Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 05. 02:03
Nem az a(z erősebben) korlátozott aki többféle lehetőséget lát.
Valójában, csak rinyálsz, h nem így szoktuk, bonyás, meg minek.
Valójában pedig, az amiről beszélek, már megoldott gépen belül és hálózati szinten is.
Ugyanis, a gépek műxenek és műxik a felhő is.
Én nem látok többféle lehetőséget? Szerinted egy adott feladathoz mennyiféle módszeren, lehetőségen megyünk végig? Bármin. És kísérletezünk adatbánya motorokkal, de ezt írtam. Felhő meg olyan ám, hogy az a híres szervercucc dedikált gépen fut, és nem Pistikéén, meg nagymamáén. Más különbség nincs közte, jó drága, vagy éppen pofátlan olcsó vasakon, amit direkt erre méreteztek. Nem Pistike gépén, amin még van egy XP is és közben torrentezik. Másrészt most megint ott tartunk, hogy én ha nem is túl nagyban, de méretezek felhőt, nagyobbat üzemeltetek, vagy csak elmentem 3 tanfolyamra és X workshopra, hogy máshol miképpen működik, esettanulmányokat vizsgálgattunk sikeres, kevésbé sikeres, vagy bukott dolgokról. Persze biztos megvezetett a háttérhatalom, de azért érted nahh, beszélhetsz nekem a felhőről, csak minek? Bevinnélek egy gépterembe, akkor max. annyit látsz, hogy hangos és villog, én meg idegen helyen is megmondom, hogy kb. mi micsoda, mire való, mennyibe kerül és mennyire sürgős kicserélni a döglött lemezt
Make love not Wor.