 11:31

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 12. 09:56

A mellébeszélős kurva anyádat! Mi a geci köze van ennek a Lédi Gagához?

A felindultságodat a telihold számlájára írom, s gondolom nehéz volt kihámozni, hogy a hosszabb lélegzetvételűre tervezett mondanivalómat még nem fejeztem be. Pizzafuttancs :nevet: :kma:

Ahhoz, hogy tudjuk Lady Gaga milyen szintű rombolást végzett, azt is tudnunk kell, hogy mihez képest.
Egyrészt nem a buddhizmus, iszlám, japán sintó, vagy a hinduizmus van Gaga célkeresztjében. Pedig elvárható lenne, hogy ha van egy Judas c. klippje, ami egyébként vérprofi és kedvencem, mert igazi punk lelkületű szív dobog benne, szóval miért csak Jézust támadja és a Jézushoz köthető értékrendet? Eleve hülyeség az egész, mert a katolikus egyház a legnagyobb szabadkőműves társaság az ensz után.

De vegyük sorba, hogy mi a munkájának a gyümölcse.
Az alattam lévő korosztály még itt a faluban is, de járok 50km-es körzetben elég helyre, divat a singli, nem házasodnak. Oka jobbára gazdasági hangulat. De ha házasok is, nem vállalnak gyereket. Ha vállalnának is, nem születik (másik téma a só és az ivóvíz, ami betegségeket és meddőséget okoz).
Az alattuk lévő korosztály divatbuzi, divatleszbi. Mert trendi nőnek nővel smárolni. Beertok nem mérvadó, 5 napig voltam kint 20 évesekkel egy társaságban.
Nem tudnak a forrásról, hogy az értékrend, ami mentén élnek honnan származik, teljesen természetes nekik, hogy egy csaj egy másik csajjal jön ki sátorozni és vadul smárolnak nyilvánosan, majd este a tábortűz mellett összebújnak és hirdetik a szexuális szabadságot. Ugyanez fiúban, szerencsére nem ültek le közénk :Đ valamely oknál fogva a leszbiket én is jobban tolerálom a buziknál :Đ

Van egy film, Alen Watt, az emberi psziché manipuláása címmel. Egy igen jó kis film, ami feltárja, hogy hogyan és mire használják a médiát. Nem rövid, de elengedhetetlen kelléke olyan embernek, aki érzi, hogy vaami nem stimmel körülötte és szeretné megtudni, hogy milyen fegyvereket vetnek be ellene.

#817 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 11:32

eadó L betűt keresek :Đ

#818 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 11:36

Idézet: cyberde - Dátum: 2012. 02. 12. 09:35

hogy nem mindenki lett szingli/buzi/pedofil/szodomista/rablógyilkos.

Arra is kíváncsi vagy, hogy Istennek mi a véleménye a felnőtt nemzedékekről?
Éppen elég, ha megtagadják, már alapos romboló munkát végzett az aktualitás.
Nem kell, hogy embert öljenek, vagy buzuljanak. Ha Istentagadók, Istentelenek, az szemükben nem veszélyes, sőt elfogadott és aki hirdeti Istentelenségét, és tagadja Istent az népszerű, támogatott és vállon veregetik, a segítségére sietnek. Úgy van, úgy van, jól mondod, stb.

Kinek a célja ez, hogy a lelkedben ezt a munkát véghezvigye?

#819 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 11:37

Kép

#820 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 02. 12. 11:49

Idézet: mexel - Dátum: 2012. 02. 12. 11:37