Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód
Elküldve: 2013. 05. 31. 09:43
Idézet
Elküldve: 2013. 05. 31. 09:48
Idézet: avmanster - Dátum: 2013. 05. 31. 10:32
Ennek a hibának is kb. 1000 +1 oka lehet. Én bizony még a tápot se zárnám ki -- de lehet, hogy ezt csak a közelmúlt eseményeinek a hatása alatt írom...
A legszebb ezekben, hogy olyan kis ÁRTATLANUL piskótán tudnak indulni. Nálam pl. úgy kezdődött, hogy nyomtatás közben újrabutult a szekér, mintha csak a RESET-gombot nyomtam volna meg, aztán persze a nyomtatásomak is annyi lett, ezen kívül még a Windows is közölte az újrainduláskor, hogy szabálytalanul lett leállítva, ehhe!
Ezt egyébként tegnap is az arcomba kaptam a tápcsere után, a gépet még a konyhaasztalon elindítva. Jó vicc, hehe!
Egy táp majd bizonyára úgy halálozik el véglegesen, hogy előtte szabályosan kilép a Windowsból a gép, mi? Ne már!
Minden esetre, jövő héten viszem gariztatni az 'elhunytat'...
Már volt néhány táp-halálom, meg júzereknél is láttam, de ilyet még soha, ahogy ez pusztult meg.
Szerkesztette: Macikák 2013. 05. 31. 09:56 -kor
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.
KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:03
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:09
Idézet: qnadam - Dátum: 2013. 05. 31. 11:03
Blááá, projektor vaze. Majd megjelenek érte, vagy valami. Amúgy 2 digis bemenettel biztos menne, csak ahhoz kártya is kell
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:10
http://itcafe.hu/tem.../hsz_10-10.html
4 db visszahívásra várok, malmozok, ilyenkor csak ez pótcselekvés van, ha nekiállok bárminek, félbe kell hagynom, cserébe meg pörgetnem kell, ha megvannak a dolgok.
és 2-ig szándékozom húzni ma az igát. aztán takarítás, h ne hétvégén kelljen, hanem mehessek túrázni, ha nem esik (ha esik, lehet akkor is felavatam az új cuccot), délután rövid felhozó edzés, h pár hét múlva agyvérzés veszélye nélkül tudjak elkezdeni gyúrni.
szóval most kurvaanyázzon, aki akar, mert lehet, h csak este, sorozatnézés közepette nézek be félszemmel.
Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 31. 10:14 -kor
Idézet
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:13
Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 05. 31. 11:09
szóljál előtte időben jól, vasárnapig erős elhavazódás van.
hdmiről megfelelő eszközökkel menne egyszerre, csak minek sokkal nagyobb fájlokat csinálni, ha a hdv is pont elegendő minőség. csak dv-vel meg tudom csinálni, hogy egy monitoron látom mindkettőt, hdv-vel nemigen jön össze, hogy rohaggyonmeg.
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:13
Idézet: Macikák - Dátum: 2013. 05. 31. 10:48
Ennek a hibának is kb. 1000 +1 oka lehet. Én bizony még a tápot se zárnám ki -- de lehet, hogy ezt csak a közelmúlt eseményeinek a hatása alatt írom...
A legszebb ezekben, hogy olyan kis ÁRTATLANUL piskótán tudnak indulni. Nálam pl. úgy kezdődött, hogy nyomtatás közben újrabutult a szekér, mintha csak a RESET-gombot nyomtam volna meg, aztán persze a nyomtatásomak is annyi lett, ezen kívül még a Windows is közölte az újrainduláskor, hogy szabálytalanul lett leállítva, ehhe!
Ezt egyébként tegnap is az arcomba kaptam a tápcsere után, a gépet még a konyhaasztalon elindítva. Jó vicc, hehe!
Egy táp majd bizonyára úgy halálozik el véglegesen, hogy előtte szabályosan kilép a Windowsból a gép, mi? Ne már!
Minden esetre, jövő héten viszem gariztatni az 'elhunytat'...
Már volt néhány táp-halálom, meg júzereknél is láttam, de ilyet még soha, ahogy ez pusztult meg.
ez azért van, mert nem jobb kézzel megklikkelve vetted először használatba azt a tápot, miközben a ballal a heréidet tapogattad, mint a gyulák.
hülye ámátőr.
én jól vettem használatba, az én tápomnak baja nem lehet.
Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 31. 10:15 -kor
Idézet
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:21
Idézet: qnadam - Dátum: 2013. 05. 31. 11:13
Szólok, mert vasárnapig kellene
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:40
Idézet: avmanster - Dátum: 2013. 05. 31. 12:13
hülye ámátőr.
én jól vettem használatba, az én tápomnak baja nem lehet.
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.
KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))
Elküldve: 2013. 05. 31. 10:44
Idézet: Jahno - Dátum: 2013. 05. 31. 11:21
gyóvan, megoldjuk
Elküldve: 2013. 05. 31. 13:06
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 31. 00:16
A te szabályrendszeredben miként fogsz munkamegélhetést adni annak, akinek nincsen szükség a munkájára? Például napi tíz percet sem tud csipeszgyártással foglalkozni, mert senkinek se kell a csipesze?
Elküldve: 2013. 05. 31. 13:20
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 31. 00:25
Ha nekem nincs károm a tessék-lássék munkájából (mert én a saját részemet elvégzem tisztességesen, ezért megkapom érte a tisztes megélhetést), akkor magasról szarok rá, felőlem azt csinál, amit akar. Ha meg azt látom, hogy a tessék-lássék munkája ellenére ugyanúgy kap annyi juttatást, mint én, akkor nekiállok én is tessék-lássék dolgozni, hülye lennék erőltetni magam fölöslegesen.
Ha személyesen érdekelt vagyok abban, hogy a munka el legyen végezve, akkor nyilván seggberúgom az illetőt, de az most is így van, nem kell hozzá a te csodarendszered. Viszont ebben az esetben munkamegélhetésem sincs belőle, mert senki se fog nekem pénzt adni csak azért, hogy mondjuk a hátsó kertben felhúzzak egy sufnit, úgyhogy ez az eset a te érvelésed szempontjából érdektelen.
Ezt akartad hallani?
Elküldve: 2013. 05. 31. 13:39
Idézet: debaj - Dátum: 2013. 05. 31. 14:20
Ha személyesen érdekelt vagyok abban, hogy a munka el legyen végezve, akkor nyilván seggberúgom az illetőt, de az most is így van, nem kell hozzá a te csodarendszered. Viszont ebben az esetben munkamegélhetésem sincs belőle, mert senki se fog nekem pénzt adni csak azért, hogy mondjuk a hátsó kertben felhúzzak egy sufnit, úgyhogy ez az eset a te érvelésed szempontjából érdektelen.
Ezt akartad hallani?
csak és kizárólag a saját hangját akarja hallani, más meg nem érdekli.
én meg mingyá lelépek jól.
Idézet
Elküldve: 2013. 05. 31. 15:37
ellenben ezzel szeretnék hozzájárulni a vízben rejlő hidrogén napenergiából elektrolízissel történő kiszabadításának érdekfeszítő témaköréhez.
http://www.energiace...idrogenben.html
Idézet
Elküldve: 2013. 05. 31. 16:21
Idézet: avmanster - Dátum: 2013. 05. 31. 16:37
ellenben ezzel szeretnék hozzájárulni a vízben rejlő hidrogén napenergiából elektrolízissel történő kiszabadításának érdekfeszítő témaköréhez.
ahamm, szóval eltűnt egy része, alig tudtam előkaparni, oszt lejárt az idő.
ott rohaggyon meg mindenki, aki miatt egy kiadós üresjárat miatt csak most értem haza. cserébe rövid számolás következik, miközben megbaszok egy lovat, aztán meg leszopom:
az internet szerint villamosenergia-termelésre fordított földgáz szükséglet manapság: 4,5 milliárd m3
az 12.295.082 m3/nap
sűrűsége megközelítőleg 0,68 kg/m3
ez akkor 8.360.655,76 kg
de ha jól látom a H fűtőértéke 3x-os, így kiváltható túlképp 2786885 kg H-el, amihez 9x ennyi víz kell.
kapunk 25.081.965 liter vizet, ami 25 kibaszott ezer kurva m3 hákettőó naponta, amivel kiváltható lenne elviekben a földgázból előállított napi villamos energia.
oszt az erőmű pár millás liter hűtéséhez képest bakfitty.
és nagyon remélem, h nem néztem el osztást, szorzást, tizedesvesszőt.
de h ne örüljünk ennyire, ezzel túlképp pontot lehet tenni egyből a végére:
aztán, ha hozzátesszük, h ezt a szerencsétlen hidrogént, h ennyi fűtőértéke legyen, nagy nyomás alatt kell tartani, ami megint komoly energiabefektetés, akkor egyelőre duplán lemondhatunk róla.
ennyivel szeretnék lezárásként hozzájárulni a vízben rejlő hidrogén napenergiából elektrolízissel történő kiszabadításának rendkívül érdekfeszítő témaköréhez.
Szerkesztette: avmanster 2013. 05. 31. 16:28 -kor
Idézet
Elküldve: 2013. 05. 31. 16:39
A teljesség igénye nélkül:
- Mi az a részvételi demokrácia, hogyan működik, MAGYAR szavakkal
- A windows adminisztrációja jobbklikkel, win7 alatt
- Novell NT sztorit regéld el szépen tényekkel, bizonyítékokkal
- Szélkerék hatástanulmány ADATOKKAL
- Mosógépes téma, idézem a rég feltett de általad nagy ívben kikerült kérdést:
"
mennyibe került egy zörgő, fos, energiazabáló evrika mosógép, hány havi fizuba?
és mennyibe kerül most egy akármilyen olcsó whirpool, mekkora hányada egy havi fizunak?
tegyük fel hogy mindkettő megy 10 évet, de az evrika addig mennyit fogyaszt?"
Kezdésnek elég lesz.
A válaszokat MAGYAR nyelven, MAGYAR mondatokkal kérem, TÉNYEKKEL, VALÓS HIVATKOZÁSOKKAL .
Elküldve: 2013. 05. 31. 16:42
Idézet
A saját munka gyümölcséből való jóléttel szemben nem intoleráns.
Az uralmi rendszerek jellemzője az uraltak erejének korlátozása (a sarcolási pozíció megőrzése érdekében).
és
Idézet
Szerintem itt már elérte a maximumot Kula...
Szerkesztette: enpera 2013. 05. 31. 16:42 -kor
Elküldve: 2013. 05. 31. 17:51
Idézet: JonesC - Dátum: 2013. 05. 31. 06:31
Miután a tömegek világszerte fordulnak maga az uralom ellen, ott ahol sikerül valamilyen módon átalakítani, vigyáznak az új konstrukció fenntartására.
A jelenlegi rendszerkörnyezetben és tömegkondicionáltságból adódóan csak hiszitek, h a jelenlegi közmentalitás a (genetikai szinten kódolt) programozottságunkból adódik.
Az EMBERSÉG egyfajta hardvert és szoftvert jelent. A genetikai alapprogramozottságunk pedig az EMBERSÉGESSÉG programrendszer feltelepítéséhez (szocializáció) előkészített.
Csak hipotetikusan fogadjátok el, h a Kárpátmedence (régebben a Nimród által alapított birodalom népei) népe emberségességre voltak programozva és ezt őrölte fel szép lassan előrehaladva a barbársággal élők hada.
Ha képesek vagytok erre, akkor meg tudjátok vizsgálni a történelmet ebből a szempontból is.
Talán Attila birodalom (és ennek működési rendjének) restaurációs kísérletétől indulva.
Ha így nézitek akkor sokminden érthetővé válik. Az is, h miért támadtak minket olyan kitartó konoksággal, el akarva tüntetni a föld színéről mindent ami a nimródi birodalomra és a benne vezérelvként működtetett szellemiségre emlékeztethetett.
Elküldve: 2013. 05. 31. 17:52
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 31. 18:51
A jelenlegi rendszerkörnyezetben és tömegkondicionáltságból adódóan csak hiszitek, h a jelenlegi közmentalitás a (genetikai szinten kódolt) programozottságunkból adódik.
Az EMBERSÉG egyfajta hardvert és szoftvert jelent. A genetikai alapprogramozottságunk pedig az EMBERSÉGESSÉG programrendszer feltelepítéséhez (szocializáció) előkészített.
Csak hipotetikusan fogadjátok el, h a Kárpátmedence (régebben a Nimród által alapított birodalom népei) népe emberségességre voltak programozva és ezt őrölte fel szép lassan előrehaladva a barbársággal élők hada.
Ha képesek vagytok erre, akkor meg tudjátok vizsgálni a történelmet ebből a szempontból is.
Talán Attila birodalom (és ennek működési rendjének) restaurációs kísérletétől indulva.
Ha így nézitek akkor sokminden érthetővé válik. Az is, h miért támadtak minket olyan kitartó konoksággal, el akarva tüntetni a föld színéről mindent ami a nimródi birodalomra és a benne vezérelvként működtetett szellemiségre emlékeztethetett.
Gyula:
A teljesség igénye nélkül:
- Mi az a részvételi demokrácia, hogyan működik, MAGYAR szavakkal
- A windows adminisztrációja jobbklikkel, win7 alatt
- Novell NT sztorit regéld el szépen tényekkel, bizonyítékokkal
- Szélkerék hatástanulmány ADATOKKAL
- Mosógépes téma, idézem a rég feltett de általad nagy ívben kikerült kérdést:
"
mennyibe került egy zörgő, fos, energiazabáló evrika mosógép, hány havi fizuba?
és mennyibe kerül most egy akármilyen olcsó whirpool, mekkora hányada egy havi fizunak?
tegyük fel hogy mindkettő megy 10 évet, de az evrika addig mennyit fogyaszt?"
Kezdésnek elég lesz.
A válaszokat MAGYAR nyelven, MAGYAR mondatokkal kérem, TÉNYEKKEL, VALÓS HIVATKOZÁSOKKAL .
Elküldve: 2013. 05. 31. 17:56
Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2013. 05. 31. 18:51
neked gyula, már nagyon keményen elmentek otthonról...
Idézet

Súgó
A téma zárva.