HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1428
  • 1429
  • 1430
  • 1431
  • 1432
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#28581 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:13

Srácok ! Jó helyen járok? Ez az a híres-nevezetes Gyulatopik ?

#28582 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 16. 13:13

Srácok ! Jó helyen járok? Ez az a híres-nevezetes Gyulatopik ?

Welcome! :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#28583 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:30

1427 oldalnyi agymenést most ne haragudjatok , de nem fogok végigolvasni, nem is tudom, hogy miként tudnék most illendően bekapcsolódni a beszélgetésbe, de látom a topikindító Gyula bácsi , jóatyám lehetne, és távol áll tőlem, hogy belerondítsak a topikba, viszont annyian invitáltak már ide, hogy gondoltam bekukkantok , hátha hozzá tudok tenni valami értelmeset én is a beszélgetés menetéhez

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 16. 12:31 -kor

#28584 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 16. 12:30

1427 oldalnyi agymenést most ne haragudjatok , de nem fogok végigolvasni, nem is tudom, hogy miként tudnék most illendően bekapcsolódni a beszélgetésbe, de látom a topikindító Gyula bácsi , jóatyám lehetne, és távol áll tőlem, hogy belerondítsak a topikba, viszont annyian invitáltak már ide, hogy gondoltam bekukkantok , hátha hozzá tudok tenni valami értelmeset én is a beszélgetés menetéhez

Isten hozott.
Tán csak nem az Orosházi üveggyárból vetted a nick nevedet?

#28585 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 16. 13:30

Nem is kell, úgyis ugyanazokat a köröket futjuk már idestova két éve. :)

#28586 Felhasználó inaktív   Euro Glass 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 16. 13:38

Isten hozott.

Tisztelem Gyula bácsi ! Nem, én volnék a flashdesigner n+1-edik klónja, akit már oly' sokszor kibannoltak innen és sok más fórumról is a nézeteim miatt, a legújabb nikkem a Windows Vista "Aero Glass" nevű effektéből lett átalakítva

Mióta nemrég az egyik barátnőm egyenesen a szent földről zarándokolt el hozzám, azóta visszafogtam magam ( mostanában ugyanis olyan felkapott lettem , hogy jönnek hozzám a menyecskék hetedhét órszágbúl)
Az egyik legérdekesebb dolog amit érdemes rólam tudni, hogy van egy Speciális PI-dimenzió-elméletem, és sejtéseim szerint az alapjaiban reformáltam meg általa a modern fizikát. Ha sejtéseim beigazolódnának, akkor ez lenne a várva-várt mindenség elmélete, amely elhozza az egyensúlyt az erőben.

Szerkesztette: Euro Glass 2014. 06. 16. 12:58 -kor

#28587 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:57

Ezt tegyuk el az utokornak. :Đ
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#28588 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 12:58

Isten hozott.

Üzenet megtekintéseIdézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 16. 13:45

Tisztelem Gyula bácsi !

Dizizdöbiginingofbjútifúlfredcsipp... :lollypop:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#28589 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 16. 13:45

Tisztelem Gyula bácsi ! Nem, én volnék a flashdesigner n+1-edik klónja, akit már oly' sokszor kibannoltak innen és sok más fórumról is a nézeteim miatt, a legújabb nikkem a Windows Vista "Aero Glass" nevű effektéből lett átalakítva

Mióta nemrég az egyik barátnőm egyenesen a szent földről zarándokolt el hozzám, azóta visszafogtam magam ( mostanában ugyanis olyan felkapott lettem , hogy jönnek hozzám a menyecskék hetedhét órszágbúl)
Az egyik legérdekesebb dolog amit érdemes rólam tudni, hogy van egy Speciális PI-dimenzió-elméletem, és sejtéseim szerint az alapjaiban reformáltam meg általa a modern fizikát. Ha sejtéseim beigazolódnának, akkor ez lenne a várva-várt mindenség elmélete, amely elhozza az egyensúlyt az erőben.

Aztakettőbekúrt...

#28590 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 16. 03:49

Rakj össze egy olyant amelynek az eleje egy normál lemezjátszó (vagy mégjobb, ha élő forrás mögött egy mikrofon (mert, a lemez már lehet digitálisan manipulált)).
Utána egy digitalizáló, redigitalizáló vonal (mondjuk, egy digitális keverő) és vele párhuzamosan egy analóg vonal. A vége egy jó magnó.
Készíts egy felvételt, váltogatva az átviteli utakat.
Majd hallgasd meg a felvételt.
Ha a cuccosnak jó a magas hang átvitele akkor érezni fogod a különbözőséget.

Milyen az a "normál lemezjátszó?" Előbb említettem pld. a Rotelt, de tudni kellene, hogy akkor most ékszíjas, vagy direkt meghajtású legyen, milyen lábakon, milyen csillapítás? Nekem annó a "jó" lemezjátszó az az MK2 volt, de hifista körökben lehet inkább mégis a Pro-Ject kellene? Esetelg egy jó AudioTechnika? Erről lehet hifisták nem is hallottak, szerintm meg nem szar. Csak szintén nincs neve és más egyéb technológiában is utazik :-) Esetleg legyen Linn, mert az fasza? Melyik a "legjobb"? Erőlködőben a Denon/Maranzt gondolom kommersz. Hangsugárzóból Focal, Kef, esetleg a régi jó kis kommersz Infinity?

Részleteznél egy elméleti konfigot?

Aztán váltogatni sem kell, mert lesplittelem, egyik mehet a sok sávos digit rögzítőbe, itt Törökbálinton ismerősnél van is, másik fele meg valami rendes cuccba. Bár sokkal jobb lesz, mint az Ifi parkos Demjén koncertek és földhurokkal is kevesebbet szopolunk, csak jó, mikor azokhoz hasonlítod és meg is lehet hallani néhány Beatles albumot :-D Pont analóg.
Make love not Wor.

#28591 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:13

Isten hozott.

Az Salgótarján volt, nem?
Make love not Wor.

#28592 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2014. 06. 16. 00:10

Aztán most egy sima ipod veszteségmentes anyagból rendes fejhallgatóval olyan élő hangzást tol, amit elektroncsöves erősítővel meg orion hangfalakkal lemezről meg sem közelített.

Thorsten Skringert említettem. Csak azért, mert Vele futottam össze és rendesen meg tudtam lesni :-) Amikor nincs komplett kamarazenekar, akkor iPodon hozta a zenei alapot. Biztos azért, mert szarul szól... Mellékesen Yamahának az akusztikus marketingját csinálja szaxival. Dobosukkal is összefutottam. Meg a gitárussal (akusztikus plömplömmzene az is). Ezek mellett ha annyira űberfasza és élethű lenne, akkor valszínű szalagot vagy vinylt hozna magával, nem?
Make love not Wor.

#28593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 16. 03:49

Ha a cuccosnak jó a magas hang átvitele akkor érezni fogod a különbözőséget.

Ja, nem csak magas. Az a szalagzaj, az magas frekis. Szerintem Te a dinamikájára gondolsz. Az tényleg van ott gazdagon, csak akkor nevezzük nevén a gyereket. Ami Gyulától meglepő lenne :-D
Make love not Wor.

#28594 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Euro Glass - Dátum: 2014. 06. 16. 12:45

Tisztelem Gyula bácsi ! Nem, én volnék a flashdesigner n+1-edik klónja, akit már oly' sokszor kibannoltak innen és sok más fórumról is a nézeteim miatt,

Miután erősen számítástechnikai ez a fórum, ebben a nyelvezetben mondom:
Ebben a nyelvezetben a mindenség egy hatalmas multiprocesszoros vezérlésű robotgép (komplex).
Ezen belül mi is azok vagyunk (a teljes (élmény) valóságunk képzetes (elképzelések bázisú modell)).
Ebből egyrészt az következik, h a milyenségeink alapvetően programozottsági kérdés.
Másrészt az, h a pusztító irányultsággal élők átprogramozással feljavíthatók.
Nem egyszerű dolog az elmeprogramozás, de lehetséges.
Oka van annak, h a megvezetőségünk a rendelkezésükre álló erőforrások nagyrészét erre fordítja. http://szabadgondola...es-a-mustarmag/
- Az elméleted szintén modell. A kérdés az, h mennyire jó.
Amit biztosan lehet tudni, h azok akik létrehozták az újmaterialista filozófiát és erre építetten a materialista köztudományosság vallást, maguk a Kabbala bázisán alkimisták voltak (és a szabadkőműves rend (komolyabb beavatottsággal rendelkező tagjai) ma is ennek igazságában élnek).
Tárgyi emlékek is bizonyítják, h a jelenlegi előtt legalább egyszer a mainál műszakilag is fejlettebb civilizáció működött itt a földön.
És vannak olyan legendák amelyek más naprendszerekből való idekolonizáltságot mondanak. Ha ezek igazak, akkor magukkal kellett hozniuk az idekolonizáláshoz szükséges tudást is.

#28595 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:48

és mi az a tárgyi emlék, ami a mainál fejlettebb civilizáció létezését bizonyítja?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#28596 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 16. 14:34

Tárgyi emlékek is bizonyítják, h a jelenlegi előtt legalább egyszer a mainál műszakilag is fejlettebb civilizáció működött itt a földön.
És vannak olyan legendák amelyek más naprendszerekből való idekolonizáltságot mondanak. Ha ezek igazak, akkor magukkal kellett hozniuk az idekolonizáláshoz szükséges tudást is.

Legendák azok vannak. Most végigjártam Rómát és környéket, nem is értem miért a piramisokkal baszakodunk, hogy azt idegenek építették, mikor csak köveket baszkodtak egymásra. Colosseum ugyan 2ezer éves (el sem készült :-D), pár dolog meg bőven ezer évvel a piramisok után, de egy Palatinus domb, Fórum építményt miért nem kérdőjelezünk meg? Olyan oszlopok, akkora alapterület, síkba csiszolt márvány, minden vízszintes, függőleges, szerintem akkora oszlop mozgatása még ma sem lenne kispálya. Meg a föld alatti katakombák, templomok? Tegnap láttam Milánóban a Dómot. Az sem kis bungalló. Valaki csak megrajzolta és összedobták, igaz 3ezer évvel ezelőtt, de akkor is.

Legjobb bizonyíték a kis űrhajós, amit nem rég felújításnál rátettek, sok hülye konteós meg mutogatja, mint a véres kardot, de a szeméből sem lát ki, hogy ez már a XX. században, dokumentáltan került oda. Persze erre is biztos lesz egy jóféle megmondásod :-)
Make love not Wor.

#28597 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 06. 16. 13:13

Az Salgótarján volt, nem?

Még az is lehet (nem tartok névszerint számon minden konzorciumot).
- Mindennek van információ tartalma (a dinamikának is).
Minél nagyobb a frekvencia, fajlagosan, annál nagyobb az információ tartalma és a különféle modulációinak is. A digitalizálás ezt nyírja a legintenzívebben.
Még azt is elmondom ehhez, h nem csupán a füleinkkel érzékelünk és az érzékleteinkből sokminden nem tudatosul az elmetudatosságunkban (ezek egy része megjelenik valamilyen érzés összegzésként).
Jó megfogalmazás a hangzásvilág úgy is, h a különféle cuciknak különféle hangzásviláguk van.
Nehéz jól megfogni a különféle világokat, a hangulataikat még filozófiai szinten is.
Műszakilag, matematikailag mégnehezebb.

#28598 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 16. 14:58

Jó megfogalmazás a hangzásvilág úgy is, h a különféle cuciknak különféle hangzásviláguk van.

Így van. Ezért használunk mást a komolyzenére és mást elektronikusra.
Make love not Wor.

#28599 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 06. 16. 14:34

Miután erősen számítástechnikai ez a fórum, ebben a nyelvezetben mondom:

Ne mondd számítástechnikai nyelvezetben, mert nem értesz hozzá.
Ha értenél hozzá, akkor azt mondanám, hogy mondd. De nem értesz hozzá.

#28600 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 06. 16. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 06. 16. 13:48

és mi az a tárgyi emlék, ami a mainál fejlettebb civilizáció létezését bizonyítja?

Első közelítésben mondjuk azok, amelyeket, mint a világ csodáit tartják számon.
A lineráris fejlődéstanos történelmi mesékben nincsenek olyanok akik ezeket létre tudták volna hozni.
És vannak olyanok amikre a mai technológusok is csak a fülük tövét tudják vakargatni.
A konkrét mikre pedig ha tényleg érdekel, akkor keress rá.
Már párszor elmondtam, hibásan képzeled magad pulinak, engem meg birkának.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1428
  • 1429
  • 1430
  • 1431
  • 1432
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.