HWSW Informatikai Kerekasztal: Hogyan tovább. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2244
  • 2245
  • 2246
  • 2247
  • 2248
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hogyan tovább. Részvételi demokrácia, öko működésmód Értékeld a témát: **--- 8 szavazás

#44901 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 03. 09. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 03. 09. 22:29

Ezerszer lefutottuk. Egy cukrász helyett 4-en sütnek meg egy tortát. Egyik csak a sütőhöz ért, a másik a habot veri, a harmadik meg diszíti. Ja, fasza volna.

Egyébként nyitott kapukat döngetsz, mert amit lehet és érdemes, azt már mind így csinálják: nagy multik mind így dolgoztatnak. Csak annyi betanított munka meg nincs az országban, ahány melós volna.

Itt van, csak pl. a Hankooknál ennyi féle embert keresnek jelen pillanatban: itt.
Most épp mehetnél oda pl. forgácsolónak. Ahhoz még tanulnod se kéne semmit. De nem akarsz melózni.

Smiley-t azért tehetnél :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#44902 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 09. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 03. 09. 22:33

Smiley-t azért tehetnél :)

Úgy értem, elvileg ehhez ért. Nem kell se szakmát tanulnia, se nyelvet, se semmit.
Jó, tudom, nem akármilyen szakember :Đ
Meg azt is tudom, hogy ez szar meló, de hát ez van, mérnökcsapat irányítására épp nem keresnek senkit.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 03. 09. 22:39 -kor

#44903 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 02:00

Csak futjuk ugyanazokat a köröket újra és újra.
Pár spec tudást igénylőtől eltekintve mindenre jóval több munkaerő van a jelenlegi munkaidővel számolva, mint amennyi elég.
Tibi Atyát nem azért mondogatom, h kéjelegjek, hanem azért, mert jó tudású és ambiciózus degunak tartjátok.
Ha igaz lenne, h csak annak nincs munkája aki vagy a hozzáállása, vagy a tudása miatt alkalmatlan, akkor gyorsan talált volna másik munkát magának.
Az is sokat megmutat, h Ti sem tudtatok találni Neki.

#44904 Felhasználó inaktív   Tassadar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 07:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 09. 21:21

Már esett szó erről is.
Úgy is, h jelenleg szétbontják a kvalifikált szakmunkákat egyenként segédmunka, betanított segédmunka fázisokra (szalagmunkásítás) azért, h olcsóbb munkaerővel tudják a feladatot elvégezni.
Így összességében kevés jó kvalifikáltságot igénylő munka mellett sok kis tudással elvégezhető munka van.

Nyilván errefelé halad a világ, de ez ellen csak vesztes csatát vivhatunk.
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam.
Vannak gyümölcsbor receptek normál (bóti sör (candida albicans)) élesztővel.

#44905 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 10. 02:00

Csak futjuk ugyanazokat a köröket újra és újra.
Pár spec tudást igénylőtől eltekintve mindenre jóval több munkaerő van a jelenlegi munkaidővel számolva, mint amennyi elég.

Van a fenét. Kulimelóra, amit tanulás nélkül bárki el tud végezni, arra van sok munkaerő.
Tessék, épp jelenleg csak egy állásportálon 143 épületgépészt keresnek Bp-en.

Tibi Atyát nem azért mondogatom, h kéjelegjek, hanem azért, mert jó tudású és ambiciózus degunak tartjátok.
Ha igaz lenne, h csak annak nincs munkája aki vagy a hozzáállása, vagy a tudása miatt alkalmatlan, akkor gyorsan talált volna másik munkát magának.
Az is sokat megmutat, h Ti sem tudtatok találni Neki.

Azért mondogatod, mert kis kárörvendő geci vagy.
És igen, épp ahhoz nem ért, amihez most tudok állást (db admin), nem olyan körökben mozgok, amikhez ért. Valószínű asztalos melót se tudnék találni, mert nem abban melózok.
De majd lesz neki melója. Azt senki nem mondta, hogy gyorsan. Nekem is volt, hogy hónapokig kerestem melót, mert egyik azért nem jött be, másik ezért nem jött be, harmadikra, meg sokadikra meg nem vettek fel, oszt' egyszer jött egy ami bejött és fel is vettek.

Vagy épp tegnap linkeltem neked, hogy csak a Hankooknál mennyi féle melóst keresnek. Oda küldtél önéletrajzot forgácsolónak?

Szerkesztette: Sparow2 2015. 03. 10. 08:58 -kor

#44906 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 10:09

Csak futom ugyanazokat a köröket újra és újra.

Igen
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#44907 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 09. 22:21

Már esett szó erről is.
Úgy is, h jelenleg szétbontják a kvalifikált szakmunkákat egyenként segédmunka, betanított segédmunka fázisokra (szalagmunkásítás) azért, h olcsóbb munkaerővel tudják a feladatot elvégezni.
Így összességében kevés jó kvalifikáltságot igénylő munka mellett sok kis tudással elvégezhető munka van.

Míg el nem felejtem, ne a nálad sokkal okosabb eltartóidnak próbáld osztani az észt, te szarfaszú köcsög geciláda!
Kösd fel magad otthon, a kutyát meg ajándékozd el, a büdös kurva anyádat te mocsok!

#44908 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 03. 10. 10:12

Míg el nem felejtem, ne a nálad sokkal okosabb eltartóidnak próbáld osztani az észt, te szarfaszú köcsög geciláda!
Kösd fel magad otthon, a kutyát meg ajándékozd el, a büdös kurva anyádat te mocsok!

Inkább fordított sorrendben :D

#44909 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 03. 10. 10:12

Ez az elmebeteg tényleg azt hiszi, hogy a munkáltatók olyan hülyék, hogy ha lehetséges, akkor nem csináltatnak meg valamit olcsóbb munkaerővel, hanem a drága munkaerővel szüttyögtetnek egyszerűbb feladatokat.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#44910 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 03. 10. 10:29

Ez az elmebeteg tényleg azt hiszi, hogy a munkáltatók olyan hülyék, hogy ha lehetséges, akkor nem csináltatnak meg valamit olcsóbb munkaerővel, hanem a drága munkaerővel szüttyögtetnek egyszerűbb feladatokat.

Mondott már sokkal durvábbakat is. El bírod képzelni a céget, ahová felvesznek egy Gyulát, mérnökcsapatot irányítani? :D

#44911 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 11:19

Én ma ültettem metélőhagymát, petrezselymeket, bazsalikomokat. Gyula meg csak pofázik róla, mert egy szarfaszú köcsög.

#44912 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 03. 10. 11:19

Én ma ültettem metélőhagymát, petrezselymeket, bazsalikomokat. Gyula meg csak pofázik róla, mert egy szarfaszú köcsög.

Nem hogy gyümifasort ültettél volna Pécs-Siklós útvonalon az út mellett, hogy ott legyen Gyuszinak. A cuciban ez is jobb vót.

Szerkesztette: Raynes 2015. 03. 10. 11:35 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#44913 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 09. 21:26

Azért, mert egyedül kevés vagyok hozzá. Szaktudásban is.

Jééé, bevetted a gyógyszert? Megint beismered, hogy valamihez nem értesz, ahelyett, hogy valamennyiségi valamilyenségről bullshitelnél az objektumvalóság-modellben, szakszavakkal megtűzdelve? Komolyan, fejlődés jeleit mutatod. Még a végén átmész deguba.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#44914 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 03. 09. 15:42

abbiztos, hogy a 90-es évek jobbvót nekem, mint a 2010-es évek.
de úgy is mindjárt ideír neked valami sötét szart, amit nagy gonddal úgy fogalmaz meg (szinte látom, ahogy a nagy koncentrácóban lobognak a hajszálai), hogy szerinte együttérzőnek hasson, de közben meg csak az önigazolás és a gúny árad belőle.

Lehet leszaladok hozzád holnap (szerda) délután, a cuccaim közül kéne kilépős papír az előző munkahelyről meg rózsaszín KISZkönyv. XXXárdon leszek állásinterjú második körén a CabTecnél, ha az is sikerül (hétfőn már akkor kezdeni kell náluk), akkor benéznék, és visszafelé útba ejteném Avmanfalvát. Előtte persze még telefonálok. A dunaújvárosi meló még mindig lóg a levegőben szemüveg híján.

#44915 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 03. 10. 11:42

Lehet leszaladok hozzád holnap (szerda) délután, a cuccaim közül kéne kilépős papír az előző munkahelyről meg rózsaszín KISZkönyv. XXXárdon leszek állásinterjú második körén a CabTecnél, ha az is sikerül (hétfőn már akkor kezdeni kell náluk), akkor benéznék, és visszafelé útba ejteném Avmanfalvát. Előtte persze még telefonálok. A dunaújvárosi meló még mindig lóg a levegőben szemüveg híján.

Majd szerdán gondolok Rád!
Ügyes legyél!
:)

#44916 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 03. 10. 11:19

Ti mondátok, h a falvakban sem hülyék, h geccsöljenek, inkább megveszik a Tescoban.

#44917 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2015. 03. 10. 11:51

Ti mondátok, h a falvakban sem hülyék, h geccsöljenek, inkább megveszik a Tescoban.

Hazdusz megint.
Nem azt mondtam, hogy hülyék. Hanem hogy ritka.

Például nálam is tele egy 300 négyszögöles kert.
Régebben meg volt, hogy 1200 négyszögöl volt, abban volt sok krumpli, meg amíg állatok is voltak, addig volt, hogy 600 négyszögöl csak kukorica. Szóval nálam is csökken a tendencia.
De egyébként végigmegyek a faluban, már kert szinte sehol nincs, főképp, mint nálam, hogy telek fele. Max. itt-ott ilyen kis 5x5 méteres méretekben. Meg esetleg kis virágoskert. (Ui: de gondolom Gömbibá se termel 3 hektáron bazsalikomot)

Szerkesztette: Sparow2 2015. 03. 10. 12:02 -kor

#44918 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 12:01

Járj utána és idézd be.

#44919 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 12:02

Ezek fűszernövények te birka, nem lecsóalapanyag.

Idézet

#44920 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 03. 10. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 03. 10. 12:01

Járj utána és idézd be.

Már megint félreértett valamit. Durva szövegértési nehézségei vannak.

Téma megosztása:

• (2269 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2244
  • 2245
  • 2246
  • 2247
  • 2248
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.