Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2014. 07. 13. 18:21
Állítsd vissza a talpára a logikádat.
Nekünk van szükségünk megélhetésre. A megélhetésünk érdekében tartunk fenn gazdaságot és a munkánk megkönnyítésére készítünk és használunk eszközöket (gépeket).
Durván hamis az a logika amely szerint van a tőke amely önérdekűen, az önszaporítására működik és ehhez eszközként használ bennünket.
Mondjuk nekem fogalmam sincs arról milyen géppel lehetne annyi joghurtot gyártani, amit a család megeszik, de ha lenne is megcsinálni sem tudnám. Ahogy a projektorkészítést sem. Vagy piros. El lehetsz a középkorban, csak ne erőltesd ránk. Gyűjtsd össze a hasonló haverokat és önellássatok valamerre a világ egy csendes szegletében. Annyi kihalt falu van, hogy ihajj, egy petákodba sem kerülne a tovább mozdulás. Bár India olcsóbb és lenne egy csomó kezdőtőkéd, csak még mindig nem értem mi tartja vissza az ilyen okostojásokat.
Válogass bátran innen, vagy bárhonnan:
http://hu.wikipedia....arorsz%C3%A1gon
Én nem értek hozzá, de az biztos, hogy a lista rövid, valamint ebből sok egyéb okok miatt nem lenne jó, de hajrá, mutasd meg, ne csak a szád járjon. Aztán önellássatok, csak dokihoz ne kelljen menni, meg számítóg is érdekes megoldás, ahogy sok más.
Make love not Wor.